Dodaj do ulubionych

Prezent dla zony.Świeta świeta...

13.12.10, 09:24
Jestem męzem i mam problem.. nie wiem co mogę kupić na gwiazdkę mojej zonie... zawsze kupuję kilka prezentów... jakis kosmetyk- ok juz mam pomysł... czasem bieliznę czy bizuterie.. a w tym roku powiedziała mi, że chciałaby cos praktycznego.. i mam pustkę... co mozna kupić praktycznego, ale oczywiscie nie do "domu" a dla niej..
Myslałem o torebce..ale to juz wyzsza szkoła jazdy.. to trafić w gust kobiety jest niezwykle trudne.. a moze jakies akcesoria np do laptopa? Niedawno dostała notebooka.. i moze cos do niego?
Jak myslicie czy ide w dobrym kierunku?
Pomozcie kobiety... bo czas nagli..
Obserwuj wątek
    • pade Re: Prezent dla zony.Świeta świeta... 13.12.10, 09:27
      wypasioną suszarkę, lokówkę, depilator?
      elegancką walizeczkę lub kuferek na kosmetyki?
      • marc_1 Re: Prezent dla zony.Świeta świeta... 13.12.10, 09:38
        kuferek na kosmetyki ..moze byc..
        cos w tym stylu?
        tiny.pl/hwvhh
        • pade Re: Prezent dla zony.Świeta świeta... 13.12.10, 09:58
          eee, nie to raczej dla małolaty:)
          www.luxlux.pl/artykul/2204/podrozny_kuferek_na_kosmetyki
          coś w tym stylu
      • adwarp Re: Prezent dla zony.Świeta świeta... 13.12.10, 10:03
        korzystasz z kuferka na kosmetyki?, pytam z ciekawości, bo dla mnie to mało praktyczne:(
        • marc_1 Re: Prezent dla zony.Świeta świeta... 13.12.10, 10:16
          nie no jeszcze nie wiem... ale moja zona wolałaby taki w serca niz taki w "starym" stylu... myslałem jeszcze o tej torbie na laptopa...
        • pade Re: Prezent dla zony.Świeta świeta... 13.12.10, 10:51
          ja korzystam jak wyjeżdżam:) w domu nie, to chyba oczywiste
          a takiego jak mam akurat nie mogę znaleźć, mój jest klasyczny a nie retro, granatowy, bez ozdóbek i paskudnych wzorków:)
          a książki, płyty, dobre słuchawki nie wchodzą w grę?
    • marghe_72 Re: Prezent dla zony.Świeta świeta... 13.12.10, 09:47
      fajną torbę na owego notebooka?
      O ile z nim z domu wychodzi.
      • Gość: kalinkowepolew Re: Prezent dla zony.Świeta świeta... IP: *.internetia.net.pl 24.02.14, 22:10
        A może zamiast banalnych podarków jakieś niezapomniane przeżycie?

np. masaż tajski
        prezentokracja.pl/Masaz_tajski_klasyczny_-_Warszawa/produkt.html
        np. kolacja na jachcie i rejs widokowy
        prezentokracja.pl/Rejs_widokowy_z_kolacja_dla_2_osob/produkt.html
        np. mega emocje w Subaru na torze wyścigowym
        prezentokracja.pl/wyszukaj.html?keyWord=subaru
    • truscaveczka Re: Prezent dla zony.Świeta świeta... 13.12.10, 09:49
      A może ładny strój do ćwiczeń i karnet na siłownię? O ile to lubi i nie potraktuje jako przytyku ;) Mnie by pasował taki prezent :) Albo karnet podwójny - dla was obojga :)
      • marc_1 Re: Prezent dla zony.Świeta świeta... 13.12.10, 09:53
        wiedziałem gdzie napisac:) swietne pomysły!
        • marghe_72 Re: Prezent dla zony.Świeta świeta... 13.12.10, 09:57
          Napisz czym się żona zajmuje / interesuje.
          Będzie łatwiej

ja na przykład uwielbiam gotowac i nie obrażam się na prezenty typu mikser czy noże ceramiczne ;)
          • marc_1 Re: Prezent dla zony.Świeta świeta... 13.12.10, 10:51
            żona uwielbia byc aktywna- uprawia sporty - szczegolnie fitness..gra w siatkę... a z prezentu typowo do kuchni- jak to któras z kobiet napisała- nie byłaby zadowolona.. to byłoby zbyt praktyczne- tak myslę:)
            także faktycznie w gre wchodzi jakaś torba na fitness.. czy do laptopa... bo to jej nieodlaczny przyjaciel;)

Dzieki za pomysły.. tak w gole- to dałyście całą skarbnice wiedzy co do pomysłów na prezenty...wow:)
            • pade torba fitness 13.12.10, 11:00
              masz gdzieś w pobliżu decathlon?
              www.decathlon.com.pl/PL/large-grip-czarna-127548735/
              mam taką-tylko troszkę inny fason, w realu wyglada bardzo fajnie
              • marc_1 Re: torba fitness 13.12.10, 12:43
                mam:)
                swietna ta torba moze faktycznie udam się do decathlonu.
                • pade Re: torba fitness 13.12.10, 12:47
                  sprawdź czy jest u Ciebie dostępna, jak nie, możesz zadzwonić i zamówić

ja jestem z niej bardzo zadowolona-sportowa ale kobieca:)
            • wszystkonaraty Re: Prezent dla zony.Świeta świeta... 15.12.11, 21:56
              moze kupisz jej stacjonarny rowerek albo orbitreka, cos na czym fajnie mozna pocwiczyc nie zanurzajac sie w mrok zimy.
        • justica_q Re: Prezent dla zony.Świeta świeta... 17.12.13, 09:42
          a może po prostu suszarke do suszenia prania - bardzo praktyczny prezent! :)
      • amoniania1 Re: Prezent dla zony.Świeta świeta... 16.12.11, 13:21
        A może rower tandem, na wspolne wycieczki, robot kuchenny, ktory miesza i piecze ciasto i robi pyyyyyszne placki ziemniaczane?

truscaveczka napisała:

> A może ładny strój do ćwiczeń i karnet na siłownię? O ile to lubi i nie potrakt
        > uje jako przytyku ;) Mnie by pasował taki prezent :) Albo karnet podwójny - dla
        > was obojga :)
        • bikebelle Re: Prezent dla zony.Świeta świeta... 19.12.11, 16:28
          a do tandemu może ładny koszyk na przód albo dzwonek?
          Kobiece rowerowe akcesoria mamy na bikebelle.pl - teraz wszystkie 10% gratis!
    • adwarp Re: Prezent dla zony.Świeta świeta... 13.12.10, 10:10

"Jestem męzem i mam problem"
      no masz:)

jak jeździ na nartach - ciepłe skarpety, bielizna termo...,bluza narciarska
      jak chodzi na siłownie - torba na ciuchy, strój
      do samochodu - czujniki parkowania, zestaw głośnomówiący

• marc_1 Re: Prezent dla zony.Świeta świeta... 13.12.10, 10:19
        no te czujniki to pewnie byłby hit:)
        ale moze taka torba na laptopa..ale nie wiem czy czarna czy czerwona?
        tiny.pl/hwvh1
        Dziewczyny nie ukrywam ze cena musi byc tez przystepna...
        • imasumak Re: Prezent dla zony.Świeta świeta... 13.12.10, 11:03
          Sorry, ale ta torba jest okropna ;)
          A może jakiś fajny pendrive? Np taki
          • imasumak Re: Prezent dla zony.Świeta świeta... 13.12.10, 11:06
            A ten jest po prostu nie do zdarcia - wiem, bo mam :)
            • marc_1 Re: Prezent dla zony.Świeta świeta... 13.12.10, 12:44
              to teraz zrobiłyscie mi wodę z mózgu.. :(
              zbyt duzo pomysłów!!! i to swietnych;)
        • Gość: lena Re: Prezent dla zony.Świeta świeta... IP: *.181.96.227.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 17.12.12, 22:23
          Mnóstwo fajnych i co wazne wyjatkowych prezentów na 100% znajdziecie własnie na tej stronce. Nawet w Pytaniu na śniadanie o tym mówili.
    • triss_merigold6 Re: Prezent dla zony.Świeta świeta... 13.12.10, 10:16
      Powiedz, żeby napisała list do świetego Mikołaja z propozycją kilku-kilkunastu rzeczy/gadżetów i będziesz mógł wybrać.
      • marc_1 Re: Prezent dla zony.Świeta świeta... 13.12.10, 10:20
        tak mowiłem.. to mi poiwedziała ze chce niespodziankę:/
        i bądz tu mądry ....
    • swinka-morska Re: Prezent dla zony.Świeta świeta... 13.12.10, 10:46
      Kuferek na biżuterię

Program do obróbki zdjęć plus podręcznik do nauki obsługi tegoż (ja dostałam właśnie taki, bardzo trafiony, prezent w zeszłym roku)
    • iwonapa Re: Prezent dla zony.Świeta świeta... 13.12.10, 11:18
      skórzany portfel, perfumy?
    • shellerka Re: Prezent dla zony.Świeta świeta... 13.12.10, 11:20
      praktycznego? to ja bym chciała - wiem, ze to oklepane - ale to: fabrykaform.pl/Alessi_wyciskarka_do_cytryn_juicy_salif-p335.html
      poza tym to mały odkurzacz, bo mam wielkie bydle
      i chyba to wszystko.
      • marc_1 Re: Prezent dla zony.Świeta świeta... 13.12.10, 12:46
        274 pln????????? czy ja dobrze widzę?
        ehhh no nie bardzo mnie stac..a moja zona to chyba by mi nogi.. z.. powyrywała.. jakbym jej taką drogą wyciskarkę kupił...
    • mala-lucy [...] 13.12.10, 11:23
      Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
      • jk0308 Re: Prezent dla zony.Świeta świeta... 13.12.10, 12:12
        Ja byłabym zadowolona z dobrego kosmetyku. Od niedawna uzywam naturalny kolagen i jestem bardzo zadowolona. Myślę, że żona też by była zadowlona. Można zamówić przez internet. Ja kupiłam od znajomej dystrybutorki Colway.
    • anmoko moze tu cos znajdziesz 13.12.10, 11:28
      Niedawno byl watek, gdzie dziewczyny pisaly, co najchetniej dostalyby pod choinke:

forum.gazeta.pl/forum/w,567,118950791,118950791,Co_byscie_chcialy_dostac_pod_choinke_.html
      Poczytaj, moze cos cie natchnie:)
      Ja bym kupila i cos osobistego (perfumy, kolczyki) i cos praktycznego.
      Super, ze tak sie starasz!:)
      • marc_1 Re: moze tu cos znajdziesz 13.12.10, 12:47
        dzieki za link:)
        no staram sie bo wszystko mozna kupić za kase,.. ale dobry humor zony w swieta- bezcenne;)
    • panna.w.paski Re: Prezent dla zony.Świeta świeta... 13.12.10, 14:09
      Jeśli znasz rozmiary żony to może jakiś top na fitness w jej kolorze?
      Albo np. gadżety na basen - dobre okulary, nowy strój + karnet?
    • stara-a-naiwna Re: Prezent dla zony.Świeta świeta... 14.12.10, 08:39
      Torebka to super pomysł
      taks amo jak buty
      :)

zabierz ja na zakupy i pozwól wybrać
      moze nie bedzie niespodzianki ale radosc gwarantowana
      :)

kobiety z (pół)praktycznych rzeczy lubią: mebelki, lustra... może jaiś zabieg u kosmetyczki?
    • johny022cn Re: Prezent dla zony.Świeta świeta... 14.12.10, 10:05
      najlepsze są zawsze prezenty robione samodzielnie i dlatego można na przykład złożyć samemu kalendarz i podarować bliskiej osobie (ze zdjęciami wspólnymi albo jakimikolwiek innymi) www.drukcyfrowy.co/kalendarze
    • Gość: Maria Re: Prezent dla zony.Świeta świeta... IP: 195.164.97.* 14.12.10, 10:54
      Ja sobie zamówiłam na urodziny taką torbę na laptop i jestem bardzo zadowolona:))) Może Twoja żona też się ucieszy...
    • dirtydancer1 Re: Prezent dla zony.Świeta świeta... 14.12.10, 12:33
      Biżuteria też jest praktyczna, kiedy można dopasowac ją do każdego wyjścia, kreacji, uroczystości. Wystarczy, że zmienimy koraliki na bransoletce i mamy już całkowicie inną bransoletkę. Dostałam taką od męża- bransoletkę BIAGI z serduszkiem z cyrkonią i jestem zachwycona. Teraz co jakiś czas dokupuję tylko koraliki w sklepie internetowym "Niebieski-koralik" i tworzę. Jest to biżuteria włoska, tak ładna jak Pandora,ale tańsza, do składania samemu. Myślę, że sprawi radośc każdej kobiecie, tak jak i mnie.
      Dodatkowo do 24 grudnia przesyłka jest gratis!
    • Gość: Nemi Re: Prezent dla zony.Świeta świeta... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.12.10, 15:57
      Jeżeli lubi sport to może łyżwy i karnet na lodowisko. Z intelektualnych - grę towarzyska, logiczną np. www.gryplanszowe.pl/index.php?d=szczegoly&tw=1070 , abalone, rummikub i wiele innych do wyboru. Bedzie się czuła zaskoczona.
    • Gość: gość Re: Prezent dla zony.Świeta świeta... IP: 91.218.208.* 22.12.10, 17:24
      Myślę, że świetnym prezentem będzie kalendarz z Waszymi prywatnymi zdjęciami. Sama zamówiłam i już na drugi dzień miałam swój prywatny kalendarz www.drukcyfrowy.co/kalendarze.php Polecam :)
      • pand-usia Re: Prezent dla zony.Świeta świeta... 05.10.11, 19:37
        kamienie bazaltowe świetny pomysł na prezent dla żony
    • marioo99 Re: Prezent dla zony.Świeta świeta... 06.10.11, 12:47
      a może nowy czytnik Amazona Kindle?
      • Gość: Asia Re: Prezent dla zony.Świeta świeta... IP: *.r.kbt.pl 09.10.11, 23:26
        hm, jeśli zahaczamy o kategorię cenową w stylu Kindla to ja bym juź wolała iPada ;) a jeśli szukacie czegoś w bardziej rozsądnej kategorii cenowej to polecam dobre kosmetyki, elegancki wizytownik, szkatułkę na biżutrię albo wieszak na torebkę
    • Gość: Asia Re: Prezent dla zony.Świeta świeta... IP: *.r.kbt.pl 09.10.11, 23:28
      z kategorii akcesoria do netbooka polecam nietypowe myszki komputerowe
    • Gość: marzi Re: Prezent dla zony.Świeta świeta... IP: *.4-3.cable.virginmedia.com 04.12.11, 22:52
      wibrator jest praktyczny
    • Gość: Monia Re: Prezent dla zony.Świeta świeta... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.12.11, 10:03
      Hej, ja mam ten problem z mamą, nigdy nie wiadomo co jej kupić... bo albo mówi że nic nie chce, albo coś praktycznego. Z bratem w tym roku kupujemy jej elegancki zestaw do wina, w sumie to już kupilismy. Widziałam kiedyś u znajomej i na prawdę robi wrażenie. W sumie fajny prezent dla kobiety jak i mężczyzny, a takie rzeczy są bardzo przydatne w domu. Do tego dorzucimy jeszcze butelkę ulubionego wina, jakiś ładny drobiazg i kokardkę. Ufff a zaraz szukamy czegoś dla taty:) Co kupić facetowi którego bawią wszystkie gadżety? Mógłby mieć muzeum dupereli w domu. pozdrawiam:)
      • Gość: Robs Re: Prezent dla zony.Świeta świeta... IP: *.toya.net.pl 05.12.11, 22:00
        A co dziewczyny powiecie na zabiegi w spa?
        • Gość: lady em Re: Prezent dla zony.Świeta świeta... IP: *.dynamic.chello.pl 12.12.11, 20:49
          tu są całkiem ciekawe pomysły
          lifeandanythingelse.blogspot.com/2011/12/pomysy-na-prezent.html
          Ja się napaliłam na ten pojemnik na popcorn! Gdzie mogę kupić podobny?!
          • Gość: Anie Re: Prezent dla zony.Świeta świeta... IP: *.172.91.13.dyn.user.ono.com 12.12.11, 22:04
            Polecam! Super prezent dla kazdej babeczki!
            perlymajorka.pl
        • wszystkonaraty Re: Prezent dla zony.Świeta świeta... 15.12.11, 21:58
          Wiem, kup wycieczke dla Dwojga do cieplych krajów!, albo wyjazd na tropical island pod berlin.
    • Gość: angela Re: Prezent dla zony.Świeta świeta... IP: *.elk.mm.pl 15.12.11, 17:22
      Problem z wyborem prezentu na święta z pewnością rozwiąże piękna, wyjątkowa biżuteria. Taką znalazłam jakiś czas temu na markizasklep.eu. Oferta jest bogata, ceny są godne uwagi oraz często można trafić na ciekawe promocje. W ofercie można znaleźć także przepiękne ryngrafy.
    • Gość: dalamka Re: Prezent dla zony.Świeta świeta... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.12.11, 20:17
      Chyba mam dla Ciebie idealne rozwiązanie :) Coś praktycznego, ale wciąż kobiecego? Zerknij na te toaletki do trzymania biżuterii i malowania się albo na ten zestaw filiżanek . Z pewnością coś tam wybierzesz.
    • Gość: Asia Re: Prezent dla zony.Świeta świeta... IP: *.r.kbt.pl 15.12.11, 21:39
      Czymś praktycznym a jednocześnie ładnym może być elegancki zestaw do manicure albo szkatułka na biżuterię, zwłaszcza, że z tego co piszesz wynika, że Twoja żona ma sporo błyskotek z poprzednich lat :)
      • wszystkonaraty Re: Prezent dla zony.Świeta świeta... 15.12.11, 21:54
        kup jej piekna bizuterie, moze jakas pandorke, lilou albo super malego laptopa :)
        • amoniania1 Re: Prezent dla zony.Świeta świeta... 16.12.11, 12:57
          Te pandorki i lilou to wydawanie pieniedzy bez sensu. Lepiej kupic cos, co jest tego naprawde warte i praktyczne. W domu sie przyda, jakis wygodny fotel do czytania na dlugie zimowe wieczory:)

wszystkonaraty napisała:

> kup jej piekna bizuterie, moze jakas pandorke, lilou albo super malego laptopa
          > :)
          • nefree Re: Prezent dla zony.Świeta świeta... 16.12.11, 15:02
            ja zamowilam sobie szlafroczek ale nie z froty czy polaru ani nie z satyny tylko bawelniany, sportowy...
            poza tym bransoletke z apartu na sznureczku czarnym, do jeansow bedzie pasowac...
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka