Dodaj do ulubionych

Co kupić na dzień kobiet?

IP: 79.141.160.* 14.02.13, 13:10
Witam, pytanie dosyć krótkie i za bardzo nie będę się rozpisywał, ale zależy mi na Waszej rekomendacji jakieś ciekawej rzeczy, której mógłbym podarować dziewczynie na dzień kobiet. Zupełnie nic nie przychodzi mi do głowy. Może to być ciuch, upominek, jakieś wyjście z nią itp...
Obserwuj wątek
    • dori-999 Re: Co kupić na dzień kobiet? 14.02.13, 13:19
      Szukasz niepowtarzalnego prezentu dla bliskiej Ci osoby, chcesz umieścić jej zdjęcie lub kilka ciepłych słów na poduszce, bluzce, kubku itd. wejdź na niżej podany adres, zaprojektuję co zechcesz. Reszta zostanie wykonana i dostarczona na podany przez Ciebie adres. Wejdź na www.zazzle.co.uk/dorotella*
    • Gość: panilala Re: Co kupić na dzień kobiet? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.02.13, 19:26
      polecam pięknego anioła specjalnie dla niej www.artatoo.com?podl
      • Gość: red-won-ton Re: Co kupić na dzień kobiet? IP: *.internetia.net.pl 06.03.13, 19:36
        Na Dzień Kobiet spraw, by Ona poczuła się naprawdę wyjątkowo. Tu znajdziesz kilka niebanalnych propozycji:

prezentokracja.pl/Dzien_Kobiet_8_marca/katalog.html?sortMethod=price&pageNum=1&
    • trusiunia Re: Co kupić na dzień kobiet? 15.02.13, 11:03
      Możesz kupić zegarek damski. Najlepiej jak zamówisz przez internet zawsze to troszkę taniej. Jeżeli jest osoba aktywną sportowo to poszukaj ciekawego zegarka sportowego.
      • Gość: 6uhgnfd Re: Co kupić na dzień kobiet? IP: *.internetia.net.pl 11.03.13, 17:11
        ZEGARKA SIĘ PONOĆ NIE KUPUJE, BO NIBY ODMIERZA CZAS DO SMIERCI :/
    • yaks na marginesie 15.02.13, 14:24
      Najlepiej będzie jak podpytasz dziewczyny, o chce. Znasz ją więc możesz ocenić czym się interesuje i jakoś w tą stronę uderzyć.... W każdym razie ja preferuje nieco erotyczne rozwiązanie bieliznę . Mam nawet pewną taktykę. Na wszystkie możliwe święta otrzymuje ode mnie bieliznę (wiadomo w jakim celu ;) .
      • Gość: Szymon Re: na marginesie IP: *.ssp.dialog.net.pl 18.02.13, 12:02
        yaks No, no, no wygląda całkiem dobrze. Cena też nawet ok. Nie zastanawiałem się wcześniej nad opcją i może może się skuszę zwłaszcza, że wydaje się dość uniwersalnym prezentem BTW niezła taktyka
    • Gość: Kasiulek Re: Co kupić na dzień kobiet? IP: *.ptim.net.pl 17.02.13, 16:42
      Popatrz sobie na www.rekodziela.com - sporo ciekawych, oryginalnych rzeczy tam maja po przystępnych cenach. Np. biżuteria, torebki, jakies sweterki - ogólnie ciekawie i dużo.
    • agnieszka20130 Re: Co kupić na dzień kobiet? 18.02.13, 15:00
      Zrób dla niej fotoksiążkę:) bedzie zaskoczona i zachwycona. Polecam firmę z Wrocławia, która robi projekt graficzny gratis, a przy tym wykonanie jest super! namiar: www.deaprint.pl
      Pozdrawiam!
    • Gość: koniczynnka Re: Co kupić na dzień kobiet? IP: *.icpnet.pl 18.02.13, 16:10
      Chyba każda kobieta lubi błyskotki. Mój chłopak na walentynki zrobił mi prawdziwą niespodziankę, nie tylko kupił mi biżuterię, ale sam ją zaprojektował:) Zdał mi relację ze swoich starań. Przejrzał całą moją szkatułkę biżuterii, żeby zobaczyć co lubię, wybrał mój ulubiony kolor i przesłał swoją koncepcję do mojego ulubionego "dostawcy" biżuterii www.elesar.otwarte24.pl/. Dostałam kolczyki i wisiorek - przepiękne:)
      • Gość: prawdaż Re: Co kupić na dzień kobiet? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.02.13, 14:13
        a ja bym chciała dostać bardzo zestaw do fondue - coś w tym stylu :). ale coś czuję, że będę musiała o tym po prostu powiedzieć dosadnie ;P
    • anna83wojcik Re: Co kupić na dzień kobiet? 20.02.13, 13:47
      Super prezentem jest usługa np,przegląd szafy albo zakupy ze stylistką lub lekcja makijażu, koleżanka dostała od męża i była zachwycona www.personalstylist.pl/
      • andzel2013 Re: Co kupić na dzień kobiet? 21.02.13, 17:54
        no, to trochę kosztuje. a gdyby ktoś chciał dla swojej pani coś mniej drogiego i zarazem romantyczno-seksownego, to na innym forum ktoś polecał coś takiego Kama Sutra Ten pyłek miodu, chciałabym spróbować :) może mi ktoś kupi? ;)
        • Gość: crazy Re: Co kupić na dzień kobiet? IP: *.microchip.net.pl 26.02.13, 02:00
          Ja w tym roku po prostu zapytałem, co chciałaby dostać - ja wiem, że nie kupię czegoś niepotrzebnego, a ona na pewno będzie zadowolona. Chciała dostać prasowaną glinkę egipską Ikos ikos-polska.eu/ - jej ulubiony kosmetyk :)
    • Gość: wierszemmalowane Re: Co kupić na dzień kobiet? IP: *.centertel.pl 21.02.13, 20:56
      Aniołki Aniołki Aniołki :) lub inny prezent wierszem malowany :)
      Tekst linka
      • Gość: wierszemmalowane Re: Co kupić na dzień kobiet? IP: *.centertel.pl 21.02.13, 20:57
        www.wierszemmalowane.pl
    • Gość: Adam Re: Co kupić na dzień kobiet? IP: *.dynamic.chello.pl 25.02.13, 13:11
      Może jakiś ładny zegarek ? Duży wybór jest np. na www.s-z.com.pl
    • Gość: Jan Re: Co kupić na dzień kobiet? IP: *.e-wro.net.pl 25.02.13, 20:19
      Moja dziewczyna ostatnio otrzymała ode mnie komplet biżuterii Swarovskiego, była mega zadowolona

Naszyjnik
      Kolczyki

• kamyk419 Re: Co kupić na dzień kobiet? 27.02.13, 13:06
        Sprawdź sobie wyszukiwarkę prezentów Pandory. Możesz łatwo szukać wg parametrów okazji, segmentów cenowych czy nowości. Polecam!
    • farrolio Re: Co kupić na dzień kobiet? 27.02.13, 14:23
      Ja polecam dla amatorów kurs fotografii i własna sesja dla swojej kobiety :D
      www.plenerfotograficzny.pl/2013/02/07/wiosenny-plener-na-podtatrzu/#more-2137
    • Gość: wertwt5wet Re: Co kupić na dzień kobiet? IP: *.LAN3.mega-net.pl 27.02.13, 20:29
      Polecam pudełko komplementów, ciekawy oryginalny pomysł na cały rok, a wręczony w Dzniu Kobiet, polecam
      allegro.pl/pudelko-komplementow-zyczen-dzien-kobiet-oryginal-i3056952632.html
      • alnasza Re: Co kupić na dzień kobiet? 28.02.13, 07:46
        Jeśli Twoja kobieta nigdy nie ma się w co ubrać wejdź na planetap.pl - maja fajne, niedrogie ciuszki dla każdej kobiety/dziewczyny. Nie znam dziewczyny, która ma za dużo ciuchów. Zawsze coś jej potrzeba...:-)
    • Gość: karooola Re: Co kupić na dzień kobiet? IP: *.icpnet.pl 28.02.13, 13:44
      Zajrzyj na stronę silvercenter.pl/ Na pewno znajdziesz tam fajną biżuterię dla swojej dziewczyny. Mają bardzo duży wybór. Fajnym pomysłem byłaby bransoletka z bedsami, mógłbyś wtedy na inne okazje kupować swojej dziewczynie zawieszki.
      • Gość: nestusik9 Re: Co kupić na dzień kobiet? IP: *.dynamic.chello.pl 28.02.13, 19:22
        No ciekawy wątek zaczęty widzę... Jak dla mnie to najlepsze są takie biżuterie jak te w katalogu E-BZ.pl, bo ktoś już za mnie je wybrał i nie muszę więcej szukac i tracić czasu :) Nie mam racji?
    • Gość: Golika Re: Co kupić na dzień kobiet? IP: *.17.28.78.cable.dyn.petrus.com.pl 01.03.13, 15:22
      Biżuteria zawsze jest dobrym pomysłem:) Jeśli, Panowie, szukacie czegoś ciekawego i oryginalnego to warto zajrzeć do sklepu internetowego Galerii Artystycznej KuferArt - świetne dodatki i akcesoria:)
    • Gość: mmoonn Re: Co kupić na dzień kobiet? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.03.13, 23:22
      mozesz kupic jakis ciuch, jesli lubisz adidasa to znajdziesz tu superstar-originals.pl/ napewno cos fajnego
    • ewelinahudson25 Re: Co kupić na dzień kobiet? 02.03.13, 16:05
      Jeśli to ma być symboliczny (nie drogi) prezent to polecam ci jabłko grzechu. Śmieszne i oryginalne. Nie jakies tam oklepane coś!
      www.itsybitsy.pl/p/1632/7589/naszyjnik-ogryzek-jablko-czerwone-akcesoria-dodatki.html
      • Gość: ann6776 Re: Co kupić na dzień kobiet? IP: *.LAN3.mega-net.pl 05.03.13, 13:59
        To jest fajny pomysł! Takie pudełko pełne komplementów (365 komplementów na każdy dzień w roku)
        allegro.pl/pudelko-komplementow-dzien-kobiet-prezent-oryginal-i3076974068.html
    • chabry_i_maki Re: Co kupić na dzień kobiet? 02.03.13, 19:00
      biżuteria! zawsze aktualna i pożądana :)
      polecam www.ambertic.pl
      • Gość: Emako Re: Co kupić na dzień kobiet? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.03.13, 15:21
        Może jakieś designerskie akcesoria kuchenne? W emako.pl jutro z tej okazji przewidziany jest Dzień Darmowej Dostawy - płacicie tylko za towar!
    • little-body Re: Co kupić na dzień kobiet? 04.03.13, 13:19
      zobacz ofertę www.centrum-prezentow.pl na pewno coś tam dla dzewczyny znajdziesz ;) może masaż, albo manicure? :)
    • truskawka545 Re: Co kupić na dzień kobiet? 05.03.13, 08:22
      czekoladki:)
    • Gość: kasienia00 Re: Co kupić na dzień kobiet? IP: *.64k.pl 05.03.13, 12:55
      W tym roku Wedel zrobił specjalne opakowania z dedykacją Dla Ciebie na dzień kobiet. Ja proponuję coś słodkiego np. właśnie Ptasie mleczko i kwiaty.
    • Gość: ann6776 Re: Co kupić na dzień kobiet? IP: *.LAN3.mega-net.pl 05.03.13, 14:15
      To jest fajny pomysł! Takie pudełko pełne komplementów (365 komplementów na każdy dzień w roku)
      allegro.pl/pudelko-komplementow-dzien-kobiet-prezent-oryginal-i3076974068.html
    • Gość: Pablo Re: Co kupić na dzień kobiet? IP: 109.95.202.* 05.03.13, 22:59
      Oboje nie jesteśmy zwolennikami "kosztownych" prezentów, szczególnie z takich okazji. Liczy się gest, pamięć i to, że nawet drobiazg, ale od serca. Moja dziewczyna dostanie swoje ulubione - Wedlowskie Ptasie Mleczko, znalazłem w ciekawym, specjalnie na tę okazję przygotowanym opakowaniu :) Do tego pewnie jakiś kwiatek. I miło spędzimy wieczór :)
    • irmin30 Re: Co kupić na dzień kobiet? 05.03.13, 23:03
      Nie zapomnij o słodkim akcencie-kobiety lubią słodycze :) Może jakiś fajny torcik...polecam Camargo-czekoladowe pyszności z wiśniami:)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka