Dodaj do ulubionych

Prezent ekstremalny z dużą dawką adrenaliny

24.03.11, 10:50
od kilku dni głowię się nad pomysłem na prezent dla znajomego. zapowiada się wielka impreza, więc chcemy się skrzyknąć na jakiś prezent w większym gronie. pomyśleliśmy, że może coś z adrenaliną? nie wiem, jakiś lot balonem, skok na bungee albo quady. Znacie jeszcze jakieś inne ekstremalne prezenty?
Obserwuj wątek
    • Gość: zdas Re: Prezent ekstremalny z dużą dawką adrenaliny IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 28.03.11, 15:39
      może coś takiego?

prezentokracja.pl/Mocne_Wrazenia/katalog.html/price/1/
      • Gość: dfhdjhfgjgfjh Re: Prezent ekstremalny z dużą dawką adrenaliny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.04.11, 15:10
        o, fajna sprawa;)
      • Gość: tygrysek432 Re: Prezent ekstremalny z dużą dawką adrenaliny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.07.11, 10:44
        skok ze spadochronem to jest to, co tygryski lubią najbardziej ;)

prezentokracja.pl/Skok_ze_spadochronem_-_tandem/produkt.html
      • Gość: hrehreged Re: Prezent ekstremalny z dużą dawką adrenaliny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.10.11, 09:39
        z adrenaliną to tylko małżeństwo....
    • Gość: jugen Re: Napis Fuck latający! IP: 31.63.190.* 20.04.11, 16:23
      zobacz ten wynalazek gadzeteo.pl/pl/p/Latajacy-napis-FCK/16 wpasuje się jak żaden.. uwierz mi.. nikt takiego miał nie bedzie..
      • Gość: vnmc,xskdjfh Re: Napis Fuck latający! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.05.11, 10:59
        taki latający "f.u.ck" jest chyba fajny dla 13latka////
        • Gość: gfuyjhk Re: Napis Fuck latający! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.05.11, 15:16
          a gdzie Ty w tym penisie masz adrenaline i emocje?
          a do autora: może jakies bungee albo szybowce?
          • Gość: fred pointer Re: Napis Fuck latający! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.07.11, 10:08
            hehe, no penis, to wiadomo z jakimi emocjami się kojarzy. mi nie musisz tego tłumaczyć :P
        • Gość: ...,,,xx....xxxx Re: Napis Fuck latający! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.08.11, 13:28
          Fuck to Fuck. nie jest fajny dla nikogo.
      • Gość: 5f6g7h8j Re: Napis Fuck latający! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.10.11, 10:18
        adrenalina to fajny pomysł na prezent. to moze jakies bandźi?
      • Gość: ssaaddffgghhjjkkll Re: Napis Fuck latający! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.11.11, 10:01
        Fuck, strasznie głupi prezent......
    • Gość: zzarlbym cos!! Re: Prezent ekstremalny z dużą dawką adrenaliny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.09.11, 10:10
      załatw mu kredyt na dom - budowa to dopiero adrenalina :D
    • darek_oo Re: Prezent ekstremalny z dużą dawką adrenaliny 23.10.11, 15:06
      Prezenty o jakich myślisz mogą okazać się strzałem w dziesiątkę i dać koledze niezapomniane przeżycie.
      Sprawdź stronę: htttp://podarkinakartki.pl
      Znajdziesz tam każdy z wymienionych prezentów, a ponadto wiele innych, które mogą dac wiele niesamowitych przeżyć.
      • Gość: ddddd4333 Re: Prezent ekstremalny z dużą dawką adrenaliny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.11.11, 15:06
        a może kup mu psa ze ściskiem paszczy 1200kg? :)
        • sefona Re: Prezent ekstremalny z dużą dawką adrenaliny 29.11.11, 10:03
          hahahhahhahah dobre!!!
          • Gość: red-blue-orange-ye Re: Prezent ekstremalny z dużą dawką adrenaliny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.11.11, 13:21
            hahaha, rzeczywiście,emocji co niemiara!
    • latajace_lampiony Re: Prezent ekstremalny z dużą dawką adrenaliny 07.12.11, 20:28
      www.facebook.com/groups/301404169894333/
      Latajace lampiony

15 zl
      • Gość: sabineee1234 Re: Prezent ekstremalny z dużą dawką adrenaliny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.01.12, 14:20
        a od kiedy lampiony sa ekstremalne??????
        • Gość: lampióóóny Re: Prezent ekstremalny z dużą dawką adrenaliny IP: *.internetia.net.pl 06.03.13, 21:26
          jak się zaczną jarać w rękach ,to wtedy jest ekstremalnie hahaha
    • Gość: ulek Re: Prezent ekstremalny z dużą dawką adrenaliny IP: *.ssp.dialog.net.pl 29.10.12, 16:35
      osobiście polecam stronki z ciekawymi prezentami, typu www.prezentokracja.pl .
      można tam znaleźć fajne prezenty, a jak co roku kupować skarpety, albo sweter.
    • Gość: defsdgdsfd Re: Prezent ekstremalny z dużą dawką adrenaliny IP: *.internetia.net.pl 04.03.13, 21:47
      ogólnie spoko pomysł z takimi prezentami - sam się napaliłem na kilka :)
    • jadzia123456 Re: Prezent ekstremalny z dużą dawką adrenaliny 02.04.19, 13:31
      Najlepszym o oryginalnym prezentem naładowanym adrenaliną jest voucher na przejazd sportowym autem. Ja kupowałam taki voucher w Devil-Cars. Duży wybór aut i lokalizacji, gdzie można zrealizować przejazd. Każdej osobie młodszej czy starszej, kobiecie czy mężczyznie spodoba się taki prezent, bo emocje, które towarzyszą podczas przejazdu są nie do opisania :) Polecam każdemu taką dawkę adrenaliny :)
    • jadzia123456 Re: Prezent ekstremalny z dużą dawką adrenaliny 04.04.19, 14:37
      Może przejazd sportowym autem po torze? Dawka adrenaliny i emocji, którą się przeżywa podczas przejazdu jest nie do opisania i pozostaje w pamięci na długo :) Ja kupowałam takie vouchery na przejazd sportowym autem w Devil-Cars. Zajrzyj do nich na stronę i zobacz jakimi autami można się przejechać.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka