kryzie1979 15.04.22, 22:15 Chciałabym porady w sprawie mojego związku - co dalej robić. Jaką wróżke polecacie, żeby mogła przepowiedzieć mi przyszłość i wskazać kierunek? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
zoska256 Re: Jaką wróżkę polecacie? 15.04.22, 22:18 Ja korzystałam z Inari. Wykupiłam wróżbę tarot, a jeszcze dostałam przy tym astrologiczną. Wszystko nagle nabrało sensu. Odpowiedz Link Zgłoś
obrotowy nosz przecie pisalas... 15.04.22, 23:23 kryzie1979 napisała: > Chciałabym porady w sprawie mojego związku - co dalej robić. Jaką wróżke poleca > cie, żeby mogła przepowiedzieć mi przyszłość i wskazać kierunek? nosz przecie pisalas, ze poomogl Ci Gorislav - co sie stalo ? Odpowiedz Link Zgłoś
mangussta Re: Jaką wróżkę polecacie? 18.04.22, 12:23 Zgłoś się do maga - to chyba najprostszy sposób, żeby przyciągnąć miłość. Polecam Nefftera korzystalam z jego magii i jestem zadowolona Odpowiedz Link Zgłoś
zurnalowa Re: Jaką wróżkę polecacie? 21.04.22, 18:08 Ramonę rytualistkę. Na początku zamówiłam u niej wróżbę, a później rytuał. Mój los się odwrócił, jestem bardzo zadowolona! I wreszcie szczęśliwa. Odpowiedz Link Zgłoś
allleallle Re: Jaką wróżkę polecacie? 23.04.22, 07:21 Ja korzystałam z Kiry Rytualistki. Zamawiałam u niej rytuał czarnego weselea, ale wcześniej wróżyła mi z tarota i dodała jeszcze opis numerologiczny, Odpowiedz Link Zgłoś
leszekk1234 Re: Jaką wróżkę polecacie? 27.10.22, 14:51 nie korzystaj z tych usług stracisz pieniądze i inne żeczy Odpowiedz Link Zgłoś
lupkana Re: Jaką wróżkę polecacie? 03.11.22, 10:52 ja polecam Nektitis mnie bardzo pomogła, wszystko sie poukładało Odpowiedz Link Zgłoś