Dodaj do ulubionych

Gdzie najlepiej zamówić tabletki poronne

10.03.23, 20:23
Witajcie czy korzystał ktoś z serwisu www.wolna-aborcja.com? Ja właśnie zamówiłam środki mam je już w drodze (aż dziwne że tak szybko). Opinie mają bardzo dobre na różnych stronach i tutaj też wiele osób pisało o nich ale coś nie mogę tam odpowiedzieć dlatego zakładam nowy temat. Mogę być spokojna? Ktoś stosowałsmile?
Obserwuj wątek
    • malamonia1cx Re: Gdzie najlepiej zamówić tabletki poronne 11.03.23, 15:58
      Tak ja dokonywałam u nich zakupu, ogólnie wszystko na + i pełen profesjonalizm w zasadzie nie ma się do czego doczepić także śmiało
      Daj znać jak poszło u mnie trochę podbrzusze bolało nawet 3 dni po tym wszystkim
    • joannaturbacz12 Re: Gdzie najlepiej zamówić tabletki poronne 13.03.23, 16:06
      Tak też korzystałam z tego serwisu gdyż wyczytałam tu że wiele osób już zamawiało i są zadowolone. Bardzo dobry kontakt, pomoc na bieżąco podczas kuracji - umawiasz się i jesteś w stałym kontakcie. Bardzo udany serwis także na pewno CI się powiedzie.
    • rebeka1221 Re: Gdzie najlepiej zamówić tabletki poronne 13.03.23, 18:04
      Świetna strona polecam pomagają kobietą
    • omegaau Re: Gdzie najlepiej zamówić tabletki poronne 14.03.23, 07:27
      Ja polecam FundacjaKobietyrazem@wp.pl
    • magdalenahawron12345 Re: Gdzie najlepiej zamówić tabletki poronne 14.03.23, 15:48
      Dziękuje za odpowiedzi i wsparciesmile Wszystko się udało właśnie jestem po wizycie usgsmile
    • rafalnag Re: Gdzie najlepiej zamówić tabletki poronne 15.03.23, 17:37
      Moja żona także bardzo sobie chwali, zamówiliśmy nawet na zaś. Pytaliśmy na różnych serwisach ale tutaj naprawdę mają profesjonalne podejście i znają się na rzeczy.
    • rafalnag Re: Gdzie najlepiej zamówić tabletki poronne 16.03.23, 15:17
      I mogę jeszcze dodać że działają w 100% u nas właśnie jest tam pewność, byliśmy na USG
    • e177 Re: Gdzie najlepiej zamówić tabletki poronne 17.03.23, 22:25
      Zamówiłam środki po waszych wypowiedziach i jestem koleiną osobą która ma problem z głowy. Dziękuję wam i ludziom ze strony, polecam w 1000000000%%%%%
    • kaslo1190 Re: Gdzie najlepiej zamówić tabletki poronne 19.03.23, 19:17
      Witam sprzedam Arthrotec forte z Polskiej apteki marek.je90@interia.pl

Nie pamiętasz hasła

lub ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka