Gość: gabi IP: *.play-internet.pl 20.04.11, 16:36 Jaki prezent jest najlepszy na komunię dla małej kobietki? Macie jakieś pomysły? Z góry dziękuję Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
darius_n Re: Prezent na Pierwszą Komunię Św? 26.04.11, 13:37 wg mnie na komunie nie musimy dawać jednego i dużego prezentu.. prezent może my podzielić na kilka mniejszych i równie fajnych i ciekawych.. wtedy bedzie bardziej zadowolona bo prezentów będzie więcej .. ja bym tutaj zaproponował coś takiego: 1. gadzeteo.pl/pl/p/Ksiezyc-w-Twoim-pokoju/21 2. gadzeteo.pl/pl/p/Neocube-kulki-magnetyczne/43 3. gadzeteo.pl/pl/p/Sztaba-zlota/71 te 3 prezenty były by jak najbardziej wg mniej odpowiednie. a nie są to też takie małe prezenty.. :) więc tym bardziej są odpowiednie.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bezele Re: Prezent na Pierwszą Komunię Św? IP: *.wroclaw.vectranet.pl 27.04.11, 08:25 Era komputera i rowerów dawno już minęła, zegarki poszły do lamusa, książki wędrują na półkę - nikt ich już nie czyta, a jeśli nawet to raz i wędrują w kąt. Jeśli chcecie kupić dziecku coś atrakcyjnego to proponują symulator do gier Play-Max. Szczególnie jeśli chodzi o fanów gier wyścigowych, F1, rajdów samochodowych. Sam Kubica na nim gra. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kaśka Re: Prezent dla dziewczynkiiiiiiiii IP: *.xdsl.centertel.pl 16.05.11, 16:31 Dziewczynkom zawsze łatwiej coś kupić, wystarczy poszukać w jakims dobrym sklepie Lampa KSIĘŻYC do pokoju na ścianę - zobacz przepiękny efekt prawdziwego księżyca! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: luis Re: Prezent na Pierwszą Komunię Św? IP: *.aster.pl 27.04.11, 12:06 Jeśli lubi rysować to może coś takiego allegro.pl/tablet-graficzny-wacom-bamboo-pen-usb-24gw-fv-24h-i1562653433.html Odpowiedz Link Zgłoś
emigo80 Re: Prezent na Pierwszą Komunię Św? 28.04.11, 13:47 Może rolki w zestawie z kaskiem i ochraniaczami, któreś z tych: www.asport.pl/p/16907,203/rolki-regulowane---kask---ochraniacze-phaser-cube-rollerblade/lub www.asport.pl/p/16895,412/rolki-regulowane--dzieciece---ochraniacze-spitfire-combo-rollerblade/ Rollerblade to znana amerykańska marka, nie trzeba się martwić o jakość tych rolek, a i rozpiętość cenowa jest idealna na każdą kieszeń, można kupić model za nieco ponad 200 pln, ale dużo droższy. Odpowiedz Link Zgłoś
blu2323 Re: Prezent na Pierwszą Komunię Św? 28.04.11, 16:46 Dla dziewczynki proponuję biżuterię. Mogą to być kolczyki, pierścionek, przywieszka, modne ostatnio charmsy: www.zlotysklep.com/ Odpowiedz Link Zgłoś
avenarius13 Kamera video na Komunię Świętą - tanio cały dzień! 28.04.11, 17:41 Teraz możesz samodzielnie, tanio i prosto zarejestrować najważniejsze chwile w życiu Twojej rodziny! Do wynajęcia cyfrowa kamera video JVC (model GZ-MG750, zakupiony w roku 2011). Prosta w obsłudze – ma wbudowana pamięć, na której mieści się do 100 godzin nagrań. Tanio – jedynie 49 zł/ dobę! Kontakt i więcej informacji: wypożyczalnia kamer Oferta dotyczy okolic Bielska-Białej i Katowic. Zapraszamy! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sonia2011 Re: Prezent na Pierwszą Komunię Św? IP: *.play-internet.pl 28.04.11, 21:59 Wydaje mi się, że jakiś fajny sprzęt sprotowy to całkiem fajny pomysł. Ktoś zdaje się wspomniał o rolkach. Ja bym do tego dodała jeszcze jakiś komplet sportowej odzieży. ZObacz sobie na tanisport.pl - oni tam mają sporo sprzęstu sportowego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Martik Re: Prezent na Pierwszą Komunię Św? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.04.11, 10:43 Zerknijcie tu, 100 różnych pozycji do Wyboru na Komunię Świętą.... e-dewocjonalia.eu/KOMUNIA_SWIETA-k4-0--default.html Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: arek Re: Oryginalny Prezent na Komunię! IP: 31.63.183.* 30.04.11, 12:48 jako dodatek można na komunie kupić bardzo oryginalny prezent w postaci złota. gadzeteo.pl/pl/p/Sztaba-zlota/71 tak tak złota! gwarantuje że z takiego prezentu dziecko będzie nadwyraz zadowolone :) Odpowiedz Link Zgłoś
darius_n Re: Oryginalny Prezent na Komunię! 30.04.11, 12:51 bardzo dobry pomysł z tym złotem widze.. prawdziwe i cały 1kg.. myśle ze warto :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Prezent na Pierwszą Komunię Św? IP: *.skanska.pl 05.05.11, 13:19 To zależy kim jeteś dla tej dziewczynki... Ja również wybieram się na komunię św. swojej chrześnicy i dla niej kupiłam aparat cyfrowy analogowy - może przejmie po chrzestnej takie hobby i może się uczyć:) Moja mama zaś, jako siostra jej ojca, kupiła złoty łańcuszek z medalikiem + kasa (choć uważam, że pieniędzy na komunię nie powinno się dawać, bo i tak rodzice je przejmują). Oczywiście do tego ładna pamiątka. Odpowiedz Link Zgłoś
blu2323 Re: Prezent na Pierwszą Komunię Św? 05.05.11, 22:19 Przepiękne srebrne ryngrafy doskonałą pamiątką I Komunii www.zlotysklep.com/oferta/wyroby/dewocjonalia/ryngrafy_i_obrazki/ryngraf_z_bratkami_i_matka_boska_z_dzieciatkiem/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Moniś Re: Prezent na Pierwszą Komunię Św? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.05.11, 13:28 Ja kupiłam coś takiego: e-dewocjonalia.eu/Ksiega_I_KOMUNIA_SWIETA-36.html Polecam sklepik, maja również inne ciekawe rzeczy z tematu kościelnego. Odpowiedz Link Zgłoś
pomme23 Re: Prezent na Pierwszą Komunię Św? 08.05.11, 21:18 Ja miałam ten sam problem . W końcu kupiłam zestaw biżuterii dziecięcej - kolczyki i zawieszkę z motywem misia. Odpowiedz Link Zgłoś
s-orbona Re: Prezent na Pierwszą Komunię Św? 09.05.11, 12:32 Kiedyś to wystarczył rower, teraz to podobno już quady się wymaga... Odpowiedz Link Zgłoś
lawon1 Ramka cyfrowa na zdjęcia 16.05.11, 09:54 Proponuję ramkę cyfrową do zdjęć. Super ramki znajdziecie na stronie: www.lawon.com.pl/eurodeal Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sonia2011 Re: Prezent na Pierwszą Komunię Św? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.05.11, 13:07 Dla dziewczynki najlepszą opcją będzie gotówka i do tego jakaś niedroga biżuteria na pamiątkę. Ostatnio bardzo ładne kolczyki widziałam na jomisilv.pl. Myślę, że spokojnie taki prezent wystarczy dla ośmioletniej dziewczynki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Majka Re: Prezent pierwsza komunię dla dziewczynki i.... IP: *.xdsl.centertel.pl 16.05.11, 16:38 to też jest dobry pomysł, ale prezenty potrafią bardziej zadowolić ; D Ramka obrotowa - zaskakujący prezent dla każdego! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ewelina Re: Prezent na Pierwszą Komunię Św? IP: *.xdsl.centertel.pl 16.05.11, 16:41 Zastanawiam się czy nie dodac do pieniędzy mojej chrześnicy takie cudo! NEOCUBE KULKI MAGNETYCZNE!!! Może być? Odpowiedz Link Zgłoś