jagoda_271 13.06.07, 08:20 mam pytanko jak w temacie, jakie jest prawdopodobieństo że usłyszę drugi raz diagnoże pustego jaja płodowego? czy któraś to przechodziła więcej niż jeden raz? słyszałam że to jak trafić 6 w totolotka że niby małe szanse Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
martabg Re: jakie prawdopodobieństwo 13.06.07, 09:56 Patologia ta najczęściej nie ma wpływu na kolejne ciąże. Bardzo rzadko zdarza się, że sytuacja się powtarza. Ale jeśli patrzeć pod kątem prawdopodobieństwa, to ono istnieje, tak mówi teoria. Jedno nieszczęście niestety nie wyklucza następnego... Odpowiedz Link
jagoda_271 Re: jakie prawdopodobieństwo 13.06.07, 10:04 a czy któraś z was miała już dwa razy puste jajo? Odpowiedz Link
mentafolia Re: jakie prawdopodobieństwo 13.06.07, 11:48 Cześć Jagoda Czy ja dobrze widzę?Jestes w ciąży? Moje gratulacje! Jesli chodzi o odpowiedź na Twoje pytanie to chyba nie ma takiej statystyki. Puste pęcherzyki to sprawa przypadku.W necie mozna poczytać,że ich przyczyną moze byc takze bakteria w nasieniu,ale nigdzie nie natknęłam się na taką opinię fachowca,a w to co piszą ludzie na forach nie należy bezkrytycznie wierzyć. Znam dwie kobiety,które po pustym pęcherzyku miały normalne,zdrowe ciąże. A robiliscie w ogóle jakies badania? Odezwij się koniecznie,jak będziesz po wizycie u lekarza. Trzymam kciuki i nie martw się. Odpowiedz Link
yafffa Re: jakie prawdopodobieństwo 13.06.07, 12:51 U mnie niestety było tak, że po pustym pęcherzyku w drugiej ciąży pojawił się zarodek, ale obumarł bardzo wcześnie Więc chyba nie ma żadnej reguły. Odpowiedz Link
jagoda_271 Re: jakie prawdopodobieństwo 13.06.07, 13:45 no właśnie nie robiłam żadnych badań bo lekarz mówił że są zbyteczne, zmieniałam go na niby lepszego leakrza i powiedzxział to samo , chodzę do gina prywatnie i powiedziałam że chce zrobić je na własną rękę ale on się uparł przy swoim i kazał mi przyjść tydzień po spóźnionej ale się boję ostatnią @ miałam 5.05 no i już dawno powinnam iść ale kurcze się boję Odpowiedz Link
mentafolia Re: jakie prawdopodobieństwo 13.06.07, 14:11 Rozumiem Twój strach,nic nowego na naszym forum. Teraz do gina to i tak za wcześnie.Poczekałabym jeszcze przynajmniej z tydzień,bo pośpiech tutaj raczej nie wskazany ) Będzie dobrze,pa. Odpowiedz Link
Popularne wątki Podliczyłam koszty utrzymania syna na studiach. To aż 3000 zł! Kogo na to stać? Forum: emama Chętnie będzie się ze mną spotykał co jakiś czas na seks, ale związku ze mną nie widzi. Forum: emama REKLAMA Osoby po 40tce zaczynające karierę w nowym zawodzie. Czy to ma sens? Forum: emama Moja mega toksyczna matka umyśliła sobie, że na starość zamieszka ze mną. Forum: emama Czuję się stara i zdaję sobie sprawę, że na wszystko robi się za późno. Czy to życiowa porażka? Forum: emama