Dodaj do ulubionych

Niebanalne prezenty dla dzieci

IP: *.olsztyn.mm.pl 11.12.10, 19:56
Polecam sklep internetowy www.forkidi.pl. Można znaleźć coś orginalnego i fajnego.
Obserwuj wątek
    • Gość: KasiaW Re: Niebanalne prezenty dla dzieci IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.12.10, 10:37
      a ja sklep 4gift.pl , bo tam znajdziecie coś ciekawego dla każdego! pryzstępne ceny, masa dobrej zabawy gwarantowane!
      • marta-ruda nitrotek.pl 13.12.10, 17:14
        jak kogoś interesują zabawki zdalnie sterowane polecam sklep nitrotek.pl
        • Gość: pino Re: nitrotek.pl IP: *.ssp.dialog.net.pl 16.12.10, 12:25
          znam ten sklep, dobry dla początkujących modelarzy
          • Gość: Kaja Re: Niezły prezent !!!!!!!!!!! IP: *.xdsl.centertel.pl 16.05.11, 16:56
            Zastanawiam sie nad kupnem : Komunikator samochodowy - Wyraża emocje ma drodze..:)
            dla mojego faceta, uwielbia samochody więc pewnie mu się spodoba, prawda?
            • konrado63 Re: Niezły prezent !!!!!!!!!!! 31.07.12, 11:30
              Jeżeli szukacie pomysłu na prezent polecam jedną z wyszukiwarek pomysłów na prezent. Jedną z nich jest www.mamprezent.pl dzięki podziałowi na kategorie możesz szybko znaleźć odpowiedni prezent. Ja sam
              podchwyciłem tam wiele pomysłów na prezenty tak więc jeśli zbliża się jakaś okazja i szukasz prezentu to polecam

Na pewno znajdziesz tam pomysł na prezent
          • berney-toys Re: nitrotek.pl 18.11.11, 12:02
            Świetne pomysły na prezent można znaleźć w sklepie internetowym z zabawkami Bermey-Toys. www.berney-toys.pl
          • Gość: TylkonieNitrotek Re: nitrotek.pl IP: *.dyn.luxdsl.pt.lu 25.07.12, 17:59
            Pragnę przestrzec wszystkich przed popełnieniem podobnego błędu co ja. Minęły 2 miesiące ciągle jestem bez zamówionej, bardzo drogiej łódki, ani pieniędzy, które za nią zapłaciłem. Obecna taktyka Nitroteku wydaje się być taka – po jakimś miesięcznym oczekiwaniu i kilkunastu ponagleniach (a nuż klient zapomni o zamówieniu), wysyłają mu wybrakowany towar, po czym, po nowych wielu mejlach, proponują, by odesłać towar z powrotem, by mogli sprowadzić brakujące części i dokonać montażu (obiecują też zwrócić koszty odesłania). Na tym kończy się kontakt zamawiającego z łódką, pieniędzmi i Nitrotekiem. Uważam, że jest to celowa strategia, dlatego kontaktuję się z policją polską i niemiecką (łódka została wysłana przez Nitrotek Deutschland). Wszystkich innych pokrzywdzonych (a z tego co widzę może być ich wielu) namawiam do tego samego. Naszych pieniędzy już raczej nie odzyskamy, ale może powstrzymamy dalszą działalność tej „firmy”.
      • darius_n Re: Niebanalne prezenty dla dzieci 06.04.11, 15:10
        to może ja przedstawie co można kupić konkretnie:

Kulki Newtona - tak tak ostatnio popularny prezent dla dzieci (no może tych starszych..)
        Kulki NeoCube - też dla tych troche starszych dzieci..
        Zabawka echoludek - dla tyci starszych niż młodszych
        Lampa księżycowa do pokoju na ścianę zdalnie sterowana pilotem - a to na ścianę jako wystrój
    • Gość: raGdL Re: Niebanalne prezenty dla dzieci IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.12.10, 14:46
      A ja polecam zakup klocków konstrukcyjnych www.taniutko.pl/dla-dzieci/zabawki/klocki-konstrukcyjne-eitech-10-modeli-w-jednym-pudelku.html < fajna sprawa i dla dzieciaków i dla facetów ;-)
      • oukie-doukie Re: Niebanalne prezenty dla dzieci 29.12.10, 12:00
        Znacie Siedziaki? Warto poznać, a najlepiej dać poznać Szkrabowi.
        • Gość: Majka Re: Niebanalne prezenty dla dzieci :)))))))))))))) IP: *.xdsl.centertel.pl 16.05.11, 16:59
          dzieciaczki to pewnie by się z tego cieszyły: gadzeteo.pl/pl/p/Echoludek/15

Jak zobaczyłam to u mojej malej kuzynki to sama chcialam sobie taki kupic :D
          • pepe1976 Re: Niebanalne prezenty dla dzieci :))))))))))))) 28.10.11, 22:56
            Jakbym miala coreczke to kupilabym jej taka spodniczke..

www.mababy.pl/Ubranka/Spodniczki/Spodniczka-Gwiazda-Rocka-Angel-s-Face-179.html
            Przynajmniej mialaby fajna rzecz, a ja spokoj przed impreza, ze nie ma w co sie ubrac :)
    • Gość: Klaun Apsik Pomysłem mogą być dobrze zorganizowane urodziny! IP: *.icpnet.pl 16.12.10, 21:12
      PHUR ARTeventy. Jesteśmy firmą zajmującą się organizacją wszelkich imprez dla dzieci i nie tylko.
      Witamy Państwa serdecznie na naszej stronie. Pragniemy przedstawić tu nasze usługi mając nadzieję,
      że Państwo z nich skorzystają. Organizatorzy najlepszych imprez dla dzieci to właśnie My!

Jeśli chcesz zorganizować super imprezę, urodziny dla dzieci, piknik, Halloween party, Andrzejki, Imprezy Mikołajkowe tzw. Mikołajki, spektakl świąteczny, akcję reklamową czy promocyjną i szukasz specjalistów - Dobrze trafiłeś! Wystarczy kliknąć na poniższy adres, przesłać pytanie, a napiszemy do Ciebie już dziś!

Działamy w: Poznań, Łódź, Katowice, Kraków, Koszalin, Olsztyn, Wrocław, Opole, Warszawa, Kielce, Toruń, Bydgoszcz, Zielona Góra, Gorzów Wlpk, Szczecin, Gdańsk, Sopot, Gdynia, Lublin, Rzeszów, Białystok, jak i w województwach tych miast.

arteventy@arteventy.pl

OFERTA NA BAL KARNAWAŁOWY DLA DZIECI - kliknij tutaj
      TEL.888 91 55 96
      TEL. 516 58 55 49

arteventy@arteventy.pl

Jeśli potrzebujesz pomysłów na imprezę czy akcję promocyjną,
      skontaktuj się z nami, a my chętnie Tobie w tym pomożemy! Zaoferujemy nasze pomysły i doświadczenie nabyte w tej dziedzinie. Mówią o nas, że jesteśmy profesjonalni. Napisz lub zadzwoń i przekonaj się sam!
      - Mamy jeszcze wolne terminy na Mikołajki i Karnawał.
      „ARTeventy” to profesjonalni i najlepsi artyści; klauni, animatorzy, szczudlarze, mimowie, iluzjoniści, monocykliści, konferansjerzy, pokazy ognia, zespoły muzyczne, nagłośnienie i oświetlenie, jak i malowanie twarzy, balonikowe zwierzątka, skecze, przedstawiania, pokazy tworzenia olbrzymich baniek mydlanych i wiele innych atrakcji - najwyższa jakość usług na imprezy dla dzieci i nie tylko.
      • dreamproject Re: Pomysłem mogą być dobrze zorganizowane urodzi 30.12.10, 22:15
        Polecam personalizowaną bajkę.

Zapraszam na naszą stronę www.modry-slon.pl lub na allegro

allegro.pl/show_user_auctions.php?uid=20214753
    • szaraczek_beauty Re: Niebanalne prezenty dla dzieci 02.01.11, 11:39
      Ja bardziej wole robić zakupy na allegro niż w sklepie internetowym:)
    • aundumla oldskulowe blaszane zabawki na ebayu 05.01.11, 00:00
      Zobacz piękne blaszane zabawki na ebayu.
      • Gość: Katarzynka Zabawki dla dzieciaków IP: 178.219.26.* 07.01.11, 10:08
        Witajcie,
        ja zabawki dla dzieci kupuję w www.e-inspiracje.pl/. Cena naprawdę jest atrakcyjna i szybko wysyłają.
        Pozdrawiam,
        Kasia
      • velvettina Re: oldskulowe blaszane zabawki na ebayu 15.12.12, 19:50
        Baczki do kręcenia. Mmiejsze dzieciaki je uwielbiaja
    • Gość: Gosia Re: Niebanalne prezenty dla dzieci IP: *.play-internet.pl 20.01.11, 18:37
      Na wszystkich, którzy chcą zrobić dzieciakom oryginalny, niebanalny prezent czeka "Czuprynka" - Salon Fryzjerski dla Dzieci w Poznaniu (www.czuprynka.com), ul. Katowicka 67a lok. 103. Można tu kupić np. bon podarunkowy na strzyżenie, albo zorganizować imprezę urodzinową.
      • Gość: Bartt Re: Niebanalne prezenty dla dzieci IP: *.147.239.202.nat.umts.dynamic.eranet.pl 02.02.11, 22:26
        Byłem tam ostatnio z córką i jest ok. Po powrocie do domu żonie fryzura siię podobała a to chyba najważniejsze;)
        • Gość: marta Re: Niebanalne prezenty dla dzieci IP: *.centertel.pl 04.02.11, 23:19
          polecam nowy portal www.folkownia.pl pozdrawiam
          • dddorotka Re: Niebanalne prezenty dla dzieci 05.04.11, 16:48
            A ja polecam takie prezenty, które można wykorzystywać na wiele sposobów, np. coś takiego jak tutaj:
            tessell.istore.pl/
            Puzzle piankowe, maty edukacyjne i bujaczki w jednym.
            • Gość: janek Re: Niebanalne prezenty dla dzieci IP: *.xdsl.centertel.pl 06.04.11, 15:12
              zobacz sobie może na Gadzeteo.pl tam są też fajne pomysły..
          • Gość: Kenshinka Re: Niebanalne prezenty dla dzieci IP: 170.162.33.* 24.08.11, 11:48
            Przed zakupami na portalu folkownia.pl radzę dobrze się zastanowić. Obsługa jest bardzo nieprofesjonalna. Zamówiony towar mimo podanego czasu realizacji 7 dni przyszedł dopiero po ponad 3 tygodniach. Ponadto okazało się, że przesylka nie została opłacona i kurier aby odebrać przesyłkę zażadał zapłaty za nią (prawie 50 zł). Komunikacja mailowa jest różna - raz odpowiadają szybko, na niektóre maile wcale.
            • Gość: folkownia.pl Re: Niebanalne prezenty dla dzieci IP: 212.160.172.* 08.09.11, 11:40
              Witamy Serdecznie,

Sytuacja opisana powyżej rzeczywiście miała miejsce, tzn. zamówiony przez klienta towar został dostarczony w terminie późniejszym i niestety kurier DHL zażądał od klienta opłaty za przesyłkę. Jednak "to zdarzenie" trzeba opisać ze wszystkimi obiektywnymi szczegółami. W momencie złożenia zamówienia przez klienta, portal folkownia.pl natychmiast kontaktował się z firmą która zamówione przedmioty bezpośrednio wysyła do klientów po uprzednim podaniu czasu realizacji ( jest to wypalana na zamówienie porcelana ). W tym przypadku okazało się iż zamówienie może zostać zrealizowane w terminie późniejszym w 100% z przyczyn niezależnych od portalu folkownia.pl Informacja o opóźnieniu została niezwłocznie przekazana klientowi, jak również później był on na bieżąco informowany o statusie realizacji zamówienia ( e'mailowo i telefonicznie ). Portal oczywiście ze względu na opóźnienie zaproponował klientowi odstąpienie od tranzakcji bez ponoszenia jakichkolwiek kosztów. Klient zdecydował się czekać na zamówiony towar. W momencie wysyłki towaru do klienta zdecydowaliśmy się na dołożenie gratisu od portalu :-). Przesyłka została nadana i opłacona przez nas, kurierem DHL. Niestety kurier przy doręczeniu popełnił błąd i zażądał zapłaty od klienta. Oczywiście klient poinformował nas niezwłocznie, a nasza reakcja była również niezwłoczna tzn. w ten sam dzień dokonaliśmy przelewu na konto klienta za uiszczona opłatę dla kuriera, jak również złożyliśmy reklamację w DHL. Sytuacja taka miał miejsce po raz pierwszy w naszym portalu i mamy nadzieję ze ostatni, jednakże przecież wszyscy zdajemy sobie sprawę z tego iż współpraca z innymi podmiotami obsługującymi dane zamówienie / tranzakcję zawsze niesie ze sobą "pewne zagrożenia na które niestety nie mamy wpływu" :-(. Mamy nadzieję iż czytelnicy tego postu , po naszych wyjaśnieniach będą mieli pełny obraz zaistniałej sytuacji i obiektywnie go ocenią :-). Pozdrawiamy Wszystkich .
              • Gość: karo Re: Niebanalne prezenty dla dzieci IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.09.11, 10:34
                Ja kupowałam na folkowni.pl kolczyki i przyszły w szybkim czasie, byly zgodne z opisem i nie było żadnych problemów i SERDECZNIE POLECAM ten portal bo jest tam masa fajnych gadżetów, takze na prezenty:) no i z "obsługą" nie miałam zadnych problemów.
    • kaskamiki Re: Niebanalne prezenty dla dzieci 16.05.11, 10:43
      www.thinkgeek.com/geek-kids/1-3-years/c682/
      mam kilka takich zestawów jesli ktos jest zainteresowany
      a na tej stronce jest sporo fajnych ciekawych prezentow:)
      u nas w Polsce śliniaczki są niedostępne
      • Gość: karol Re: Dobry prezent dla dzieciaków !!!!!!!!!!!!!:) IP: *.xdsl.centertel.pl 16.05.11, 17:39
        najwazniejsze to zeby prezenty rozwijały wyobraznie dziecka, a pomysłów to jest dużo np.

Pomysł na prezent nr. 1
        Kubki z Demotywatorów zmieniające kolory, zdjęcia i napisy - z doświadczenia wiem dziecko bedzie jak najbardziej zadowolone z takiego prezentu

Pomysł na prezent nr. 2
        Kulki Magnetyczne NeoCube - moim zdaniem to jeden z lepszych prezentów na dzień dziecka czy urodziny, dzieki nim moga byc bardziej kreatywne
    • alfaonline Re: kreatywne zabawki 26.08.11, 19:57
      niebanalane zabawki tu polecam Bankomat Mały Bankier albo domowe karaoke albo mata do tańczenia...

• Gość: Gość Re: Niebanalne prezenty dla dzieci IP: *.icpnet.pl 29.10.11, 12:38
      Pościel z ulubionym bohaterem z bajki. Albo koszulka piłkarska mistrzostw euro 2012. Tu znalazlam właśnie te pomysły prezentikon.pl/cat/prezenty/dla-dzieci/
      • ania_i_mariusz Re: Niebanalne prezenty dla dzieci 29.10.11, 12:54
        My jak i dzieci wolimy zabawki edukacyjne, które kupiliśmy na tej stronie. Nauka przez zabawę to jest to a nie jakaś tam bezwartościowa chińszczyzna.
        • Gość: ilka Re: Niebanalne prezenty dla dzieci IP: *.btk.net.pl 29.10.11, 23:17
          szkoda,ze tu są same reklamy a brak fajnych pomysłów
    • pand-usia Re: Niebanalne prezenty dla dzieci 30.10.11, 11:55
      Pomysły na niebanalne prezenty Polecam
    • zrenata Re: Niebanalne prezenty dla dzieci 31.10.11, 15:10
      Mnie ostatnio urzekła gra logiczna Brainstring naprawdę wymaga myślenia, zabawki dla chłopców i dziewczynek od 7 lat
    • free.wrangler Re: Niebanalne prezenty dla dzieci 15.11.11, 23:15
      Polecam sklep internetowy Kidek.pl, gdzie można znaleźć wiele ciekawych zabawek już dla najmłodszych, a co najważniejsze wszystkie zabawki można zaliczyć do grona edukacyjnych. Ponadto ceny są przystępne dla każdej mamy.
    • supermajka90 Re: Niebanalne prezenty dla dzieci 16.11.11, 16:11
      polecam sklep z oryginalnymi rzeczami. Maja np: super spodniczki dla dziewczynek, pieknie pakowane ( kupilam dla swojego dziecka)
      www.mababy.pl/Ubranka/Spodniczki/Spodniczka-Goracy-Roz-Angel-s-Face-178.html
      • tatazone Re: Niebanalne prezenty dla dzieci 17.11.11, 09:24
        A ja słuchajcie jestem fanem biegówek. To super wypasiony i przede wszystkim "mądry" prezent już dla dwulatka. W domu się maluch pouczy a na wiosnę będzie jak znalazł! (mówię z doświadczenia :-)
        My w domu też mamy First Bike-a. Jestem zachwycony i dlatego teraz kupuję taki sam dla mojego bratanka. I łał! Mają teraz super promocję. Do każdego rowerka dają podkładkę, za którą normalnie trzeba zapłacić 190 zł. W sumie to ma się od razu dwa prezenty na raz... Nieźle, nie ma wielu co dają gifty prawie za dwie stówki :-))) Zobaczcie: www.firstbike.pl/wydarzenia/ albo na wejściu na głównej. Tylko trzeba się pospieszyć bo piszą, że promocja ważna tylko do środy...
        • cyrkonia11 Re: Niebanalne prezenty dla dzieci 25.11.11, 22:17
          U nas rower biegowy sprawdził się rewelacyjnie, jak go kupiliśmy to każdy się na nas patrzył jak na kosmitów a teraz co drugie, trzecie dziecko ma taki rowerek.. polecam super sprawa. mój syn dzięki temu nauczył się w wieku 4 lat jeździć na rowerze z pedałami.. co prawda nawyk hamowania nogami pozostał :D

a od siebie polecam jako niebanalny prezent Magiczne Zoo z Cobi. czyli taka pianka do lepienia z której tworzy się zwierzątka a one same nakręcone chodzą. u nas super się ta zabawka sprawdziła i wiele innych rzeczy z tej pianki kój synek tworzy.. ostatnio bawił się w pierogarnię :D generalnie zabawka mocno rozwijająca dla aktywnych maluchów.
          • lizaaa Re: Niebanalne prezenty dla dzieci 14.02.13, 21:29
            super rozgllądnę sie za takim
    • mk1-231 Re: Niebanalne prezenty dla dzieci 03.12.11, 15:10
      Z niebanalnych prezentów proponuję grę tryk trak lub grę MORSKI SZTORM są to gry na tyle ciekawe, że razem z naszymi dziećmi chętnie w nie zagramy :)
    • milenia333 Re: kreatywne zabawki 12.06.12, 20:14
      Bardzo ciekawe zabawki mozna też znaleźć na stronie www.paluszkami.pl
    • olila2 Re: Niebanalne prezenty dla dzieci 18.06.12, 15:01
      Polecam bardzo fajną książkę - córka ostatnio dostała ją w prezencie i jest zachwycona:)
      www.empik.com/i-ty-mozesz-zostac-pisarzem-opracowanie-zbiorowe,p1044739965,ksiazka-p
    • aaaga15 Re: Niebanalne prezenty dla dzieci 19.06.12, 13:56
      A tutaj znajdziesz coś na tort urodzinowy ;) www.e-kalia.pl/swiece/urodzinowe.html
    • Gość: izka Re: Niebanalne prezenty dla dzieci IP: *.30.85.148.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 24.09.12, 19:26
      Bardzo fajna stronką na której znajdziecie wiele ciekawych propozycji prezentów dla dzieci www.tmtoys.pl
    • Gość: agata Re: Niebanalne prezenty dla dzieci IP: *.jmdi.pl 01.10.12, 18:43
      dzieki za info! Przyda się szukałam masy plastycznej a ta najbardziej popularna z playdoo jest dużo droższa niż ta za niecałe 25 zł z unwerse of imagination!
    • 77ag.ata Jeśli chcesz gotować z dzieckiem 04.10.12, 00:37
      To ja polecam ten sklep www.ilookandcook.pl Świetna babeczka go prowadzi.
    • margo1985 Re: Niebanalne prezenty dla dzieci 10.10.12, 22:16
      A auta-puzzle też tam są? Ja je znalazłam tylko w edupomoce.pl .... nawet w Allegro nic takiego nie widziałam, hm...
    • Gość: LEDart Obrazy-Lampy LED - DISNEY IP: *.adsl.inetia.pl 16.10.12, 18:05
      Ciekawym i pożytecznym prezentem dla Maluszka jest Obrazek-Lampka LED. Pasuje do każdego wnętrza pokoju dziecięcego!

Zastosowane oświetlenie LED w pokoju dziecka ma duża zalet, a mianowicie jest:
      - bezpieczne - nie nagrzewa się, dzięki czemu nie oparzy naszego Maluszka
      - energooszczędne - zużywa 10 razy mniej prądu niż żarówki, czy świetlówka, przez co nastrojowe światło może być pozostawione na całą noc (ciekawa alternatywa lampki nocnej, gdy nasze Dziecko boi się ciemności)
      - trwałe - oświetlenie LED wykazuje trwałość do 10 lat ciągłego świecenia

Obrazy z iluminacją LED z ulubionych bajek DISNEYA na pewno spodobają się Dziecku :)

Polecamy: allegro.pl/obraz-lampka-dzieciec ... 46837.html
    • Gość: Ania_1979 Re: Niebanalne prezenty dla dzieci IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.11.12, 13:59
      Ja ostatnio kupuję w www.planettoys.pl mają fajną promocję, po pierwszym zakupie dostaje się rabat. Jest mega szybko!
      Ustawiłam się w kolejce na ciasteczkowy stempel!
      planettoys.pl/ciasteczkowy-stempel.html
    • Gość: alka_u Album z imeiniem prezent na chrzest IP: *.ip.netia.com.pl 12.11.12, 10:48
      Ja mojej chrześniaczce niedawno zamówiłam album do wypisywania ważnych dat i wklejania zdjęć. Coś, co będzie pamiątką na zawsze, o ile Rodzice się spiszą :) Taki album jak tu: allegro.pl/album-dziecka-ksiega-z-imieniem-chrzest-i2784059675.html JEst naprawdę fajny, a imię na okładce przesądziło o zakupie :)
      • prezentnaroczek Re: Album z imeiniem prezent na chrzest 25.04.13, 23:10
        album jest okej, ale pomysłów na chrzest może być więcej i mogą być też bardziej ciekawe, sprawdż tutaj prezentnaroczek.blogspot.com/
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka