maciopek1 12.01.11, 16:55 Planujecie coś wyjątkowego dla swoich dziadków – już niedługo ich święto, a ja nie mam żadnego pomysłu…? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
monika_m7 Re: Macie pomysł na Dzień Babci i Dziadka ? 12.01.11, 18:10 można zrobić kalendarz ze zdjęciami albo można zamówić drukowane zdjęcie na płótnie w formie obrazu - w sklepie DecoMania.pl jest promocja -20% na Dzień Babci i Dzień Dziadka albo zrobić kubek ze zdjęciem itp. :) Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: kinga Re: Macie pomysł na Dzień Babci i Dziadka ? IP: *.182.165.168.nat.umts.dynamic.eranet.pl 16.01.11, 13:25 Ja myślę, że dam im coś zdrowotnego. Coś na serce: jakiś dopelherz, albo na stawy np. Stawo-vit. A poza tym będę chciała spędzić ten dzień z nimi na samych przyjemnościach:) Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: monikaW Re: Macie pomysł na Dzień Babci i Dziadka ? IP: 46.113.22.* 12.01.11, 19:09 W sumie najważniejsze to byc tego dnia z nimi, chociaz przez chwilę... Ja swoim dziadkom tez za bardzo nie wiem co kupić. Tutaj :4gift.pl/do-domu juz kupowałam na święta dla brata rzeczy i szybko doszły, więc myślę teraz nad kocem dla babci, a dla dziadka Lodowy kufel (w sumie dla żartu;p). I może jeszcze serduszko z przyprawami.... Jak coś fajnego gdzieś znajdziesz to napisz na gazecie! POzdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
maciopek1 Re: Macie pomysł na Dzień Babci i Dziadka ? 13.01.11, 02:36 Ja niestety nie bardzo mogę z nimi by - mieszkam za granicą więc tylko jakieś wysyłkowe prezenty mi zostają:(( Odpowiedz Link Zgłoś
johny022cn Re: Macie pomysł na Dzień Babci i Dziadka ? 12.01.11, 21:12 Ja postanowiłem zrobić im kalendarz, może oklepany pomysł ale z drugiej strony jak mam do dyspozycji program dzięki któremu mogę zrobić to sam to czemu nie :) znalazłem coś takiego na stronie drukcyfrowy.pro/kalendarze Odpowiedz Link Zgłoś
ibizasunny Re: Macie pomysł na Dzień Babci i Dziadka ? 13.01.11, 15:33 A ja postanowiłam kupić dziadkom pościel :) to znaczy już nawet kupiłam i to całkiem niedrogo. Kupowałam w sklepie internetowym (jak wszystko zresztą ;p). Dla zainteresowanych podaję adres: Tekst linka Odpowiedz Link Zgłoś
ibizasunny Re: Macie pomysł na Dzień Babci i Dziadka ? 13.01.11, 15:34 poprawiony link ;) : pościel Odpowiedz Link Zgłoś
alikmendel Re: Macie pomysł na Dzień Babci i Dziadka ? 13.01.11, 18:07 A ja wysyłam dziadkom kartki pocztowe - znalazłam taką stronkę Prawdziwe Kartki Pocztowe wysyłane przez internet Mają fajne karteczki i można wysłać taką prawdziwą, papierową kartkę nie biegając na pocztę, co z moimi maluchami jest właściwie niewykonalne:)) Odpowiedz Link Zgłoś
andrzej_as1 Re: Macie pomysł na Dzień Babci i Dziadka ? 15.01.11, 23:32 @alikmendel; ale fajna ta stronka, i tyle roznych kartek, dla babci i dla dziadka, na pewno wybierzemy cos z dzieckiami. Dziadkowie ucieszą się bardzo:-) Odpowiedz Link Zgłoś
maciopek1 Re: Macie pomysł na Dzień Babci i Dziadka ? 15.01.11, 23:54 ja też na pewno skorzystam z tej Poczty Kartkowej. Jak sobie przeliczyłam to mi wyszło, że za wysyłkę zapłacę dużo mniej i większa szansa, że dotrze na czas. Fajny pomysł rzeczywiście - dla mnie też wizyta na poczcie to zawsze jakaś masakra:( Odpowiedz Link Zgłoś
maciopek1 Re: Tylko taki prezent! 17.01.11, 17:40 Hihi - rzeczywiście fajny pomysł - z humorem:) A ja trafiłam na parentingu na fajny artykuł - akurat na temat: Pomysły na Dzień Babci i Dziadka znalazłam go przypadkiem przez tą Pocztę Kartkową, ale pomysły są na prawdę ciekawe- właśnie grzebię w starych rodzinnych fotografiach żeby drzewo genealogiczne zrobić:) Odpowiedz Link Zgłoś
maciopek1 Re: Tylko taki prezent! 17.01.11, 17:49 Jeszcze raz bo coś mi się źle wkleiło: Pomysły na dzień Babci i Dziadka Odpowiedz Link Zgłoś
bajordyna Re: Macie pomysł na Dzień Babci i Dziadka ? 20.01.11, 08:03 ja też nie wiedziałam, co dać...ale na stronie www.poradymamy.com.pl jest fajny artykuł na ten temat właśnie...dużo fajnych pomysłów Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Krzysztof Re: Macie pomysł na Dzień Babci i Dziadka ? IP: *.dynamic.chello.pl 21.01.11, 10:02 rewelacja i tanio : sklep.golabsa.eu naturalne produkty z wełny, ocieplacze, na stawy itp.. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Krzysztof Re: Macie pomysł na Dzień Babci i Dziadka ? IP: *.dynamic.chello.pl 21.01.11, 10:03 rewelacja i tanio : sklep.golabsa.eu naturalne produkty z wełny, ocieplacze, na stawy itp.. seniorzy docenią Odpowiedz Link Zgłoś
faroa24 Re: Macie pomysł na Dzień Babci i Dziadka ? 21.01.11, 11:21 Ja w grudniu sprezentowałam mojej babuni abonament medyczny SIGNUM. Moim zdaniem to najlepsze, co możesz podarować osobie, która w każdej chwili może potrzebować pomocy lekarskiej, wizyty u specjalisty ( w ubiegłym roku mój tato czekał 4 miesiące na rezonans magnetyczny!! Tutaj masz to od ręki ). Wejdź sobie na stronę www.opiekamedycznasignum.pl, nie wiem z jakiego miasta jesteś, ale działają w całej Polsce. A trafiłam do nich przypadkiem, w sumie to oni znalezli mnie, a konkretnie moja firme. Trafiła do nas ich oferta dla firm (jak dobrze pojdzie w nastepnym miesiacu moj pracodawca zasponsoruje 15 najlepszym pracownikom taką opiekę medyczną :-) ) i okazało się,, że mają też abonamenty dla klientów indywidualnych. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: ewelinab No pewnie najlepszy pomysł: praktycznie i od serca IP: *.bater.net.pl 21.01.11, 16:30 allegro.pl/drewniany-zestaw-pioro-dlugopis-reczny-grawer-i1424503762.html Odpowiedz Link Zgłoś
fridulina Re: Macie pomysł na Dzień Babci i Dziadka ? 22.02.11, 14:44 Najwspanialszy prezent dla babci i dziadka kosz pełen owoców :) www.pocztaowocowa.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
mama2345 Re: Macie pomysł na Dzień Babci i Dziadka ? 18.01.12, 10:09 maciopek1 napisała: > Planujecie coś wyjątkowego dla swoich dziadków – już niedługo ich święto, > a ja nie mam żadnego pomysłu…? moja mama narzeka na stawy więc kupię jej taką opaskę trion:Z trionz.pl/Category/1-bransoletka-dual-loop.aspx są polecane na stawy i nie tylko - mają różne atesty medyczne i polecał jej je nawet jej lekarz. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: dominisia dzien babci i dziadka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.02.14, 17:34 nie wiem co zrobić na dzien babci i dziadka moze wy macie jakis pomysl? Odpowiedz Link Zgłoś
wiola32565 Re: Macie pomysł na Dzień Babci i Dziadka ? 23.02.14, 10:41 Witam! Mam do sprzedania ręcznie robione kolczyki. Są nowe, wykonane z różnego rodzaju tworzyw. Posiadają antyalergiczne bigle (część wkładana do dziurki w uchu) oraz silikonowe zatyczki uniemożliwiające wypadnięcie kolczyka z ucha. Każda para jest wyjątkowa, nie ma dwóch identycznych par kolczyków. Kolczyki świetnie nadają się na prezent, jak również dla własnego codziennego użytku. Cena wysyłki zgodnie z cennikiem pocztowym, bez dodatkowych kosztów! Zapraszam do oglądania i kupna! Serdecznie zapraszam do obejrzenia i zakupu mojej ręcznie robionej kolekcji kolczyków tablica.pl/oferta/recznie-robione-kolczyki-CID87-ID54dkz. html tablica.pl/oferta/wiszace-kolczyki-CID87-ID54j39.html Proszę o opinie, czy się podoba :) Odpowiedz Link Zgłoś
krzysiek8225 Re: Macie pomysł na Dzień Babci i Dziadka ? 16.01.16, 12:39 Ja w tym roku z żoną kupiliśmy dla dziadków zaproszenie do restauracji na Wyjątkowym Prezencie. Poszukaj tam na pewno coś znajdziesz odpowiedniego. Daj znać jaki prezent szukasz, czym się dziadkowie zajmują? Może coś Ci zaproponuje. Odpowiedz Link Zgłoś
dorota.k2 Re: Macie pomysł na Dzień Babci i Dziadka ? 17.01.16, 23:30 W jakich miastach można to zorganizować? Myślałam o czymś takim dla moich dziadków, bo niewiele wychodzą, ale nie chciałabym im po prostu dać 100 zł z poleceniem idźcie na kolację. Odpowiedz Link Zgłoś
grazkawi Re: Macie pomysł na Dzień Babci i Dziadka ? 19.04.16, 16:27 Mam fajny pomysł na prezenty na tego typu okazje. Można sprezentować dziadkom zestaw eterno, np. pyszne owoce w syropie oraz konfitury. Oni to wszystko robią według oryginalnych, dawnych receptur, be konserwantów i całego chemicznego syfu. Pięknie to wygląda i dziadkowie na pewno się ucieszą! Odpowiedz Link Zgłoś