Dodaj do ulubionych

Ciekawy i oryginalny prezent.

01.07.11, 10:59
Chciałbym się podzielić z Wami adresem sklepu internetowego
Marynistyka - www.nautix.pl
który ma oryginalne i ciekawe propozycje na prezent takie jak poduszki czy też ciekawą propozycję na pomysł dla żeglarza.

Pozdrawiam,
Piotr
Obserwuj wątek
    • Gość: brudnyharrrrrryyyy Re: Ciekawy i oryginalny prezent. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.07.11, 11:01
      Ciekawe prezenty to znajdziesz tutaj:

prezentokracja.pl/Ostra_Jazda/katalog.html
      Co komu po dekoracjach, skoro można dostać np. jazdę subaru, lot szybowcem czy skok ze spadochronem? :)
    • Gość: xxxxxxxzzzzzzzzzzc Re: Ciekawy i oryginalny prezent. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.07.11, 10:42
      No cóz, kasy trochę trzeba wyłożyć, ale za to atrakcje spore i wrażenia niezapomniane:)
    • prezentujeprezenty Re: Ciekawy i oryginalny prezent. 30.08.11, 16:17
      A ja ciekawe prezenty znajduję w różnych miejscach i piszę o nich na swoim blogu, na który serdecznie zapraszam
      • alfaonline Re: Ciekawy i oryginalny prezent. 30.08.11, 17:11
        oryginalne prezenty <a href=" http://4you.shoper.pl/"> tutaj </a> napewno coś znajdziesz i jeszcze ciekawe pomysły na różne okazje

• Gość: Xentylion Re: Ciekawy i oryginalny prezent. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.09.11, 09:17
          a gdzie prezenty w stylu książka, płyta czy perfumy? wyszły z mody?
          • Gość: Asia Re: Ciekawy i oryginalny prezent. IP: 193.104.164.* 27.09.11, 10:17
            Książka jak najbardziej, dla kobiet z nowości polecam biografię Hanki Bielickiej, a dla mężczyzn autobiografię Andre Agassiego. Z płytami już trudniej, bo gusty muzyczne są bardzo różne i nie zawsze się w nie utrafi, a z kolei perfumy to już dosyć kosztowny prezent, zwłaszcza takie klasyki, które powinny spodobać się każdemu...
            • pand-usia Re: Ciekawy i oryginalny prezent. 01.10.11, 12:33
              o oryginalnych prezentach i super gadżetach możecie poczytać na blogu.
              • Gość: newsłikk Re: Ciekawy i oryginalny prezent. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.12.11, 15:18
                z ciekawych rzeczy to chyba e\tylko prezenty związane z adrenaliną: jakies loty balonem, szybowcem, czy sporty ekstremalne.
    • orbert98 Re: Ciekawy i oryginalny prezent. 07.12.11, 01:11
      Bardzo ciekawe, a tym bardziej oryginalne prezenty można znaleźć na stronie:
      www.podarkinakartki.pl
      Wydaje mi się, że coś takiego warto kupić bliskim, nie tylko, by ich zaskoczyć, ale również, by dać im niezapomniane chwile.
      • sqorek Re: Ciekawy i oryginalny prezent. 20.12.11, 12:06
        ciekawym i oryginalnym prezentem może być lot balonem www.eventyfocus.pl/index.php?id_category=64
      • Gość: slontrabalski87 Re: Ciekawy i oryginalny prezent. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.01.12, 14:27
        W dzisiejszych czasach nie ma niczego oryginalnego i niepowtarzalnego. Wszystko i tak robią na skalę masową małe chińskie rączki....
      • Gość: komunistyczne poda Re: Ciekawy i oryginalny prezent. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.01.12, 12:20
        podarki na kartki to mi sie z komuna głeboka kojarzą. sorry....
    • Gość: at Re: Ciekawy i oryginalny prezent. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.12.11, 16:24
      lŚwięta już tuż tuż. Równie ciekawym pomysłem może być

miesięczny karnet na kurs tańca w Akademii Tańca M&I Sulewscy.

Karnet można wykupić na dowolnie wybrany kurs tańca.

W sprawie wykupu karnetu skontaktuj się z naszym biurem,

Akademia Tańca M&I Sulewscy
      ul. Chłodna 3
      Warszawa
      tel. 22 654 34 35
      sulewscy@akademiatanca.pl
    • Gość: Markizasklep.eu Re: Ciekawy i oryginalny prezent. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.01.12, 16:54
      Wiele pomysłów na prezent proponuję na markizasklep.eu Masz dylemat co kupić dla mamy, taty, babci, dziadka, dziecka. Ta strona rozwiąże Twoje problemy. Zapraszam
    • Gość: Zbyszek Re: Ciekawy i oryginalny prezent. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.01.12, 20:14
      fajny pomysł na prezent to taki kubek termiczny. Jest szczelny i super design. Dla mnie rewelacja:)))
    • Gość: Dawid Re: Ciekawy i oryginalny prezent. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.02.12, 13:35
      Ciekawych pomysłów na walentynkowy prezent nie brakuje,ze swojej strony polecam stronę www.Sklep.Sambora.pl kupowałem u nich i nie zawiodłem sie. Bardzo miła obsługa i szeroki wybór.
    • crystalcityonline Re: Ciekawy i oryginalny prezent. 09.03.12, 21:42
      Jesli tak wszyscy polecają różne pomysły na prezent, dodam i ja swój. Polecam kryształowe prezenty, np. piękna, w pełni trójwymiarowa róża z rozłożystym pąkiem wygrawerowana w krysztale.
    • Gość: olga Re: Ciekawy i oryginalny prezent. IP: *.181.96.227.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 17.12.12, 22:48
      Ja uważam ze wyjatkowy prezent i przy okazji oryginalny jest takim trafionym w sama 10tkę. Zwłaszcza na świeta.
    • pani.truskawka Re: Ciekawy i oryginalny prezent. 18.12.12, 09:46
      Dla mnie, prawdziwego smakosza, idealnym prezentem jest kawa. Już nawet nie chodzi o to, że skoro ja sama pijam, to innym też ją wmuszam, bo na szczęście miłość do niej zaszczepili we mnie rodzice, wiem więc, że mogę im spokojnie taki prezent sprawić i będą z niego naprawdę zadowoleni :). Sięgamy najczęściej po naprawdę dobre mieszanki z palarni gdzieś z końca świata, np. z Kolumbii lub Chile. Taka świeżo palona kawa jest po prostu przepyszna i jeżeli ktoś gustuje w tym napoju, z pewnością jest w stanie poczuć równicę pomiędzy nią a zwykłą rozpuszczalną. W każdym razie, wracając do sedna tego postu, czyli prezentów :), kupiłam w tym roku kilka fajnych zestawów świątecznych dla wszystkich tych, o których wiem, że dobrą kawą nie gardzą. Zresztą sama bym chętnie jeden z nich przygarnęła :). Z kolei dla tych, którzy kawy na co dzień nie pijają, zamówiłam książki, które im się marzą. Jeżeli ktoś czyta, taki prezent to zawsze świetny pomysł.
      • Gość: oreoreoooo Re: Ciekawy i oryginalny prezent. IP: *.ssp.dialog.net.pl 18.12.12, 15:24
        Teraz zima więc jak dla kobiety to może np jakiś szal ładny abo apaszka? marable.pl/#!/DODATKI/DODATKI1/Apaszki-Szale/
        Tego nigdy za wiele w takim sezonie :D
        • Gość: Yafud Re: Ciekawy i oryginalny prezent. IP: *.xdsl.centertel.pl 19.12.12, 13:06
          Może kamerę do nagrywania filmów? za tysiaczka można wyrwać JVC Gz-EX215 , jest niezłą kamerką.
    • Gość: lubie takie Re: Ciekawy i oryginalny prezent. IP: *.icpnet.pl 28.12.12, 19:23
      Ja tez mam swoje ulubione sklepy internetowe :)
      1. mrjoy.pl/
      2. koszulkowy.pl/
      3. www.sklepal-ko.pl/odsniezarki/snow-line-560.html
      4. miedzyzdrojespa.pl/day_spa/cid/515

uwielbiam te sklepy bo wiem, ze zawssze cos tam na szybko znjade i nie zostane oszukana :) zawsze fair :)
      • Gość: dsfsdaaaaa Re: Ciekawy i oryginalny prezent. IP: *.internetia.net.pl 06.03.13, 21:23
        ciekawa i oryginalna kobitka - nic więcej nie trzeba :)
      • bomi81 Re: Ciekawy i oryginalny prezent. 09.03.13, 19:39
        Jeśli książki to www.gandalf.com.pl i czytajtanio.pl, ubrania www.annopolis.com.pl, e-lady.pl, inne to www.tchibo.pl, www.wsiowo.pl itp. No i perfumy na iperfumy.pl :)
    • Gość: Marzenka79ckck Re: Ciekawy i oryginalny prezent. IP: *.play-internet.pl 09.03.13, 18:36
      Super słodki! :)

allegro.pl/gadajacy-chomik-powtarza-wszystko-co-powiesz-hit-i3089301900.html
    • o-naa Re: Ciekawy i oryginalny prezent. 06.04.13, 11:10
      allegro.pl/show_item.php?item=3119518645 Super torebka, kupiłam ją dwa miesiące temu, a ciągle jest jak nowa. Polecam na 100%.
    • Gość: mirra Re: Ciekawy i oryginalny prezent. IP: *.free.aero2.net.pl 10.04.13, 10:24
      według mnie fajnym i ciekawym prezentem mogą być dekoracje 3d które wyglądają nie tylko efektownie, ale również wykonane z dobrej jakości materiałów będą unikalną ozdobą przez długie lata, ja swoje kupiłam w solidnej firmie www.decomania.pl/pl/c/Dekoracje-i-napisy-3D/321 i ułożyłam z nich swój napis - imię mojego synka i bardzo fajnie wygląda to w jego pokoju :D
    • lenka_lee Re: Ciekawy i oryginalny prezent. 11.04.13, 11:09
      A ja mogę polecić taką stronkę z pomysłami w dorbych cenach;)
    • Gość: Marcela A może kolorowa sztuka współczesna? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.04.13, 23:57
      Rzadko dostajemy/dajemy taki prezent a pozytywny, kolorowy obraz może dać dużo radości. I zostaje na ścianie na długie lata, przypominając o darczyńcy. Nieoprawiony pastel czy akwarela nie jest prezentem bardzo drogim ani zobowiązującym tylko po prostu eleganckim.
      Proste zakupy online: YellowRedAndBlue
      I strona projektu na Facebooku .
      Można też poszukać artystów w sieci, wielu z nich chętnie zaprosi do pracowni. W galeriach również warto poszperać.
    • bianca_j Re: Ciekawy i oryginalny prezent. 14.04.13, 22:53
      moja przyjaciółka bardzo sie ucieszyła z vouchera na pole dance i spodobało jej się na tyle, że wykupiła pakiet lekcji :)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka