Dodaj do ulubionych

Dziewczyna jest zazdrosna

06.02.23, 23:47
Witam,
kilka miesięcy temu zacząłem odczuwać bóle pleców i szyi, za biurkiem spędzam przeważnie kilka godzin - praca, do tego trening. Wiec zacząłem chodzić na masaże. W rozmowach z dziewczyną o masażyście rozmawiałem bezosobowo, później wyszło że jest młodszą ode mnie kobietą. Dziewczyna to zaakceptowała a ze dużo słyszała ode mnie dobrego o niej postanowiła ją sprawdzić i poszła na masaż, mówiła ze jest ok. Niewiele myśląc zapytałem ją jak się czuła nago? tylko przykryta ręcznikiem podczas masażu? Ona z pytaniem "ty nagi jesteś podczas masażu?", potwierdziłem ze prosi o rozebranie się do naga no i zaczęło się. Nie wiem czy bycie razem nadal ma sens, nie toleruje zazdrości dla mnie to tylko masażystka ale dziewczyna cały czas mi to wyrzuca, ma do mnie pretensję ze to kobieta, często jest o to kłótnia. Nie wiem jak Jej to już tłumaczyć że nie robię nic niestosownego.
Obserwuj wątek
    • mav.2000 Re: Dziewczyna jest zazdrosna 07.02.23, 10:28
      Cześć, spróbuj odbić piłeczkę, jak ona się czuje u ginekologa, u innego lekarza, który ją osłuchuje stetoskopem, czy miałaby pretensje, że pielęgniarka robić Ci cewnikowanie.
      Porozmawiaj z nią, postaw granicę, inaczej to nie ma sensu.
      Ale powiem Ci, tak z mojego podwórka, ja jestem żonaty ponad 15 lat i na wszelki wypadek nie mówię mojej żonie, np. że moja fryzjerka myje mi głowę. Nie mówię, bo to bardzo atrakcyjna młodsza od mojej żony kobieta i robi zarąbisty masaż głowy.
      A właśnie, ładna ta masażystka?
      Wiesz partnerki nie przepadają jak ich faceci są nadzy przed ładnymi kobietami, które na dodatek ich masują i na to chyba nie ma rady.
      Tak jak piszę i myślę, to nie wiem, czy jeżeli tylko tu między Wami iskrzy a reszta to big love, to czy nie lepiej zmienić masażystki. Wiesz krew nie woda i Twoja pani boi się, że może pójśc za daleko jeżeli masażystka jest atrakcyjna.
      • obrotowy ta Dziewczyna jest glupio zazdrosna 07.02.23, 15:11
        mav.2000 napisał:
        Wiesz krew nie woda i Twoja pani boi się, że może pójśc za daleko jeżeli masażystka jest atrakcyjna.

tak, tylko to nic nie da.

- bo co ma byc, to i tak bedzie.

a strach i zadrosc to negatywne uczucia, ktore raczej psuja relacje - a nie im pomagaja.
        • mav.2000 Re: ta Dziewczyna jest glupio zazdrosna 08.02.23, 09:49
          tylko głupi się nie boi, a zazdrość jest uczuciem pozytywnym w przeciwieństwie do zawiści,
          nie napisałeś, czy masażystka jest atrakcyjna kobietą, jest w Twoim wieku, młodsza? Opisz ją, myślę, że tu jest źródło problemu
          ale jeżeli szukasz potwierdzenia, że masz się rozstać, to go nie znjadziesz
          • obrotowy Re: ta Dziewczyna jest glupio zazdrosna 09.02.23, 15:51
            mav.2000 napisał:
            > tylko głupi się nie boi, a zazdrość jest uczuciem pozytywnym w przeciwieństwie
            > do zawiści,

widac tak nie jest, skoro dziewczyna przez te uczucia tylko sie stresuje i cierpi...

• mirek1996 Re: Dziewczyna jest zazdrosna 09.02.23, 20:28
        no właśnie z tym ginekologiem, przecież masażystka nie dotyka mnie w miejscu intymnym więc sytuacja jest mniej przykra dla mojej dziewczyny, Pani się nim nie bawi tak jak to ma w przypadku "badania" kobiet

PS. Pani dość atrakcyjna
        • mav.2000 Re: Dziewczyna jest zazdrosna 10.02.23, 15:08
          I tu jest pies pogrzebany. Twoja dziewczyna nie jest głupia, wie doskonale, że kontakt fizyczny plus atrakcyjność może zmienić z czasem Twoje relacje z masażystką. Tym bardziej, że z tego co piszesz chodzisz na te masaże regularnie. Porozmawiaj z dziewczyną czy zmiana masażystki wpłynie na jej zachowanie, bo to , że Ty teraz nie robisz nic niestosownego może za jakiś czas się zmienić. To dalej tylko Twoja dziewczyna, a nie żona i ona świetnie o tym wie.
          • obrotowy Zona to nie jest zazdrosna ? :) 10.02.23, 16:44
            mav.2000 napisał:
            To dalej tylko Twoja dziewczyna, a nie żona i ona świetnie o tym wie.

Bo gdyby byla zona, to facet mialby wieksze hamulce ?

- nie kazdy ...

PS. jako zona robilaby mu awantury o to, ze niepotrzebnie marnuje pieniadze...

Niech ona robi mu masaze, a on niech odda jej te pieniadze za masaz :)
          • mirek1996 Re: Dziewczyna jest zazdrosna 10.02.23, 23:35
            no niby tak, powinienem iść do innego, ale nawet wcześniej przytoczony przykład ginekologa często jest to mężczyzna - kobiety są u niego w zdecydowanie w bardziej dwuznacznej sytuacji, pozwalają na czynności do których mój masaż nawet nie ma sensu porównywać, masażystka nie ogląda mnie nago zawsze mam na sobie ręcznik, nie dotyka w miejscu intymnym więc Twój tekst "że Ty teraz nie robisz nic niestosownego może za jakiś czas się zmienić" wydaje mi się w mojej sytuacji zdecydowanie nieodpowiedni, bardziej przypisał bym go sytuacji kobieta - ginekolog płci męskiej. Podobno większość Panów nie jest o niego zazdrosna a tu zwykły masaż i wielkie oburzenie
            • mav.2000 Re: Dziewczyna jest zazdrosna 13.02.23, 09:16
              skoro wiesz lepiej, to po co gitarę zawracasz, ale żonaty - tak ma większe hamulce, owszem nie każdy, ale tak to działa, a już na pewno u kobiet, ginekolog owszem zagląda i dotyka, ale mi chodzi o to, że z czasem, kiedy masuje Cię atrakcyjna kobieta, rozmawiacie z sobą i nagle stwierdzicie, że między Wami iskrzy, to miałem na myśli i wtedy może dojść do zmianę relacji między Toba a masażystką.

Nie pamiętasz hasła

lub ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka