Dodaj do ulubionych

Co kupić teściowi pod choinkę?

17.12.10, 10:25
Ma cukrzycę, więc słodyczy nie je. Kosmetyków nie używa. Jest mechanikiem samochodowym, ale nie uznaje kupowania mu przez kogoś narzędzi i innych tego typu gadżetów, bo uważa, że sam kupi najlepsze. Ubrania typu sweter, piżama też nie wchodza w grę bo potem i tak nie nosi. W zeszłym roku dostał taki but masująco-rozgrzewający w który się wkłada stopy bo narzekał że po pracy go bolą i są przemarznięte, ale i tak z tego nie korzysta. No nie mam pojęcia co kupić takiemu osobnikowi? Nawet już się zastanawiałam w desperacji nad zgrzewką coca-coli bo pije dość dużo z racji cukrzycy. Pali jak smok, ale ja się do jego nałogu przyczyniać nie chcę (lekarz kazał mu już dawno rzucić z racji nowotworu pęcherza), więc papierosków nie kupię. Alkohol wszelaki też nie wchodzi w grę bo teściowa by chętnie wypiła za niego (ma problemy z alkoholem). No co mu kupić? Czasu coraz mniej...
Obserwuj wątek
    • lolcia-olcia Re: Co kupić teściowi pod choinkę? 17.12.10, 10:29
      granat, żeby się rozerwała ...
    • wacikowa Re: Co kupić teściowi pod choinkę? 17.12.10, 10:51
      volish.pl/
    • justynabal Re: Co kupić teściowi pod choinkę? 17.12.10, 11:12
      Może e-papierosa? Pewnie i tak nie "zapali", ale nic innego mi nie przychodzi na myśl.
      Ma jakieś zainteresowania? Tv pewnie ogląda, więc może jakiś pakiet dodatkowy( HBO, Canal+, programy HD)- no chyba, że już ma full wypas. Pozostaje jeszcze zaproszenie do kina, teatru, na kolację, czy na weekend z żoną....- coś z czego by skorzystał, a co mieści się w przedziale jaki założyliście na prezent:)
      • green_nuska Re: Co kupić teściowi pod choinkę? 17.12.10, 11:25
        Do kina, teatru i innych tego typu miejsc się go nie zaciągnie, z żoną od lat nigdzie razem nie wychodzą, uprawiają takie życie obok sibie, nawet śpią osobno:) Po pracy ogląda tv i tu ma full wypas, żeby było z czego wybierać. Lubi jeszcze rozwiązywać krzyżówki i na tym krąg zainteresowań się kończy.
    • six_a Re: Co kupić teściowi pod choinkę? 17.12.10, 11:31
      kości/karty do gry
      film
      ...
      w ostateczności świeżutką rewię rozrywki prosto z kiosku.
    • 7kobieta Re: Co kupić teściowi pod choinkę? 17.12.10, 11:34
      ynkę do golenia. Masakra z tymi teściami. Ja swojemu też nie wiem co kupić.
      Może maszynkę do golenia?
      Golić wszak się musi??
      • g.r.a.f.z.e.r.o Re: Co kupić teściowi pod choinkę? 17.12.10, 11:37
        7kobieta napisała:

> ynkę do golenia. Masakra z tymi teściami. Ja swojemu też nie wiem co kupić.
        > Może maszynkę do golenia?
        > Golić wszak się musi??

A Tobie ma podpaski kupić? W końcu tez musisz używać...

Ja kupuję ojcu latarkę - małą, ale nowoczesną i o kilka rzędów wielkości jaśniejszą od tego co jest mu znane.
        • green_nuska Re: Co kupić teściowi pod choinkę? 17.12.10, 11:39
          O pomyślę o tej latarce, to zawsze się przyda.
      • green_nuska Re: Co kupić teściowi pod choinkę? 17.12.10, 11:38
        Używa tylko takiej w którą się wkłada żyletki.... Kiedyś też mu kupiliśmy taki pędzel do golenia, bo jego był już zużyty i nie miał prawie włosków, ale też nigdy nie widziałam żeby używał. Druga synowa kupiła mu żel pod prysznic to oddał mojemu mężowi:)
        • six_a Re: Co kupić teściowi pod choinkę? 17.12.10, 11:40
          jesusmaryjaikorniki - a nie możesz się tego teścia zapytać, co by chciał?
          • green_nuska Re: Co kupić teściowi pod choinkę? 17.12.10, 11:42
            Co roku pytamy to mówi że nic nie chce, ale sam to zawsze kasę daje i ma z głowy, więc jak tu mu czegoś nie kupić?
            • green_nuska Re: Co kupić teściowi pod choinkę? 17.12.10, 11:43
              Mojemu ojcu to zawsze wiem co kupić, a tu co roku jest zagwozdka.
              • six_a Re: Co kupić teściowi pod choinkę? 17.12.10, 11:48
                jw. uniwersalna rzecz rozrywkowa: karty/kości, łamigłówki, filmy itepe itede.
    • jej_torebka Re: Co kupić teściowi pod choinkę? 17.12.10, 12:07
      dmuchanego jednorożca.
      • teletoobis Re: Co kupić teściowi pod choinkę? 17.12.10, 12:08
        o seksie rozmawiamy na forach dla doroslych :)
        • monia515 Re: Co kupić teściowi pod choinkę? 17.12.10, 12:33
          -książka- najlepszy prezent dla mojego teścia- zaczytuje sie w Normanie Davisie; ale teść pasjonuje się historią.
          -filmy na dvd- mojemu ojcu w tym roku kupiłam serial 'Pogranicze w ogniu', bo lubi. Jest teraz mnóstwo kolekcji- mocne kino, złota kolekcja hollywood, Polański itp.
          A z bardziej oklepanych, ale zawsze potrzebnych rzeczy mozna kupić:
          -portfel
          -pasek
          -skórzane rękawiczki
          -torbę/saszetkę
          A jak jest cukrzykiem, to jeszcze pakiet skarpet dla cukrzyków (bezszwowe), masażer do stóp, cisnieniomierz, glukometr itp.

• green_nuska Re: Co kupić teściowi pod choinkę? 17.12.10, 12:35
            O te skarpety bezszwowe to super pomysł, moze to będzie nosił. Dzięki.
    • figgin1 Re: Co kupić teściowi pod choinkę? 17.12.10, 12:31
      Nie wierzę, nie może słodyczy, bo cukrzyk, ale colę pije? Może kup mu ładną zapalniczkę?
      • green_nuska Re: Co kupić teściowi pod choinkę? 17.12.10, 12:37
        On zrezygnował zupelnie ze słodyczy a jak potrzebuje wyrównać cukier to pije colę, tak to wygląda.
        • alpepe Re: Co kupić teściowi pod choinkę? 17.12.10, 13:40
          OJP, ciekawe, co na tę colę lekarz.
    • megi1973 Re: Co kupić teściowi pod choinkę? 17.12.10, 13:19
      Viagrę!!! ewentualnie dmuchaną lalę
    • mrs.solis Re: Co kupić teściowi pod choinkę? 17.12.10, 14:29
      Kup mu jakies cieple ubranie robocze.

moda.allegro.pl/znakomite-ubranie-robocze-bluza-spodnie-do-pasa-i1319543638.html
      www.blog.odziez-robocza.com/2010/04/ubrania-robocze-brixton-practical.html
Inne wątki na temat:

Nie pamiętasz hasła

lub ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka