GoĹÄ: zosia IP: *.dynamic.chello.pl 10.04.11, 01:04 migoteria.blogspot.com/ moja autorska biżuteria, zapraszam do komentowania i zakupów! Pozdr! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
GoĹÄ: aga Re:NiezwykłE prezenTY dla Kobiety na Wielkanoc IP: *.xdsl.centertel.pl 10.04.11, 08:49 z mojej strony dla kobiety (jeśli już został taki wątek założony i aby móc lepiej pomóc) proponuje 3 niezwykłe rzeczy do wyboru, obok, których Kobieta nie przejdzie obojętnie (bynajmniej ja bym nie przeszła): NIEZWYKŁY STOJAK NA BUTELKI I WINO , Piękną ramkę obracającą się na niezwykłe zdjęcia i ZJAWISKOWĄ I EFEKTOWNĄ RAMKĘ LEWITUJĄCĄ NA PRZEPIĘKNE ZDJĘCIA Pozdrawiam ;) Odpowiedz Link Zgłoś
crystalcityonline Re:NiezwykłE prezenTY dla Kobiety na Wielkanoc 17.03.12, 14:13 Do wyboru do koloru, każdy z nas ma inny gust dlatego ośmielę się dorzucić także swoją propozycję :) Oryginalny kwiat róża wygrawerowana w krysztale z dowolną osobistą dedykacją. Wygląda elegancko i efektownie. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: styleo.pl Re:NiezwykłE prezenTY dla Kobiety na Wielkanoc IP: *.sileman.net.pl 26.03.12, 13:16 Polecamy sklep www.styleo.pl . Zapraszamy na zakupy w naszej Galerii Internetowej. Tutaj znajdziesz ciekawy i elegancki prezent w dobrym guście. W galerii oferujemy: perfumy w atrakcyjnej cenie, eleganckie pióra i wiele innych stylowych pomysłów na upominek. Gwarantujemy szybką realizację(24 godziny), produkty w super cenie i wysokiej jakości. W razie ewentualnych pytań i wątpliwości zapraszamy do kontaktu pod numerem 511 187 170 lub bok@styleo.pl . Postaramy się doradzić i ułatwić dokonanie wyboru tak aby zakupy stały się czystą przyjemnością . Odpowiedz Link Zgłoś
tytus.wag Re: pomysł na prezent dla kobiety 10.04.11, 17:41 ja na twoim miejscu zastanowił bym się nad zakupem jakiejś wyszukanej kawiarki- na stylowazastawa.pl jest bardzo szeroki wybór od modeli za 53zł do super wypasionych za 219 www.stylowazastawa.pl/products/big/1272435735_62221_cr.jpg www.stylowazastawa.pl/products/big/1258019684_B_10701_16_cr.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
furryfriday Re: pomysł na prezent dla kobiety 08.08.11, 13:10 Można też podejść do sprawy prezentu z innej strony - może niekoniecznie kupować kolejny przedmiot/błyskotkę, z której obdarowana będzie korzystać od czasu do czasu, ale zapewnić weekend relaksu? Wyjazdy do spa są coraz bardziej popularne właśnie w formie prezentu, myślę, że każda kobieta ucieszyłaby się z możliwości spędzenia paru dni w jakimś zacisznym spa :) Np. Głęboczek na Pojezierzu Brodnickim wydaje się idealnym miejscem na tego typu wypady, szczególnie dla mieszkanek stolicy :) Odpowiedz Link Zgłoś
alfaonline Re: pomysł na prezent dla kobiety 26.08.11, 20:02 zgadzam się, karnet do SPA to doskonały pomysł na prezent dla kobiety Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Mikka Re: pomysł na prezent dla kobiety IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.08.11, 21:19 Ja ostatnio kupiłam na urodziny mężowi portret rysowany ze zdjęcia. Naprawdę fajny pomysł na prezent. Polecam dziewczynę która rysuje portrety i karykatury też: www.artik.ubf.pl Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: janekek Re: pomysł na prezent dla kobiety IP: *.dainet.pl 13.11.11, 13:41 Dla kobiet, które lubią / potrafią dekorować swoje domy / mieszkania polecam takie prezenty: magiakoloru.eu/swiece-dioda-c-3.html magiakoloru.eu/swiece-bozonarodzeniowe-c-42.html Odpowiedz Link Zgłoś
prezentujeprezenty Re: pomysł na prezent dla kobiety 02.09.11, 22:25 O ciekawych pomysłach na prezenty dla kobiet (i nie tylko) piszę na blogu, do odwiedzenia którego serdecznie Was zapraszam. Dla kobiet polecam wieszak na torebkę, naprawdę dobre kosmetyki albo niezwykły wizytownik Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Patryk Re: pomysł na prezent dla kobiety IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.10.11, 12:06 No cóż,myślę że wiele zależy od okazji z jakiej kupujemy prezent. Czasem fajnie jest zaskoczyć i kupić prezent bez okazji,wtedy radość jest podwójna. Może coś takiego www.crystalcity.pl/produkt/brelok_z_sercami co sadzicie? Odpowiedz Link Zgłoś
eating-glass Re: pomysł na prezent dla kobiety 13.10.11, 18:39 Ja też się pochwalę biżuterią. Bardzo proszę - www.sm-toys.pl Odpowiedz Link Zgłoś
darek_oo Re: pomysł na prezent dla kobiety 23.10.11, 14:54 Jeżeli chcecie Panowie pokazać swoim kobietom, że Wam na nich zależy to idealnym prezentem może okazać się kurs jogi: podarkinakartki.pl/p90_kurs_jogi.html To wspaniały sposób na relaksację i odstresowanie się. Warto w taki kurs zainwestować :) Odpowiedz Link Zgłoś
pand-usia Re: pomysł na prezent dla kobiety na Mikołaja 24.10.11, 18:42 Zestaw kamieni bazaltowych do masażu SPA SPIN SPA - dla relaksującej i odprężającej kąpieli... Odpowiedz Link Zgłoś
anna377 Re: pomysł na prezent dla kobiety na Mikołaja 22.11.12, 16:47 ja co roku kupuję mojemu mężowi na Mikołaja perfumy. Sam bidulek nie zna sie na perfumach i nie umialby ich sobie samemu wybrać. Poza tym kupuje mu zapach który mi też odpowiada. W perfumytaniej.pl mają duży asortyment, także w tym roku pewnie też mu coś wybire fajnego. Być może że 1 Million Paco Rabanne. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Ama Re: pomysł na prezent dla kobiety IP: 101.109.94.* 26.10.11, 12:47 Zgadzam się, że takie prezenty-przeżycia to bardzo fajny pomysł, ale trzeba też umieć je dobrać do danej osoby. Wbrew pozorom nie każda kobieta lubi jogę - ja na przykład nie lubię ;) ale są też dostępne vouchery na sesje zdjęciowe albo zakupy ze stylistą, a to już bardzo by mi się spodobało. Na moim blogu o prezentach piszę o różnych propozycjach prezentów dla kobiet (i nie tylko) więc zapraszam do jego odwiedzania Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: daśka Re: pomysł na prezent dla kobiety IP: *.icpnet.pl 30.10.11, 13:10 a ja zapraszam do odwiedzania strony www.prezentikon.pl, wszelkie uwagi bardzo cenne Pomysły na prezenety dla kobiet w kategorii dla pań prezentikon.pl/cat/prezenty/dla-pan/ Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: zosia Re: pomysł na prezent dla kobiety IP: *.play-internet.pl 30.10.11, 22:25 pomysł na piękną biżuterię www.detoxdesign.pl kupiłam boski naszyjnik, polecam Odpowiedz Link Zgłoś
jowelek Re: pomysł na prezent dla kobiety 02.11.11, 11:16 Przydałyby się jakieś nowe pomysły a nie oklepana biżuteria o SPA. Może jednak wśród linków znajdzie się coś bardziej kreatywnego? Odpowiedz Link Zgłoś
marecka.1 Re: pomysł na prezent dla kobiety 02.11.11, 12:12 Od lat mąż zabiera mnie do ośrodków Geovita - gdzie jestem pewna produktów, zabiegów, jedzenie jest pycha, teraz na weekend listopadowy wybieramy się do "Perły Bieszczad" - opinii nie mam,jadę pierwszy raz. ale przeczucia mam bardzo dobre :) Odpowiedz Link Zgłoś
blu2323 Re: pomysł na prezent dla kobiety 02.11.11, 12:32 Proponuję autorską biżuterię. Wykonaną na zamówienie w pracowni jubilerskiej. Można niedrogim kosztem zamówić naprawdę coś wyjątkowego. www.zlotysklep.com/ Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Jan Re: pomysł na prezent dla kobiety IP: *.play-internet.pl 09.11.11, 17:38 www.detoxdesign.pl - polecam tą stronę każdemu facetowi - doskonałe prezenty dla kobiet. Kobiety mogą się od tej strony uzależnić (patrz moja żona:). Moja żona chciałaby mieć z tej strony wszystko... i buduje swoją kolekcję...a ja czasem jej w tym pomagam jakimś prezentem. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: miśka Re: pomysł na prezent dla kobiety IP: 79.162.136.* 09.11.11, 21:28 a może łyżwy? na zimę w raz sam prezentikon.pl/art/lyzwy-na-prezent,254.html Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: grasszka Re: pomysł na prezent dla kobiety IP: 213.199.241.* 26.03.12, 14:10 Siostrze kupiłam zestaw pięknych kieliszków - www.yourhome24.pl/towar.18.kieliszek.la.rochere.vigne.violet.html nigdzie takich wcześniej nie widziałam, nawet żałowałam że dla siebie ich nie zostawiłam:). Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Kamil Igor Re: pomysł na prezent dla kobiety IP: *.icpnet.pl 29.03.12, 10:56 Kobiety są naprawdę różne... Ja kupując prezent patrzę osobno na charakter osoby dla której kupuję. Dla odważnej kobiety kupie np taka piękną mini spódniczkę pimente.pl/do/item/1001-5/Guaira a dla kobiety z poczuciem humoru mrjoy.pl/do/item/PODAID/Poduszka-Aniol-i-Dia No i wreszcie dla swojej przyjaciółki, miłośniczki ogrodnictwa kupiłem na wiosnę www.sklep.mizar.com.pl/actara-25wg-40g-p-97.html Dla niej bardzo praktyczny prezenty i z pewnością jej się przyda :) Dla każdego zawsze kupuję coś wyjątkowego :) Odpowiedz Link Zgłoś
meredith Re: pomysł na prezent dla kobiety 03.01.13, 14:17 www.martiniqa.pl/135-pomysl-na-prezent Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: uwarzam rze Re: pomysł na prezent dla kobiety IP: *.icpnet.pl 10.01.13, 15:54 Dla kobie to ja bym poleciła może bieliznę seksowną o np taką www.e-lady.pl/produkt/12428/gorset-white-push-up-g11/el-1.html albo np taki romantyczny gadżet mrjoy.pl/do/item/KRYSZTAL/Krysztal-zyczen :) Odpowiedz Link Zgłoś
agusia395 Re: pomysł na prezent dla kobiety 11.01.13, 09:44 Jeśli szukasz prezentu dla swojej kobiety, to polecam serdecznie sklep z dużym wyborem rajstop i pończoch: allegro.pl/listing/user.php?us_id=26653584 Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
arielarteseros Re: pomysł na prezent dla kobiety 19.01.13, 21:44 Pozytywki sa super: www.youtube.com/watch?v=M5XvExX2TAs Zwlaszcza przy takim wyborze: www.youtube.com/watch?v=ghDfJgbpnVU Zaskoczysz kazdego i w kazdym wieku www.youtube.com/watch?v=z3gTJV9dSRY Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
conarobilas Re: pomysł na prezent dla kobiety 21.01.13, 21:26 ja tam polecam www.pepperup.pl :) zmysłowe niespodzianki, zrobisz prezent Jej i sobie:) Odpowiedz Link Zgłoś
0jenny123 Re: pomysł na prezent dla kobiety 22.01.13, 10:54 Ja chciałabym dostać zegarek nawet sobie wybrałam model na stronie Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Krystian Re: pomysł na prezent dla kobiety IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.11.13, 23:21 Ciekawe pomysły na prezent można znaleźć w tym sklepie idealneupominki.pl/ Sam kupiłem już tam niejednokrotnie, a dodatkowo szukałem inspiracji na różne okazje. Cena mają ok, czas realizacji także w porządku. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Ania 95 Re: pomysł na prezent dla kobiety IP: *.dynamic.chello.pl 10.11.13, 18:22 Może jakiś fajny japoński drobiazg? Zobacz www.sklepjapoński.pl Odpowiedz Link Zgłoś
pieczarka91 Re: pomysł na prezent dla kobiety 14.01.14, 11:45 kobiety lubią tez sentymentalne upominki, np. fotoalbumy, fotoksiążki... polecam zamawiac na fotobistro.pl/ :) Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Jowita Re: pomysł na prezent dla kobiety IP: *.dynamic.chello.pl 18.01.14, 17:36 Nie oklepany prezent - lampa zapachowa. Coraz bardziej popularna ostatnimi czasy! Ma też działanie lecznicze na co każdy zwraca uwagę :) www.pachnacydom.com/Ashleigh-Burwood Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Biżu Re: pomysł na prezent dla kobiety IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.01.14, 21:23 Ja lubię biżuterię w tym stylu: Tekst linka - piękny kolor, wystarczająco ozdobna i kobieca. Fantastycznie komponuje się z modą letnią - jak dla mnie super. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: mmm Re: pomysł na prezent dla kobiety IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.02.14, 16:37 tablica.pl/oferta/bluzka-w-paski-CID87-ID4RrmD.html polecam Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: radek Re: pomysł na prezent dla kobiety IP: *.szczecin.mm.pl 05.02.14, 20:12 Kwiaty, ubrania, książki, wyjście do kina pomysłów w na prezent tyli ile okazji na podarunek. Można kupić jakiś naszyjnik z serduszkiem np. na stronie erogaget.nazwa.pl można taki kupić za 10 zł. Jeśli ktoś lubi można pość do teatru, albo opery. Odpowiedz Link Zgłoś
mcbebe Re: pomysł na prezent dla kobiety 10.02.14, 18:28 Uważam, że do każdej kobiety pasuje elegancki zegarek. Dlatego swojej żonie na gwiazdkę kupiłem Swatch Square w www.sell-watch.pl i była bardzo zadowolona z tego prezentu. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: watergirl Re: pomysł na prezent dla kobiety IP: *.warszawa.vectranet.pl 11.02.14, 18:56 Biżuteria, zegarki i inne rzeczy, które mamy blisko przy sobie cały czas są zazwyczaj trafionymi pomysłami! Ja jestem za spa i innymi formami relaksu. ...i tak na przykład sukcesnaobcasach.com.pl/szkolenia/ daje nam kobiece warsztaty, smaczny lunch i na dodatek torbę z prezentem-niespodzianką, która z pewnością ucieszy niejedną kobietę. Suma sumarum jest to całe popołudnie atrakcji, cennych informacji, warsztatu rozwoju osobistego i czegoś przyjemnego! Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: wiola Re: pomysł na prezent dla kobiety IP: *.play-internet.pl 21.02.14, 11:19 autorska fajna, jednak ja lubie coś co podoba sie tez innnym np. allegro.pl/pierscionek-srebrny-18-karatowe-zloto-uniwersalny-i3973530735.html zawsze mamy wybór co kupić i co wybrac Odpowiedz Link Zgłoś