Dodaj do ulubionych

Prezent na chrzciny

IP: *.home.aster.pl 28.02.11, 12:06
Hej,
Polecam Wam wszystkim nową kolekcję firmy Effii.pl Mają naprawdę prześliczne pościele, kocyki dziecięce itp. Wydaje mi się, że może to być super prezent na chrzciny i nie tylko.
Pozdrawiam,
Kasia
Obserwuj wątek
    • Gość: Ania Kowalczyk Re: Prezent na chrzciny IP: *.net-serwis.pl 28.02.11, 18:06
      Ja również polecam firmę Effii. Śliczne, polskie pościele i kocyki. Moje Maleństwo dostało od mojej siostry w prezencie fioletowy zestaw pościeli i jestem zachwycona. Super się pierze, prasuje i ładnie wygląda w łóżeczku. :)

Ania
      • Gość: Basia_19.05 Re: Prezent na chrzciny IP: *.net-serwis.pl 02.03.11, 17:16
        Rzeczywiście rzeczy są śliczne ale drogie... :/ Dla swojego dziecka sama nie kupiłabym tej pościeli ale wydaje mi się, że jest to idealny prezent dla noworodka lub na chrzciny.
        • ascencjusz Re: Prezent na chrzciny 03.03.11, 15:08
          Witam, chcę kupić mojej bratanicy złoty krzyżyk na chrzciny. Dysponuję budżetem do 200 zł. Polecicie mi jakieś konkretne firmy w tym temacie? Będę bardzo wdzięczny!
          • frenczeszka Re: Prezent na chrzciny 10.03.11, 15:00
            Do 200zł spokojnie dostaniesz taki krzyżyk www.selana.pl/zloty-krzyzyk-z-kolekcji-rubicello-z102.html Ja zamawiałem coś takiego, ale mają też tańsze modele. Pozdrawiam!
      • Gość: Katarzyna Z.. Re: Prezent na chrzciny IP: *.adsl.inetia.pl 11.03.11, 20:30
        Jeśli chodzi o kocyki to fajne są na stronie Dewocjonalia Cena 12zł z VAT.
    • fryd-eryka Re: Prezent na chrzciny 15.03.11, 09:45
      a może coś bardziej praktycznego np zabawka interaktywna, którą dziecko wykorzysta? stolik edukacyjny, krzesełko uczydełko, jeździk? oraz oczywiście plus pamiątka typowo na chrzciny - np. łańcuszek z medalikiem czy z krzyżykiem...
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka