Dodaj do ulubionych

pomysł na prezent dla kobiety

IP: *.dynamic.chello.pl 10.04.11, 01:04
migoteria.blogspot.com/
moja autorska biżuteria, zapraszam do komentowania i zakupów!

Pozdr!
Obserwuj wątek
    • Gość: aga Re:NiezwykłE prezenTY dla Kobiety na Wielkanoc IP: *.xdsl.centertel.pl 10.04.11, 08:49
      z mojej strony dla kobiety (jeśli już został taki wątek założony i aby móc lepiej pomóc) proponuje 3 niezwykłe rzeczy do wyboru, obok, których Kobieta nie przejdzie obojętnie (bynajmniej ja bym nie przeszła):
      NIEZWYKŁY STOJAK NA BUTELKI I WINO ,
      Piękną ramkę obracającą się na niezwykłe zdjęcia
      i ZJAWISKOWĄ I EFEKTOWNĄ RAMKĘ LEWITUJĄCĄ NA PRZEPIĘKNE ZDJĘCIA

Pozdrawiam ;)
      • crystalcityonline Re:NiezwykłE prezenTY dla Kobiety na Wielkanoc 17.03.12, 14:13
        Do wyboru do koloru, każdy z nas ma inny gust dlatego ośmielę się dorzucić także swoją propozycję :) Oryginalny kwiat róża wygrawerowana w krysztale z dowolną osobistą dedykacją. Wygląda elegancko i efektownie.
      • Gość: styleo.pl Re:NiezwykłE prezenTY dla Kobiety na Wielkanoc IP: *.sileman.net.pl 26.03.12, 13:16
        Polecamy sklep www.styleo.pl . Zapraszamy na zakupy w naszej Galerii Internetowej.
        Tutaj znajdziesz ciekawy i elegancki prezent w dobrym guście.
        W galerii oferujemy: perfumy w atrakcyjnej cenie, eleganckie pióra i wiele innych stylowych pomysłów na upominek.
        Gwarantujemy szybką realizację(24 godziny), produkty w super cenie
        i wysokiej jakości. W razie ewentualnych pytań i wątpliwości zapraszamy do kontaktu pod numerem 511 187 170 lub bok@styleo.pl . Postaramy się doradzić i ułatwić dokonanie wyboru tak aby zakupy stały się czystą przyjemnością .

• tytus.wag Re: pomysł na prezent dla kobiety 10.04.11, 17:41
      ja na twoim miejscu zastanowił bym się nad zakupem jakiejś wyszukanej kawiarki- na stylowazastawa.pl jest bardzo szeroki wybór od modeli za 53zł do super wypasionych za 219

www.stylowazastawa.pl/products/big/1272435735_62221_cr.jpg
      www.stylowazastawa.pl/products/big/1258019684_B_10701_16_cr.jpg
      • furryfriday Re: pomysł na prezent dla kobiety 08.08.11, 13:10
        Można też podejść do sprawy prezentu z innej strony - może niekoniecznie kupować kolejny przedmiot/błyskotkę, z której obdarowana będzie korzystać od czasu do czasu, ale zapewnić weekend relaksu? Wyjazdy do spa są coraz bardziej popularne właśnie w formie prezentu, myślę, że każda kobieta ucieszyłaby się z możliwości spędzenia paru dni w jakimś zacisznym spa :) Np. Głęboczek na Pojezierzu Brodnickim wydaje się idealnym miejscem na tego typu wypady, szczególnie dla mieszkanek stolicy :)
        • alfaonline Re: pomysł na prezent dla kobiety 26.08.11, 20:02
          zgadzam się, karnet do SPA to doskonały pomysł na prezent dla kobiety
          • Gość: Mikka Re: pomysł na prezent dla kobiety IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.08.11, 21:19
            Ja ostatnio kupiłam na urodziny mężowi portret rysowany ze zdjęcia. Naprawdę fajny pomysł na prezent. Polecam dziewczynę która rysuje portrety i karykatury też: www.artik.ubf.pl
        • Gość: janekek Re: pomysł na prezent dla kobiety IP: *.dainet.pl 13.11.11, 13:41
          Dla kobiet, które lubią / potrafią dekorować swoje domy / mieszkania polecam takie prezenty:

magiakoloru.eu/swiece-dioda-c-3.html
          magiakoloru.eu/swiece-bozonarodzeniowe-c-42.html
    • prezentujeprezenty Re: pomysł na prezent dla kobiety 02.09.11, 22:25
      O ciekawych pomysłach na prezenty dla kobiet (i nie tylko) piszę na blogu, do odwiedzenia którego serdecznie Was zapraszam. Dla kobiet polecam wieszak na torebkę, naprawdę dobre kosmetyki albo niezwykły wizytownik
      • Gość: Patryk Re: pomysł na prezent dla kobiety IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.10.11, 12:06
        No cóż,myślę że wiele zależy od okazji z jakiej kupujemy prezent. Czasem fajnie jest zaskoczyć i kupić prezent bez okazji,wtedy radość jest podwójna. Może coś takiego
        www.crystalcity.pl/produkt/brelok_z_sercami co sadzicie?
    • eating-glass Re: pomysł na prezent dla kobiety 13.10.11, 18:39
      Ja też się pochwalę biżuterią. Bardzo proszę - www.sm-toys.pl
    • darek_oo Re: pomysł na prezent dla kobiety 23.10.11, 14:54
      Jeżeli chcecie Panowie pokazać swoim kobietom, że Wam na nich zależy to idealnym prezentem może okazać się kurs jogi:
      podarkinakartki.pl/p90_kurs_jogi.html
      To wspaniały sposób na relaksację i odstresowanie się. Warto w taki kurs zainwestować :)
      • pand-usia Re: pomysł na prezent dla kobiety na Mikołaja 24.10.11, 18:42
        Zestaw kamieni bazaltowych do masażu SPA SPIN SPA - dla relaksującej i odprężającej kąpieli...
        • anna377 Re: pomysł na prezent dla kobiety na Mikołaja 22.11.12, 16:47
          ja co roku kupuję mojemu mężowi na Mikołaja perfumy. Sam bidulek nie zna sie na perfumach i nie umialby ich sobie samemu wybrać. Poza tym kupuje mu zapach który mi też odpowiada. W perfumytaniej.pl mają duży asortyment, także w tym roku pewnie też mu coś wybire fajnego. Być może że 1 Million Paco Rabanne.
      • Gość: Ama Re: pomysł na prezent dla kobiety IP: 101.109.94.* 26.10.11, 12:47
        Zgadzam się, że takie prezenty-przeżycia to bardzo fajny pomysł, ale trzeba też umieć je dobrać do danej osoby. Wbrew pozorom nie każda kobieta lubi jogę - ja na przykład nie lubię ;) ale są też dostępne vouchery na sesje zdjęciowe albo zakupy ze stylistą, a to już bardzo by mi się spodobało. Na moim blogu o prezentach piszę o różnych propozycjach prezentów dla kobiet (i nie tylko) więc zapraszam do jego odwiedzania
    • Gość: daśka Re: pomysł na prezent dla kobiety IP: *.icpnet.pl 30.10.11, 13:10
      a ja zapraszam do odwiedzania strony www.prezentikon.pl, wszelkie uwagi bardzo cenne

Pomysły na prezenety dla kobiet w kategorii dla pań prezentikon.pl/cat/prezenty/dla-pan/
      • Gość: zosia Re: pomysł na prezent dla kobiety IP: *.play-internet.pl 30.10.11, 22:25
        pomysł na piękną biżuterię www.detoxdesign.pl
        kupiłam boski naszyjnik, polecam
        • jowelek Re: pomysł na prezent dla kobiety 02.11.11, 11:16
          Przydałyby się jakieś nowe pomysły a nie oklepana biżuteria o SPA. Może jednak wśród linków znajdzie się coś bardziej kreatywnego?
    • marecka.1 Re: pomysł na prezent dla kobiety 02.11.11, 12:12
      Od lat mąż zabiera mnie do ośrodków Geovita - gdzie jestem pewna produktów, zabiegów, jedzenie jest pycha, teraz na weekend listopadowy wybieramy się do "Perły Bieszczad" - opinii nie mam,jadę pierwszy raz. ale przeczucia mam bardzo dobre :)
    • blu2323 Re: pomysł na prezent dla kobiety 02.11.11, 12:32
      Proponuję autorską biżuterię. Wykonaną na zamówienie w pracowni jubilerskiej. Można niedrogim kosztem zamówić naprawdę coś wyjątkowego.
      www.zlotysklep.com/
      • Gość: Jan Re: pomysł na prezent dla kobiety IP: *.play-internet.pl 09.11.11, 17:38
        www.detoxdesign.pl - polecam tą stronę każdemu facetowi - doskonałe prezenty dla kobiet. Kobiety mogą się od tej strony uzależnić (patrz moja żona:). Moja żona chciałaby mieć z tej strony wszystko... i buduje swoją kolekcję...a ja czasem jej w tym pomagam jakimś prezentem.
    • Gość: miśka Re: pomysł na prezent dla kobiety IP: 79.162.136.* 09.11.11, 21:28
      a może łyżwy? na zimę w raz sam prezentikon.pl/art/lyzwy-na-prezent,254.html
    • Gość: grasszka Re: pomysł na prezent dla kobiety IP: 213.199.241.* 26.03.12, 14:10
      Siostrze kupiłam zestaw pięknych kieliszków - www.yourhome24.pl/towar.18.kieliszek.la.rochere.vigne.violet.html nigdzie takich wcześniej nie widziałam, nawet żałowałam że dla siebie ich nie zostawiłam:).
    • Gość: Kamil Igor Re: pomysł na prezent dla kobiety IP: *.icpnet.pl 29.03.12, 10:56
      Kobiety są naprawdę różne... Ja kupując prezent patrzę osobno na charakter osoby dla której kupuję. Dla odważnej kobiety kupie np taka piękną mini spódniczkę pimente.pl/do/item/1001-5/Guaira a dla kobiety z poczuciem humoru mrjoy.pl/do/item/PODAID/Poduszka-Aniol-i-Dia No i wreszcie dla swojej przyjaciółki, miłośniczki ogrodnictwa kupiłem na wiosnę www.sklep.mizar.com.pl/actara-25wg-40g-p-97.html Dla niej bardzo praktyczny prezenty i z pewnością jej się przyda :) Dla każdego zawsze kupuję coś wyjątkowego :)
    • meredith Re: pomysł na prezent dla kobiety 03.01.13, 14:17
      www.martiniqa.pl/135-pomysl-na-prezent
    • Gość: uwarzam rze Re: pomysł na prezent dla kobiety IP: *.icpnet.pl 10.01.13, 15:54
      Dla kobie to ja bym poleciła może bieliznę seksowną o np taką www.e-lady.pl/produkt/12428/gorset-white-push-up-g11/el-1.html albo np taki romantyczny gadżet mrjoy.pl/do/item/KRYSZTAL/Krysztal-zyczen :)
      • agusia395 Re: pomysł na prezent dla kobiety 11.01.13, 09:44
        Jeśli szukasz prezentu dla swojej kobiety, to polecam serdecznie sklep z dużym wyborem rajstop i pończoch: allegro.pl/listing/user.php?us_id=26653584
        Pozdrawiam
    • arielarteseros Re: pomysł na prezent dla kobiety 19.01.13, 21:44
      Pozytywki sa super:
      www.youtube.com/watch?v=M5XvExX2TAs
      Zwlaszcza przy takim wyborze:
      www.youtube.com/watch?v=ghDfJgbpnVU
      Zaskoczysz kazdego i w kazdym wieku
      www.youtube.com/watch?v=z3gTJV9dSRY
      Pozdrawiam
    • conarobilas Re: pomysł na prezent dla kobiety 21.01.13, 21:26
      ja tam polecam www.pepperup.pl :) zmysłowe niespodzianki, zrobisz prezent Jej i sobie:)
    • 0jenny123 Re: pomysł na prezent dla kobiety 22.01.13, 10:54
      Ja chciałabym dostać zegarek nawet sobie wybrałam model na stronie
    • Gość: Krystian Re: pomysł na prezent dla kobiety IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.11.13, 23:21
      Ciekawe pomysły na prezent można znaleźć w tym sklepie idealneupominki.pl/ Sam kupiłem już tam niejednokrotnie, a dodatkowo szukałem inspiracji na różne okazje. Cena mają ok, czas realizacji także w porządku.
    • Gość: Ania 95 Re: pomysł na prezent dla kobiety IP: *.dynamic.chello.pl 10.11.13, 18:22
      Może jakiś fajny japoński drobiazg? Zobacz www.sklepjapoński.pl
      • pieczarka91 Re: pomysł na prezent dla kobiety 14.01.14, 11:45
        kobiety lubią tez sentymentalne upominki, np. fotoalbumy, fotoksiążki... polecam zamawiac na
        fotobistro.pl/ :)
        • Gość: Jowita Re: pomysł na prezent dla kobiety IP: *.dynamic.chello.pl 18.01.14, 17:36
          Nie oklepany prezent - lampa zapachowa. Coraz bardziej popularna ostatnimi czasy! Ma też działanie lecznicze na co każdy zwraca uwagę :)

www.pachnacydom.com/Ashleigh-Burwood
    • Gość: Biżu Re: pomysł na prezent dla kobiety IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.01.14, 21:23
      Ja lubię biżuterię w tym stylu: Tekst linka - piękny kolor, wystarczająco ozdobna i kobieca. Fantastycznie komponuje się z modą letnią - jak dla mnie super.
    • annika.7 Re: pomysł na prezent dla kobiety 30.01.14, 17:26
      Bardzo ładna.
    • Gość: mmm Re: pomysł na prezent dla kobiety IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.02.14, 16:37
      tablica.pl/oferta/bluzka-w-paski-CID87-ID4RrmD.html polecam
    • Gość: radek Re: pomysł na prezent dla kobiety IP: *.szczecin.mm.pl 05.02.14, 20:12
      Kwiaty, ubrania, książki, wyjście do kina pomysłów w na prezent tyli ile okazji na podarunek. Można kupić jakiś naszyjnik z serduszkiem np. na stronie erogaget.nazwa.pl można taki kupić za 10 zł. Jeśli ktoś lubi można pość do teatru, albo opery.
    • mcbebe Re: pomysł na prezent dla kobiety 10.02.14, 18:28
      Uważam, że do każdej kobiety pasuje elegancki zegarek. Dlatego swojej żonie na gwiazdkę kupiłem Swatch Square w www.sell-watch.pl i była bardzo zadowolona z tego prezentu.
      • Gość: watergirl Re: pomysł na prezent dla kobiety IP: *.warszawa.vectranet.pl 11.02.14, 18:56
        Biżuteria, zegarki i inne rzeczy, które mamy blisko przy sobie cały czas są zazwyczaj trafionymi pomysłami! Ja jestem za spa i innymi formami relaksu. ...i tak na przykład sukcesnaobcasach.com.pl/szkolenia/ daje nam kobiece warsztaty, smaczny lunch i na dodatek torbę z prezentem-niespodzianką, która z pewnością ucieszy niejedną kobietę. Suma sumarum jest to całe popołudnie atrakcji, cennych informacji, warsztatu rozwoju osobistego i czegoś przyjemnego!
    • Gość: wiola Re: pomysł na prezent dla kobiety IP: *.play-internet.pl 21.02.14, 11:19
      autorska fajna, jednak ja lubie coś co podoba sie tez innnym

np. allegro.pl/pierscionek-srebrny-18-karatowe-zloto-uniwersalny-i3973530735.html

zawsze mamy wybór co kupić i co wybrac
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka