Dodaj do ulubionych

Pomysł na prezent świateczny dla każdej babki :)

01.12.10, 01:20
Zbliżają się święta, a co za tym idzie poszukiwanie w głowach pomysłów na prezenty :)

Dlatego chciałabym Wam podpowiedzieć pomysł na prezent, z którego na bank będzie zadowolona każda kobieta (mama, siostra, ciocia, dziewczyna,przyjaciółka)

Jest to książka Pierwszej Damy Kosmetologii w Polsce - prof. Barbary Jaroszewskiej, a w niej setki porad nt. tego jak domowymi sposobami dbać o urodę, z czego warto korzystać w gabinetach (jeśli się na nie zdecydujemy). Z tej ksiazki uczą się studentki szkół kosmetycznych i fryzjerskich. Tylko, ze one później na tej wiedzy zarabiją, tzn. zarabiają na nas. Ksiazka napisana jest prostym językiem. Każda dbająca o siebie kobieta powinna poznać ta wiedze tajemną :)

Polecam.

nuid.home.pl/cgibin/shop?info=ISBN8385894179&sid=5afa2f8e
Obserwuj wątek
    • mzyczen Re: Pomysł na prezent świateczny dla każdej babki 07.12.10, 04:57
      A ja proponuję dodatkowo odwiedzić portal i otworzyć konto w www.magazynzyczen.com WTEDY prezenty będą na 100% trafione w 10 :) Taka książka oczywiście świetna sprawa i będziemy też ją polecać. Czy możes zpodac pełen tytuł książki? Link chyba jest niepełny. Dzięki i zapraszamy do naszego portalu.
      • Gość: Magda50 Re: Pomysł na prezent świateczny dla każdej babki IP: *.icpnet.pl 04.12.12, 21:16
        Dosłownie niedawno dowiedziałam się o bardzo ciekawym pomyśle na wszelkie prezenty, niemal dla kazdego, no może z wyjątkiem mężczyzn!!
        generalnie staram się, aby co roku rodzinna dostała coś wyjątkowego i w tym roku mam nadzieję, że też ich nie zawiodę !! Na srtonie domowyurok.pl znalazłam bardzo fajne i oryginalne włoskie kolekcje do wystroju salonu, kuchni, czy nawet sypialni.

• Gość: ania_wawa Re: Pomysł na prezent świateczny dla każdej babki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.12.10, 20:43
      ja za to polecam pogrosiku.eu - jak już będziecie miały pomysł, to tam można kupić wszytsko na tanich aukcjach
    • firstwojt Re: Pomysł na prezent świateczny dla każdej babki 14.12.10, 20:52
      Według mnie najfajniejszym pomysłem jest jakieś doświadczenie, jakieś przeżycie. Na mikołajki dostałam bon na zabieg kosmetyczny w salonie w Warszawie. Prezent okazał się strzałem w dziesiątkę, głównie dzięki jakosci usług w tym gabinecie (zobaczcie sobie: www.zadbajosiebie.com.pl) tak więc tym razem na Gwiazdkę to ja sprezentuję mojej siostrze taką przyjemność :)
    • pand-usia Re: Pomysł na prezent świateczny dla każdej babki 19.10.11, 20:38
      SPIN SPA rewelacyjny pomysł na prezent mikołajkowy lub na gwiazdkę dla kobiety
    • stokrotek11 Re: Pomysł na prezent świateczny dla każdej babki 25.10.11, 10:07
      Ciekawy prezent;)
    • Gość: Amaz Re: Pomysł na prezent świateczny dla każdej babki IP: 101.109.94.* 26.10.11, 13:07
      Zgadzam się, że większość kobiet ucieszyłaby się z prezentu w postaci karnetu do spa, ale ponieważ to trochę drogi prezent to w poszukiwaniu innych, także tańszych, pomysłów zapraszam do odwiedzenia mojego bloga o prezentach
      • igola2323 Re: Pomysł na prezent świateczny dla każdej babki 28.10.11, 12:13
        Myślę, że znając kobietę (jej zainteresowania, gust, itp ) To można jej podarować jakąś oryginalną biżuterię wykonaną na zamówienie w zakładzie jubilerskim - z wygrawerowaną dedykacją, rysunkiem, zdjęciem, itp.
        www.zlotysklep.com/pracownia-zlotnicza/zamowienia-indywidualne/
        • anna6442 Re: Pomysł na prezent świateczny dla każdej babki 26.02.14, 13:22
          Ja też raczej jestem zwolenniczką biżuterii chociaż nie ukrywam, że taki karnet do SPA też mi się marzy ;)
    • Gość: kaaasia Re: Pomysł na prezent świateczny dla każdej babki IP: *.btk.net.pl 05.11.11, 14:23
      tez myśle,że biżuteria to najlepszy przyjaciel kobiety i tego nigdy za wiele!
      • zoskato Re: Pomysł na prezent świateczny dla każdej babki 18.11.11, 22:45
        jeśli filcowa, zapraszam na bloga poniżej:
      • luise122 Re: Pomysł na prezent świateczny dla każdej babki 06.12.14, 21:21
        dla dziewczynek i nastolatek fajnym prezentem mogą być Shainsy, takie kolorowe bransoletki z ekologicznego tworzywa. Można dać w prezencie bransoletkę i komplet wymiennych literek albo samemu ułożyć jakiś napis specjalnie dla tej osoby, żeby wiedziała, że to prezent kupiony specjalnie dla niej
    • mariolka1981 Re: Pomysł na prezent świateczny dla każdej babki 15.11.11, 12:37
      A może sesja fotograficzna????

www.gdagdastudio.pl
    • Gość: Jolka Re: Pomysł na prezent świateczny dla każdej babki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.11.11, 08:22
      Kosmetyki to standard, poszukajcie czegoś innego. Ja chcę szczelny kubek termiczny, aby nie wylewało się w torbie. Taki jak ten. Jolka.
    • no_no_tak_tak Switnie dzięki 19.11.11, 18:01
      hyh
    • luteranin.from.torun Re: Pomysł na prezent świateczny dla każdej babki 19.11.11, 23:33
      prezent powinien być unikalny. Fajnym pomysłem może być ręcznik z dedykacją.
      zobacz:
      allegro.pl/recznik-frotte-70x140-haft-z-twoja-dedykacja-i1936801680.html
      • Gość: mila Re: Pomysł na prezent świateczny dla każdej babki IP: *.172.91.13.dyn.user.ono.com 20.11.11, 16:21
        pomysl ciekawy, ja chyba jednak kupie klasyczne perly. sa ponadczasowe. polecam perlymajorka.pl
    • krzysiekwit Re: Pomysł na prezent świateczny dla każdej babki 21.11.11, 08:20
      Moja nie byłaby zadowolona :)

---

warszawa.lento.pl/
      lodz.lento.pl/
      poznan.lento.pl/
      zabiegi laserowe
      SKUTECZNA REKLAMA FIRMY
    • Gość: paulina Re: Pomysł na prezent świateczny dla każdej babki IP: *.189.181.93-static.easy-com.pl 22.11.11, 12:40
      dla każdej kobiery napewno przyda się jakaś fajna torebka ,portfel badz wiele innych rzeczy .
      Najlepiej zainwestowac w coś porządnego i kupić np skórzany portfel. w sklepie internetowym ostatnio widziałam bardzo fajna kolekcje portfeli oraz torebek :)

www.portfelik.pl
      • Gość: Asia Re: Pomysł na prezent świateczny dla każdej babki IP: 193.104.164.* 22.11.11, 13:47
        dobra torebka to faktycznie świetny prezent, ale też spory wydatek, a myślę, że większość kobiet ucieszy się też z drobniejszych rzeczy takich jak zestaw do manicure albo elegancka filiżanka do herbaty
    • w_kuchni Re: Pomysł na prezent świateczny dla każdej babki 22.11.11, 22:32
      www.winesigns.pl/pomysl.html
      zawieszki na kieliszki do wina polecam Wam
      • Gość: Babka z parą Re: Pomysł na prezent świateczny dla każdej babki IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.11.11, 09:52
        Mnie, z racji, że jestem fanatyczką porcelanowych czajniczków, ucieszyłby taki gadżet: mrjoygadzety.blogspot.com/2011/11/nie-tylko-dla-terrorysty.html :)
    • Gość: ola Re: Pomysł na prezent świateczny dla każdej babki IP: *.bielskobiala.vectranet.pl 23.11.11, 16:12
      polecam tego uzytkownika na allegro: allegro.pl/listing/user.php?us_id=23220368
      Do tej pory zaopatrywalam się w anioły w galerii, tym razem znalazlam ich w internecie. Polecam, prawdziwe cudeńka. Prezent na pewno bedzie udany!
      • sweetmatan Re: Pomysł na prezent świateczny dla każdej babki 25.11.11, 21:19
        lifeandanythingelse.blogspot.com/2011/11/odrobina-luksusu.html
        Tu są podane strony z luksusowymi rzeczami. Ja w ten sposób się o nich dowiedziałam i naprawdę widzę, że można kupić fajne markowe produkty, w całkiem rozsądnych cenach. Też się szykuję, żeby po raz pierwszy coś z nich zamówić. Pewnie jakiś perfum, albo zestaw kosmetyków.
    • viglarz Re: Pomysł na prezent świateczny dla każdej babki 29.11.11, 19:50
      Z tego co znam kobiety, to żadna nie potrafi się oprzeć akcesoriom do garderoby. Więc może świetnym prezentem będzie Slap Watch z kolorową silikonową bransoletą. Robią go chyba w 9 kolorach, także można dobrać do ulubionego koloru obdarowywanej. Strona importera slapwatch.pl
    • Gość: Hanka321 Re: Pomysł na prezent świateczny dla każdej babki IP: *.dynamic.chello.pl 29.11.11, 20:53
      Ja ze swojej strony gorąco polecam niespodziajka.pl
      Jest to nowosc w Polsce, wybieracie tylko kategorie, cene i kilka wariantow prezentu, a firma robi za was reszte, ładnie pakuje i problem z głowy.

Znajoma w stanach kupuje w ten sposób prezenty od 2-3 lat na gwiazdkę - bardzo zadowolona , tak jak ja ;)
    • mariuszvg Re: Pomysł na prezent świateczny dla każdej babki 01.12.11, 20:31
      To co zawsze kobiety kochały i będą kochać to Torebki i dodatki

• bcosmetics Re: Pomysł na prezent świateczny dla każdej babki 07.12.11, 12:23
      Jeżeli brakuje Wam pomysłów na gwiazdkowe prezenty, to na: www.bcosmetics.com, w zakładce „Wyjątkowy prezent”, znajdziecie kilka inspiracji.
    • arthur684 Re: Pomysł na prezent świateczny dla każdej babki 07.12.11, 18:06
      Jeżeli już mówimy o prezentach dla kobiet to ja również polecam niebanalny prezent, jakim jest niewątpliwie:
      www.podarkinakartki.pl/p90_kurs_jogi.html
      Wiele kobiet marzy o jodze, ale boją się zacząć. Dając taki prezent można komuś to ułatwić :)
      Pozdrawiam
      • Gość: lady em Re: Pomysł na prezent świateczny dla każdej babki IP: *.dynamic.chello.pl 12.12.11, 20:46
        Właśnie zobaczyłam czadowy pojemnik na popcorn!!!

lifeandanythingelse.blogspot.com/2011/12/pomysy-na-prezent.html
        Moja siostra jest straszną kinomaniaczką, a dodatkowo uwielbia Marylin i wiem, że oszalałaby gdyby dostała coś takiego. Wiecie gdzie można znaleźć podobny? Bo chyba na zakup przez internet już za późno? W każdym razie wolę nie ryzykować, że nie dotrze...
        Kto widział takie cudo w sklepie???
        • Gość: Anielka Re: Pomysł na prezent świateczny dla każdej babki IP: *.172.91.13.dyn.user.ono.com 12.12.11, 22:01
          Polecam! Super prezent dla Mamy/Babci/Cioci/Szefowej/Koleżanki/TEŚCIOWEJ!
          perlymajorka.pl
    • Gość: gość Re: Pomysł na prezent świateczny dla każdej babki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.12.11, 12:38
      uważam, że bardzo ciekawym pomysłem jest wizyta w spa, kobiety uwielbiają tego typu prezenty , ciekawą ofertę ma hotel Glęboczek na pojezierzu brodnickim, oferują tam zabiegi oparte na winoterapii i kąpiele w winie można fajnie odpocząc i zrelaksować się
    • Gość: zofija Re: Pomysł na prezent świateczny dla każdej babki IP: *.elk.mm.pl 15.12.11, 17:08
      Każda kobieta kocha biżuterię. W tej kategorii jest bardzo duże pole do popisu. Szczególnie piękne bransoletki ma sklep markizasklep.eu . Mam bransoletkę srebrną z cyrkoniami i jestem bardzo zadowolona z jakości, dbałości o szczegóły oraz niepowtarzalnym splotem. Zdecydowanie jest to jeden z lepszych pomysłów na prezent, aby kobieta nie była rozczarowana:)
      • wszystkonaraty Re: Pomysł na prezent świateczny dla każdej babki 16.12.11, 19:31
        Oczywiscie najlepsza jest seksowna bielizna, jedwabna haleczka, biżuteria i litr perfumy :)
    • Gość: flamma Re: Pomysł na prezent świateczny dla każdej babki IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.12.11, 20:10
      Każda kobieta kocha rzeczy związane z wyglądem, ale kocha także rzeczy oryginalne i zrobione specjalnie dla niej niepowtarzalne - ja bardzo bym się ucieszyła gdybym dostała taką toaletkę: toaletka kobieca,ale w tym roku chyba będę musiała kupić ją sobie sama ;)
    • Gość: Markizasklep.eu Re: Pomysł na prezent świateczny dla każdej babki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.01.12, 17:08
      Może zegarek przyda się każdej babci, albo zegar wolnostojący. Zapraszam na moją stronę.
      • chabry_i_maki Re: Pomysł na prezent świateczny dla każdej babki 25.11.12, 23:16
        Jak dla babci, to bursztyn! Może broszka lub korale w końcu babcia też chce ładnie wyglądać :))

www.ambertic.pl/pl/p/Broszka-Roza-z-koniakowym-bursztynem/739
        www.ambertic.pl/pl/p/Korale-z-koniakowym-bursztynem/451
        • Gość: longi Re: Pomysł na prezent świateczny dla każdej babki IP: *.dynamic.chello.pl 29.11.12, 15:34
          Ja zawsze skłaniam się w stronę prezentów kosmetycznych. Są praktyczne, a kobiety je uwielbiają. Zestawy z hipermarketów już trochę spowszedniały, więc warto rozejrzeć się za czymś bardziej oryginalnym. Polecam stronkę pachnacyprezent.pl
          • 2anka23 Re: Pomysł na prezent świateczny dla każdej babki 01.12.12, 15:24
            A ja jestem jednak za biżuterią , bo taki krem na przykład to co?? zużyjesz i tyle , a ładna biżuteria zostaje i możesz cieszyć się nią długie lata .
            dlatego srebro z jakimś ładnym kamieniem to jest to.ja już kupiłam dla mojej siostry i babci prezent na www.kuzniasrebra.pl
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka