Dodaj do ulubionych

Mój pomysł na oryginalny prezent

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.12.11, 21:32
A ja polecam niespodziajka.pl Wybierają, opakują i wyślą za Ciebie;d a jaka niespodzianka! na pewno nie pożałujesz;d my się umowiliśmy, że rocznicowe prezenty beda wlasnie stamtąd i mowie Ci emocje jak nigdy ;d ja dostałam kamienie spa, on kufel lodowy;d każdy zadowolony;D
polecam niespodziajka.pl

Swoją drogą prezenty na święta też tam kupie;d
Obserwuj wątek
    • Gość: O_ja_cie Re: Mój pomysł na oryginalny prezent IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.12.11, 12:04
      Co to jest za badziew? na prawdę ludzie są tak głupi ze kupią na prezent komus rzecz której nawet nie moga zobaczyc ani nic? Myslisz ze jak widzę prezent do 25 zł, to kupuję komus cos co jest na prawdę tyle warte czy tez kosztowało 10? bzdura i robienie ludzi w wała skoro nie mozna zobaczyc co sie kupuje za te 25, czy 50 zł. Ludzie, nie róbcie ze swoich bliskich az takich idiotów i ni ekupujcie im kota w worku. Nie chodzi przeciez o to zeby odklepac prezent ale o to by dac komuś coś co sprawi mu radosc, cos co kupilismy z mysla o tej konkretnej osobie.
      • Gość: lopatolopatotopato Re: Mój pomysł na oryginalny prezent IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.02.12, 15:23
        Oryginalny prezent to np.

jazda Subaru na torze wyścigowym prezentokracja.pl/Ekstremalna_jazda_Subaru_na_torze_wyscigowym_/produkt.html

kolacja na jachcie dla zakochanych prezentokracja.pl/Kolacja_na_jachcie_dla_2_osob/produkt.html

albo lot balonem prezentokracja.pl/Lot_balonem/produkt.html

• anna6442 Re: Mój pomysł na oryginalny prezent 16.04.14, 10:24
        W pełni się zgadzam
    • malkinia2 Re: Mój pomysł na oryginalny prezent 05.12.11, 20:53
      allegro.pl/koszulka-szorty-sexy-pizamka-s-super-prezent-i1973710961.html
      • mariakowalska87 Re: Mój pomysł na oryginalny prezent 05.12.11, 21:09
        Ja wlasnie sie nie zgadzam z opinią o_ja_cie. Kupiłam prezent na niespodziajka.pl dla chłopaka na mikołajki, nie miałam czasu na wybieranie. Ostatnio jak poszłam na imieniny mu coś kupić do galerii, to i tak skończyło się po raz 3 na tym samym - kosmetyki. Chcialam coś kupić orygignalnego, ale na nic się nie mogłam wtedy zdecydować.

Teraz zaryzykowałam, prezent niespodzianka za 50zł na mikołajki po prostu bomba! wybrałam kategorię gry - i co? dostałam super grę towarzyską z która już graliśmy ze znajomymi ;)
        Serdecznie polecam ta firmę - dodatkowo bardzo ladnie pakuja! Czasami warto 'zaryzykowac'
        • Gość: far_niente Re: Mój pomysł na oryginalny prezent IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.12.11, 19:56
          Mnie osobiście nie podobają się prezenty z 'galerii', wolę coś oryginalniejszego, niepowtarzalnego. Polecałabym zerknięcie sobie do sklepu sklep.inkluz.com.pl to jest pracownia plastyczna z niesamowitymi rzeczami na prezent :) Od filiżanek, poprzez drewniane skrzyneczki, po obrazy, toaletki, zawieszki. A wszystko w niepowtarzalnym oldschoolowym stylu.
          • fotoatrakcje.pl Re: Mój pomysł na oryginalny prezent 09.02.12, 19:44
            Radzę sie spieszyć, bo prezenty nie dojdą na czas :)
            Osobiście je polecam, bo do północy są w promocji :)
            Poza tym nie tylko na walentynki, ale np na Dzień kobiet też sie świetnie sprawdzają. Podobnie jak fotoobrazy.

• wszystkonaraty Re: Mój pomysł na oryginalny prezent 16.12.11, 19:50
      TRoche mi to przypomina prezenty dawane w szkole podstawowej. Nie kupuje nic w ciemno, lubie dobrze sie najpierw rozeznac w ofercie, a tak losowo ...hmmm raczej innym razem
    • detoxdesign Re: Mój pomysł na oryginalny prezent 19.12.11, 22:17
      www.detoxdesign.pl jest super. Polecam, świetny sklep. Wysoka jakość i dobra cena. No i autorskie, niepowtarzalne rzeczy. I mają rabaty, promocje i przesyłkę gratis! Sprawdzone
      • margotta77 Re: Mój pomysł na oryginalny prezent 10.02.12, 13:36
        Ja zdecydowanie nie polecam detrodesign, ceny z kosmosu, a biżuteria żadna tam oryginalna tylko zwyczajna, ładniejszą można znaleźć.
    • Gość: Markizasklep.eu Re: Mój pomysł na oryginalny prezent IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.01.12, 17:03
      Oryginalny prezent na markizasklep.eu. Zapraszam duży wybór zegarów, zegarków, różnych upominków dla każdego i na każdą okazję.
      • Gość: BłękitnaPracownia Re: Mój pomysł na oryginalny prezent IP: *.204.15.136.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 09.02.12, 14:17
        A może warsztaty ceramiczne ?
        Zapraszam na spotkania przy glinie. Dajcie się namówić na chwilę wytchnienia od codziennego pośpiechu w pracowni ceramicznej. Zapraszam wszystkich dorosłych i dzieci do wspaniałego, ceramicznego świata - gdzie marzenia przybierają konkretną formę. Nic tak nie cieszy oka jak własnoręcznie wykonany skarb a duszy - chwila relaksu, oddechu i twórczego zapału utrwalona w glinie.

Zapraszam w tygodniu od 12-20, soboty 12-17. Przewidywany czas spotkań 2 godziny zegarowe. Więcej informacji na blekitnapracownia.blogspot.com/ i profilu na facebooku.

Błękitna Pracownia - zakątek dla oka i duszy, Warszawa, ul Filtrowa 83 lok 50. tel 692 327 391, kinga.szczeniowska@gmail.com
        • kubarta Re: Mój pomysł na oryginalny prezent 13.02.12, 17:30
          Niezwykle oryginalnym, a przy sprawiającym dużą frajdę i relaks kobiecie może być kurs jogi.
          Ja właśnie taki kupiłem swojej dziewczynie tutaj:
          www.podarkinakartki.pl/p90_kurs_jogi.html
          Jutro dostanie go na Walentynki i mam nadzieję, że jej się spodoba.
    • Gość: Julcia Re: Mój pomysł na oryginalny prezent IP: *.adsl.inetia.pl 20.02.12, 18:29
      Cześć, ja chciałabym polecić sklep z puzzlami.
      kuppuzzle.pl
      Znajdziecie tutaj puzzle od 100 do 32000 elementów, dla dzieci i dorosłych.
    • nadalnic Re: Mój pomysł na oryginalny prezent 21.02.12, 23:13
      ... a może zrobić coś samemu? Takie prezenty są bardzo cenne. Zapraszam na mojego bloga: pomyskowo.blogspot.com/ Znajdziecie tam dużo pomysłów na twórcze zabawy a także pomysłów na stworzenie ciekawych rzeczy, które mogą stać się wspaniałymi prezentami :)
    • prenglish Re: Mój pomysł na oryginalny prezent 23.02.12, 14:56
      ja proponuję coś bardzo eleganckiego, małego i oryginalnego zarówno: czyli kryształowy korek do wina: (www.facebook.com/photo.php?fbid=367575129929038&set=pu.193708953982324&type=1&theater - taki jak ten tylko bez napisu, albo z jakaś osobistą dedykacją).
    • jatato Re: Mój pomysł na oryginalny prezent 24.02.12, 15:46
      www.portaldzieciecy.com.pl/produkty,,254/lalka_CINDI.htm ja polecam natomiast to :) Lalki jak laki ale pozostałe rzeczy z kolekcji są rewelacyjne
    • crystalcityonline Re: Mój pomysł na oryginalny prezent 06.03.12, 22:35
      Ja natomiast polecam na prezent oryginalnie przedstawiony kwiat. Wiadomo kobiety je lubią, a teraz można je mieć wygrawerowane w krysztale, zobaczcie sami róża w krysztale
      • Gość: margaritka75s Re: Mój pomysł na oryginalny prezent IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.03.12, 11:23
        hehehe, straszne :D
    • Gość: Aniw Re: Mój pomysł na oryginalny prezent IP: *.net.stream.pl 02.01.13, 09:17
      A ja bolecam mojego bloga ,znajdziecie tam super pomysl na oryginalny prezent:) metryczkidladzieci.blog.pl/
    • 1kaczuszka82 Re: Mój pomysł na oryginalny prezent 03.01.13, 21:05
      sswietnym prezentem dla mezzczyzny moze byc cos ze sklepu erotycznego
      www.intymnosc.pl/aff/kaczuszka82
    • Gość: miss malawi Re: Mój pomysł na oryginalny prezent IP: *.icpnet.pl 10.01.13, 15:48
      A ja w tym roku kupuję koszuki z nadrukiem na prezent :) tak! Sama wymyslam napisy czy tez projektuję nadruk i daje do wydrukowania. Fajna sprawa! koszulkowy.pl/pl/p/Z-twoim-tekstem-czarnym/176
    • Gość: JanekJanowski Re: Mój pomysł na oryginalny prezent IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.04.13, 14:59
      Ja polecam sklep internetowy:

[url=http://www.oryginalneprezenty.pl]http://www.oryginalneprezenty.pl[/url]

Można tutaj kupić naturalny miód w wielu odmianach, miody pitne, świeczki z naturalnego wosku pszczelego, kosmetyki naturalne z miodem, oryginalną oliwę z oliwek oraz wyjątkowe zestawy prezentowe w przystępnych cenach.

Polecam, naprawdę warto!

• Gość: tlustybit Re: Mój pomysł na oryginalny prezent IP: *.play-internet.pl 29.04.13, 08:53
      Każdy gadżet się szybko znudzi. Dlatego moim zdaniem kupować coś oferującego nieograniczone możliwości wykorzystania jak smartfon lub tablet. Potem obdarowany potrzebuje mapy to wchodzi na android nawigacja i po sprawie. Szuka gier, też znajdzie.
    • Gość: Buba Re: Mój pomysł na oryginalny prezent IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.04.13, 10:24
      Ja polecam OryginalnePreznty.pl, tutaj każdy znajdzie wyjątkowy prezent na każdą okazję!
      • Gość: Ania Re: Mój pomysł na oryginalny prezent IP: *.net.stream.pl 29.04.13, 12:04
        A ja polecam okazjolandia.pl/ super rzeczy recznie wykonane bardzo modne w tym sezonie:)
        • 1zuza88 Re: Mój pomysł na oryginalny prezent 29.04.13, 12:12
          mnóstwo gadżetów, koszulek i podpowiedzi na prezent mają tutaj www.rockmaniak.pl coś napewno znajdziesz :)
    • karo770 Re: Mój pomysł na oryginalny prezent 06.05.13, 15:57
      Przedstawiam Wam świetną markę Cudmoda, którą tworzą oryginalne ubrania, najwyższa jakość usług i rewelacyjna cena. Znajdziecie tu piękne i seksowne ubrania. W sklepie www.cudmoda.pl/ ubiorą się mamy wraz z córkami. Jest tu wszystko czego potrzebuje nowoczesna kobieta. Zapraszam, ja tu kupuję i jestem bardzo zadowolona. Przynajmniej dwa razy w miesiącu coś tam kupuję!
    • kwateraglowna.opole Re: Mój pomysł na oryginalny prezent 10.05.13, 16:10
      Ruch to zdrowie, uśmiech to zdrowie!
      Laser Tag zapewni nie tylko to ale i adrenalinę i dobrą zabawę!
      Idealny pomysł na prezent!!
      Laserowy paintball - nowość w Opolu!!!
      www.facebook.com/KwateraGlownaOpole
      www.kwateraglowna.pl/opole/ZAPRASZAMY
    • Gość: mikolodianka Re: Mój pomysł na oryginalny prezent IP: *.158.216.16.pat.umts.dynamic.t-mobile.pl 06.06.13, 14:50
      świetnie...czyli lubisz dostawać bibeloty? ja nie lubię bo kurz się na nich zbiera. ostatnio wynalazłam nowy pomysł, taki oryginalny. wchodzę na reflect.pl i zamawiam nadruk na bluzie czy tshircie. ostatnio dla męża na siłownię poprosiłam o nadrukowanie krasnala pijącego kufel piwa, tak dla zabawy. www.reflect.pl/koszulki_na_silownie_z_nadrukiem.html jakby ktoś był ciekaw to tu wklejam linka do strony gdzie takich rzeczy można szukać.
    • Gość: polderiuszzz Re: Mój pomysł na oryginalny prezent IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 23.07.13, 15:16
      co kto lubi:) mi np. kufel lodoowy wydaje się trochę tandetny- kwestia gustu. Rozumiem zakup dobrego alkoholu np. whiskey, koniaku- wiele sklepów posiada je w swojej ofercie po naprawdę dobrej cenie. KObiecie można podarować eleganckie wino lub likier- a jeśli nie lubi alkoholu to kwiaty.
      ----------------------
      www.domwina.pl
    • jan7787 Re: Mój pomysł na oryginalny prezent 12.08.13, 11:03
      Zbliżają się urodziny,imieniny,rocznica,czy po prostu chcesz sprawić miły prezent bliskiej Ci osobie,a nie masz pomysłu? Zgłoś się do nas! Oferujemy wysokiej jakości obrazy drukowane na płótnie, obrazy malowane na płótnie metodą olejną, fototapety naścienne, plakaty naklejki. Wystarczy,że prześlesz zdjęcie lub wybierzesz z galerii, dobierzesz rozmiar i zamówisz. My zajmiemy się resztą. Zapraszamy!

www.fotonaplotnie.pl
    • wiola32565 Re: Mój pomysł na oryginalny prezent 23.02.14, 10:52
      Witam!

Mam do sprzedania ręcznie robione kolczyki. Są nowe, wykonane z różnego rodzaju tworzyw. Posiadają antyalergiczne bigle (część wkładana do dziurki w uchu) oraz silikonowe zatyczki uniemożliwiające wypadnięcie kolczyka z ucha. Każda para jest wyjątkowa, nie ma dwóch identycznych par kolczyków.

Kolczyki świetnie nadają się na prezent, jak również dla własnego codziennego użytku.

Cena wysyłki zgodnie z cennikiem pocztowym, bez dodatkowych kosztów!

Zapraszam do oglądania i kupna!
      Serdecznie zapraszam do obejrzenia i zakupu mojej ręcznie robionej kolekcji kolczyków

tablica.pl/oferta/recznie-robione-kolczyki-CID87-ID54dkz. html
      tablica.pl/oferta/wiszace-kolczyki-CID87-ID54j39.html

Proszę o opinie, czy się podoba :)
      • zakrecona_artystka Re: Mój pomysł na oryginalny prezent 20.05.14, 10:33
        Kolczyki, generalnie biżuteria, to dla kobiet zwykle bardzo dobry prezent. Ja bym też poszła nieco dalej, np. korale czy broszki. Czasem zdarza mi się, że sama coś robię, ale jak nie mam czasu to kupuję takie ręcznie robione cuda. Zakochałam się w tym sklepie, bo tu kupując pomagasz jednocześnie osobom z autyzmem. A rzeczy mają przepiękne <3 pracowniasynapsis.[l
    • Gość: Gość Re: Mój pomysł na oryginalny prezent IP: *.adsl.inetia.pl 11.04.14, 17:30
      Polecam kwiatki i bukiety z czekoladowych drażetek. Super dodatek do prezentu, a nawet prezent sam w sobie! Są pyszne i nie zwiędną! Sklep internetowy vivafiori.pl
    • joan_gina Re: Mój pomysł na oryginalny prezent 17.04.14, 10:11
      a może koszulki z fajnymi nadrukami? Keep calmy np albo latający potwór spaghetti?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka