Dodaj do ulubionych

perwersyjne fantazje kobiet

25.06.02, 09:58
witajcie,
mówiąc szczerze jestem w dziwnej (niezręcznej) sytuacji, gdyż moja kobieta
opowiedziała mi swoją fantazję - sex z dwoma facetami. Chciałaby, aby ON
pieścił jej piersi, podczas gdy ja miałbym ssać jej łechtaczkę i pieścić
palcami jej kobiecość.
Niestey to nie wszystko - chciałaby odbyć z NIM stosunek (jako pierwszym), ja w
tym czasie miałbym patrzeć i onanizować się. JEGO orgazm moja kobieta chciałby
poczuć w środku (lubi obfite wytryski, jest odpowiednio zabezpieczone).
Następnie to JA miałbym kochać się z nią, poruszając się w spermie tego
pierwszego!
Co mam odpowiedzieć?
Czy wy KOBIEETY też macie tego rodzaju fantazje?
Obserwuj wątek
    • mela1 Re: perwersyjne fantazje kobiet 25.06.02, 10:28
      Tam, a czy ona na pewno chce to wprowadzic w zycie? Ja mam wiele fantazji,
      ktore bardzo mnie podneicaja, ale niekoniecznie chcialabym je realizowac. Byl
      tu watek o fantazjach do realizacji i nie do realizacji. Sama opowiadanie o
      nich partnerowi moze byc przyjemne. A Ty wcale nie musisz sie na to zgadzac,
      tak jak ona nie musi sie zgadzac na Twoje, jesli jej sie nie spodobaja. (Pewnie
      tez masz jakies fantazje, np. o seksie z dwoma kobietami.)
      A pytanie czy inne kobiety tez tak maja nie ma wiekszego sensu, bo pewnie kazda
      ma inaczej.
      A w odpowiedzi na twoj problem posluze sie cytatem z odpowiedzi dr Depko: "W
      tym najwiekszy jest amn=baras, zeby dwoje chcialo na raz". Pierwotne zrodlo
      cytatu znajdz sam:)
      Pozdrawiam
    • the_real_kris Re: perwersyjne fantazje kobiet 25.06.02, 12:46
      tom_wawa napisał(a):

> witajcie,
      > mówiąc szczerze jestem w dziwnej (niezręcznej) sytuacji, gdyż moja kobieta
      > opowiedziała mi swoją fantazję - sex z dwoma facetami. Chciałaby, aby ON
      > pieścił jej piersi, podczas gdy ja miałbym ssać jej łechtaczkę i pieścić
      > palcami jej kobiecość.
      > Niestey to nie wszystko - chciałaby odbyć z NIM stosunek (jako pierwszym), ja w
      >
      > tym czasie miałbym patrzeć i onanizować się. JEGO orgazm moja kobieta chciałby
      > poczuć w środku (lubi obfite wytryski, jest odpowiednio zabezpieczone).
      > Następnie to JA miałbym kochać się z nią, poruszając się w spermie tego
      > pierwszego!
      > Co mam odpowiedzieć?
      > Czy wy KOBIEETY też macie tego rodzaju fantazje?

Oczywiście, że mają - przecież kobiety to też ludzie. Na szczęście nie wszystkie
      są mądre inaczej i nie mówią swojemu facetowi, że chciałyby poczuć spermę innego
      w sobie a następnie kazać swojemu facetowi się w niej taplać. Wyjawienie takiej
      fantazji jest trochę niedelikatne - niby kobiety twierdzą, że tak bardzo
      przejmują się uczuciami innych a tu widzisz - twoja ma twoje uczucia gdzieś.
      Musi ci byc dosyć przykro, prawda? Współczucia.

Dlatego ja niektórych swoich fantazji nie wyjawiam kobietom na którym mi zależy -
      po co mam je ranić? Mogę spróbować je zrealizować z tymi które są dla mnie
      mniej ważne i jeśli je stracę to nic się nie stanie...
      • ocean1 Re: perwersyjne fantazje kobiet 25.06.02, 12:52
        Widzisz Kris jakie jestes zaklamany, to tak a propos innych watków. To Ty
        uważasz Kris, ze Tobie wolno zdradzac na morgi, realizowac swoje perwersyjne
        fantazje z kochankami, a z zona to jak? Po bozemu???
        Ty to dopiero jestes... mozesz tu uzyc swoich finezyjnych słowek. Bo mnie jakos
        przez gardlo nie przejda. Jestes zenujący.
        Pozdrowienia
        • the_real_kris Re: perwersyjne fantazje kobiet 25.06.02, 15:36
          tak - prawda często jest żenująca.

A co do żony - to nie posiadam. Po co mi takie cuś? Przecież są sprzątaczki,
          pralki automatyczne i kochanki - wszystko lepsze, tańsze i mniej kapryśne od
          żony, i nie muszę ich mieć na okrągło tylko wtedy gdy tego potrzebuję i chcę.
          W dodatku jak będę chciał to zmienię dobrą sprzątaczkę na lepszą - no i mogę
          mieć dwie kochanki... :-D
          • tassman Re: perwersyjne fantazje REAL KRISA 27.06.02, 14:00
            the_real_kris napisał(a):

> tak - prawda często jest żenująca.
            >
            > A co do żony - to nie posiadam. Po co mi takie cuś? Przecież są sprzątaczki,
            > pralki automatyczne i kochanki - wszystko lepsze, tańsze i mniej kapryśne od
            > żony, i nie muszę ich mieć na okrągło tylko wtedy gdy tego potrzebuję i chcę.
            > W dodatku jak będę chciał to zmienię dobrą sprzątaczkę na lepszą - no i mogę
            > mieć dwie kochanki... :-D

No własnie po co mu żona? Ma swoja Manie Grabowską? A jak go najdzie kaprys to
            moze miec nawet dwie kochanki - prawą i lewą rekę heheheheehehehehe....
            A jak na jedną nałozy gumową rekawiczkę poleje ją Cifem to ma "sprzataczkę".

tassman:)

• the_real_kris Re: perwersyjne fantazje REAL KRISA 27.06.02, 19:59
              tassman napisał(a):

> the_real_kris napisał(a):
              >
              > > tak - prawda często jest żenująca.
              > >
              > > A co do żony - to nie posiadam. Po co mi takie cuś? Przecież są sprzątaczk
              > i,
              > > pralki automatyczne i kochanki - wszystko lepsze, tańsze i mniej kapryśne
              > od
              > > żony, i nie muszę ich mieć na okrągło tylko wtedy gdy tego potrzebuję i ch
              > cę.
              > > W dodatku jak będę chciał to zmienię dobrą sprzątaczkę na lepszą - no i mo
              > gę
              > > mieć dwie kochanki... :-D
              >
              > *********************
              > No własnie po co mu żona? Ma swoja Manie Grabowską? A jak go najdzie kaprys to
              > moze miec nawet dwie kochanki - prawą i lewą rekę heheheheehehehehe....
              > A jak na jedną nałozy gumową rekawiczkę poleje ją Cifem to ma "sprzataczkę".
              >
              > tassman:)
              >

srassman już ci pisałem - nie wszyscy mają takie doświadczenia jak ty - to że ty
              tak musisz robić wcale nie oznacza, że inni mają aż tak przechlapane... Ale dwie
              Manie Grabowskie to nieźle - do czegoś już doszedłeś w życiu

• tassman amator REAL KRIS 28.06.02, 08:15
                the_real_kris

> srassman już ci pisałem - nie wszyscy mają takie doświadczenia jak ty - to że t
                > y
                > tak musisz robić wcale nie oznacza, że inni mają aż tak przechlapane... Ale dwi
                > e
                > Manie Grabowskie to nieźle - do czegoś już doszedłeś w życiu

Wydaje mi sie że sie lekko zdenerwowałeś. Ale to typowe dla amatorów, dodam
                kiepskich amatorów.....

>

• the_real_kris Re: amator REAL KRIS 30.06.02, 01:15
                  tassman napisał(a):

> the_real_kris
                  >
                  > > srassman już ci pisałem - nie wszyscy mają takie doświadczenia jak ty - to
                  > że t
                  > > y
                  > > tak musisz robić wcale nie oznacza, że inni mają aż tak przechlapane... Al
                  > e dwi
                  > > e
                  > > Manie Grabowskie to nieźle - do czegoś już doszedłeś w życiu
                  >
                  >
                  > ***************************
                  > Wydaje mi sie że sie lekko zdenerwowałeś. Ale to typowe dla amatorów, dodam
                  > kiepskich amatorów.....
                  >
                  > >
                  >

----> a czym to miałem się zdenerwować? srassmanem? Wybacz - w kwestii
                  denerwowania mnie jesteś gdzieś pomiędzy roztoczem a komarem...
      • tassman Re: perwersyjne fantazje kobiet 27.06.02, 13:55
        the_real_kris

Za dłużo sypiasz z misiem.

• the_real_kris Re: perwersyjne fantazje kobiet 27.06.02, 20:15
          tassman napisał(a):

> the_real_kris
          >
          > Za dłużo sypiasz z misiem.
          >

nie sypiam z misiem ale nawet jeśli umówimy sie że tak jest to i tak różni nas
          to że ja sypiam albo z kobietą albo z misiem natomiast ty sypiasz sam i to cię
          tak dręczy biedaku...

Rozpocznij kurację
    • al_he_mja Re: perwersyjne fantazje kobiet 26.06.02, 22:54
      Hej Tom,
      Inne kobiety też "tak mają" i fececi też. Ja bym chętnie wprowadziła te fentazje
      w czyn, podobnie jak mój przyaciel swoje o trójkącie z inną kobietą, nie robimy
      tego jednak, ponieważ żadne nie chce się zgodzić, a poza tym to przesada... tyko
      sobie opowiadamy. Wolość słowa to dobra rzecz - można sobie poświntuszyć
      werbalnie (nie tylko oralnie :-), ale do tego trzeba mieć dystans do własnej
      osoby. Ty chyba bierzesz zbyt serio to, co słyszysz.

Jeśli interesuje Cie temat damskich fantazji w ogóle to kiedyś była fajna książka
      Niny Friday "Mój tajemny ogród" i cz II "Zakazany owoc", tam to jest dopiero
      napisane! Polecam, po przeczytaniu "takich rzeczy" człowiek zauważa, że to co u
      niego w głowie i w głowie jego partnera to przysłowiowy pikuś.
      pozdrawiam
      i życzę więcej fantazji...:o)

tom_wawa napisał(a):

> witajcie,
      > palcami jej kobiecość.
      > Niestey to nie wszystko - chciałaby odbyć z NIM stosunek (jako pierwszym), ja w
      >
      > tym czasie miałbym patrzeć i onanizować się. JEGO orgazm moja kobieta chciałby
      > pierwszego!
      > Co mam odpowiedzieć?

• krzysio_22 Re: perwersyjne fantazje kobiet 27.06.02, 00:47
        No i lepiej zeby takie fantazje pozostaly tylko w sferze marzen.

My z zona sprobowalismy zrealizowac wlasnie takie fantazje o seksie w trojke i zupelnie nie wyszlo tak jak sobie
        wyobrazalismy.
        Nie chcialbym to bron Boze, odstraszac, czy zniechecac do eksperymentowania. Po prostu nasze marzenia bylo
        o niebo fajniejsze niz rzeczywistosc.
        Udalo nam sie namowic mojego dobrego kolege na wspolna zabawe, ale wiecej sie nasmialismy i nawyglupialismy
        niz z tego bylo prawdziwego seksu. Za to nazajutrz zaczelismy na siebie wszyscy patrzec podejrzliwie, troche
        chyba niespelnieni, no i trudno nam chyba bedzie wrocic do starych kolezenskich ukladow.
        A i zona przestala mi opowiadac o swoich kolejnych pomyslach.... (pewnie sie boi, ze znow bym wzial to na
        powaznie).
        • tassman Re: perwersyjne fantazje kobiet 27.06.02, 14:07
          krzysio_22 napisał(a):

> No i lepiej zeby takie fantazje pozostaly tylko w sferze marzen.
          >
          > My z zona sprobowalismy zrealizowac wlasnie takie fantazje o seksie w trojke i
          > zupelnie nie wyszlo tak jak sobie
          > wyobrazalismy.
          > Nie chcialbym to bron Boze, odstraszac, czy zniechecac do eksperymentowania. Po
          > prostu nasze marzenia bylo
          > o niebo fajniejsze niz rzeczywistosc.
          > Udalo nam sie namowic mojego dobrego kolege na wspolna zabawe, ale wiecej sie n
          > asmialismy i nawyglupialismy
          > niz z tego bylo prawdziwego seksu. Za to nazajutrz zaczelismy na siebie wszyscy
          > patrzec podejrzliwie, troche
          > chyba niespelnieni, no i trudno nam chyba bedzie wrocic do starych kolezenskich
          > ukladow.
          > A i zona przestala mi opowiadac o swoich kolejnych pomyslach.... (pewnie sie bo
          > i, ze znow bym wzial to na
          > powaznie).

...bo jakby ci powiedziała o swojej fantazji ze słoniem....

• malgoska_mowia_mi Re: perwersyjne fantazje kobiet 27.06.02, 20:00
      Mam takie same fantazje...i to zrealizowane. Tylko, ze mojemu mezowi to
      odpowiada :-)))
      • the_real_kris Re: perwersyjne fantazje kobiet 27.06.02, 20:16
        malgoska_mowia_mi napisał(a):

> Mam takie same fantazje...i to zrealizowane. Tylko, ze mojemu mezowi to
        > odpowiada :-)))

Boże co to za facet? On ma w ogóle jaja czy jest kastratem?
        • malgoska_mowia_mi odpowiedz dla tego powyzej 27.06.02, 21:50
          Zapewniam cie chloptasiu, ze zapewne nie dorastasz mu do pięt...podobnie jak
          wiekszosc facetow...dlatego nie boi sie takiej sytuacji i jeszcze jedno pozwól
          innym byc sobą. I jeszcze jedno. Czy masz taka 100% pewnosc ze kochajac sie ze
          swoja kobieta nie "poprawiasz" po kimś? Zapewniam cie ze takich ktorzy to robia
          nieswiadomie jest calkiem sporo i biedacy wcale nie przypuszczaja, ze... :-)))))
          • the_real_kris Re: odpowiedz dla tego powyzej 27.06.02, 22:11

> Zapewniam cie chloptasiu, ze zapewne nie dorastasz mu do pięt...

----> panienko - zapewne możemy spróbować - ale najpierw będziesz musiała się
            dokładnie umyć... Masz trochę niehigieniczne zwyczaje - ale obiecuję - przez
            gumę nie będę się brzydzić.

podobnie jak
            > wiekszosc facetow...dlatego nie boi sie takiej sytuacji

----> to nie chodzi o strach przed porównaniami tylko o fakt, że pozwala
            jakiemuś cwelowi pieprzyć swoją kobietę. Niektórzy mężczyzni za to zabijają...
            Ale mówimy o mężczyznach.

i jeszcze jedno pozwól
            > innym byc sobą.

-----> nie zabraniam

I jeszcze jedno. Czy masz taka 100% pewnosc ze kochajac sie ze
            > swoja kobieta nie "poprawiasz" po kimś? Zapewniam cie ze takich ktorzy to robia
            >
            > nieswiadomie jest calkiem sporo i biedacy wcale nie przypuszczaja, ze... :-))))
            > )

-----> zdaję sobie sprawę z tego, że jest wielu takich... z drugiej strony nie
            wszystkie dziewczyny puszczają swoich facetów jak ty. Ponadto taplać się w
            czyjejś spermie to jednak nie to samo co 'poprawiać' po kimś kto bzykał nawet
            tak niedawno jak kilka godzin temu. Jeszcze pytanie - czy twoi 'chłopcy' robią
            to również ze sobą podczas gdy ty patrzysz? No wiesz - jeden drugiemu w tą
            dziurkę z tyłu...
            Tak - to zapewne idealny związek - i twój facet taki męski. Pozazdrościć tylko...

• malgoska_mowia_mi Re: odpowiedz dla tego powyzej 27.06.02, 22:27
              Jesteś niedojrzałym, chmowatym szczeniakiem.Na szczęście co siejesz to
              zbierasz...Więc wszystko przed toba
              • malgoska_mowia_mi Re: odpowiedz dla tego powyzej 27.06.02, 22:54
                Aha i jeszcze jedno jezeli nadal czujesz potrzebe niczym prawdziwy macho
                dołożyć mi a może nawet zmieszac z błotem, to może nie zaśmiecaj forum tylko
                pisz na maila, chetnie pociągne z toba te dyskusje. Tylko jak znam zycie to na
                to sie nie zdobedziesz
                • the_real_kris Re: odpowiedz dla tego powyzej 28.06.02, 03:04

> Aha i jeszcze jedno jezeli nadal czujesz potrzebe niczym prawdziwy macho
                  > dołożyć mi a może nawet zmieszac z błotem, to może nie zaśmiecaj forum tylko
                  > pisz na maila, chetnie pociągne z toba te dyskusje. Tylko jak znam zycie to na
                  > to sie nie zdobedziesz

----> czyli co? naprawdę chcesz spróbować czy jestem lepszy od twojego chłopaka?
                  Nnno nieźle... szybka jesteś - jeśli to aż tak duża potrzeba to dzwoń -
                  608111851 - to naprawdę jeden z moich numerów.
                  Poza tym sama możesz do mnie napisać - skoro chcesz ciągnąć tą dyskusję. I nie
                  wiem na co miałbym się odważać? Na napisanie do ciebie maila? OOOoooo muszę
                  zebrać całą odwagę i zobaczyć czy wystarczy na ten despercki krok...

• the_real_kris Re: odpowiedz dla tego powyzej 28.06.02, 02:57

> Jesteś niedojrzałym, chmowatym szczeniakiem.

----> pudło!!! nie jestem ani niedojrzały ani chmowaty a już na pewno nie jestem
                szczeniakiem... :-) na pewno nie pierwszy raz się mylisz - mylić się - rzecz
                ludzka...

Na szczęście co siejesz to
                > zbierasz...Więc wszystko przed toba

-----> cholera - masz rację!!! A że dobrze sieję to i dobrze zbieram!!! I
                wszystko przede mną - nawet nie wiesz jakie ekscytujące czasy!!!

• al_he_mja Re: odpowiedz dla tego powyzej 28.06.02, 12:35
                  the_real_kris napisał(a):

> malgoska_mowia_mi napisał(a):
                  >
                  > > Jesteś niedojrzałym, chmowatym szczeniakiem.
                  >
                  >
                  > ----> pudło!!! nie jestem ani niedojrzały ani chmowaty a już na pewno nie je
                  > stem
                  > szczeniakiem... :-) na pewno nie pierwszy raz się mylisz - mylić się - rzecz
                  > ludzka...

really?? nawet jeśli nie jesteś szczeniakiem (metrykalnie) to niedojrzały i
                  chamowaty jesteś na pewno, szczeniactwo mogłoby to usprawiedliwić, a tak jest
                  jeszcze gorzej.

>
                  > Na szczęście co siejesz to
                  > > zbierasz...Więc wszystko przed toba
                  >
                  > -----> cholera - masz rację!!! A że dobrze sieję to i dobrze zbieram!!! I
                  > wszystko przede mną - nawet nie wiesz jakie ekscytujące czasy!!!
                  >

• the_real_kris Re: odpowiedz dla tego powyzej 30.06.02, 01:18
                    al_he_mja napisał(a):

> the_real_kris napisał(a):
                    >
                    > > malgoska_mowia_mi napisał(a):
                    > >
                    > > > Jesteś niedojrzałym, chmowatym szczeniakiem.
                    > >
                    > >
                    > > ----> pudło!!! nie jestem ani niedojrzały ani chmowaty a już na pewno n
                    > ie je
                    > > stem
                    > > szczeniakiem... :-) na pewno nie pierwszy raz się mylisz - mylić się - rze
                    > cz
                    > > ludzka...
                    >
                    > really?? nawet jeśli nie jesteś szczeniakiem (metrykalnie) to niedojrzały i
                    > chamowaty jesteś na pewno, szczeniactwo mogłoby to usprawiedliwić, a tak jest
                    > jeszcze gorzej.
                    >
                    >

----> really. po prostu bredzisz - nie wiesz co mówisz

> >
                    > > Na szczęście co siejesz to
                    > > > zbierasz...Więc wszystko przed toba
                    > >
                    > > -----> cholera - masz rację!!! A że dobrze sieję to i dobrze zbieram!!!
                    > I
                    > > wszystko przede mną - nawet nie wiesz jakie ekscytujące czasy!!!
                    > >
                    >

• perturbacja Re: odpowiedz dla tego powyzej 28.06.02, 13:50
                  Kris - the real Kris - od jakiegoś już czasu czytam Twoje posty - na początku
                  mnie to bawiło, ot taki folklor, teraz wyrobiłam już sobie pewną opinię na Twój
                  temat i nie mogę się powstrzymać, żeby się nią z Tobą nie podzielić (tylko
                  oszczędź sobie proszę tych hasełek o opinii i dupie). Twoje wypowiedzi, które
                  Ty oceniasz jako szczere są po prostu niegrzeczne, opowiadasz o ocieraniu się o
                  światowe marmury - inny wątek - a mam wrażenie, że brak Ci chłopie ogłady a
                  nawet podstaw do niej. Dajesz sobie prawo do seksu z wieloma partnerkami a
                  kobietom tego prawa odmawiasz, nazywając to kurewstwem. Ciekawi mnie dlaczego?
                  dlaczego to co Ty robisz jest ok a to co robią inni jest podłe, wstrętne, etc?
                  Na tle Twoich wypowiedzi opinie tassmana są niczym, ponieważ on się z chamstwem
                  nie kryje a Ty - celujesz wyżej.
                  Czekam na odpowedź.

• the_real_kris Re: odpowiedz dla tego powyzej 30.06.02, 01:30
                    perturbacja napisał(a):

> Kris - the real Kris - od jakiegoś już czasu czytam Twoje posty - na początku
                    > mnie to bawiło, ot taki folklor, teraz wyrobiłam już sobie pewną opinię na Twój
                    >
                    > temat i nie mogę się powstrzymać, żeby się nią z Tobą nie podzielić (tylko
                    > oszczędź sobie proszę tych hasełek o opinii i dupie).

----> nie ma sprawy - dziel się - tylko najpierw czytaj uważnie a nie tak jak do
                    tej pory.

Twoje wypowiedzi, które
                    > Ty oceniasz jako szczere są po prostu niegrzeczne,

----> czasami na pewno - ale grzeczny to muszę być w realu a nie w necie więc
                    sorry Winetou - w necie każdy może wyrażać swoje zdanie bez skrępowania.

opowiadasz o ocieraniu się o
                    >
                    > światowe marmury - inny wątek - a mam wrażenie, że brak Ci chłopie ogłady a
                    > nawet podstaw do niej. Dajesz sobie prawo do seksu z wieloma partnerkami a
                    > kobietom tego prawa odmawiasz, nazywając to kurewstwem. Ciekawi mnie dlaczego?

----> widzisz - nieuważnie czytasz. nie odmawiam kobietom prawa do seksu z
                    wieloma partnerami (oprócz mojej kobiety oczywiście), prostytutki jestem w
                    stanie zrozumieć i zaakceptować (o ile nie odbija im szajba i nie są dumne z
                    tego co robią), natomiast tępię prostytutki małżeńskie - czyli panie które
                    sprzedały swoje ciało mężowi w zamian za dobre warunki życiowe - w Polsce z tym
                    zjawiskiem mamy często do czynienia a już w przypadku gdy panie wychodzą za mąż
                    za obcokrajowca, możemy w 95% przypadków mówić o małżeńskiej prostytucji. Nie
                    akceptuję i nigdy nie zaakceptuję - a to dlatego, że jak popiję z
                    współpracownikami z zagranicy to mi mówią, że Polki to łatwe są i kurwy. Nie
                    podoba mi się to trochę...

> dlaczego to co Ty robisz jest ok a to co robią inni jest podłe, wstrętne, etc?

----> zrozumiała swój błąd? To przeprosić proszę za wyzywanie od chamów - a
                    szczególnie za porónania do srassmana

> Na tle Twoich wypowiedzi opinie tassmana są niczym, ponieważ on się z chamstwem
                    >
                    > nie kryje a Ty - celujesz wyżej.
                    > Czekam na odpowedź.

----> służę

>
                    >

• perturbacja Re: odpowiedz dla tego powyzej 22.07.02, 14:15
                      Witaj!
                      Z powodu urlopu odpowiadam dopiero teraz.
                      Bronisz się dzielnie, argumenty rzeczowe, mea culpa.
                      Zwracam honor.
                      Pozdrawiam
    • huncfot Re: perwersyjne fantazje kobiet 28.06.02, 12:14
      tom_wawa napisał(a):

> witajcie,
      > palcami jej kobiecość.
      >
      > pierwszego!
      > Co mam odpowiedzieć?

Tom!
      Jedyne co mozna to wspolczuc Ci takiej kobiety.
      Natomiast jezeli tak bardzo Ci na niej zalezy i ona proponuje zebys poprawial
      po kims i taplal sie w jego spermie, to podziekuj jej ze nie musisz poprzestac na
      podgladaniu i onazimowaniu sie.
      A moze ona juz to zrobila bez twojej wiedzy i widac doskonale si sprawdzasz jako
      drugi?.

• malgoska_mowia_mi Wolność wyboru a perwersyjne fantazje kobiet 28.06.02, 17:11
      Po burzliwej wymianie zdań z jednym z uczestników tego forum myślę, ze jednak
      zabiorę szerzej głos. Wątpię czy ten post ma większy sens ale...no cóz może
      jednak.
      Chcę stanąć po stronie Tom i powiedzieć, ci że fantazje Twojej partnerki to nic
      innego jak tylko wynik określonych skłonności sexualnych. Jakich to mniej
      istotne. Identycznie było by wówczas gdybyś to ty miał na to ochotę. Nie
      przejmuj sie tym, ze inni, zamknieci i zablokowani na "ogród rozkoszy" nie
      potrafia tego zrozumiec. Dla nich skala doznań erotycznych zamyka sie na tym co
      oni uwazają za fajne, smaczne i pociągające. Jak pokazuje rzeczywistość dopóki
      nie dochodzą do władzy nie są groźni.
      Myślę, że wiem też skąd tyle "niesmaku" w ich wypowiedziach. Dla nich kontakt z
      wydzieliną innego mężczyzny jaką jest sperma to w pewnym sensie otarcie się o
      kontakt z innym mężczyzną (pomijając już sam fakt "zdrady"). A przecież
      większosć mężczyzn reaguje z obrzydzeniem na myśl o kontakcie z innym
      facetem.Co ciekawe wiekszość z nich reaguje podnieceniem na pieszczoty less :-)
      Ale mniejsza z tym. Osobiście uważam, że sex i erotyka to obszar największej
      wolności człowieka dlatego brak akceptacji dla czyichś upodobań to nic innego
      jak tylko brak akceptacji dla wolności i wyraz pogardy dla innego człowieka.
      Zwróćcie uwagę na fakt, ze ja nie uważam, ze to co robimy jest czymś
      rewelacyjnym i każdy tak musi robić. Ale poracając do tematu.Myślę, że wiele
      takich osób reaguje agresja bądz głośnymi słowami zgorszenia nie tylko dla
      tego, ze ich to faktycznie oburza ale także i dlatego, iż ich blokady
      wewnętrzne i zewnętrzne sprawiają, że świat takich doznań erotycznych nie ma w
      ich przypadku szans na spełnienie.
      A co do mnie. Jak powiedzialam fantazje o których pisze Tom realizowałam i
      realizuję na żywo. Jestem męzatką od 15 lat i zyczę każdemu takiego udanego
      sexu jak jest w naszej sypialni. Oczywiście gdyby mnie nie odpowiadało to co
      mojemu mężowi oraz na odwót nie było by tak jak jest. Mamy to szczęście, ze
      nasze charktery idealnie do siebie pasują. Jesteśmy ludźmi szczęśliwymi
      zdowolonymi z życia. A o ile drażnią mnie takie głosy jak niektóre na tym forum
      to tylko dlatego, ze takich ludzi jak my, świadomych siebie i swoich potrzeb,
      już nie wpędzą w kompleksy. Ale osoby młode, niedoświadczone mogą czasem bardzo
      przeżyć swoją inność.
      Słowem motto moje jest takie, pozwólmy każdemu być sobą (o ile nie krzywdzi to
      innej osoby ludzkiej. Mniej oceniajmy. Tego staram sie trzymać...
      • the_real_kris Re: Wolność wyboru a perwersyjne fantazje kobiet 30.06.02, 01:39

> Po burzliwej wymianie zdań z jednym z uczestników tego forum myślę, ze jednak
        > zabiorę szerzej głos. Wątpię czy ten post ma większy sens ale...no cóz może
        > jednak.
        > Chcę stanąć po stronie Tom i powiedzieć, ci że fantazje Twojej partnerki to nic
        >
        > innego jak tylko wynik określonych skłonności sexualnych. Jakich to mniej
        > istotne. Identycznie było by wówczas gdybyś to ty miał na to ochotę. Nie
        > przejmuj sie tym, ze inni, zamknieci i zablokowani na "ogród rozkoszy" nie
        > potrafia tego zrozumiec. Dla nich skala doznań erotycznych zamyka sie na tym co
        >
        > oni uwazają za fajne, smaczne i pociągające. Jak pokazuje rzeczywistość dopóki
        > nie dochodzą do władzy nie są groźni.
        > Myślę, że wiem też skąd tyle "niesmaku" w ich wypowiedziach. Dla nich kontakt z
        >
        > wydzieliną innego mężczyzny jaką jest sperma to w pewnym sensie otarcie się o
        > kontakt z innym mężczyzną (pomijając już sam fakt "zdrady"). A przecież
        > większosć mężczyzn reaguje z obrzydzeniem na myśl o kontakcie z innym
        > facetem.Co ciekawe wiekszość z nich reaguje podnieceniem na pieszczoty less :-)
        >
        > Ale mniejsza z tym. Osobiście uważam, że sex i erotyka to obszar największej
        > wolności człowieka dlatego brak akceptacji dla czyichś upodobań to nic innego
        > jak tylko brak akceptacji dla wolności i wyraz pogardy dla innego człowieka.
        > Zwróćcie uwagę na fakt, ze ja nie uważam, ze to co robimy jest czymś
        > rewelacyjnym i każdy tak musi robić. Ale poracając do tematu.Myślę, że wiele
        > takich osób reaguje agresja bądz głośnymi słowami zgorszenia nie tylko dla
        > tego, ze ich to faktycznie oburza ale także i dlatego, iż ich blokady
        > wewnętrzne i zewnętrzne sprawiają, że świat takich doznań erotycznych nie ma w
        > ich przypadku szans na spełnienie.
        > A co do mnie. Jak powiedzialam fantazje o których pisze Tom realizowałam i
        > realizuję na żywo. Jestem męzatką od 15 lat i zyczę każdemu takiego udanego
        > sexu jak jest w naszej sypialni. Oczywiście gdyby mnie nie odpowiadało to co
        > mojemu mężowi oraz na odwót nie było by tak jak jest. Mamy to szczęście, ze
        > nasze charktery idealnie do siebie pasują. Jesteśmy ludźmi szczęśliwymi
        > zdowolonymi z życia. A o ile drażnią mnie takie głosy jak niektóre na tym forum
        >
        > to tylko dlatego, ze takich ludzi jak my, świadomych siebie i swoich potrzeb,
        > już nie wpędzą w kompleksy. Ale osoby młode, niedoświadczone mogą czasem bardzo
        >
        > przeżyć swoją inność.
        > Słowem motto moje jest takie, pozwólmy każdemu być sobą (o ile nie krzywdzi to
        > innej osoby ludzkiej. Mniej oceniajmy. Tego staram sie trzymać...

----> kochana - nic mnie nie obchodzi co robisz w domu ze swoim mężem - pozwalam
        ci być taką jaką chcesz być, jednak pozwól Tomowi być takim jakim on chce być -
        najwyraźniej wynika z jego postu, że jest z lekka zniesmaczony pomysłem swojej
        kobiety - w imię tak hołubionej przez ciebie tolerancji nie każ mu go realizować
        (bo chyba by go to trochę skrzywdziło - nie sądzisz?) i nie oceniaj innych.
        • malgoska_mowia_mi Re: Wolność wyboru a perwersyjne fantazje kobiet 30.06.02, 08:38
          Jak zwykle źle rozumiesz moje intencje.Widac wyraźnie ze nawet nie starasz sie
          tego rozumieć. Przecież wcale nie mówię Tomowi, ze ma w "to" sie bawic wbrew
          sobie. Jezeli mu sie to nie podoba to w żadnym wypadku niech nawet nie próbuje!
          Myślę też, że w tym wypadku (o ile on nie ma na to ochoty) nad ich związkiem
          też stanie spory znak zapytania. Ale nie krytykuję w takiej sytuacji ani jego
          ani jej. Poprostu różnią się. Ale oboje mają prawo być sobą! Ani on ani ona nie
          są w tym ani lepsi ani gorsi! I jeszcze jedna refleksja. Myślę, że o ile ten
          post Toma jest prawdziwy tj. taka sytuacja istotnie miała miejsce to fakt, że
          pisze on o tym na forum daje do myslenia. Czy chodzi mu tylko o to aby czytać
          posty odżegnujące jego partnerkę od czci i wiary? Niesądze. Czasem jest tak, ze
          z jednej strony coś nas podnieca z drugiej sam fakt oddziaływania na nas tego
          poraża. Trzeba nie raz stoczyć w sobie istną walkę aby dokonać wyboru pomiedzy
          prgnieniami a dotychczasowymi poglądami. Może być więc równie dobrze tak, ze na
          Toma sytuacja, o której pisze może działać podwójnie. Z jednej strony budzi w
          nim odczucia negatywne z drugiej podnieca go (zwróccie uwagę on w całej tej
          opisanej przez siebie sytuacji jest jakby z boku). Jeżli tak by było to jedyne
          dla niego wyjście - zdać sie na samego siebie czyli na swoją intuicję (otworzyć
          sie przed samym sobą) i dać sobie duzo czasu aby siebie do końca zrozumieć.
          Ja poprzez swój poprzedni post chciałam powiedzieć, ze nawet tak nietypowy sex
          o ile oboje partnerów ma na niego ochotę może być czynnikiem na plus dla
          związku. W tym, ze nam sie to podoba Krys, a ciebie przyprawia o wymioty nie ma
          nic złego bo ja nie kaze ci sie tym podniecać a ty prosze nie nazywaj mnie i
          mojego meza zboczencami. Ani my nie jetesmy lepsi od ciebie ani ty od
          nas.Poprpstu różni i tyle.
          A teraz już pytanie wprost do ciebie. Skad w tobie tyle agresji? Jesteś już
          taki czy tylko udajesz? Oczywiście to pytanie retoryczne i nie oczekuję
          odpowiedzi ponieważ myślę, że w sumie jesteś zupełnie innym człowiekiem niż
          udajesz na tym forum, tyle tylko, że nie będziesz chciał wypaść z roli. Tak czy
          inaczej pozdrawiam cię
          • the_real_kris Re: Wolność wyboru a perwersyjne fantazje kobiet 01.07.02, 01:17

> Jak zwykle źle rozumiesz moje intencje.Widac wyraźnie ze nawet nie starasz sie
            > tego rozumieć. Przecież wcale nie mówię Tomowi, ze ma w "to" sie bawic wbrew
            > sobie. Jezeli mu sie to nie podoba to w żadnym wypadku niech nawet nie próbuje!
            >

---> być może źle rozumiem twoje intencje, jednak ty na pewno nie rozumiesz
            tego, że zdecydowana większość facetów nie chce nigdy usłyszeć od swojej
            kobiety, że ta chce się kochać z innym facetem - podobnie jak większość
            dziewczyn nie znosi 'oglądania' się za innymi kobietami. Ja naprawdę jestem
            tolerancyjny jeśli chodzi o seks i otwarty na wiele propozycji z drugiej
            strony...

> Myślę też, że w tym wypadku (o ile on nie ma na to ochoty) nad ich związkiem
            > też stanie spory znak zapytania.

---> myślę, że jesteś w błędzie - to tylko fantazja, a to że ktoś ma jakąś
            fantazję wcale nie oznacza że trzeba ją realizować i ani jedna ani druga strona
            nie musi tego nadmiernie roztrząsać. Chłopak przeżył tylko niepotrzebny szok ale
            oswoi się z tym.

Ale nie krytykuję w takiej sytuacji ani jego
            > ani jej. Poprostu różnią się. Ale oboje mają prawo być sobą! Ani on ani ona nie
            >
            > są w tym ani lepsi ani gorsi!

----> nikt nie twierdzi, że ktoś jest lepszy czy gorszy i nikt nikomu nie
            zabrania bycia sobą, jednak znając polskie społeczeństwo odradzałbym takiej źle
            pojętej szczerości.

I jeszcze jedna refleksja. Myślę, że o ile ten
            > post Toma jest prawdziwy tj. taka sytuacja istotnie miała miejsce to fakt, że
            > pisze on o tym na forum daje do myslenia. Czy chodzi mu tylko o to aby czytać
            > posty odżegnujące jego partnerkę od czci i wiary? Niesądze. Czasem jest tak, ze
            >
            > z jednej strony coś nas podnieca z drugiej sam fakt oddziaływania na nas tego
            > poraża. Trzeba nie raz stoczyć w sobie istną walkę aby dokonać wyboru pomiedzy
            > prgnieniami a dotychczasowymi poglądami. Może być więc równie dobrze tak, ze na
            >
            > Toma sytuacja, o której pisze może działać podwójnie. Z jednej strony budzi w
            > nim odczucia negatywne z drugiej podnieca go (zwróccie uwagę on w całej tej
            > opisanej przez siebie sytuacji jest jakby z boku). Jeżli tak by było to jedyne
            > dla niego wyjście - zdać sie na samego siebie czyli na swoją intuicję (otworzyć
            >
            > sie przed samym sobą) i dać sobie duzo czasu aby siebie do końca zrozumieć.
            > Ja poprzez swój poprzedni post chciałam powiedzieć, ze nawet tak nietypowy sex
            > o ile oboje partnerów ma na niego ochotę może być czynnikiem na plus dla
            > związku.

----> ładnie spekulujesz i na koniec niepotrzebnie załączasz banał. Ogólnie
            rzecz ujmując doszłaś do wniosku, że niepotrzebnie wywleka to na forum - tyle,
            że nie bierzesz pod uwagę tego iż dla niego jest to szok i sprawa tak
            nienormalna iż musi spytać się innych czy też im się to zdarzało. Nie zauważyłem
            nigdzie w jego wypowiedzi podniecenia.

W tym, ze nam sie to podoba Krys, a ciebie przyprawia o wymioty nie ma
            >
            > nic złego bo ja nie kaze ci sie tym podniecać a ty prosze nie nazywaj mnie i
            > mojego meza zboczencami. Ani my nie jetesmy lepsi od ciebie ani ty od
            > nas.Poprpstu różni i tyle.

----> zgadzam się - o ile to pasi twojemu mężowi i tobie to jest to wasza
            sprawa. Zauważ jednak, że nie dyskutujemy tutaj o tobie i twoim mężu tylko
            odpowiadamy Tomowi... Zakładam, że Tom jest dosyć typowym facetem i w związku z
            tym nie piszę mu - tak Tom, słuchaj, wszyscy tak robią - to jest super i
            normalne - jakiś dziwny jesteś - powinieneś też spróbować. Uważam, że seks w
            trójkątach jest OK - jednak nigdy bym się nie zdecydował na taki układ z kimś na
            kim mi zależy - bo nie zamierzam się dzielić swoją kobietą z żadnym facetem - co
            je moje to je moje a nie twoje.

> A teraz już pytanie wprost do ciebie. Skad w tobie tyle agresji? Jesteś już
            > taki czy tylko udajesz? Oczywiście to pytanie retoryczne i nie oczekuję
            > odpowiedzi ponieważ myślę, że w sumie jesteś zupełnie innym człowiekiem niż
            > udajesz na tym forum, tyle tylko, że nie będziesz chciał wypaść z roli.

----> dobrze myślisz i gratuluję ci z tego powodu - jednak słusznie pamiętasz,
            że nie rozmawiasz ze mną tylko z the_real_krisem który powstał w pewnym celu i
            celu temu służy bardzo dobrze. Agresja seksualna jest niezbędna do życia.

Tak czy
            >
            > inaczej pozdrawiam cię

----> dziękuję bardzo i pozdrawiam zwrotnie
      • liszaj1 Bestyjka! 30.06.02, 17:21
        Ja to bym się chętnie wkręcił do trójkącika z taką bestyjką.
        Ha!
        Liszaj władca bestyjów
        • al_he_mja rasowy kretyn z tego krisa 30.06.02, 18:29
          nic dodać, nic ująć

• the_real_kris daruj sobie... 01.07.02, 01:22
            al_he_mja napisał(a):

> nic dodać, nic ująć
            >

bo nawet nie bardzo wiadomo do czego pijesz a wówczas już nie bardzo można
            dyskutować...
            • ocean1 real kris to impotent nienawidzący kobiet... 01.07.02, 10:26
              na dodatek cham, ze skłonnosciami biseksualnymi- ostatnia cecha to chyba jedyna
              jego zleta.
              Pozdrawiam
              • the_real_kris a ocean1 to dziwka... 01.07.02, 13:42
                ...która wyszła za obcokrajowca nie z miłości tylko dla pieniędzy. Jest taką
                sprzątaczką i kurwą za darmo i jak widać w poście powyżej bardzo nie lubi gdy
                się jej to wypomina.
                • ocean1 Re: a ocean1 to dziwka... 02.07.02, 10:42
                  Dziękuję za szczerą opinię. Nie ma to jak prowokacja - wtedy naga prawda o
                  realnym krysie powala z nóg. Na szczęście to nie tylko moja opinia :))))))))))))
                  Jestem przekonana, ze zajmie sie Toba Tassmann- on to chociaz ma poczucie
                  humoru.
                  Pozdrrawiam
                  • the_real_kris Re: a ocean1 to dziwka... 02.07.02, 18:08
                    ocean1 napisał(a):

> Dziękuję za szczerą opinię. Nie ma to jak prowokacja - wtedy naga prawda o
                    > realnym krysie powala z nóg. Na szczęście to nie tylko moja opinia :)))))))))))
                    > )
                    > Jestem przekonana, ze zajmie sie Toba Tassmann- on to chociaz ma poczucie
                    > humoru.
                    > Pozdrrawiam

----> co ja tutaj robię... Dyskutuję z dziwką, której pupilkiem jest srassman...
                    koniec tej farsy

• the-besciak m.in. pytanie do: małgośka mówią mi............... 01.07.02, 11:35
      Tom, ta fantazja jest wyjątkowo perwersyjna....i świadczy o czymś. O kompletnej
      degrengoladzie zachowań społecznych. Chyba nawet małpy nie robią takich rzeczy.
      Czemu ona nie marzy jak normalne kobiety o seksie na plaży, w windzie, w budce
      telefonicznej? O tych fantazjach można powiedzieć facetowi i to nawet może
      czasem wyjść na dobre. Ale nie oczymś takim!!!! Gdyby mi coś takiego
      powiedziała moja dziewczyna to bym się chyba załamał. Nie wiem jak reszta na
      tym forum, ale ja łączę seks z miłością i dla mnie nie istnieje jedno bez
      drugiego. Niech może "małgośka mówią mi" odpowie sobie czy kocha swojego męża
      uprawiając seks z innym na jego oczach. I nie mów mi że wasz związek jest
      idealny w sypialni. NIE JEST. JEST CHORY!!!!! Przysięga małżeńska mówi:
      przysięgam miłość, wierność i uczciwość małżeńską.

• olivvka Re: m.in. pytanie do: małgośka mówią mi............... 03.07.02, 10:10
        the-besciak napisał(a):

> Tom, ta fantazja jest wyjątkowo perwersyjna....i świadczy o czymś. O kompletnej
        >
        > degrengoladzie zachowań społecznych. Chyba nawet małpy nie robią takich rzeczy.
        >
        > Czemu ona nie marzy jak normalne kobiety o seksie na plaży, w windzie, w budce
        > telefonicznej? O tych fantazjach można powiedzieć facetowi i to nawet może
        > czasem wyjść na dobre. Ale nie oczymś takim!!!! Gdyby mi coś takiego
        > powiedziała moja dziewczyna to bym się chyba załamał. Nie wiem jak reszta na
        > tym forum, ale ja łączę seks z miłością i dla mnie nie istnieje jedno bez
        > drugiego. Niech może "małgośka mówią mi" odpowie sobie czy kocha swojego męża
        > uprawiając seks z innym na jego oczach. I nie mów mi że wasz związek jest
        > idealny w sypialni. NIE JEST. JEST CHORY!!!!! Przysięga małżeńska mówi:
        > przysięgam miłość, wierność i uczciwość małżeńską.
        >
        >

O przepraszam, w przysiedze malzenskiej w USC nic takiego nie ma. Tylko w kosciele nakazywane jest wyglaszanie tej czczej formulki, bo jak statystyki wskazuja, 60% zwiazkow malzenskich zawieranych w kosciele przechodzi kryzysy zwiazane ze zdrada partnera. Ale to tak na marginesie.

Najlepszy, Realny Krzysztofie, musze wyrazic takze swoja opinie w tej kwestii i przyznaje ze: blizej mi do Malgoski niz do Was. Ja rowniez mam tego typu doswiadczenia za soba i nie wyrzadzily one mojemu zwiazkowi zadnej krzywdy, wprost przeciwnie. Odbywalo sie to zarowno w ukladach 2M + 1K, 2K+1M, 2K+2M i w wiekszych ukladach i nie widze roznicy na gorsze w jakosci relacji malzenskich pomiedzy mna a moim mezem. Wprost przeciwnie nawet rzeklabym, ze to pozwolilo nam bardziej sobie zaufac. A seks czy laczy sie tylko z miloscia jak to napisal Najlepszy? To dziwne, ale to przeciez dla wiekszosc mezczyzn on sie laczy li tylko z fizjologia, a to raczej kobiety dostrzegaja aspekt uczuciowosci, ktory jest nieoderwalnie nadany wpolzyciu fizycznemu. Byc moze troche meskosci w mej mentalnosci jest (co chyba zauwazyl Realny Krzych w innym watku), ale uwazam, ze: milosc bez seksu - nie, seks bez milosci - tak. Dostrzegam swoja seksualnosc i umiem z niej swiadomie korzystac. Chyba zreszta podobnie jak Malgoska. To nasza kultura holduje zwiazkom seksualnym 1K+1M, co wcale nie oznacza, ze sa to najszczesliwsze uklady (co widac zreszta po: liczbach rozwodow, ilosci separacji, ilosci frustratek i frustratow z powodu nieudanego pozycia seksualnego, niskiej swiadomosci seksualnej itd. itd. moznaby wymieniac bez konca). Nie twierdze takze, ze uklady grupowe sa lepszymi, jednak prawo wyboru nalezy do kazdego czlowieka. Dla jedyn lepszym bedzie uprawianie seksu w 3 lub 4 osoby, dla innych tylko i wylacznie ze swoim partnerem. Jest to tak sprawa indywidualna jak linie papilarne i mysle, ze wydawanie sadow nad Malgoska czy nade mna, jest niewlasciwe.
        A obrazowosc opisu Realnego Krzycha dotyczaca "taplania" sie w czyjejsc spermie: mozna to odwrocic i powiedziec: a co powiedzialaby Twoja partnerka, ktora wiedzialaby, ze Twoj penis jest jeszcze mokry od "sokow" innej kobiety? A wydaje mi sie jednak mimo wszystko, ze uklad z dwoma kobietami jednoczesnie podobalby Ci sie. Tak wnioskuje z postow Twego autorstwa czytanych przeze mnie. A kobiety tez maja fantazje, ktore czasami przenosza na grunt realiow, o ile ich partnerzy nie sa plochliwi i nie poczuja zagrozenia ze strony innego samca (to wlasnie swiadczy moim zdaniem o ich sile a nie slabosci). A tak jest takze w moim przypadku. Swego partnera szanuje jak nikogo innego, wlasnie chocby za to, ze jest sklonny tak daleko mi zaufac. Przeto i ja ufam jemu. I jesli mamy ochote na uzywanie innych cial, to czynimy to w swojej obecnosci, a nie pokatnie w wynajetej w Srodmiesciu garsonierze.

pozdrawiam
        • the-besciak Re: m.in. pytanie do: małgośka mówią mi............... 03.07.02, 11:50
          jestem tolerancyjny ale w granicach zdrowego rozsądku. Dla mnie układ 1K+1M to
          podstawa. Reszta układów to dewiacje/zboczenia seksualne i mam nedzieję że Mr.
          Depko by mnie tu poparł ( a swoją drogą nie wiecie gdzie on jest???). Co
          robicie w waszych sypialniach chyba mnie już nie interesuje. A o miłości i w
          twoim przypadku nie ma mowy. No bo jak facet może nie być zazdrosny patrząc jak
          jego najukochańsza jest dymana przez innego i jeszcze pewnie jej się to
          podoba???!!! Zazdrość jest elementem miłości, jak miłośćjest elementem życia.
          Jeśli nie ma zazdrości to znaczy że nie kochacie się prawdziwą, czystą
          miłością, a jedynie łączy was przywiązanie lub seks. Jeśli uważasz że takie
          zachowanie jak twoje i malgośki to rzecz normalna......ok. Widać żyjemy w
          innych światach. Mój być może jest mniej zakłamany i zgodny z naturą człowieka
          i normami społecznymi.
          • olivvka Re: m.in. pytanie do: małgośka mówią mi............... 03.07.02, 14:13
            the-besciak napisał(a):

> jestem tolerancyjny ale w granicach zdrowego rozsądku. Dla mnie układ 1K+1M to
            > podstawa. Reszta układów to dewiacje/zboczenia seksualne i mam nedzieję że Mr.
            > Depko by mnie tu poparł ( a swoją drogą nie wiecie gdzie on jest???). Co
            > robicie w waszych sypialniach chyba mnie już nie interesuje. A o miłości i w
            > twoim przypadku nie ma mowy. No bo jak facet może nie być zazdrosny patrząc jak
            >
            > jego najukochańsza jest dymana przez innego i jeszcze pewnie jej się to
            > podoba???!!! Zazdrość jest elementem miłości, jak miłośćjest elementem życia.
            > Jeśli nie ma zazdrości to znaczy że nie kochacie się prawdziwą, czystą
            > miłością, a jedynie łączy was przywiązanie lub seks. Jeśli uważasz że takie
            > zachowanie jak twoje i malgośki to rzecz normalna......ok. Widać żyjemy w
            > innych światach. Mój być może jest mniej zakłamany i zgodny z naturą człowieka
            > i normami społecznymi.

Mylisz sie Najlepszy. Nie zawsze zazdrosc musi isc w parze z miloscia. Jesli chcielibysmy juz to uczucie (ktore czesto tak szybko mija jak przychodzi) logicznie przeanalizowac to: jesli kogos kochasz miloscia bezwarunkowa, to i powienienes mu tym samym bezwarunkowo ufac. A skoro mu bezwarunkowo ufasz, to po co jest zazdrosc, skoro mozesz miec pewnosc, ze jest uczuciem w milosci bezwarunkowej irracjonalnym?
            Juz Ci wyjasniam dlaczego jest inaczej. Milosc jest uczuciem bardzo trudno definiowalnym. Jedni za milosc uwazaja klucie w mostku i niemoznosc spania po nocach i rozmyslanie nad ukochanym, inni za milosc uwazaja harmonie seksualna, inni bezpieczenstwo, jeszcze inni szacunek itd. itd. I nie mozesz powiedziec, ktora milosc jest lepsza, ktora dojrzalsza, ktora trwalsza. To co laczy mnie (mniemam takze ze i Malgoske ze swoim mezem) i mojego partnera, jest miloscia w moim przekonaniu bardzo dojrzala, bo wlasnie pozbawiona elementu zazdrosci. A wiesz dlaczego? Bo jestesmy wobec siebie nienaturalnie uczciwi. Wszystkie swoje zadze, pragnienia, realizujemy w swojej obecnosci, bez uciekania sie w swiat fantazji, wyobrazen, pokatnego ich realizowania bez wiedzy partnera, etc. Przy okazji dajemy sobie wiele bezpieczenstwa, szacunku, bo wiemy, ze mamy tak perfekcyjny uklad, ktorego odtworzenie z innymi partnerami byloby prawie niemozliwe. Trafilismy na siebie wrecz idealnie ze swoimi potrzebami ,pragnieniami, swoimi wartosciami i wlasnym morale.

A Twoj swiat Najlepszy jest wlasnie nieco zaklamany. Niby pewnie kochasz bardzo mocno swoja partnerke, a z drugiej strony na ulicy gdy jej nie ma ogladasz sie za spodniczkami (w jej obecnosci pewnie nie). Byc moze ten przypadek akurat nie dotyczy Ciebie, ale z wiekszoscia mezczyzn tak wlasnie jest. Tak jak z wiekszoscia kobiet, ktore posiadaja fantazje seksualne dotyczace innych partnerow (mezczyzn podejrzewam tez - bo daj slowo ze nie pomyslales ani przez sekunde, jak byloby w lozku z inna dziewczyna). Ja nie musze udawac, nie musze sie wysilac by nie dac po sobie poznac, ze inny mezczyzna jest atrakcyjny seksualnie. Ale umiem i ja i moj partner, potraktowac innego partnera seksualnego jako li tylko cialo, ktore ma nam dostarczyc rozkoszy i nic wiecej. Wiem, ze to moze nieladnie, ale tak wlasnie jest.

Co do norm spolecznych: prawda jest, ze Polacy normy te maja dwojakiego rodzaju. Pierwsze: na pokaz, dla ludzi. Takie w pelni katolickie. Wszyscy sa grzeczni, ukladni, nie kradna, nie klamia, nie bija, nie cudzoloza. Drugie: (ja nazywam je pokoscielnymi - bo wdrazane w zycie sa tuz po wyjsciu za prog kosciola) sa wulgarni, kradna, bija zony, cudzoloza, kłamia itd. itd.
            Wyplywa to wszystko z wychowania w duchu dogmatow religii i koniecznosci rywalizowania na polu "kto jest lepszy" z innymi wiernymi, tak by zawsze ich wyprzedac, by nie dac poznac sie z negatywnej strony, by nie pozwolic by wzieli oni nas na jezyki. Dlatego uwazamy, ze seks oralny jest obrzydliwy (a kupujemy pokatnie pisma erotyczne i sie nad nimi masturbujemy), ze seks analny jest zwierzecy (a badania dowodza, ze 40% par probowalo tego typu praktyk). Spoleczenstwa kultury zachodniej dawno od tej obludy odeszly i normy spoleczne nakreslily w sposob wyrazny: nie szkodzic innemu, sobie mozna. Wszyscy to akceptuja, nikt sie niczemu nie dziwi. W Berlinie gaye chodza za raczke, w Centrum klub FKK ma swoja polane, na ktorej w parku opalaja sie naturysci. A u nas? A u nas wciaz sredniowiecze. Wciaz dylematy moralne, czy przypadkiem nie bedzie to grzechem, jesli bedziemy wspolzyli w 3 czy w 4, czy gdy pojdziemy na plaze naturystow i dojrzy nas sasiad, to czy nie doniesie do ksiedza, ktory wyklnie nas z ambony.

Zyjemy przez to sfrustrowani, w przekonaniu ze to co robimy jest jedynie sluszne, a swiat mija nas gdzies obok, sporym tempem nas wyprzedzajac pod kazdym wzgledem.
            Prawda jest to, ze dawno sie zastanawialam nad tym, ze urodzilam sie zupelnie nie w tym kregu kulturowym, w ktorym powinnam. Trudno mi zaakceptowac, ze zyciem politycznym, spolecznym, kulturalnym rzadzi kosciol, ze to on wyznacza wartosci, to on wskazuje jedynie sluszne drogi i wszyscy wokol tak bezkrytycznie przyjmuja jego nauki, takze w stosunku do seksualnosci czlowieka, o ktorej wie tak naprawde niewiele.

I uwierz mi, ze widok kiedy moj maz (jak to zgrabnie nazwales) dyma inna, a ja przy tym sie masturbuje, albo on mnie przy tym wylizuje bylby dla Ciebie bardzo podniecajacy. A wariantow zabaw w 3, 4 czy w wiekszym gronie jest wiele. Prawda jest jednak, ze taki seks nie jest dla wszystkich, szczegolnie nie jest dla tych, ktorzy milosc traktuja wlasnie tak jak Ty, jako prawo do wylacznosci, zazdrosci i poczucia wlasnosci wzgledem swojego partnera. A tak nie jest, bo malzenstwo nie daje nam tego. Caly czas mamy obok siebie innego czlowieka, ktory ma wciaz te same pragnienia, ktore po podpisaniu aktu malzenstwa nie ida w niebyt, tylko takze uzewnetrzniaja sie. I u nas z realizacja tych pragnien nie mamy problemow. Czego zycze takze Tobie.

pozdrowka
            • the-besciak do olivki 03.07.02, 16:05
              źle pojmujesz realizację fantazji. Pomyśl tylko gdyby każdy realizował fantazje
              jakie tylko przyjdą mu do głowy. Np. ktoś mógłby sobie wymarzyć gwałt na małej
              dziewczynce. Czy wtedy też uważasz że powinien realizować swoje fantazje? Na
              pewno uważasz że nie, bo w twojej moralności to jest złe. Ja mam próg moralności
              trochę wcześniej, czyli seks grupowy uważam za zwierzęcy i niegodny człowieka.
              (chociaż de facto większość zwierząt tego nie robi) Niektórzy mają normy moralne,
              społeczne i ich przestrzegają, inni tych norm nie mają. Ale czy to jest dobre?
              Niezgodzę się z tobą że ludzie postępują inaczej gdy są w kosciele i poza. Takich
              ludzi uważam za pseudo katolików i nie podawaj ich jako przykład.
              W każdym związku jest zaufanie o którym mówicie (w normalnym związku powinno
              być). A zazdrość jest uczuciem pierwotnym które można uśpić (np. gadką że się
              jest wiernym, że ten seks na twoich oczach z kimś innym to tylko zabawa) ale nie
              pokonać. Ono jest częścią człowieka. Poza tym jeśłi myśłisz że twoj partner nigdy
              nie myslał (lub nie pomysli w przyszlosci) o innych kobietach z ktorymi sie
              kochał na twoich oczach w stylu: "fajna dupcia, z nią to dopiero jest fajnie, to
              chyba najlepszy seks w moim życiu" - to jesteś w duuuuuużym błędzie. Nie znasz
              facetów. Nie możesz też być pewna że twój facet nie sypia z innymi za twoimi
              plecami. Myśłisz że idzie do pracy, a pójdzie do tej 3-ej z którą ostatnio to
              robiliście. Możecie sobie ufać, ale kłamstwo wkraść się może do każdego związku.
              To wszystko jest chore.................

Czy wszyscy na forum myślą tak jak olivka?
              • eva07 Czy wszyscy myślą tak samo? 04.07.02, 02:34
                Nie. Na szczęście. To był bardzo pouczający watek. A ja już o mało w innym
                watku w wyniku postu Oliwki nie nabawiłam się kompleksów, ze mi pijanie spermy
                nie wychodziło mi najlepiej... No więc rozumiem, że tamto to był drobiazg, że
                koleżanki internautki operują na takim poziomie sksualnego wyzwolenia, do
                którego nie dotarłam i nie mam zamiaru. Nigdy nie miałam podobnych fantazji.
                Nie rajcują mnie. Ale rozumiem (z duzym trudem),że sa tacy,których mogą
                podniecac. Zdecydowanie mniej rozumiem,że są tacy,ktorzy tak zyją, choc
                oczywiście mogą robic na co maja ochotę. Hm, jesli im to sprawia radość...
                Mam tylko jedna uwagę: otóż seks z męzczyzną (kobiety niestety również,
                podobnie jak seks grupowy, mnie w zasadzie nie pociągają)to dla mnie nie
                czynność CZYSTO fizyczna, bo czysto fizycznie to mogę to zrobić sama ze sobą i
                to z osiem razy pod rząd, wyobrażając sobie w dodatku to co mnie
                najanajnajbardziej podnieca i popijac przy tym szampana. Ważny jest BARDZO
                INTYMNY KONTAKT z drugim człowiekiem. I zastanawia mnie jedno: czy te "używane"
                do orgii seksualnych trzecie, czwarte osoby (męskie i damskie) to nie ludzie?
                Jaki z nimi się ma kontakt? Traktuje się taką (takiego) jak ludzką (lepsżą)
                odmianę wibratora? Nie jestem może tak ortodoksyjna co do połączenia seksu i
                miłości, jak the besciak, ale jakis związek między ludźmi chyba powinien być? A
                może to ja jestem "perwersyjna"? Czerpię PODNIECENIE z bliskości kontaktu z
                drubim człowiekiem, nie tylko z drażnienia narządów płciowych. Miałam tez i
                takie sytuacje w zyciu gdy facet (z przyczyn skomplikowanych i nieistotnych tu)
                probował mi tego nie dać (tej bliskości), nie "otworzyć się", ale za to bardzo
                się starał zadowolic mnie seksualnie. Nic z tego nie wyszło.
                I jeszcze przekornie. Gdybym miała i męza i kochanka to i z jednym i z drugim
                chciałabym byc blisko, więc musiałabym to robić "oddzielnie". Zresztą jestem
                niestety perwersyjnie wierna. Nawet gdy w swoim życiu zdradziłam swojego
                faceta, to nie byłam w tym czasie w stanie zmusic się by z nim sypiac. PO
                prostu podniecał mnie tamten drugi.
                • the-besciak Re: Czy wszyscy myślą tak samo? 04.07.02, 08:56
                  eva07 napisał(a):

> Nawet gdy w swoim życiu zdradziłam swojego
                  > faceta, to nie byłam w tym czasie w stanie zmusic się by z nim sypiac. PO
                  > prostu podniecał mnie tamten drugi.

mam nadzieję że zerwałaś z tym którego zdradzałaś :-)
                  hmmm.......chyba zaczynam robić za forumowego strażnika obyczajowości
                  • eva07 Re: Czy wszyscy myślą tak samo? 05.07.02, 03:24
                    the-besciak napisał(a):

>
                    >
                    > mam nadzieję że zerwałaś z tym którego zdradzałaś :-)
                    > hmmm.......chyba zaczynam robić za forumowego strażnika obyczajowości

No cóż, muszę cię jako strażnika obyczajowości zmartwić trochę. Nie zerwałam.:)
                    (wtedy). Wiem, wiem zaraz wypowie się kris, że takie są te dzisiejsze kobiety:
                    kurwy,a w seksie nawet porządnie mężczyzny zaspokoic nie umieją...:):)

• olivvka Re: Do Ewy07 04.07.02, 09:18
                  eva07 napisał(a):

> Nie. Na szczęście. To był bardzo pouczający watek. A ja już o mało w innym
                  > watku w wyniku postu Oliwki nie nabawiłam się kompleksów, ze mi pijanie spermy
                  > nie wychodziło mi najlepiej... No więc rozumiem, że tamto to był drobiazg, że
                  > koleżanki internautki operują na takim poziomie sksualnego wyzwolenia, do
                  > którego nie dotarłam i nie mam zamiaru. Nigdy nie miałam podobnych fantazji.
                  > Nie rajcują mnie. Ale rozumiem (z duzym trudem),że sa tacy,których mogą
                  > podniecac. Zdecydowanie mniej rozumiem,że są tacy,ktorzy tak zyją, choc
                  > oczywiście mogą robic na co maja ochotę. Hm, jesli im to sprawia radość...
                  > Mam tylko jedna uwagę: otóż seks z męzczyzną (kobiety niestety również,
                  > podobnie jak seks grupowy, mnie w zasadzie nie pociągają)to dla mnie nie
                  > czynność CZYSTO fizyczna, bo czysto fizycznie to mogę to zrobić sama ze sobą i
                  > to z osiem razy pod rząd, wyobrażając sobie w dodatku to co mnie
                  > najanajnajbardziej podnieca i popijac przy tym szampana. Ważny jest BARDZO
                  > INTYMNY KONTAKT z drugim człowiekiem. I zastanawia mnie jedno: czy te "używane"
                  >
                  > do orgii seksualnych trzecie, czwarte osoby (męskie i damskie) to nie ludzie?
                  > Jaki z nimi się ma kontakt? Traktuje się taką (takiego) jak ludzką (lepsżą)
                  > odmianę wibratora? Nie jestem może tak ortodoksyjna co do połączenia seksu i
                  > miłości, jak the besciak, ale jakis związek między ludźmi chyba powinien być? A
                  >
                  > może to ja jestem "perwersyjna"? Czerpię PODNIECENIE z bliskości kontaktu z
                  > drubim człowiekiem, nie tylko z drażnienia narządów płciowych. Miałam tez i
                  > takie sytuacje w zyciu gdy facet (z przyczyn skomplikowanych i nieistotnych tu)
                  >
                  > probował mi tego nie dać (tej bliskości), nie "otworzyć się", ale za to bardzo
                  > się starał zadowolic mnie seksualnie. Nic z tego nie wyszło.
                  > I jeszcze przekornie. Gdybym miała i męza i kochanka to i z jednym i z drugim
                  > chciałabym byc blisko, więc musiałabym to robić "oddzielnie". Zresztą jestem
                  > niestety perwersyjnie wierna. Nawet gdy w swoim życiu zdradziłam swojego
                  > faceta, to nie byłam w tym czasie w stanie zmusic się by z nim sypiac. PO
                  > prostu podniecał mnie tamten drugi.

Nie przeczytalas dokladnie mojego poprzedniego postu. Tam rzeczywiscie przyznalam sie do tego, ze Ci trzeci czy czwarci sa traktowani nieco instrumentalnie zarowno przeze mnie jak i mojego meza. Ale oni sie na to godza, w imie zaznania nowych doznan cielesnych. Nikogo nie bierzemy z lapanki, nikogo do niczego nie zmuszamy. Wszyscy godza sie na to dobrowolnie i niejednokrotnie maja swiadomosc, ze po pierwszym spotkaniu zapewne nigdy wiecej w zyciu sie nie spotkamy.

I podkresle raz jeszcze, bo nalezy to uczynic po przeczytaniu Twojej odpowiedzi na moj post: nie wszystkie kobiety lacza seks z uczuciowoscia. Niektore (szczegolnie w pewnym wieku) traktuja seks jako dobra zabawe, jako przyjemnosc, a nie jako jedynie uzupelnienie milosci. Nie wiem ile masz latek, ale mysle ze z czasem zrozumiesz moje podejscie, gdy Twoja seksualnosc bedzie eksplorowala w innym zakresie niz dzisiaj. A jesli jestes w tym wieku, w ktorym seksualnosc kobiety winna juz byc bardzo mocno rozbudzona, to coz, moge tylko rzec, ze jestes w tej czesci gatunku kobiecego, ktory rzeczywiscie bardzo ceni sobie monogamiczne seksualnie uklady i sa w nich szczesliwe. Twoje prawo do monogamicznosci, moje prawo do bigamicznosci jesli mnie i mojemu mezowi to odpowiada.
                  pozdrawiam
                  • eva07 Re: Do Ewy07 05.07.02, 03:29
                    No to możemy zawrzeć pokój. Nie wiem ile masz lat, ale chyba rzeczywiście
                    jestem młodsza, w kazdym razie psychicznie.Własciwie to czuję, że w tej
                    dziedzinie ciągle się rozwijam....:)
              • Gość: olivvka Re: do olivki IP: *.polcard.com.pl 04.07.02, 09:34
                the-besciak napisał(a):

> źle pojmujesz realizację fantazji. Pomyśl tylko gdyby każdy realizował fantazje
                >
                > jakie tylko przyjdą mu do głowy. Np. ktoś mógłby sobie wymarzyć gwałt na małej
                > dziewczynce.

NIe przeczytales uwaznie: ja napisalam ze przede wszystkim nie szkodzic. Wiec jesli fantazja nie wyrzadza krzywdy, nie widze powodu dla ktorego nie wziac sie za jej urzeczywistnienie. Gwalt jest krzywda wyrzadzana innemu czlowiekowi, wiec pozostac winien jedynie w sferze cichych fantazji. Seks grupowy, w ktorym wszyscy wyrazaja ochote na uczestniczenie w nim, takiej krzywdy nie wyrzadza.

> Czy wtedy też uważasz że powinien realizować swoje fantazje? Na
                > pewno uważasz że nie, bo w twojej moralności to jest złe. Ja mam próg moralnośc
                > i
                > trochę wcześniej, czyli seks grupowy uważam za zwierzęcy i niegodny człowieka.
                > (chociaż de facto większość zwierząt tego nie robi)

Robi, robi. Niewiele jest zwierzat, ktore utrzymuja monogamiczne kontakty seksualne. Jesli takowe znasz to podaj przyklad (chyba golebie, ale nie jestem pewna)

Niektórzy mają normy moraln
                > e,
                > społeczne i ich przestrzegają, inni tych norm nie mają. Ale czy to jest dobre?
                > Niezgodzę się z tobą że ludzie postępują inaczej gdy są w kosciele i poza. Taki
                > ch
                > ludzi uważam za pseudo katolików i nie podawaj ich jako przykład.

Ale to jest przekroj naszego spoleczenstwa. Ponoc 95% tego narodu to katolicy. To dlaczego jest tyle rozwodow, zdrad, oszustw malzenskich, nieslubnych dzieci itd.itd.?

> W każdym związku jest zaufanie o którym mówicie (w normalnym związku powinno
                > być). A zazdrość jest uczuciem pierwotnym które można uśpić (np. gadką że się
                > jest wiernym, że ten seks na twoich oczach z kimś innym to tylko zabawa) ale ni
                > e
                > pokonać. Ono jest częścią człowieka.

Uwierz mi, ze zazdrosc nie jest przypisana kazdemu czlowiekowi. I nie jest uczuciem pierwotnym. Zazdrosc nalezy w czlowieku wyksztalcic. Wyksztalcana jest poprzez nieuczciwe zachowania ludzi, w srodowisku w ktorym przychodzi danej jednostce egzystowac. Jesli ja do tej pory nie mialam do czynienia z zachowaniami mojego partnera, ktore nakazywalyby mi obnizyc doze zaufania jaka go darze, nie widze powodu dla ktorego mialabym byc zazdrosna.

> Poza tym jeśłi myśłisz że twoj partner nig
                > dy
                > nie myslał (lub nie pomysli w przyszlosci) o innych kobietach z ktorymi sie
                > kochał na twoich oczach w stylu: "fajna dupcia, z nią to dopiero jest fajnie, t
                > o
                > chyba najlepszy seks w moim życiu" - to jesteś w duuuuuużym błędzie.

A czy ja cos takiego powiedzialam? Na moja atrakcyjnosc sklada sie wiele czynnikow. Moga nimi byc: wzgledna atrakcyjnosc fizyczna, wzgledna inteligencja, wzgledne wyrafinowanie seksualne itd. Polaczenie tych wszystkich czynnikow powoduje, ze moj partner uwaza mnie za idealna partnerke do pozycia malzenskiego, co wcale zapewne nie oznacza, iz uwaza mnie: za najpiekniejsza (bo sa piekniejsze ode mnie), za najinteligentniejsza (bo sa inteligentniejsze ode mnie), za najlepsza kochanke (bo pewnie trafila mu sie juz lepsza). Ale pewnie: nie trafil na taka kochanke, ktora mialaby w sobie te wszystkie cechy na poziomie go satysfakcjonujacym. Jesli kiedys trafi, to zapewne nasz zwiazek moze przezywac kryzys, ale to czy uprawiamy seks grupowy niewiele tu ma wspolnego, bo rownie dobrze moze trafic na kolezanke z pracy, na dziewczyne na ulicy. Ja jestem o tyle spokojniejsza, ze robimy takie rzeczy, ktore powoduja ze nie musimy sie oklamywac. Wiec i moj facet nie musi poszukiwac nowych wrazen na boku, bo ja mu je zapewniam w swoim towarzystwie.

Nie znasz
                > facetów. Nie możesz też być pewna że twój facet nie sypia z innymi za twoimi
                > plecami. Myśłisz że idzie do pracy, a pójdzie do tej 3-ej z którą ostatnio to
                > robiliście. Możecie sobie ufać, ale kłamstwo wkraść się może do każdego związku
                > .

Tak jak Ty kochany nie masz pewnosci, ze Twoja narzeczona podczas gdy Ty jestes w pracy nie zadowala wlasnie listonosza lub hydraulika, ktory przyszedl wymienic kran. To bzdury co piszesz, to jakas obsesja i mania wszechobecnej podejrzliwosci. Musisz sie chyba caly dzien zamartwiac o to, co robi Twoja dziewczyna. A ja nie musze, bo wiem, ze on zrobi to z inna kobieta, ale wtedy gdy ja to bede widziala.

Poza tym, tak na marginesie: sa pewne sposoby zabezpieczania sie przed niepozadanymi skutkami w postaci np. mozliwosci zakochania sie meza/zony w przygodnym partnerze/partnerce seksualnej z ktora uprawiamy seks grupowy. Nie sa to sposoby 100% pewne, ale zdecydowanie zmniejszajace takie prawdopodobienstwo. Mozna wybierac sposrod osob, ktore pozostaja w formalnych zwiazkach z innymi. Mozna wybierac inne malzenstwa, ktore wskazuja na swoja trwalosc. Mozna wybierac samotnych ludzi z innych miast i umawiajac sie z nimi w neutralnych miejscach, tak by niemozliwym bylo ustalenie swoich adresow, itd. itd. tysiace mozliwosci.

> To wszystko jest chore.................
                >
                > Czy wszyscy na forum myślą tak jak olivka?

Pewnie nie wszyscy, pewnie nawet zdecydowana mniejszosc. Ale nie przeszkadza mi to, gdyz........ gdybys o to samo zapytal np. w Niemczech, Holandii, to ja bylabym po stronie wiekszosci, a Ty po stronie mniejszosci. A znajac nasze (Polakow) upodobanie do nasladowania kultur Europy Zachodniej, jestem przekonana, ze w opozycji bede juz niedlugo.

Pozdrawiam
            • malgoska_mowia_mi Re: m.in. pytanie do: małgośka mówią mi............... 03.07.02, 17:06
              Droga Oliwko podpisuję sie pod każdym Twoim słowem. Ja też powiem, że to może
              wydaje sie śmieszne,dla niektórych także niemożliwe, ale po 15 latach bycia
              razem ja autentycznie kocham i czuję się kochana. Nie wiem jak to opisać ale
              nasz związek ma w sobie coś takiego co sprawaia, ze myślę sobie czasem jak
              cudownie byc z kimś i mieć szalone pragnienie aby to trwało i
              trwało...zawsze.To jest ta harmonia ciał i dusz. Oczywiście mogę pisać o
              zaletach swojego małżeństwa ale po co? Niewiele osób to zrozumie. Masz
              rację ,że my i nasi mężowie myślimy i czujemy całkowicie inaczej. Inne mamy
              kryterium moralności. Mogę tylko potwierdzić Twoje słowa, że mamy oboje z mężem
              ten komfort psychiczny, że każde przeżycie dotyczy nas obojga. Dlatego nie wiem
              co to znaczy podejrzliwość. Wiem, ze jedyną kobietą która go podnieca jestem
              ja, a on jedynym facetem, z którym chcę być na zawsze.To wszystko co robimy
              robimy nie tylko dla mnie i nie tylko dla niego. Robimy to dla nas i to jest
              podstawowe kryterium, którym sie kierujemy. A, że ktoś uzna to za chore,
              zboczone to tylko i wyłącznie jego problem. Nie wiem czy masz takie same
              odczucie ale mnie w tym wszystkim podnieca najbardziej to, że robię coś co
              szalenie "nakręca" mojego męża...to tak bardzo podnieca.
              Patrzę dookoła siebie i muszę przyznać, ze po 30-tce zaczyna się okres kiedy
              sporo żon przestaje być wiernymi. Ja naprawdę jestem szczęśliwa, że nie czuję
              najmniejszej potrzeby wchodzenia w jakieś roamnse,przygody itp. Nie potępiam
              ich, nie oceniam. Ale wiem, ze niektóre zazdroszą mi, że mam tak poukładne
              zycie.
              I jeszcze jedna refleksja. Myślałem nad tym co powiedział Kris. Masz rację.
              Jesli dziewczyna Toma wypaliła mu to od tak...bez przygotowania to zrobiła błąd
              i chłopak może się czuc fatalnie. Najlepiej jeśli fantaze i marzenia
              werbalizuje się wspólnie...we dwoje z ogromną wrażliwości i wyczuciem tego co
              mysli i czuje druga strona oraz jak to przyjmuje.
              A do Ciebie Oliwko. Nie martw sie głosami fundamentalistów. Może sex w układzie
              2m+1k nie każdemu pasuje ale nie znam takiego faceta, który nie chciałby
              zobaczyć dwóch dziewczyn splecionych w uścisku albo sie do tego przyłączyć :-)
              Pozdrawiam Cię
              • the-besciak Re: m.in. pytanie do: małgośka mówią mi............... 04.07.02, 09:03

> Wiem, ze jedyną kobietą która go podnieca jestem
                > ja, a on jedynym facetem, z którym chcę być na zawsze.
                żyjesz w błędzie. Jego podnieca ta druga dziewczyna w trójkącie, bo jest czymś
                nowym. Sama nie wiesz co piszeszz, albo twoj facet zrobił ci niezłe pranie mózgu
                (tylko ty mnie podniecasz, a jak kocham się z ta drugą to i tak myslę o tobie :)

> To wszystko co robimy
                > robimy nie tylko dla mnie i nie tylko dla niego. Robimy to dla nas i to jest
                > podstawowe kryterium, którym sie kierujemy.
                ok. skoro tak uważasz. Ciekawe czy czasem ktoś nie czerpie z tego więcej
                przyjemności. Pamiętaj że facet lubi nowe kobiety, to jest w jego zwierzęcej
                części osobowości (tak jak zazdrość o której już pisałem). Jemu może sięto
                podobać. A z twojego postu trochę wnioskuję że tobie przyjemność sprawia
                podniecanie się twojego męża w związkach 2-1. Widzę tu trochę nie równy rozkład
                zadowolenia.
                • olivvka Re: m.in. pytanie do: małgośka mówią mi............... 04.07.02, 09:11
                  the-besciak napisał(a):

> malgoska_mowia_mi napisał(a):
                  >
                  > > Wiem, ze jedyną kobietą która go podnieca jestem
                  > > ja, a on jedynym facetem, z którym chcę być na zawsze.
                  > ***********
                  > żyjesz w błędzie. Jego podnieca ta druga dziewczyna w trójkącie, bo jest czymś
                  > nowym. Sama nie wiesz co piszeszz, albo twoj facet zrobił ci niezłe pranie mózg
                  > u
                  > (tylko ty mnie podniecasz, a jak kocham się z ta drugą to i tak myslę o tobie :
                  > )
                  >
                  > > To wszystko co robimy
                  > > robimy nie tylko dla mnie i nie tylko dla niego. Robimy to dla nas i to je
                  > st
                  > > podstawowe kryterium, którym sie kierujemy.
                  > **************
                  > ok. skoro tak uważasz. Ciekawe czy czasem ktoś nie czerpie z tego więcej
                  > przyjemności. Pamiętaj że facet lubi nowe kobiety, to jest w jego zwierzęcej
                  > części osobowości (tak jak zazdrość o której już pisałem). Jemu może sięto
                  > podobać. A z twojego postu trochę wnioskuję że tobie przyjemność sprawia
                  > podniecanie się twojego męża w związkach 2-1. Widzę tu trochę nie równy rozkład
                  >
                  > zadowolenia.

Najlepszy,
                  Piszesz tak, jakby mezczyzni byli zawsze bardziej "seksualni" od kobiet. Naprawde jestes w bledzie. Tak samo jak mezczyzna ma ochote na inne partnerki niz tylko swoja zona, tak samo kobieta ma ochote na innych partnerow. A skoro tak jest, to dlaczego sobie o tym nie powiedziec i nie realizowac tego wspolnie?

pozdrawiam
              • olivvka Re: m.in. pytanie do: małgośka mówią mi............... 04.07.02, 09:36

> Droga Oliwko podpisuję sie pod każdym Twoim słowem. Ja też powiem, że to może
                > wydaje sie śmieszne,dla niektórych także niemożliwe, ale po 15 latach bycia
                > razem ja autentycznie kocham i czuję się kochana. Nie wiem jak to opisać ale
                > nasz związek ma w sobie coś takiego co sprawaia, ze myślę sobie czasem jak
                > cudownie byc z kimś i mieć szalone pragnienie aby to trwało i
                > trwało...zawsze.To jest ta harmonia ciał i dusz. Oczywiście mogę pisać o
                > zaletach swojego małżeństwa ale po co? Niewiele osób to zrozumie. Masz
                > rację ,że my i nasi mężowie myślimy i czujemy całkowicie inaczej. Inne mamy
                > kryterium moralności. Mogę tylko potwierdzić Twoje słowa, że mamy oboje z mężem
                >
                > ten komfort psychiczny, że każde przeżycie dotyczy nas obojga. Dlatego nie wiem
                >
                > co to znaczy podejrzliwość. Wiem, ze jedyną kobietą która go podnieca jestem
                > ja, a on jedynym facetem, z którym chcę być na zawsze.To wszystko co robimy
                > robimy nie tylko dla mnie i nie tylko dla niego. Robimy to dla nas i to jest
                > podstawowe kryterium, którym sie kierujemy. A, że ktoś uzna to za chore,
                > zboczone to tylko i wyłącznie jego problem. Nie wiem czy masz takie same
                > odczucie ale mnie w tym wszystkim podnieca najbardziej to, że robię coś co
                > szalenie "nakręca" mojego męża...to tak bardzo podnieca.
                > Patrzę dookoła siebie i muszę przyznać, ze po 30-tce zaczyna się okres kiedy
                > sporo żon przestaje być wiernymi. Ja naprawdę jestem szczęśliwa, że nie czuję
                > najmniejszej potrzeby wchodzenia w jakieś roamnse,przygody itp. Nie potępiam
                > ich, nie oceniam. Ale wiem, ze niektóre zazdroszą mi, że mam tak poukładne
                > zycie.
                > I jeszcze jedna refleksja. Myślałem nad tym co powiedział Kris. Masz rację.
                > Jesli dziewczyna Toma wypaliła mu to od tak...bez przygotowania to zrobiła błąd
                >
                > i chłopak może się czuc fatalnie. Najlepiej jeśli fantaze i marzenia
                > werbalizuje się wspólnie...we dwoje z ogromną wrażliwości i wyczuciem tego co
                > mysli i czuje druga strona oraz jak to przyjmuje.
                > A do Ciebie Oliwko. Nie martw sie głosami fundamentalistów. Może sex w układzie
                >
                > 2m+1k nie każdemu pasuje ale nie znam takiego faceta, który nie chciałby
                > zobaczyć dwóch dziewczyn splecionych w uścisku albo sie do tego przyłączyć :-)
                > Pozdrawiam Cię

Najpierw musza to przezyc by to zrozumiec. Ale nie przezyja, to trawi ich od wewnatrz nieustajaca walka z zazdroscia i brakiem zaufania w stosunku do partnera/partnerki.

pozdrawiam serdecznie
    • na_co_mi_to Re: perwersyjne fantazje kobiet 18.07.02, 21:39
      Po pierwsze, bardzo mi sie podoba dyskusja. Tak trzymac.

Po drugie: zawsze Polskie spoleczenstwo dzielilo sie na tych co "Po Bozemu" i
      innych. Szczesliwym zrzadzeniem losu naleze do tych drugich, bo jak sobi
      wyobraze, ze mialbym traktowac seks jako narzedzie prokreacji, zwieczenie
      uduchowionej milosci dwojga heteroseksualnych parnerow, wzbraniac sie:
      antykoncepcji, masturbacji, stosunkow analnych, oralnych i grupowego seksu, to
      dziekuje bardzo, ale ja sie wypisuje. Natomiast nalezac do tej drugie grupy,
      wypraszam sobie, zeby ktos mi insynuowal, ze jak mam seksualne fantazje to od
      razu z malymi dziewczynkami, czy cos w tym stylu. Jak niektorzy goscie powyzej
      marza o gwalcie na malych dziewczynkach, to sa specjalne strony dla takich
      facetow... Tylko uwaga, to jest karalne.

Ale generalnie, abstrachujac od paru dewiantow (a tak na marginesie male
      przypomnienie z socjologii dewiacje definiuje sie wzgledem obowiazujacej normy:
      takze panowie 100% prawo i hetero, byc moze wkrotce to wy bedziecie dewiantami
      bo wiekszosc bedzie kochac sie jak norki: KK, MM i wszystkie inne warianty),
      dyskusja idzie w bardzo ciekawym kierunku, odpowiedzi na temat czego na prawde
      poszukujemy w fantazjach seksualnych, co gdyby je zrealizowac, a takze duzo
      ciekawego o seksie nazwijmy go "grupowym" (choc ci co uczetsniczyli w szale sex
      rewolucji roku 60tego bardzo by sie obruszyli, tam grupa zaczynala sie od
      jakiejs 10-tki osob). Czego tak naprawde szukamy: super satysfakcji,
      rozladowania napiecia zwiazanego z byciem z jednym tylko partnerem, choc nasza
      ducha chciala by o wiele wiecej? A moze to tylko moda?

Co do moich i mojej partnerki doswiadczen powiem tylko tyle, ze raczej unikamy
      przypadkowych kontaktow, czy nieznajomych. Osobiscie jednak musialbym kogos
      bardzo dobrze znac, zeby sie z nim (nia) kochac.

Pozdrawiam wszystkich forumowiczow.
    • ptc Re: perwersyjne fantazje kobiet 24.07.02, 00:25
      niezłe są polemiki krisa i tasmana, warto tutaj wejść, aby przeczytać i się
      ubawić – bez obrazy – cenię wasz humor, umiejętność dorady, co za polot
      bez was wiałoby nudą, niezależnie co jest przedmiotem waszych waśni,
      Panowie , a czy to nie jest walka o prymat w grupie- wirtualna, ale walka
      a co do tego wątku, to takiej jednej pokazałem natychmiast drzwi, gdy mi coś
      podobnego powiedziała, to była dla mnie potwarz
      na koniec jeszcze refleksja, czytając te różne wątki, znając życie, utwierdzam
      się w przekonaniu, że wszystkie kobiety, to kurwy, z tą różnicą, że jedne o tym
      wiedzą, a inne nie- ot to wszystko

• kalina_xx Re: perwersyjne fantazje kobiet 24.07.02, 09:31
      Zawsze ciekawił mnie fakt, że tak wielu mężczyzn zdradza i jednocześnie tak
      wielu nie potrafiłoby pogodzić się z faktem że jego kobietę dotykał inny
      mężczyzna. Nie uwierzę nikomu po 30, że po wieloletnim pożyciu małżeńskim nie
      zadał sobie pytanie: jak to by było z inną osobą. Przed tym dylematem staje
      każdy kto lubi i ceni sobie fizyczną satysfakcję. Czy wcześniej czy
      później mamy ochotę na jakiś maleńki pieprzyk który ożywił by monotonię
      pożycia. W zależności na jakim etapie jest nasze wyzwolenie może byś to sex na
      plaży, w windzie czy oralny. Dla kogoś kto robił to przez 10 lat po bożemu taki
      sex to prawdziwa rewelacja. Ale co mają rzec ci którzy już dawno przerobili ten
      temat? Powolutku zaczynają myśleć o obcym ciałku. Tylko co zrobić kiedy na tyle
      kochamy swoją drugą połowę, że zdrada nie wchodzi w rachubę? Od pół roku to
      pytanie krąży po naszym domu. Mój mąż doszedł do wniosku ze wolałby trójkącik
      niż klasyczną zdradę. Jak to powiedział żeby był wilk syty i owca cała.
      Oczywiście nie stanowiło dla niego problemu układ 2k+M problemem był ten drugi
      układ.
      Ostatnio i ten problem został rozwiązany. Zostało tylko pytanie : jaki wpływ na
      naszą psychikę będzie miało to doświadczenie. Osobiście ten temat poruszałam
      już na 3 forum. 90% ludzi nazwało nas zboczeńcami. Wczoraj po przeczytaniu
      waszych wypowiedzi długo na ten temat rozmawialiśmy. I podzielamy jednak zdanie
      oliwki i małgośki. Nawiasem mówiąc mój mąż nigdy nie uważał się za faceta bez
      jaj. Raczej człowieka otwartego na wszystko co mieści się w granicach rozsądku.
      A takiego zrozumienia po 11 latach małżeństwa życzę wszystkim. Małgośka i
      Oliwka fajnie by było się z wami skontaktować.
      • the-besciak Re: perwersyjne fantazje kobiet 24.07.02, 09:54
        kalina_xx napisał(a):

> Ostatnio i ten problem został rozwiązany. Zostało tylko pytanie : jaki wpływ
        na
        >
        > naszą psychikę będzie miało to doświadczenie.

nad tym właśnie aspektem powinnaś się najdłużej zastanowić. Nie wszyscy mają
        psychikę stworzoną do trójkątów. Jeśłi twój mąż miał opory to wyzbył się ich
        tylko chwilowo, a po zrobieniu tego w trójkącie 1K+2M znienawidzi siebie i
        ciebie. Ile wy macie lat? Nie macie dzieci, innych zainteresowań? Czy seks
        wypełnia całe wasze życie. Jest tyle innych rozrywek!!!!

Pzdr.

• kalina_xx Re: perwersyjne fantazje kobiet 24.07.02, 10:44
          >
          > nad tym właśnie aspektem powinnaś się najdłużej zastanowić. Nie wszyscy mają
          > psychikę stworzoną do trójkątów. Jeśłi twój mąż miał opory to wyzbył się ich
          > tylko chwilowo, a po zrobieniu tego w trójkącie 1K+2M znienawidzi siebie i
          > ciebie. Ile wy macie lat? Nie macie dzieci, innych zainteresowań? Czy seks
          > wypełnia całe wasze życie. Jest tyle innych rozrywek!!!!
          > .....................................................
          Co jak co ale oryginalni to wy nie jesteście. Wszyscy zawsze pytają mnie o to
          samo. Odpowiadam. Oboje jesteśmy po 30.Tak mam dwoje dzieci, dwa psy, kociokwik
          w domu i brak forsy na fajne wakacje. A sex jest dopełnieniem naszego pożycia.
          I nie traktujemy go jako obowiązku ale jako przyjemność. Dlaczego u licha
          myślicie że dzieci załatwią wszystko. Moi drodzy to zazwyczaj przyjemności
          jakie dostarczają nam dzieci zabijają w nas chęć do sexu i wpędzają w rutynę
          praca, dom, gary, praca, dom, gary. Ale swoją droga zawsze się zastanawiałam po
          ile lat maja ludzie którzy tępią ten rodzaj rozrywki. I mam pytanie do mężczyzn
          z długotrwałym stażem i tradycyjnym podejściem do sexu. W jakim momencie wasze
          kochane żony zaczynają mieć coraz częstsze bóle głowy kiedy się do nich
          przytulacie????
          A nad aspektem psychicznym bardzo poważnie się zastanawiam dlatego pomimo tego
          ze mój mąż namawia mnie do tego od dobrych 6 miesięcy wciąż się waham. I bardzo
          cenne byłoby dla mnie wymiana poglądów z ludźmi którzy posmakowali tego a nie
          tylko teoretyzują.

>
          • olivvka Re: Do Kaliny_XX 24.07.02, 11:48
            kalina_xx napisała:

> >
            > > nad tym właśnie aspektem powinnaś się najdłużej zastanowić. Nie wszyscy ma
            > ją
            > > psychikę stworzoną do trójkątów. Jeśłi twój mąż miał opory to wyzbył się i
            > ch
            > > tylko chwilowo, a po zrobieniu tego w trójkącie 1K+2M znienawidzi siebie i
            >
            > > ciebie. Ile wy macie lat? Nie macie dzieci, innych zainteresowań? Czy seks
            >
            > > wypełnia całe wasze życie. Jest tyle innych rozrywek!!!!
            > > .....................................................
            > Co jak co ale oryginalni to wy nie jesteście. Wszyscy zawsze pytają mnie o to
            > samo. Odpowiadam. Oboje jesteśmy po 30.Tak mam dwoje dzieci, dwa psy,
            kociokwik
            >
            > w domu i brak forsy na fajne wakacje. A sex jest dopełnieniem naszego
            pożycia.
            > I nie traktujemy go jako obowiązku ale jako przyjemność. Dlaczego u licha
            > myślicie że dzieci załatwią wszystko. Moi drodzy to zazwyczaj przyjemności
            > jakie dostarczają nam dzieci zabijają w nas chęć do sexu i wpędzają w rutynę
            > praca, dom, gary, praca, dom, gary. Ale swoją droga zawsze się zastanawiałam
            po
            >
            > ile lat maja ludzie którzy tępią ten rodzaj rozrywki. I mam pytanie do
            mężczyzn
            >
            > z długotrwałym stażem i tradycyjnym podejściem do sexu. W jakim momencie
            wasze
            > kochane żony zaczynają mieć coraz częstsze bóle głowy kiedy się do nich
            > przytulacie????
            > A nad aspektem psychicznym bardzo poważnie się zastanawiam dlatego pomimo
            tego
            >
            > ze mój mąż namawia mnie do tego od dobrych 6 miesięcy wciąż się waham. I
            bardzo
            >
            > cenne byłoby dla mnie wymiana poglądów z ludźmi którzy posmakowali tego a nie
            > tylko teoretyzują.
            >
            > >

Witaj w klubie, hi, hi, hi, chciałoby się rzec, choć z Twoich postów wnioskuje,
            że ta decyzja dopiero w Tobie dojrzewa. I dobrze. Nie wolno jej podjąc
            pochopnie, bez głębokiej analizy zysków i strat, które z tego tytułu mogą
            wyniknąć.
            Bo trzeba mieć świadomość, że podjęcie decyzji dotyczącej uprawiania seksu w
            innym układzie niż 1K+1M może rodzić poważne konsenwencje.
            Jesli masz ochote na wymiane pogladow na ten temat, zapraszam do kontaktu na e-
            mail priv: olivvka@poczta.onet.pl (olivvka jest pisane nie przez w, ale przez
            dwa v v. Myślę, że jako kobieta, która doświadczyła wielokrotnie tego typu
            kontaktów będę umiała wiele podpowiedzieć, doradzić.
            Z seksem grupowym jest troche jak z jedzeniem tatara lub........ oliwek, hi,
            hi, hi. Gdy go/ich nie skosztujesz, mówisz: jest be, a później chciałabyś jeść
            go/je codziennie.
            Nie przejmuj się też inwektywami rzucanymi pod Twoim adresem, nie przejmuj się
            wyzwiskami od zboczeńców. Jaka jest moralność narodu polskiego widzimy. Ci,
            którzy najpilniej strzegą moralności zazwyczaj mają najwiecej występków na
            sumieniu. Należy wiec brać poprawkę na to co wypisują inni, a tych którzy z
            zaparciem porownywanym do tego, które występuje po zjedzeniu węgla drzewnego
            stoja w opozycji do nas, nalezy zrozumieć.

pozdrówka
            olivvka
            • the-besciak Re: Do Kaliny_XX 24.07.02, 14:08
              olivvka napisała:

> Witaj w klubie, hi, hi, hi, chciałoby się rzec, choć z Twoich postów
              wnioskuje,
              >
              > że ta decyzja dopiero w Tobie dojrzewa. I dobrze. Nie wolno jej podjąc
              > pochopnie, bez głębokiej analizy zysków i strat, które z tego tytułu mogą
              > wyniknąć.
              > Bo trzeba mieć świadomość, że podjęcie decyzji dotyczącej uprawiania seksu w
              > innym układzie niż 1K+1M może rodzić poważne konsenwencje.
              > Jesli masz ochote na wymiane pogladow na ten temat, zapraszam do kontaktu na
              e-
              > mail priv: olivvka@poczta.onet.pl (olivvka jest pisane nie przez w, ale przez
              > dwa v v. Myślę, że jako kobieta, która doświadczyła wielokrotnie tego typu
              > kontaktów będę umiała wiele podpowiedzieć, doradzić.
              > Z seksem grupowym jest troche jak z jedzeniem tatara lub........ oliwek, hi,
              > hi, hi. Gdy go/ich nie skosztujesz, mówisz: jest be, a później chciałabyś
              jeść
              > go/je codziennie.
              > Nie przejmuj się też inwektywami rzucanymi pod Twoim adresem, nie przejmuj
              się
              > wyzwiskami od zboczeńców. Jaka jest moralność narodu polskiego widzimy. Ci,
              > którzy najpilniej strzegą moralności zazwyczaj mają najwiecej występków na
              > sumieniu. Należy wiec brać poprawkę na to co wypisują inni, a tych którzy z
              > zaparciem porownywanym do tego, które występuje po zjedzeniu węgla drzewnego
              > stoja w opozycji do nas, nalezy zrozumieć.
              >
              > pozdrówka
              > olivvka
              dokładnie widać jaka jest moralność polskiego narodu, bo wy jesteście jego
              częścią. Degrengolada wszelkich wartości: dom, rodzina, harmonia, szczęście.
              Ja rozumiem doskonale znudzenie, ale nie należy szukać urozmaicenia życia
              poprzez seks z innymi. Być może jakiś romantyczny wypad pod namioty (tanio)
              albo nowe techniki miłości we dwoje (polecam lekturę kamasutry oraz innych
              wschodnich technik). Po co od razu wchodzić w układy komplikujące życie.
              Olivvka ma specyficzne podejście do tego, ale uważam że nie powinna wciągać i
              demoralizować innych, którzy nie są zdecydowani.

Olivvk- skąd wiesz że jej się to spodoba, że jej mąż nie rzuci jej dla innej.
              Nie znasz poziomu ich miłości, a mówisz: go for it!

To nie jest takie proste i uważam że powinniście iść do seksuologa. On wam
              powie czy warto i sprawdzi czy jesteście gotowi (test). Warto.

• olivvka Re: Do Kaliny_XX 24.07.02, 15:17
                Drogi Najlepszy,

the-besciak napisał:

> dokładnie widać jaka jest moralność polskiego narodu, bo wy jesteście jego
                > częścią. Degrengolada wszelkich wartości: dom, rodzina, harmonia, szczęście.

Zdziwilbys sie naprawde bardzo mocno, gdybys poznal mnie, mojego meza i nam
                podobnych. W tych domach naprawde panuje harmonia, szczescie, usmiech,
                szacunek, wzajemne zrozumienie, tylko to wszystko odbywa sie na innej
                plaszczyznie, takiej na ktora wspiac sie nie moga Ci, ktorzy nie doswiadczaja
                tego co my. Nie wydaje mi sie przy tym, by swiadczylo to o degrengoladzie.
                Spojrz prosze na te rodziny, ktore wspolzyja w tradycyjnych ukladach. Przeciez
                moglabym mowic o takich rodzinach to samo: patologie, alkoholizm, narkomania,
                brak szacunku dla dzieci, rodzicow, starszych, mlodszych. Naprawde nie
                rozumiem, co wspolnego z takimi wartosciami jak dom, rodzina ma uprawianie
                seksu grupowego. Czy tak trudno jest zrozumiec, ze sa tacy ludzie jak my, dla
                ktorych seks nie jest jedynie uzupelnieniem milosci, ale jest czysta potrzeba
                fizjologiczna i nie jest on zarezerowany wylacznie dla meza czy zony, ale i dla
                innych partnerow (w moim przypadku zawsze przy czynnym udziale mojego meza)
                seksualnych, a sama czynnosc kopulacji pozbawiona jest elementow uczuciowych?

> Ja rozumiem doskonale znudzenie, ale nie należy szukać urozmaicenia życia
                > poprzez seks z innymi.

Dlaczego nie nalezy, jesli dwoje ludzi bedacych ze soba tego pragnie?

>Być może jakiś romantyczny wypad pod namioty (tanio)
                > albo nowe techniki miłości we dwoje (polecam lekturę kamasutry oraz innych
                > wschodnich technik).

Przerobione w wieku lat 19, hi, hi, hi.

>Po co od razu wchodzić w układy komplikujące życie.

Dlaczego komplikujace? Pisalam, ze nalezy robic to tak, by nie komplikowac ani
                sobie, ani innym zycia.

> Olivvka ma specyficzne podejście do tego, ale uważam że nie powinna wciągać i
                > demoralizować innych, którzy nie są zdecydowani.

Najlepszy, nikogo nie demoralizuje, bo nikogo do tego nie naklaniam. Kalina_xx
                ma wlasna wole, umie myslec, analizowac i postapi tak, jak bedzie uwazala ze
                najlepiej jest dla niej i dla jej meza. Ja tylko sluze rada, gdyby sie na to
                zdecydowala. Ja jej pomyslu nie podsunelam, ona sama zwrocila sie z takim
                pytaniem na forum.

>
                > Olivvk- skąd wiesz że jej się to spodoba, że jej mąż nie rzuci jej dla innej.
                > Nie znasz poziomu ich miłości, a mówisz: go for it!

Pewnie ze nie wiem, czy jej sie to spodoba. I nie mowie, by to zrobila.
                Najpierw zaproponowalam przeanalizowanie bilansu zyskow i strat.

>
                > To nie jest takie proste i uważam że powinniście iść do seksuologa. On wam
                > powie czy warto i sprawdzi czy jesteście gotowi (test). Warto.
                >
                Zgadzam sie w zupelnosci. Jesli oboje nie sa pewni, czy zniosa bezbolesnie tego
                typu doswiadczenie (a zapewniam, ze wcale nie jest to takie ciezkie przezycie
                patrzec na swojego partnera w pelni szczesliwego i moc byc pozniej obnoszona na
                rekach za szczescie, ktore bylo po czesci takze moim udzialem) powinni poradzic
                sie specjalisty.

pozdrawiam
                olivvka
      • malgoska_mowia_mi Re: perwersyjne fantazje kobiet 24.07.02, 20:02
        Kalino pisz śmiało na - mallgorzata@interia.pl
        Oliwka pozdrawiam Cię.Ależ ty masz cierpliwosc aby tlumaczyc cos komus kto nie
        jest w stanie Ciebie zrozumieć.Oczywiście podpisuję się pod tym co
        napisałaś.Dokładnie tak samo to wygląda u mnie.A na marginesie.Za parę dni,
        najprawdopodobnie spróbuję tego z kobietą...Zawsze o tym marzyłam :-)))
    • kalina_xx Re: perwersyjne fantazje kobiet 25.07.02, 08:38
      The-besciak proszę nie wypowiadaj się za mnie. Jak już mówiłam bliżej mi do
      oliwki i małgośki niż do Ciebie. Ponieważ mój mąż nie ma dostępu do internetu
      wczoraj wydrukowałam mu całą dyskusję jako dobry podkład do dalszej rozmowy.
      Pokiwał tylko głowa ze smutkiem współczując żonom które mają lub w przyszłości
      będą mieli panowie. Tak się składa że ma właśnie za kolegów takich wspaniałych
      i kochających mężów. Wszyscy 100% samcy. Pieprzą wszystko co się rusza a w domu
      całują żonkę w czółko i grzeczne jedzą obiadek. Jego zaś nazywają pantoflarzem
      tylko dlatego, ze wie co znaczy szacunek i partnerstwo w PEŁNYM TEGO SŁOWA
      ZNACZENIU. No bo jak on może od razu po pracy lecieć do domku zamiast z nimi na
      dziwki i wódkę. Co prawda zawsze są wyjątki potwierdzające regułę ale skądś
      się biorą te tysiące ogłoszeń o treści. Jestem żonaty szukam sexu na zewnątrz.
      Oliwka także podpisuję się pod tym co piszesz. To wszystko co proponuje kolega
      tez przerobiłam w wieku lat 19. Qrde a może człowiek jest za szybki żeby
      przerobić w 2 lata to co inni przerabiają cale życie. ))))))Dostałaś mojego
      maila? Małgośka na pewno dziś napiszę. I ludzie moi kochani zrozumcie wreszcie
      że taki układ jaki ma małgośka i oliwka niewielu jest dane ponieważ niewiele
      jest małżeństw które tak bezwarunkowo się kochają i tworzą naprawdę szczęśliwą
      i pełną harmonii rodzinę. Tak samo mój mąż jak i ja bardzo mamy ochotę na obce
      ciałko i oboje doszliśmy do wniosku ze jeżeli już to lepiej zrobić to razem niż
      pakować się w jakiś bezsensowny romans. A jak będzie? Czas pokaże.
      A swoją droga jestem ciekawa opinii pana Depko. CZY JEST PAN TAM PANIE DEPKO?
      • olivvka Re: NIe otrzymałam e-maila 25.07.02, 09:20
        kalina_xx napisała:

> The-besciak proszę nie wypowiadaj się za mnie. Jak już mówiłam bliżej mi do
        > oliwki i małgośki niż do Ciebie. Ponieważ mój mąż nie ma dostępu do internetu
        > wczoraj wydrukowałam mu całą dyskusję jako dobry podkład do dalszej rozmowy.
        > Pokiwał tylko głowa ze smutkiem współczując żonom które mają lub w
        przyszłości
        > będą mieli panowie. Tak się składa że ma właśnie za kolegów takich
        wspaniałych
        > i kochających mężów. Wszyscy 100% samcy. Pieprzą wszystko co się rusza a w
        domu
        >
        > całują żonkę w czółko i grzeczne jedzą obiadek. Jego zaś nazywają
        pantoflarzem
        > tylko dlatego, ze wie co znaczy szacunek i partnerstwo w PEŁNYM TEGO SŁOWA
        > ZNACZENIU. No bo jak on może od razu po pracy lecieć do domku zamiast z nimi
        na
        >
        > dziwki i wódkę. Co prawda zawsze są wyjątki potwierdzające regułę ale skądś
        > się biorą te tysiące ogłoszeń o treści. Jestem żonaty szukam sexu na
        zewnątrz.
        > Oliwka także podpisuję się pod tym co piszesz. To wszystko co proponuje
        kolega
        > tez przerobiłam w wieku lat 19. Qrde a może człowiek jest za szybki żeby
        > przerobić w 2 lata to co inni przerabiają cale życie. ))))))Dostałaś mo
        > jego
        > maila? Małgośka na pewno dziś napiszę. I ludzie moi kochani zrozumcie
        wreszcie
        > że taki układ jaki ma małgośka i oliwka niewielu jest dane ponieważ niewiele
        > jest małżeństw które tak bezwarunkowo się kochają i tworzą naprawdę
        szczęśliwą
        > i pełną harmonii rodzinę. Tak samo mój mąż jak i ja bardzo mamy ochotę na
        obce
        > ciałko i oboje doszliśmy do wniosku ze jeżeli już to lepiej zrobić to razem
        niż
        >
        > pakować się w jakiś bezsensowny romans. A jak będzie? Czas pokaże.
        > A swoją droga jestem ciekawa opinii pana Depko. CZY JEST PAN TAM PANIE DEPKO?

Kalinko_xx
        Niestety nie otrzymałam od Ciebie maila, o ktorym piszesz powyżej. Powtarzam
        dokładnie adres duzymi literami: OLIVVKA@POCZTA.ONET.PL (olivvka pisane przez v
        v a nie przez w).
        Czekam na posta.

pozdrawiam serdecznie
        olivvka
    • kalina_xx Re: do oliwki 25.07.02, 10:23
      adres jest ok. Moze masz zapchaną skrzynkę? Spróbuję coś napisać na adres w
      gazecie.pl.
      • the-besciak Re: do malgoski, olivvki i niestety kaliny 25.07.02, 13:41
        nie musicie współczuć mojej przyszłej żonie. Nie mam też 19 lat, tylko znacznie
        więcej. Moja dziewczyna czytała ten wątek ale już w połowie ją zemdliło.
        Jesteśmy wychowani chyba w innych domach. Upadek moralności to upadek w jej
        ostatnich bastionach, czyli normalnych rodzinach, gdzie nie ma mowy o
        pijaństwie i innych patologiach. To już mój ostatni post w tej sprawie. Nigdy
        się nie przekonam, ale dzięki olivvka za wytrwałość :-)

Polecam wam spotkać się zussamen do kupy...to będzie 6 osób. A wtedy każdy z
        każdym. Może nawet wasi wspaniali faceci mogliby razem ze sobą na waszych
        oczach. W końcu ile czasu można być hetero :-) Przecież wam sięwszystko nudzi i
        szukacie cały czas nowych doznań cielesnych.

Dla mnie jest to niezwykle prymitywne szukać nowych doznań cielesnych a nie
        duchowych. Tam tkwi uważam większy potencjał, ale pewnie i tak tego nie
        zrozumiecie.

• murmur Re: perwersyjne fantazje kobiet 05.08.02, 22:01
      heh,a mi sie wydaje,ze ci bluzgajacy panowie nie chca dopuscic do siebie
      mysli,ze stereotyp kobiety bezwolnej,ktora nie ma zadnych pragnien i fantazji
      erotycznych jest fikcja i w ogole nie pokrywa sie z rzeczywistoscia.
      Pewnie ciagle chcieliby ,zeby zonki chcialy pieprzyc sietylko kiedy maz sobie
      tego zazyczy,zeby podczas aktu lezaly bezwolnie.to bylby dobry pretekst do
      zdrad.
      dziwne,jakie skrajne poglady facetow mozna poznac na tym forum.z jednej strony
      jakis maniak,ktory twierdzi,ze kobiety w ogole nie maja temperamentu,ze z
      obrzydzeniem odnosza sie do innowacji w lozku,a z drugiej faceci zniesmaczeni
      marzeniami erotycznymi(i ich realizacja-te ataki na oliwke i lucje<pozdrawiam>).
      Nigdy jeszcze nie spotkalam faceta,ktorego by nie podniecal widok dwoch
      kobiet 'splecionych w uscisku' jak to ktos nazwal.Tassman-tobie by sie to
      podobalo?
      W tym watku faceci jakos maja watpliwosci co do seksu 1K+2M,a co z 2K+1M??to
      wam odpowiada?
      swoja droga,Tassman pytam zupenie z ciekawosci i prosze o powazna odpowiedz,bo
      wiem,ze jestes do niej zdolny.Dlaczego uwazasz,ze seks z czarnym mezczyzna
      jest 'zly'(tassman napisal:cos w stylu:'czy bialy czy czarny czy pachnie czy
      smeirdzi,oliwki zasada zycie bez granic')?
    • patrycjasiama33 Re: perwersyjne fantazje kobiet 15.12.22, 09:14
      hummmmm fajnie, tak się podniecam czytając fantazje twojej żony, że moja cipka zrobiła się bardzo mokra, co wydaje się fantastyczne być ostro wyruchanym przez 2 facetów patrycja siama 😍
    • mav.2000 Re: perwersyjne fantazje kobiet 03.01.23, 13:36
      Hej, miałem trochę czasu i przeczytałem wszystkie odpowiedzi.
      W pierwszej kolejności to co masz powiedzieć? Moim zdaniem to co czujesz na taką propozycję, jak dla mnie to nie jest perwersja tylko fantazja.
      Moja kobieta kiedyś chciała, żebym wylizał jej cipkę po sikaniu a następnie sam nasikał na jej biust, zatkało mnie tak, że nie pociągnąłem tematu. Po latach żałuję, bo myślę, że zamknąłem jej fantazje przede mną i teraz niestety, pomimo że ja mam fantazje to pozostaje mi rutyna małżeńska.
      Posumowując, proponuję, żebyś z nią porozmawiał.
    • mav.2000 Re: perwersyjne fantazje kobiet 06.02.23, 11:04
      dużo kobiet ma takie fantazje, tylko nam o tym nie mówią, bo boją się, że potraktujemy jej jako k..
    • zwyczajna1987 Re: perwersyjne fantazje kobiet 04.03.23, 16:04
      Fantazje to jedno warto o nich rozmawiać a ich spełnienie to co innego. Nie każdą warto. Ja po kilku latach dałam namówić się mężowi na wypad do klubu swingersów. Miałam to zrobić na jego oczach i tak się stało. Zrobiłam to z dwoma panami oczywiście nie jednocześnie. Było to ponad rok temu i do tej pory mam wypominanie jak się zachowywałam, jak ruszałam, itp. A sam tego chciał więc nie warto bo fantazja to jedno a real to drugie.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka