najlepszesapierogi 04.01.23, 20:25 Jestem u kresu sił, tabletki z organizacji za pierwszą wysyłką podobno zaginęły w dostawie, druga dotarła za późno.. jeśli ktoś chce, oddam za parę zł. Zaproponuj cenę, mi się już nie przydadzą... kinga31111@o2.pl Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
michaliinka Re: Tabletki poronne 13.02.23, 23:30 Dzień dobry sprzedaam Arthrotec potrzebującej osobie zaznaczam że mam tylko jedno opakowanie nie sprzedaje hurtowo michalinav95@interia.pl Odpowiedz Link
jurajskajj Re: Tabletki poronne 22.02.23, 07:35 Witam serdecznie, jesteśmy organizacją pomagająca wyjść kobietom z sytuacji niechcianej ciąży. Kobiety często zmagają się z krytyką oraz odrzuceniem chcąc podjąć taką decyzję. Gwarantujemy dyskrecję, pomoc psychologa w razie potrzeby oraz stały kontakt i wsparcie konsultanta podczas wykonywania kuracji. W sprzedaży posiadamy trzy zestawy : Arthrotec, Cytotec, Mifepristone+Mizoprostol. Zestawy skuteczne nawet do 12 tygodnia ciąży Zapraszamy do kontaktu : FundacjaKobietyrazem@wp.pl Odpowiedz Link
katarzynamlynarczyk Re: Tabletki poronne 27.02.23, 08:21 Mam do sprzedania zestaw tabletek poronnych . Po więcej informacji zapraszam pod podanym nr telefonu . 571794049 Odpowiedz Link
kwiatjabloni95 Re: Tabletki poronne 11.03.23, 18:52 UWAGA ! OSZUSTKA ! Zostaje zgłoszona Kobieta wysyła zdjecia leków, podaje dane do przelewu, a paczki nie wysyła Odpowiedz Link
omegaau Re: Tabletki poronne 28.02.23, 07:40 Dzień dobry sprzedam Arthrotec forte potrzebująca kobietę proszę o kontakt na email montesori00@wp.pl Pozdrawiam Odpowiedz Link
justynaa2812 Re: Tabletki poronne 09.03.23, 15:33 Dziewczyny odsprzedam skuteczne tabletki wczesnoporonnneee ktore sama stosowałam bedac w 9 tygodniu i ktore bardzo mi pomogły. Tabletki rzeznaczone do dyskretnej kuracji domowej bez nadzoru lekarza. Leki sa w orginalnym opakowaniu w orginalnum blistrze aptecznym co jest gwarantem powodzenia przy zabiegu. Posiadam paragon apteczny Wiecej informacji pod numerem telefonu 502-427-780 Odpowiedz Link
justynaa2812 Re: Tabletki poronne 09.03.23, 15:34 Dziewczyny odsprzedam skuteczne tabletki wczesnoporonnneee ktore sama stosowałam bedac w 9 tygodniu i ktore bardzo mi pomogły. Tabletki rzeznaczone do dyskretnej kuracji domowej bez nadzoru lekarza. Leki sa w orginalnym opakowaniu w orginalnum blistrze aptecznym co jest gwarantem powodzenia przy zabiegu. Posiadam paragon apteczny Wiecej informacji pod numerem telefonu 512-204-079 Odpowiedz Link
adrianbiszewski12345 Re: Tabletki poronne 09.03.23, 15:40 Jeśli ktoś chce zamówić oryginalny sprawdzony zestaw tabletek na poronienie niech zajrzy tutaj: www.wolna-aborcja.com arthrotec jest szkodliwy i podrażnia żołądek szczegolnie w tak konckiej dawce jak 12 tabletek! Odpowiedz Link
justynaa2812 Re: Tabletki poronne 12.03.23, 14:25 Dziewczyny odsprzedam skuteczne tabletki wczesnoporonnneee ktore sama stosowałam bedac w 9 tygodniu i ktore bardzo mi pomogły. Tabletki rzeznaczone do dyskretnej kuracji domowej bez nadzoru lekarza. Leki sa w orginalnym opakowaniu w orginalnum blistrze aptecznym co jest gwarantem powodzenia przy zabiegu. Wiecej informacji pod numerem telefonu 502-427-780 Odpowiedz Link
jurajskajj Re: Tabletki poronne 13.03.23, 11:57 Witam serdecznie, jesteśmy organizacją pomagająca wyjść kobietom z sytuacji niechcianej ciąży. Kobiety często zmagają się z krytyką oraz odrzuceniem chcąc podjąć taką decyzję. Gwarantujemy dyskrecję, pomoc psychologa w razie potrzeby oraz stały kontakt i wsparcie konsultanta podczas wykonywania kuracji. W sprzedaży posiadamy trzy zestawy : Arthrotec, Cytotec, Mifepristone+Mizoprostol. Zestawy skuteczne nawet do 12 tygodnia ciąży Zapraszamy do kontaktu : FundacjaKobietyrazem@wp.pl Odpowiedz Link
kaslo1190 Re: Tabletki poronne 19.03.23, 19:17 Witam sprzedam Arthrotec forte z Polskiej apteki marek.je90@interia.pl Odpowiedz Link