Dodaj do ulubionych

Prezent na walentynki dla dziewczyny?

17.01.11, 13:19
Dziewczyny!! co byście wolały dostać na walentynki?

taki fajny pilocik do sterowania mężczyzną? www.2future.pl/Produkt/234/pilot_do_obslugi_partnera

czy roślinkę kocham Cię? www.takapaka.pl/Produkt/27/jajko_z_wiadomoscia

Oba wydają się być fajne, prezent może być trochę śmieszny. Pomożcie!
Obserwuj wątek
    • kosunia233 Re: Prezent na walentynki dla dziewczyny? 18.01.11, 10:12
      chyba roslinka:)
      • redspawn13 Re: Prezent na walentynki dla dziewczyny? 08.02.11, 10:32
        proponuje karnet na wizytę w SPA
        • anna6442 Re: Prezent na walentynki dla dziewczyny? 06.02.14, 10:01
          No to też jest genialny pomysł :)
    • Gość: alka23 Re: Prezent na walentynki dla dziewczyny? IP: *.ip.netia.com.pl 18.01.11, 15:39
      To zależy od charakteru Dziewczyny, jeśli woli śmieszne rzeczy, to pilot jest lepszy, jeśli jest romantyczką, to raczej roślinka :) ja mojemu Narzeczonemu kupuje w tym roku kości miłości :P i bokserki :P co o tym sadzicie?
    • Gość: album_love Re: Prezent na walentynki dla dziewczyny? IP: *.ip.netia.com.pl 18.01.11, 15:40
      Polecam album love
      allegro.pl/album-love-prezent-urodziny-imieniny-walentynki-i1412946209.html
      Jest naprawdę świetny!
      • dirtydancer1 Re: Prezent na walentynki dla dziewczyny? 19.01.11, 19:54
        Idealnym prezentem z tej okazji będzie biżuteria - która kobieta jej nie kocha? Ja osobiście przekonałem się już dawno do sklepu "Niebieski-koralik" i mogę Wam go w 100% polecić. Biżuteria, którą tam kupuję zawsze się sprawdza. Biżuteria, którą można tam kupić jest wykonana ręcznie, cała ze srebra o próbie 925 i tak ładna jak Pandora, ale tańsza. Można ją komponować samemu, co kobiecie sprawia jeszcze więcej radości. Z okazji Walentynek jest wiele różnych promocji. Można zamówić bransoletkę z koralikami, bądź same koraliki czy Charms'y. Już kiedyś swojej żonie kupiłem bransoletkę, więc teraz dokupuję jej koraliki. Teraz też nie mam z tym problemu, zamówiłem 3 srebrne koraliki z cyrkoniami, bo do 14 lutego są 20 % tańsze.

• Gość: Dawid Re: Prezent na walentynki dla dziewczyny? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.10.11, 12:14
          Moim zdaniem powinieneś wybrać bardzo oryginalny prezent,może np
          www.crystalcity.pl/produkt/dwa_serca_wewnatrz_krysztalu_z_dowolna_dedykacja
          dziewczyna napewno będzie zaskoczona.
          • Gość: Adam Re: Prezent na walentynki dla dziewczyny? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.02.14, 12:27
            Ja polecam ten zestaw : www.spakosmetyki.pl/zestaw-kosmetykow-aktywna-regeneracja
          • kat.palik-blaszczyk Re: Prezent na walentynki dla dziewczyny? 14.01.15, 22:41
            A ja znalazlam niebanalny prezent na walentynki na www.pudelko69.pl Zamowilam mezowi na walentynki a i ja z tego skorzystam:) polecam
    • Gość: Krzysztof Re: Prezent na walentynki dla dziewczyny? IP: *.dynamic.chello.pl 21.01.11, 10:09
      rewelacja i tanio : sklep.golabsa.eu

naturalne produkty z wełny, ocieplacze, na stawy itp.. ale nie tylko poczytaj sobie
    • kasette Re: Prezent na walentynki dla dziewczyny? 24.01.11, 10:42
      Podaruj jej coś, co nadaje się na prezent dla kobiety i przyda jej się, by urozmaicać swój wygląd. Moim zdaniem odpowiednie byłoby coś w stylu biżuterii, a nawet lokówko - suszarki. Dziewczyny teraz zbyt rzadko robią sobie loki. Możesz jej kupić taką profit-agd.pl/inkontrahent.php?t=1383&g=0&q=savion&r=0&rg=0&sg=. Jest stylowa, nieduża i w romantycznym kolorze ;).
      • truskawkowapolewa Re: Prezent na walentynki dla dziewczyny? 24.01.11, 12:31
        A ja myślę, że wyjątkowym i niezapomnianym prezentem, mógłby być wspólny wyjazd do takiego miejsca jak Primavera Spa w Jastrzębiej Górze. Z tego co się orientuję na czas Walentynek jest tam przygotowana specjalna oferta dla zakochanych. W końcu czy może być coś przyje,mniejszego od wspólnych masaży i innych zabiegów pielęgnacyjnych?
    • Gość: marika Re: Prezent na walentynki dla dziewczyny? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.01.11, 12:32
      Ja jednak wolę praktyczniejsze prezenty. Nie przepadam za tymi wszystkimi serduszkami, słodkimi misiami itd. Także doszłam do wniosku, że najlepszym prezentem będzie, jeżeli mój chłopak kupi mi lokówkę do włosów. Mam już wypatrzoną jedną z firmy Savion, nie jest droga, a wiem, że jest bardzo dobrej jakości, także będę musiała podpowiedzieć lubemu, co chcę dostać ;)
      • baska3111 Re: Prezent na walentynki dla dziewczyny? 24.01.11, 19:38
        Mi zdecydowanie podobają się bardziej romantyczne niż praktyczne prezenty a w szczególności na takie okazji jak Walentynki. Proponowała bym bardziej np kolaż lub jakąś sesję zdjęciową z ukochanym. Do takich fotografii nawet po latach miło się wraca. Pozwolę sobie polecić www.dominiktamiola.pl/portfolio.html#/home świetnego fotografa.
    • Gość: Zbyszek Re: Prezent na walentynki dla dziewczyny? IP: 195.164.97.* 27.01.11, 15:52
      Ja mojej Pani chcę kupić prezent praktyczny, choć z charakterem: kieszonkowe lusterko Merilyn oraz zestaw brelok do kluczy oraz etui na karty kredytowe z tej samej serii. Co o tym myślicie? Zbyszek
      • dorciaaa17 Re: Prezent na walentynki dla dziewczyny? 01.02.11, 11:44
        rewelacja :) elegancki i stylowy!
        • Gość: ewelinab Ucieszyłabym się z.. IP: *.bater.net.pl 01.02.11, 20:29
          Wolałabym coś w tym stylu:

allegro.pl/zestaw-pioro-dlugopis-reczny-grawer-walentynki-i1432825439.html
          Ale jeśli wybierać to chyba pilot.

:)
          • diabelskipomiot Re: Ucieszyłabym się z.. 02.02.11, 19:19
            standardowym, uniwersalnym prezentem są kosmetyki, trafione zawsze się przydają, i nie mówię tu o jakimś tandetnym bondzie, ale na superpharmie jest na przykład duży wybór jakościowych
            • brist Re: Ucieszyłabym się z.. 03.02.11, 09:08
              Ja zawsze się cieszę z przyborów do golenia ;P przy moim twardym i szybko rosnącym zaroście schodzą mi niezwykle szybko a sam nie raz zapominam sobie kupić.

Spojrzałem na aktualną ofertę super-pharmu o której mój poprzednik wspominał i muszę przyznać że chyba sobie zrobię w tym roku samoprezzent walentynkowy w postaci taniej nivey po goleniu ;)

Sprzedaje linka bo może komuś też się przyda: www.superpharm.pl/promocje/index
              • Gość: jaaannoo Re: Ucieszyłabym się z.. IP: 78.9.31.* 04.02.11, 14:19
                A co myślicie o bonach prezentowych?
                • Gość: maciek Re: bony IP: 78.9.31.* 08.02.11, 12:45
                  Moja żona jest domodekoratorką - uwielbia kupować zasłonki,obrusiki itp. Znalazłem fajną stronkę z dekoracjami www.dekoria.pl/ ale oczywiście mnie przeraził ogrom produktów więc wymyśliłem iż właśnie bon będzie fajnym prezentem
                  • karolinka351 Re: bony 10.02.11, 13:28
                    a ja jeszcze widziałam fajne dywaniki - właśnie w sam raz na walentynki, bo w kształcie serduszka. nie wiem tylko czy są dostępne tylko w komforcie - widziałam je na stronie tutaj: www.komfort.pl/, wystarczy wpisać sufix w wyszukiwarkę. moze są w innym sklepie - nie mam komfortu w poblizu
    • mikex na walentynki dla dziewczyny moze biżuteria 04.02.11, 16:31
      Ja przeważnie swojej żonie srebrną biżuterię kupuję a dziś dałem na blogu wpis o szmaragdach
      ujek-dobra-rada.blogspot.com/2011/02/szmaragd-w-srebrze.html
    • szepke Re: Prezent na walentynki dla dziewczyny? 06.02.11, 10:18
      tnij.org/wwwalentynki
      Zrób prezent ukochanej osobie
      Super koszulki na walentynki.

Kontakt:
      gg: 7904061
      mail: szepke@gmail.com
    • era-sz Re: Prezent na walentynki dla dziewczyny? 07.02.11, 10:15
      mozna tez wysłać kartke pocztowa to zawsze działa!
      pocztakartkowa.pl/index.php?akcja=nap isz& ;id_kartki=650&katid=74
      • magda-sied Re: Prezent na walentynki dla dziewczyny? 07.02.11, 16:27
        A co myślicie o takich prezentach? www.fototrendy.pl/produkt/okazje/walentynki,66/poduszka,serce,51/
        • Gość: mimi Re: Prezent na walentynki dla dziewczyny? IP: *.adsl.inetia.pl 08.02.11, 18:49
          Według mnie bardzo fajnym prezentem jest zrobienie czegoś wspólnie. Ja w tym roku idę z moim ukochanym do Centrum Zdrowia i Urody Chanta'l. Wiem wiem to bardziej prezent dla mnie ale jemu tez sie będzie podobać, jestem o tym przekonana. Przed nami profesjonalny manicure, głęboko odprężający orientalny masaz dla dwojga Lomi Lomi Nui i jeszcze inne przyjemności. Już nie mogę się doczekać :)
    • kawiarenka22 Re: pilot :D 11.02.11, 21:16
      nie lubie takich gadzetów a juz jeszcze bardziej infantylnych pluszaków serduszek itd. wg mnie dobrym pomyslem są karty czy bony upominkowe a z drobniejszych rzeczy jakies własnoręcznie wykonane pamiątki. i nie mam na mysli poduszki ze zdjeciem ;p mnie czesto z roznych okazji chlopak obdarowywuje własnie bonami, np nie tak dawno dostalam od niego do spa cece na wybrany zabieg. i to jest fajne, moge wybrac co chce i milo spędzic czas . w druga strone tez to moze dzialac, moze np karnet na gokarty, silownia?
      • marg-4 Re: pilot :D 14.02.12, 15:57
        ja też jestem za bonami, kuponami, karnetami wszelkiego typu, dostałam taki do spa wykupiony na gruperze czy grouponie w zeszłym roku na urodziny i to był dobry pomysł
        • hogata123 Re: pilot :D 01.02.13, 15:36
          Z kobiecej perspektywy:
          - Karnet do Spa
          - Biżuteria
          - Perfumy (jeśli wiesz, jaki lubi zapach)
          - Romantyczna kolacja i kwiaty - zawsze działają!
    • Gość: sapon Re: Prezent na walentynki dla dziewczyny? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.02.11, 16:48
      Witam,

nie tylko na walentynki, ale zawsze świetnym prezentem dla każdej dziewczyny są kosmetyki. Polcema cudownie pachnące, eleganckie kosmetyki pielęgnacyjne marki Taberna Saponaria. www.taberna-saponaria.pl
    • Gość: Robert D. Re: Prezent na walentynki dla dziewczyny? IP: *.toya.net.pl 01.02.12, 23:06
      Hej,

jak swojej dziewczynie w zeszłym tygodniu kupiłem taki sprytny kubek;

www.gadzety365.pl/53-zaskakujacy-kubeczek.html
      Oryginalny i niedrogi. I oto chyba chodzi :)

pozdrawiam
    • donna.blue Re: Prezent na walentynki dla dziewczyny? 03.02.12, 12:32
      Jak dla mnie to tandeta;).
      Ja wolałabym coś bliższego sercu kobiety np: front-rows.com/e4u.php/1,ModProducts/ShowProduct/72/154
      Albo front-rows.com/e4u.php/1,ModProducts/ShowProduct/72/229
      • Gość: Glam Arts Re: Prezent na walentynki dla dziewczyny? IP: *.dynamic.chello.pl 03.02.12, 15:20
        Dla kobiety zawsze najlepszym prezentem jest biżuteria. A gdyby jeszcze była robiona specjalnie dla niej? Na pewno była by tym pozytywnie zaskoczona polecam Glam Arts! Można wybrać coś z dostępnych modeli albo zamówić coś specjalnie dla tej osoby.
        Strona jeszcze jest niedostępna dlatego zapraszam na facebooka:
        www.facebook.com/pages/Glam-Arts/3712 51002888320
        • Gość: Glam Arts Re: Prezent na walentynki dla dziewczyny? IP: *.dynamic.chello.pl 03.02.12, 15:23
          Przepraszam ale wcześniejszy link został źle wklejony, więc powtarzam zaproszenie i :
          www.facebook.com/pages/Glam-Arts/371251002888320
          :)
    • Gość: Asia Re: Prezent na walentynki dla dziewczyny? IP: *.r.kbt.pl 04.02.12, 11:00
      Ja bym chciała dostać jakąś fajną bieliznę ...
    • margotta77 Re: Prezent na walentynki dla dziewczyny? 08.02.12, 23:20
      Nic z tych rzeczy. Ja wolę praktyczne prezenty, więc wybrałabym piekną bieliznę np. coś takiego:
      hurtownia-olenka.pl/cr3020-pussycat-p-3691.html a i Ty na tym skorzystasz :)
      • cyrkonia11 Re: Prezent na walentynki dla dziewczyny? 13.02.12, 21:14
        Ja tam zawsze lubię dostawać prezenty praktyczne, takie któe wiem że wykorzystam i takie, których nie mogę sobie sama kupić.. więc subtelnie sugeruję innym :D tak jak na walentynki. chciałabym coś konkretnego jak np. prostownica do włosów braun etc.. ale chyba to mało prawdopodobne.
        • Gość: watergirl Re: Prezent na walentynki dla dziewczyny? IP: *.warszawa.vectranet.pl 11.02.14, 19:16
          To jest prawdopodobne - należy rozmawiać. Mój chłopak nauczył się szybko, że praktyczne prezenty wcale nie muszą być źle odbierane. Urodziny miałam podczas wakacyjnego wyjazdu, tak więc w outlecie w Austrii kupił mi profesjonalną suszarkę! Wiedział, że sama będę sobie żałowała kasy i tak jestem mu wdzięczna po każdym wyjściu z basenu : ) Ja zaś nauczyłam się od niego, że różnego rodzaju szkolenia i warsztaty mogą być świetną formą spędzenia czasu, jak też prezentu. Dla kobiet polecam Sukces Na Obcasach sukcesnaobcasach.com.pl/ Jest też na FB.
    • Gość: Małoromantyczny Re: Prezent na walentynki dla dziewczyny? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.08.12, 11:51
      Ja sobie upatrzyłem coś takiego: 4gift.pl/czar-par-gra-dla-dwojga.html , siostra dostała taki na rocznicę i mówiła że w sumie fajna zabawa. Szwagier też nie narzekał więc powinno dać rade. A do tego winko, muzyczka i zasłane łóżko:)
    • Gość: Bomcia Re: Prezent na walentynki dla dziewczyny? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.09.12, 13:22
      No fajne fajne te wasze pomysły. Ja myślę o czymś takim dla mojego misiaka: 4gift.pl/cukierkowy-stanik.html . Korzyści będą obustronne! No i jeszcze może ten pilot do faceta do kompletu.
    • strefa2a Re: Prezent na walentynki dla dziewczyny? 10.09.12, 19:24
      dla dziewczyny piękny kubek termiczny marki Contigo (www.strefa2a.com/west-loop-szczelny-malinowy-kubek-termiczny-470ml-contigo.html). SZCZELNY:)))
    • anastazzjaa Re: Prezent na walentynki dla dziewczyny? 13.01.13, 10:32
      tommason, naprawdę świetny pomysł na prezent! Gdzieś już widziałam takie figurki w 3D ale nie wiedziałam gdzie to można kupić i na dodatek z własną dedykacją, reewelacja! :)
    • arielarteseros Re: Prezent na walentynki dla dziewczyny? 19.01.13, 21:44
      Pozytywki sa super:
      www.youtube.com/watch?v=M5XvExX2TAs
      Zwlaszcza przy takim wyborze:
      www.youtube.com/watch?v=ghDfJgbpnVU
      Zaskoczysz kazdego i w kazdym wieku
      www.youtube.com/watch?v=z3gTJV9dSRY
      Pozdrawiam
    • Gość: Kuba Re: Prezent na walentynki dla dziewczyny? IP: *.adsl.inetia.pl 26.01.13, 23:06
      Ja kupiłem tutaj www.facebook.com/media/set/?set=a.393717720722935.94288.170400559721320&type=1 serce z masy solnej i sam mogłem wybrać jaki kolor kokardki i jaki napis. Za taką usługę zapłaciłem 10zł plus przesyłka co wyszło i tak taniej niżbym miał kupić w sklepie tsacjonarnym w moim mieście.
    • chabry_i_maki Re: Prezent na walentynki dla dziewczyny? 28.01.13, 12:59
      Ja w tym roku wybrałam sobie komplet biżuterii, coś co będę miała na dłużej i będzie pamiątką ( jako że to nasze pierwsze Walentynki). Dla zainteresowanych podaje linki.

www.ambertic.pl/pl/p/Kolczyki-z-koniakowym-bursztynem-i-cyrkoniami/263
      www.ambertic.pl/pl/p/Naszyjnik-Serduszko-z-koniakowym-bursztynem-i-cyrkoniami/282
      • andaluzjanaa Re: Prezent na walentynki dla dziewczyny? 31.01.13, 13:13
        a może ekskluzywny zestaw kosmetyków? iwos.pl/krem-na-dzie/103-zestaw-try-me-gift-pack-herbfarmacy-5060028170784.html jestem pewna że bedzie zachwycona :)
    • supergosia161181 Re: Prezent na walentynki dla dziewczyny? 31.01.13, 14:06
      Ja bym wolała coś romantycznego, jakoś fajną bielizną bądź ciepłą pościel, na taką www.homeessence.pl/posciel-satynowa-tac---passion-fuksja-4-czesciowa-160x220-cm--na-walentynki-cat-42-id-1119.aspx
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka