Dodaj do ulubionych

hulajnoga elektryczna

IP: *.warszawa.vectranet.pl 26.03.12, 21:53
czy może ktoś polecić hulajnogę elektryczną? szukam prezentu na komunię i pomyślałam, że może...
jakiej marki? czy to sprzęt, który szybko się psuje i czy w ogóle warto?
na allegro trochę tego jest, czy może ktoś podzielić się swoimi doświadczeniami?
Obserwuj wątek
    • vanilyasky Re: hulajnoga elektryczna 10.04.12, 14:50
      z tego co słyszałam,to dzieciom się nie podoba,bo za wolno jeździ i szybko się wyładowuje, jak dla mnie to bez sens, najlepsza zabawa w hulajnodze,to kiedy trzeba się zmęczyć i trochę poodpychać :)
      • kraker.ltd Re: hulajnoga elektryczna 30.05.12, 02:34
        vanilyasky napisała:

> z tego co słyszałam,to dzieciom się nie podoba,bo za wolno jeździ i szybko się
        > wyładowuje, jak dla mnie to bez sens, najlepsza zabawa w hulajnodze,to kiedy tr
        > zeba się zmęczyć i trochę poodpychać :)
        Najpierw przemyśl...póżniej odpowiadaj,a tymbardziej na pytania rzeczowe?prawda?

Nie ma tu na myśli hulajnogi zwykłej, za 50pln, tylko elektrycznej!!!
        Najpierw poszukaj w Necie, a zobaczysz dziewczyno różnicę, taka hulajnoga posiada siodełko, potrafi zasuwać do 40km/h przy pierwszym ładowaniu ,około 30km/h, jednak jest to wspaniały i całkowicie inny niż rower pojazd ELEKTRYCZNY , również potrafiący przejechać ,oczywiście w mieście, 25km, co jest wystarczające, i ładuje się, około 4-5h, co po przeliczeniu na 100km przejechanych koszt będzie okolo 1pln, wydatek nie taki wielki poruszać się można szybko i po chodniku i po jezdni, wspaniałe uczucie , oczywiście serwis , gwarancyjny, i naprawczy, 100% satysfakcji
        www.youtube.com/watch?v=JQN2BtwzG54
      • super_bartnik Re: hulajnoga elektryczna 10.07.12, 00:03
        zależy jaka hulajnoga. W Santre jest dość fajny wypasiony model firmy Razor E300. Żeby wystartować trzeba najpierw się odepchnąć do okóło 5km/h. Max prędkość to 24km/h. Jak na hulajnogę to wydaje mi się że to całkiem dobry wynik. Na rowerze średnio dorosły człowiek jeździ 15-20km/h.
      • k0nri Re: hulajnoga elektryczna 01.08.18, 12:06
        Fajną opcją jest ultra lekka hulajnoga elektryczna, która po rozładowaniu będzie nam służyła jak ta bez napędu i będzie można się trochę "napocić" :) polecam szczególnie hulajnogę elektryczną ESWING ES-KICK do nabycia w dobrej cenie w sklepie Eco-Way. Mają różne kolor hulajnoga ma regulowany drążek, fajny design, fajnie się skłąda i waży niespełna 9 kg. Jest teżdość szybka :)
        eco-way.pl/p/152683/19621/hulajnoga-elektryczna-eswing-eswing-pojazdy-samobalansujace-pojazdy-elektryczne.html
    • super_bartnik Re: hulajnoga elektryczna 10.07.12, 00:00
      jeden z lepszych sklepów z hulajnogami (nie tylko elektrycznymi) w Polsce - Santre Mobility.

Mają też sklep stacjonarny:
      SANTRE
      Al. Krakowska 255
      02-133 Warszawa
      • tytus.wag Re: hulajnoga elektryczna 11.07.12, 22:26
        Jesli chodzi o Santre to zdecydodowanie polecam, nie sprzedają szmelcu tylko markowe produkty, kupiłem u nich micro black na kołkach 200mm intensywnie śmigam od kilku miesićy i nie ma żadnych problemów.
        • lirka1 Re: hulajnoga elektryczna 22.09.15, 11:57
          W Santre kupiliśmy hulajnogę elektryczną marki Frugal. Porządny sklep i porządny sprzęt.
          Polecam tą markę. Do kupienia też na www.elektrycznahulajnoga.com.pl
      • k0nri Re: hulajnoga elektryczna 01.08.18, 12:04
        Jest też salon z pojazdami elektrycznymi Eco-Way w Warszawie przy metrze SŁUŻEW. Mają szeroki wybór hulajnóg elektrycznych wysokich jakości dla dzieci i dorosłych oraz innych ciekawych pojazdów elektrycznych:

Eco-Way
        ul. Wałbrzyska 11 lokal 37
        02-739 Warszawa

Mają też sklep internetowy: www.eco-way.pl
    • edekmacedonski Re: hulajnoga elektryczna 14.07.12, 11:45
      Evosą leciutkie i zabierają mało miejsca bo skłądają się do bardzo małych rozmiarów
      • fation Re: hulajnoga elektryczna 30.07.12, 19:41
        Ja mam hulajnogę Micro od 15 roku życia. Bardzo dobrze mi się na niej jeździ, powinienem teraz zmienić ją na jakąś wyczynową, ale to może za rok. Teraz szukam jakiegoś dobrego sklepu z hulajnogami.
        • super_bartnik Re: hulajnoga elektryczna 20.08.12, 08:36
          fation napisał:

> Ja mam hulajnogę Micro od 15 roku życia. Bardzo dobrze mi się na niej jeździ, p
          > owinienem teraz zmienić ją na jakąś wyczynową, ale to może za rok. Teraz szukam
          > jakiegoś dobrego sklepu z hulajnogami.

hej. wyżej dałem linka to sobie zobacz. Sporo modeli mają do wyboru.

A co do wyczynowych zawsze możesz sobie taką samemu złożyć. Każdą część kupuje się oddzielnie. Montaż w miarę prosty, coś na zasadzie budowy własnej deskorolki.
          • pmalinowski100 Re: hulajnoga elektryczna 18.11.14, 18:07
            dobry sklep na www.elektrycznahulajnoga.com, ja samą hulajnogą kupiłem u dystrybutora ich marki w warszawie
    • Gość: Mike Re: hulajnoga elektryczna IP: *.centertel.pl 21.08.13, 20:13
      Witaj.

Hulajnogi Elektryczne i spalinowe kupisz na :

www.nitrotek.pl/hulajnogi.html
      dobre ceny, gwarancja, dostęp części zamiennych.

• k0nri Re: hulajnoga elektryczna 01.08.18, 12:02
        Hulajnogi elektryczne w tym te najlepszej jakośc oraz najbardziej popularne są do nabycia: www.eco-way.pl
    • pmalinowski100 Re: hulajnoga elektryczna 18.11.14, 18:06
      polecam hulajnoga elektryczna FRUGAL, ja mam 187 cm i sam śmigam bez problemu, jest super :), dla dziecka także się nada bp ma regulację wysokości kierownicy
      • janusz063 Re: hulajnoga elektryczna 28.05.15, 10:35
        Też od siebie mogę polecić hulajnogę Frugal. Kupiłem synowi na komunię, a i sam często na niej jeżdżę. Bardzo duża frajda. Kupiłem na stronie elektrycznahulajnoga.com.pl
      • k0nri Re: hulajnoga elektryczna 01.08.18, 11:57
        Niestety jeśli chodzi o te hulajnogi to niestety nie mam dobrych doświadcze i nie polecam. Przepłacanie pieniędzy. Sklep Eco-Way ma identyczne hulajnogi o połowę tańsze ;/ Nie wiem dlaczego mają tak drogo
    • grinle Re: hulajnoga elektryczna 27.01.16, 14:12
      Na komunię polecamy hulajnogi elektryczne SXT Scooters.

Możesz je kupić w wielu sklepach w Polsce stacjonarnych i internetowych. My zdecydowaliśmy się na SXT1000 Turbo, bo dziecko szybko rośnie. Mają też mniejsze modele z siodełkami i bez, wszystkie składane. Dzieciak jeździ, a i nie raz i jego rodzice :)

• k0nri Re: hulajnoga elektryczna 01.08.18, 12:00
        Polecam serdecznie hulajnogę elektryczną Xiaomi M365 lub hulajnogę elektryczną ESWING ES-KICK dostępną u oficjalnego przedstawiciela w sklepie Eco-Way. Mają sklep internetowy oraz stacjonarny. Dają bardzo dobre ceny na produkty i obsługa jest na wysokim poziomie. Serdecznie polecam.
    • grinle Re: hulajnoga elektryczna 07.10.16, 02:06
      SXT1000 Turbo, albo mniejsza SXT300 Kids - porządne hulajnogi elektryczne
      • k0nri Re: hulajnoga elektryczna 01.08.18, 11:55
        Ja z kolei polecam hulajnogę ecorider L8 dual motor albo ecorider L11 z która ma niezależne amortyzatory i generalnie hulajnoga jest na trzech kołach co jest dość nietypowe :)
    • paul_ina94 Re: hulajnoga elektryczna 17.03.17, 14:51
      Ja polecam hulajnogi Razor. Super firma, kupiłam tam jakiś czas temu elektryczną hulajnogę dla chrześniaka ze strony hulajnogilatola.pl i sprawdza się super! Wojtuś jest zadowolony, więc i ja jestem zadowolona.
    • lilomilo Re: hulajnoga elektryczna 18.05.17, 12:38
      hulajnoga elektryczna to moje największe marzenie! :)
      • k0nri Re: hulajnoga elektryczna 01.08.18, 12:01
        Zachęcam do odwiedzenia sklepu eco-way.pl. Dobiorą coś specjalnie dla każdego, a zakupy rozłożą na raty. Mają bardzo szeroki asortyment pojazdów elektrycznych, szczególnie hulajnóg elektrycznych
    • marcinno123 Re: hulajnoga elektryczna 10.08.17, 14:44
      Niedawno kupiłem hulajnoge Airwheel Z5 w sklepeie internetowym alletaniej.pl i mogę ją bardzo polecić
    • k0nri Re: hulajnoga elektryczna 01.08.18, 11:54
      Jeżeli chodzi o fajny sklep z pojazdami elektrycznymi m.in. z hulajnogami elektrycznymi to polecam szczególnie sklep: eco-way w Warszawie przy Metro Służew (C.H.LAND) ul. Wałrzyska 11 lokal 37. Mają szeroki wybór pojazdówi fajną obsługę. W salonie eco-way mają praktycznie cały czas na stanie hulajnogi elektryczne Xiaomi MiJia M365 czarne i białe, ale najbardziej podobały mi się inne hulajnogi w ich sklepie - hulajnogi dalekiejgo zasięgu marki ecorider. Mają też sklep internetowy: eco-way.pl
      • kukonga Re: hulajnoga elektryczna 05.03.19, 09:54
        Jest nowa wersja hulajnogi Xiaomi m365: nahulajnogi.pl/nowosc-xiaomi-mi-electric-scooter-pro-nowa-wersja-popularnej-hulajnogi-m365,2.html
    • kukonga Re: hulajnoga elektryczna 05.03.19, 09:52
      Na stronie nahulajnogi.pl znajdziesz dużo informacji o hulajnogach elektrycznych - jest dobra wyszukiwarka.
    • krasz90 Re: hulajnoga elektryczna 16.07.19, 20:10
      Najlepiej kupić w Media Expert, bo mają tam na lato najlepsze rabaty. Ja na swojej przyoszczędziłem prawie aż 200zł
    • maniek68 Re: hulajnoga elektryczna 12.02.20, 13:00
      Polecam hulajnoga Xiaomi M365 oraz Kugoo S1. Niestety niezależnie od modelu większość hulajnóg oferuje mały zasięg. Osobiście używam Mijia M365 z dodatkową baterią zewnętrzną do zwiększenia zasięgu do ponad 65km.

Dodatkowe Baterie City Lion

• dumo Re: hulajnoga elektryczna 03.09.20, 11:41
        Kupiłam hulajnogę overmax i bardzo nam odpowiada. Cała rodzina z niej korzysta, na dumomax.pl jest dobra cena
    • mrugalski Re: hulajnoga elektryczna 30.07.21, 11:09
      Poczytaj sobie o Xiaomi. Dobry sprzęt z zasięgiem do 45 km. Opinie masz np. tutaj
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka