Dodaj do ulubionych

Oryginalny prezent na Walentynki - Shains

08.02.11, 13:59
Widziałam ostatnio u koleżanki fajne kolorowe bransoletki z doczepianymi ikonkami, na których można samemu układać różne napisy. Podoba mi się, że są zrobione z odzyskanych elementów, czyli są ekologiczne. Dodatkowo można je zmieniać dowolnie w zależnosci od nastroju i układać codziennie nowe hasła.

To u nas nowość, a w Stanach są modne już od 2 lat.

Teraz jest walentynkowa promocja na te bransoletki i można dostać dodatkową bransoletkę gratis na shains.pl.

Myślę, że to fajny pomysł na walentynkowy prezent, którym można się ewentualnie podzielić ze swoją walentynką ;)
Obserwuj wątek
    • sasshimmi Re: Oryginalny prezent na Walentynki - Shains 08.02.11, 14:08
      Znam Shainsy, przywiozłam je w zeszłym roku z Hiszpanii, dużo ludzi je już wtedy nosiło, ale wiadomo, że do nas moda zawsze przychodzi z opóźnieniem ;(

Świetna jest ta promocja walentynkowa, aż 100 ikonek i dodatkowa bransoletka gratis, a w dodatku wyszukałam, że przy zamówieniu powyżej 100 zł dają rabat 10%, czyli wychodzi przesyłka gratis!

Zamawiam nowe kolory!
    • abadaa Re: Oryginalny prezent na Walentynki - Shains 08.02.11, 15:19
      Podobają mi się te bransoletki, zastanawiam się tylko czy są solidne i czy te literki się dobrze trzymają?
      • sasshimmi Re: Oryginalny prezent na Walentynki - Shains 08.02.11, 15:32
        abadaa napisała:

> Podobają mi się te bransoletki, zastanawiam się tylko czy są solidne i czy te l
        > iterki się dobrze trzymają?

Ja moje Shainsy noszę już kilka miesięcy i wyglądają cały czas jak nowe i bransoletki i ikonki. Lubię codziennie układać sobie na nich coś nowego. Zapięcie i umocowanie ikonek jest bardzo dobrze dopasowane więc nie ma obawy, że się coś odczepi ;)

Nawet 6letnie dziecko może samo układać na Shainsach napisy, albo różne wzorki (wiem coś o tym), zależy co lubi...
    • dirtydancer1 Re: Oryginalny prezent na Walentynki - Shains 10.02.11, 00:59
      Osobiście mam doświadczenia z ręcznie robioną biżuterią. Znalazłam ją w sklepie "Niebieski-koralik". Jest to włoska, tak ładna jak Pandora, ale tańsza biżuteria marki Biagi. Aktualnie są ciekawe promocje Walentynkowe. Jest w czym wybierać - np. kupując w zestawie (bransoletka z koralikami) oszczędzić można do 132 złotych. Jestem cały czas na bieżąco, ponieważ kolekcjonuję koraliki do mojej bransoletki. Świetne połączenie zabawy z modą.
    • martatatama Re: Oryginalny prezent na Walentynki - Shains 12.02.11, 14:47
      dostałam Shains od swojego narzeczonego - codziennie zmieniam hasła - czasami są to sugestie dla niego i on wtedy wie co ma robić. Wczoraj napisałam "dziś nie boli mnie głowa". Wieczorem było więc, wino, świece... pełne porozumienie. Taka nasz gra...
      Fajne jest to, że Shainsy są wielkopokoleniowe:) idealnie też nadają się na prezent dla dziewczynek - mają fajną dziewczęcą kolekcję...
    • pleaseme Re: Oryginalny prezent na Walentynki - Shains 13.02.11, 23:53
      Shainsy to bransoletki dla babek z jajami - to coś więcej niż moda. Wiem bo noszę je od ponad pół roku. Fajnie, że wy też to już znacie.
    • Gość: mynia Re: Oryginalny prezent na Walentynki - Shains IP: *.icpnet.pl 11.11.11, 16:47
      wydaje mi sie , iz jest to na prawde oryginalny pomysł, ponieważ na takiej bransoletce mozesz napisac wszystko co chcialbys powiedziec sowoej drugiej połówce np, kocham cie ,love forever, lub wasze imiona. Z pewnościa każdej drugiej połówce się to spodoba.
    • Gość: Dziobka Re: Oryginalny prezent na Walentynki - Shains IP: *.customer.tom-net.pl 02.02.14, 23:17
      Jeżeli chodzi o walentynki to polecam orginalny prezent w postaci foto-obrazu w drewnie (płaskorzeźby) wykonanego maszynowo z dowolnego zdjęcia fotograficznego waszego wspólnego lub tej bliskiej osoby. U dołu obrazka można wygrawerować dowolny tekst - dedykację z okazji Dnia Zakochanych. Gorąco polecam. Zobacz nasze przykładowe prace na e-photo-art.eu/ lub na Allegro: allegro.pl/drewniany-foto-obraz-ze-zdjecia-prezent-walentynki-i3922236815.html

• Gość: MyGiftDNA Re: Oryginalny prezent na Walentynki - Shains IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 03.02.14, 10:11
      A może w te Walentynki wygraj prezent dla swojej ukochanej osoby? Zapraszamy do konkursu w którym będziesz mógł/mogła wybrać sobie nagrodę! Wystarczy, że odpowiesz na proste pytanie. Do zdobycia personalizowana nagroda o wartości ok 100 zł. www.facebook.com/MyGiftDna?ref=tn_tnmn
    • anna6442 Re: Oryginalny prezent na Walentynki - Shains 06.02.14, 09:52
      Też nigdy o czymś takim nie słyszałam, ale w zasadzie bardzo fajny pomysł :) chyba muszę podsunąć to mojemu chłopakowi ;)
    • Gość: iza78 Re: Oryginalny prezent na Walentynki - Shains IP: *.play-internet.pl 06.02.14, 22:12
      Proponuję romantyczną kolację: świece, przygaszone światło, w tle ulubiona muzyka. Jeżeli nie wiesz co przygotować to polecam coś nieskomplikowanego np. lasagne lub spaghetti carbonara. Do tego typu dań świetnie pasuje Castra Rubra z Domu Wina. Jeśli chcesz- dam Ci dobry przepis na lasagne. Palce lizać!
    • annetap Re: Oryginalny prezent na Walentynki - Shains 07.02.14, 10:40
      całkiem ciekawy pomysł, ale mi bardziej podobają się lilou :)
    • Gość: ADM Re: Oryginalny prezent na Walentynki - Shains IP: *.bauer.pl 07.02.14, 12:23
      ja raczej w tym roku pójdę po najmniejszej linii oporu, czekoladki kwiatki itp, nie dość, że zawsze się sprawdza to dzięki promocjom np w lidlu ( www.promocyjni.pl/gazetki/13733-indyk-z-lososiem--gazetka-promocyjna ) można nieźle zaoszczędzić :P
    • sammiee Re: Oryginalny prezent na Walentynki - Shains 07.02.14, 12:38
      Mi ostatnio spodobały się torebki z Etui-Vintage. Chyba namówię jakoś mojego by mi kupił. Sami zobaczcie jakie są fajnewww.etui-vintage.pl/nowosci,408.html nie? Dodatkowo eleganckie :D
    • Gość: kami33 Re: Oryginalny prezent na Walentynki - Shains IP: *.stargard.mm.pl 10.02.14, 21:19
      Ja bym proponował jeszcze kupić maskotkę, jakiegoś ładnego misia lub zabrać do kina, niby oklepane, ale zdaje swój egzamin :). Jeszcze w sklepie erogaget.pl można kupić naszyjnik z serduszkiem, ogólnie biżuteria to bardzo dobry pomysł na prezent dla kobiety.
    • Gość: zuzka25 Re: Oryginalny prezent na Walentynki - Shains IP: *.f-net.pl 11.02.14, 12:50
      A może coś oryginalnego
      www.krainamydla.com/
    • mcbebe Re: Oryginalny prezent na Walentynki - Shains 12.02.14, 14:05
      Ja swojej narzeczonej na walentynki kupiłem jej wymarzony zegarek w
      www.zegarmistrz.com/Zegarki_Diesel-k32-0--.html. Była bardzo zadowolona.
    • wiola32565 Re: Oryginalny prezent na Walentynki - Shains 23.02.14, 10:39
      Witam!

Mam do sprzedania ręcznie robione kolczyki. Są nowe, wykonane z różnego rodzaju tworzyw. Posiadają antyalergiczne bigle (część wkładana do dziurki w uchu) oraz silikonowe zatyczki uniemożliwiające wypadnięcie kolczyka z ucha. Każda para jest wyjątkowa, nie ma dwóch identycznych par kolczyków.

Kolczyki świetnie nadają się na prezent, jak również dla własnego codziennego użytku.

Cena wysyłki zgodnie z cennikiem pocztowym, bez dodatkowych kosztów!

Zapraszam do oglądania i kupna!
      Serdecznie zapraszam do obejrzenia i zakupu mojej ręcznie robionej kolekcji kolczyków

tablica.pl/oferta/recznie-robione-kolczyki-CID87-ID54dkz. html
      tablica.pl/oferta/wiszace-kolczyki-CID87-ID54j39.html

Proszę o opinie, czy się podoba :)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka