Dodaj do ulubionych

Macie pomysł na Dzień Babci i Dziadka ?

12.01.11, 16:55
Planujecie coś wyjątkowego dla swoich dziadków – już niedługo ich święto, a ja nie mam żadnego pomysłu…?
Obserwuj wątek
    • monika_m7 Re: Macie pomysł na Dzień Babci i Dziadka ? 12.01.11, 18:10
      można zrobić kalendarz ze zdjęciami
      albo można zamówić drukowane zdjęcie na płótnie w formie obrazu - w sklepie DecoMania.pl jest promocja -20% na Dzień Babci i Dzień Dziadka
      albo zrobić kubek ze zdjęciem
      itp. :)
      • Gość: kinga Re: Macie pomysł na Dzień Babci i Dziadka ? IP: *.182.165.168.nat.umts.dynamic.eranet.pl 16.01.11, 13:25
        Ja myślę, że dam im coś zdrowotnego. Coś na serce: jakiś dopelherz, albo na stawy np. Stawo-vit. A poza tym będę chciała spędzić ten dzień z nimi na samych przyjemnościach:)
    • Gość: monikaW Re: Macie pomysł na Dzień Babci i Dziadka ? IP: 46.113.22.* 12.01.11, 19:09
      W sumie najważniejsze to byc tego dnia z nimi, chociaz przez chwilę...
      Ja swoim dziadkom tez za bardzo nie wiem co kupić. Tutaj :4gift.pl/do-domu juz kupowałam na święta dla brata rzeczy i szybko doszły, więc myślę teraz nad kocem dla babci, a dla dziadka Lodowy kufel (w sumie dla żartu;p). I może jeszcze serduszko z przyprawami....
      Jak coś fajnego gdzieś znajdziesz to napisz na gazecie! POzdrawiam
      • maciopek1 Re: Macie pomysł na Dzień Babci i Dziadka ? 13.01.11, 02:36
        Ja niestety nie bardzo mogę z nimi by - mieszkam za granicą więc tylko jakieś wysyłkowe prezenty mi zostają:((
    • johny022cn Re: Macie pomysł na Dzień Babci i Dziadka ? 12.01.11, 21:12
      Ja postanowiłem zrobić im kalendarz, może oklepany pomysł ale z drugiej strony jak mam do dyspozycji program dzięki któremu mogę zrobić to sam to czemu nie :) znalazłem coś takiego na stronie drukcyfrowy.pro/kalendarze
      • ibizasunny Re: Macie pomysł na Dzień Babci i Dziadka ? 13.01.11, 15:33
        A ja postanowiłam kupić dziadkom pościel :) to znaczy już nawet kupiłam i to całkiem niedrogo.
        Kupowałam w sklepie internetowym (jak wszystko zresztą ;p). Dla zainteresowanych podaję adres: Tekst linka
        • ibizasunny Re: Macie pomysł na Dzień Babci i Dziadka ? 13.01.11, 15:34
          poprawiony link ;) : pościel
        • alikmendel Re: Macie pomysł na Dzień Babci i Dziadka ? 13.01.11, 18:07
          A ja wysyłam dziadkom kartki pocztowe - znalazłam taką stronkę Prawdziwe Kartki Pocztowe wysyłane przez internet
          Mają fajne karteczki i można wysłać taką prawdziwą, papierową kartkę nie biegając na pocztę, co z moimi maluchami jest właściwie niewykonalne:))
          • andrzej_as1 Re: Macie pomysł na Dzień Babci i Dziadka ? 15.01.11, 23:32
            @alikmendel; ale fajna ta stronka, i tyle roznych kartek, dla babci i dla dziadka, na pewno wybierzemy cos z dzieckiami. Dziadkowie ucieszą się bardzo:-)
            • maciopek1 Re: Macie pomysł na Dzień Babci i Dziadka ? 15.01.11, 23:54
              ja też na pewno skorzystam z tej Poczty Kartkowej. Jak sobie przeliczyłam to mi wyszło, że za wysyłkę zapłacę dużo mniej i większa szansa, że dotrze na czas. Fajny pomysł rzeczywiście - dla mnie też wizyta na poczcie to zawsze jakaś masakra:(
    • maciopek1 Re: Tylko taki prezent! 17.01.11, 17:40
      Hihi - rzeczywiście fajny pomysł - z humorem:)
      A ja trafiłam na parentingu na fajny artykuł - akurat na temat: Pomysły na Dzień Babci i Dziadka znalazłam go przypadkiem przez tą Pocztę Kartkową, ale pomysły są na prawdę ciekawe- właśnie grzebię w starych rodzinnych fotografiach żeby drzewo genealogiczne zrobić:)
      • maciopek1 Re: Tylko taki prezent! 17.01.11, 17:49
        Jeszcze raz bo coś mi się źle wkleiło:
        Pomysły na dzień Babci i Dziadka
    • bajordyna Re: Macie pomysł na Dzień Babci i Dziadka ? 20.01.11, 08:03
      ja też nie wiedziałam, co dać...ale na stronie www.poradymamy.com.pl jest fajny artykuł na ten temat właśnie...dużo fajnych pomysłów
    • Gość: Krzysztof Re: Macie pomysł na Dzień Babci i Dziadka ? IP: *.dynamic.chello.pl 21.01.11, 10:02
      rewelacja i tanio : sklep.golabsa.eu

naturalne produkty z wełny, ocieplacze, na stawy itp..
    • Gość: Krzysztof Re: Macie pomysł na Dzień Babci i Dziadka ? IP: *.dynamic.chello.pl 21.01.11, 10:03
      rewelacja i tanio : sklep.golabsa.eu

naturalne produkty z wełny, ocieplacze, na stawy itp.. seniorzy docenią
    • faroa24 Re: Macie pomysł na Dzień Babci i Dziadka ? 21.01.11, 11:21
      Ja w grudniu sprezentowałam mojej babuni abonament medyczny SIGNUM. Moim zdaniem to najlepsze, co możesz podarować osobie, która w każdej chwili może potrzebować pomocy lekarskiej, wizyty u specjalisty ( w ubiegłym roku mój tato czekał 4 miesiące na rezonans magnetyczny!! Tutaj masz to od ręki ). Wejdź sobie na stronę www.opiekamedycznasignum.pl, nie wiem z jakiego miasta jesteś, ale działają w całej Polsce. A trafiłam do nich przypadkiem, w sumie to oni znalezli mnie, a konkretnie moja firme. Trafiła do nas ich oferta dla firm (jak dobrze pojdzie w nastepnym miesiacu moj pracodawca zasponsoruje 15 najlepszym pracownikom taką opiekę medyczną :-) ) i okazało się,, że mają też abonamenty dla klientów indywidualnych.
    • Gość: ewelinab No pewnie najlepszy pomysł: praktycznie i od serca IP: *.bater.net.pl 21.01.11, 16:30
      allegro.pl/drewniany-zestaw-pioro-dlugopis-reczny-grawer-i1424503762.html
    • fridulina Re: Macie pomysł na Dzień Babci i Dziadka ? 22.02.11, 14:44
      Najwspanialszy prezent dla babci i dziadka kosz pełen owoców :)
      www.pocztaowocowa.pl/
    • mama2345 Re: Macie pomysł na Dzień Babci i Dziadka ? 18.01.12, 10:09
      maciopek1 napisała:

> Planujecie coś wyjątkowego dla swoich dziadków – już niedługo ich święto,
      > a ja nie mam żadnego pomysłu…?

moja mama narzeka na stawy więc kupię jej taką opaskę trion:Z trionz.pl/Category/1-bransoletka-dual-loop.aspx
      są polecane na stawy i nie tylko - mają różne atesty medyczne i polecał jej je nawet jej lekarz.
    • Gość: dominisia dzien babci i dziadka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.02.14, 17:34
      nie wiem co zrobić na dzien babci i dziadka moze wy macie jakis pomysl?
    • wiola32565 Re: Macie pomysł na Dzień Babci i Dziadka ? 23.02.14, 10:41
      Witam!

Mam do sprzedania ręcznie robione kolczyki. Są nowe, wykonane z różnego rodzaju tworzyw. Posiadają antyalergiczne bigle (część wkładana do dziurki w uchu) oraz silikonowe zatyczki uniemożliwiające wypadnięcie kolczyka z ucha. Każda para jest wyjątkowa, nie ma dwóch identycznych par kolczyków.

Kolczyki świetnie nadają się na prezent, jak również dla własnego codziennego użytku.

Cena wysyłki zgodnie z cennikiem pocztowym, bez dodatkowych kosztów!

Zapraszam do oglądania i kupna!
      Serdecznie zapraszam do obejrzenia i zakupu mojej ręcznie robionej kolekcji kolczyków

tablica.pl/oferta/recznie-robione-kolczyki-CID87-ID54dkz. html
      tablica.pl/oferta/wiszace-kolczyki-CID87-ID54j39.html

Proszę o opinie, czy się podoba :)
    • krzysiek8225 Re: Macie pomysł na Dzień Babci i Dziadka ? 16.01.16, 12:39
      Ja w tym roku z żoną kupiliśmy dla dziadków zaproszenie do restauracji na Wyjątkowym Prezencie. Poszukaj tam na pewno coś znajdziesz odpowiedniego. Daj znać jaki prezent szukasz, czym się dziadkowie zajmują? Może coś Ci zaproponuje.
      • dorota.k2 Re: Macie pomysł na Dzień Babci i Dziadka ? 17.01.16, 23:30
        W jakich miastach można to zorganizować? Myślałam o czymś takim dla moich dziadków, bo niewiele wychodzą, ale nie chciałabym im po prostu dać 100 zł z poleceniem idźcie na kolację.
    • grazkawi Re: Macie pomysł na Dzień Babci i Dziadka ? 19.04.16, 16:27
      Mam fajny pomysł na prezenty na tego typu okazje. Można sprezentować dziadkom zestaw eterno, np. pyszne owoce w syropie oraz konfitury. Oni to wszystko robią według oryginalnych, dawnych receptur, be konserwantów i całego chemicznego syfu. Pięknie to wygląda i dziadkowie na pewno się ucieszą!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka