kasiab75 21.08.05, 20:55 wiem ze to troche dziura ale moze ktos tam jest....? ja i moj maz jestesmy tam dopiero od przyszlej srody ale juz bym sie chetnie zapoznala z mozliwoscia spotkania z jakas mila polska dusza..... pzdr kasiab75 Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
brutt Re: czy jest kots z Tucson, Arizona albo z pobliz 22.08.05, 00:53 Hej, Ja mieszkam w Tucson od lat 4-ech. Pozdr Odpowiedz Link
juskapl Re: czy jest kots z Tucson, Arizona albo z pobliz 22.08.05, 05:20 ja mieszkam troszke blizej phoenix ale moze kiedys sie spodkamy na kawie:-))) pozdrawiam Odpowiedz Link
brutt Re: czy jest kots z Tucson, Arizona albo z pobliz 22.08.05, 05:53 Ok. Zycze powodzenia. pozdr. Odpowiedz Link
kasiab75 Re: czy jest kots z Tucson, Arizona albo z pobliz 22.08.05, 17:53 ojej! jak fajnie!!!! baaaardzo sie ciesze! mam nadzieje ze sie kiedys spotkamy! a jak sie tam zyje? ja wylatuje we srode 24.08, na kilka dni mam gdzie mieszkac a w tym czasie chce pozalatwiac formalnosci i cos wynajac. czy jest cos co powinnam wiedziec ?- mam tam wprawdzie kogos kto mi pomoze ale zawsze lepiej wiedziec wiecej.... pzdr kasiab Odpowiedz Link
brutt Re: czy jest kots z Tucson, Arizona albo z pobliz 22.08.05, 22:40 Chetnie odpowiem na pytania. Prosze napisz na moj adres gazety. pozdr. Odpowiedz Link