mazury80 05.02.17, 01:01 Widzę że to forum służy głównie reklamie. Wznawiane są stare posty (nawet sprzed kilku lat) po to by reklamować firmy znajdujące się w Polsce. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
katlia Re: Czy na forum piszą osoby mieszkające w Stanac 09.02.17, 02:53 Tak, pisza tu polki mieszkajace w USA, chociaz forum troche wymarl Odpowiedz Link
mtree Re: Czy na forum piszą osoby mieszkające w Stanac 09.12.17, 21:20 Tak.ja pozdrawiam z Indiany Odpowiedz Link
duszar Re: Czy na forum piszą osoby mieszkające w Stanac 08.01.18, 08:32 Z nieba mi spadasz :-) Mam nadzieję, że pomożesz. Jak tanio wysłać paczkę ok. 5-8 kg z małego miasteczka w Indianie do Polski (Trójmiasto)? Nie musi być szybko, byle by napewno doszło, no i priorytet to niska cena usługi ;-) Pozdrawiam Odpowiedz Link
mtree Re: Czy na forum piszą osoby mieszkające w Stanac 14.01.18, 04:14 zobacz polonezparcelservice.com teraz bede wysylac pake I cena nie jest straszna ;))) Odpowiedz Link
agaspeechdoctor Re: Czy na forum piszą osoby mieszkające w Stanac 17.12.17, 13:28 Moze ktos zna inne, dobre forum. Pozdrawiam z Teksasu. Odpowiedz Link
mtree Re: Czy na forum piszą osoby mieszkające w Stanac 27.12.17, 22:07 Halo ja pozdrawiam z Indiany. Odpowiedz Link
mazury80 Re: Czy na forum piszą osoby mieszkające w Stanac 21.01.18, 19:23 Jesli nadal nie wysłałaś paczkę to skontaktuktuj się z firmą Polamer i zapytaj o koszt. Możesz wysłać do nich paczkę, a oni wyślą ją do Polski jako paczkę morską lub lotniczą. Porownaj ich ceny z cenami poczty amerykańskiej (zanieś paczkę na lokalną pocztę do zważenia i zapytaj ile będzie kosztowało jej wysłanie) Odpowiedz Link
mtree Re: Czy na forum piszą osoby mieszkające w Stanac 30.01.18, 18:09 jak sie wejdzie na ich sgronke to tam jest pelen opis jak wyslac I oplaca sie paczke przez paypal Odpowiedz Link