justyn_2003
11.10.22, 21:50
Część, wszystkim mam 30 lat , jestem zadbaną , śliczną i elegancką kobietą. Mam rodzinę i jestem spełniona biznesowo. Jednak mam bardzo dziwne fantazje i zboczenia o których nikt nie wie.
Sporo podróżuje i wtedy mi się to odpala, kiedy jestem sama nikt nie dowie się o tym i nie będzie mógł mnie ocenić.
Strasznie kręci mnie to że podniecam facetów, ale najbardziej tych nieudaczników, których kobiety unikają. Nieokrzesanych, nietaktownych i bezwstydnych, brzydkich i nieatrakcyjnych oraz wyposzczonych np. którzy wyszli z wiezienia. Uwielbiam jak się gabią i ślinią patrząc na mnie i czasami coś grubiańskiego walną. Ostatnio zatrzymałam się specjalnie w małej miejscowości gdzie był sklep a obok stacja kolejowa, bardzo pijany , facet po 30 , zaniedbany i niekrzesany patrzył na mnie pijąc wino, podeszłam do niego celowo i pytam gdzie tu jest rozkład jazdy pociągu. On zaczął mówić śliczna Pani , moja królowo już Pani pokaże i poszedł ze mną i wskazał. Miałam na sobie obcisłą mini i szpilki oraz bluzke przeswitywaly mi sutki. Odwracałem się do niego plecami upuszczając na ziemie klucze i wypinając Tyłek. On oja cie ale ma Pani dupe, tak bym jebal że szok. Ja się uśmiechnelam, patrząc tak nieładnie mówisz do eleganckich Pań niegrzecznie. przepraszam najmocniek, ale tak mi sie jebac chce z wiezienia wyszedlem , stoi mi odrazu jak Panią, zobaczyłem. Usiadlam na łąwce i powiedziałam do niego.. a taki cham niewychowany jak Ty , paskudny i wredny o takiej Damie to może pomarzyć. On tak wiem ale musialem powiedzieć, a ja patrzę na niego i pytam; A chciałbyś się zwalić na taką elegacką kobietę tak konkretnie na moją buźkę i cycki i odpiełam koszulkę i pokazałam mu cycki. On zaczął sapać i giwać głowa tak bardzo. Wyciąg fiuta pokaż jak Ci stoi... momentalnie wyciągnął gnata jak armata sterczał a on podniecony zaczął bestialsko walić jęczeć i sapać bezwstydnie po czym szybko spuścił mi się w na Twarzy i piersi , tak obficie że sperma była wszędzie a jego galki oczne prawie wyleciały. To było to czego dokładnie szukam co mnie kręci .
Nie wiem skąd mi się to wzięło ale będąc nastolatką przeżyłam coś takiego. Czy któraś z Was ma podobne zboczenie ? Zostałam wychowana w bardzo religijnej rodzinie gdzie strofowano mnie na każdym kroku jak mam się ubierać zachowywać, unikać marginesów społecznych, wulgarnych nieokrzesanych facetów unikać, alkohol zabroniony i największe zło. Kultura, grzeczność oraz wychowanie to podstawa. A jacyś Panowie lubią być tacy , nieokrzesani, chamscy w stosunku do eleganckiej damy ?