robson.uk 29.04.13, 13:13 co kupić Tacie w prezencie od jego 4 dorosłych dzieci:) Powiedzmy mamy 400 zł i chcemy żeby było to coś praktycznego! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: karol Re: Prezent na Dzień Ojca? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.04.13, 14:38 nawigację do auta jak trochę jeździ? Zależy jakie ma zainteresowania. Odpowiedz Link Zgłoś
demon_zenon Re: Prezent na Dzień Ojca? 05.05.13, 23:03 Jestem za nawigacją, a może jakiś tablecik z biedronki? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: boss Re: Prezent na Dzień Ojca? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.05.13, 14:35 a może tablecik,tv i navi w jednym? Nie ma go chyba w biedronce alke to chyba nie jest kryterium? Mam tablet PY7007 (*czyli 3 w jednym ;-) i jest OK. Mam też starego Goclevera (dałem brajdakowi) ale ten jest fajniejszy bo ma TV:-)))) Odpowiedz Link Zgłoś
lan-ter Re: Prezent na Dzień Ojca? 10.05.13, 14:56 Może poszukaj jakiejś fajnej koszuli dla taty? Według mnie ubrania to jedne z najpraktyczniejszych rzeczy. Mój tato nosi tylko markowe ciuchy i bardzo lubi markę levi's, więc staram się kupować mu właśnie tego typu prezenty. Tutaj masz przykładowo kilka fajnych koszul www.jeansdom.pl/202-meskie-koszule Odpowiedz Link Zgłoś
kwateraglowna.opole Re: Prezent na Dzień Ojca? 10.05.13, 16:07 Ruch to zdrowie, uśmiech to zdrowie! Laser Tag zapewni nie tylko to ale i adrenalinę i dobrą zabawę! Idealny pomysł na prezent!! Laserowy paintball - nowość w Opolu!!! www.facebook.com/KwateraGlownaOpole www.kwateraglowna.pl/opole/ZAPRASZAMY Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: teresa Re: Prezent na Dzień Ojca? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.06.13, 09:04 Ja chcę swojemu podarować kamerę sportową - w sumie będzie miał od razu prezent na urodziny :) Chcemy sprawdzić kamery RD np. www.planettoys.pl/category/kamery-sportowe-redleaf Myślałam o tej kamerze Redleaf za 285 zł - zbiera dobre opinie. co o tym sądzicie? Czy lepiej wyciągnąć więcej kasy i kupić ten lepszy mogel za 500? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: miko Re: Prezent na Dzień Ojca? IP: *.146.213.49.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 05.06.13, 09:25 a może by tak koszulę z wyhaftowanymi inicjałami? Może tu www.reflect.pl znajdziesz jakieś fajne pomysły. Mają fajne rzeczy i nie drogo. Ja ci jednak polecę koszule www.reflect.pl/koszule_z_haftem.html Taki haft może być bardzo wyrafinowany. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mantri Re: Prezent na Dzień Ojca? IP: *.internetia.net.pl 11.06.13, 19:48 TO oczywiście zegarek! Nie ma nic bardziej praktycznego, a jednocześnie eleganckiego za taką kwotę. Proponuję takiego Tissota jak ma mój mąż dolinski.pl/zegarki-tissot/zegarki-meskie/t-classic-pl/classic-dream-pl/tissot-classic-dream-ref-t033.410.16.013.00.html. Naprawdę świetnie się trzyma, pomimo upływu lat Odpowiedz Link Zgłoś
katraczek Re: Prezent na Dzień Ojca? 12.06.13, 11:23 widziałam, że parę osób proponuje tablet, jestem jak najbardziej za, ktoś tu wspomniał o 3w1 (tablet, nawigacja i coś jeszcze), mój ojciec jest z zawodu kierowcą, więc coś takiego by mu się przydało, tylko czy takie urządzonko kosztuje koło 400 zł? bo ja za swój "tylko" tablet dałam 1000 zł :D Odpowiedz Link Zgłoś
katraczek Re: Prezent na Dzień Ojca? 13.06.13, 11:22 nasza rodzina nie jest sentymentalna i my z okazji takich świąt jak dzień matki, dzień ojca itp. kupujemy sobie takie prezenty jak na urodziny i to dlatego;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasia0123 Re: Prezent na Dzień Ojca? IP: *.dynamic.chello.pl 15.06.13, 02:40 Cześć :) podrzucam świetny pomysł na nadchodzący Dzień Ojca - www.toys4boys.pl/wielofunkcyjne-narzedzie-bear-grylls-ultimate-item3229.html Przyda się na pewno każdemu Tacie. Ja już swojemu kupiłam, teraz czekam na Jego święto. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: E.milia91 Re: Prezent na Dzień Ojca? IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 15.06.13, 18:59 Mój ojciec dostanie ode mnie klasyczny,dobry zegarek , w bardzo ekonomicznej cenie bo za 260 zł :) www.apart.pl/pl/zegarki,c,2,Timex,2499 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: firankaSZ Re: Prezent na Dzień Ojca? IP: *.ssp.dialog.net.pl 17.06.13, 12:20 Ja myślałam o takim pasku dla taty. Myślicie, że mu się spodoba? Trochę kosztuję więc chciałabym żeby był zadowolony z prezentu. Wiem, że każdy ma inny gust, ale może jakiś mężczyzna rzuci na to okiem :> Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nowalijka Re: Prezent na Dzień Ojca? IP: *.203.rev.vline.pl 20.06.13, 09:55 Prezent na dzień ojca to wcale nie musi być coś bardzo kosztownego, chodzi przecież o pamięć, docenienie taty, który może się czasem czuć zapomniany i niedoceniony, szczególnie kiedy dzieci wyfruwają z domu. Ja bardzo szanuję swojego tatę, zawsze bardzo mi pomagał w każdej sprawie, nawet w tych osobistych. Zamówiłam mu w tym roku specjalną gazetę, gdzie będzie jego zdjęcie i tytuł: "Najlepszy tata na świecie", mam nadzieję, że mu się spodoba. A do tego coś słodkiego :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ślimczok Re: Prezent na Dzień Ojca? IP: *.zvid.net 20.06.13, 19:25 Jeżeli ojciec jest normalny, a nie jakiś buc to może spodoba mu się pomysł takich wspominek elektronicznych z ramką cyfrową. Czemu nie, szczególnie jak śledzi pogodę ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aga Re: Prezent na Dzień Ojca? IP: *.dynamic.chello.pl 20.06.13, 22:28 Mój tata dostanie kosz swoich ulubionych słodyczy (+alkohol) mam już kilka rzeczy kupionych, oczywiście czołowe miejsce zajmują Torcik Wedlowski i Ptasie Mleczko :) To jego ulubione, więc na pewno będzie zadowolony. Odpowiedz Link Zgłoś
gigga Re: Prezent na Dzień Ojca? 22.06.13, 11:37 ja też zamówiłam dla taty torcik wedlowski :D Najbardziej urzekło mnie w nim to, że można napisać na nim własną dedykację, stąd będzie to jedyny w swoim rodzaju prezent. NA pewno się ucieszy :) Odpowiedz Link Zgłoś
bianca_j Re: Prezent na Dzień Ojca? 22.06.13, 14:43 to zależy do lubi :) pasją mojego jest muzyka i zawsze znajdzie jakąś płytę, której jeszcze nie ma :) choć w tym roku dostanie gramofon :) Odpowiedz Link Zgłoś
kleo15243 Re: Prezent na Dzień Ojca? 29.06.13, 17:48 koszulka ze spersonalizowanym nadrukiem i troche czasu spedzonego z ojcem :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Prezent na Dzień Ojca? IP: 83.238.159.* 27.05.14, 10:02 Kiedyś dla kumpla piwosza kupiłem taki pas piwny potworek.com/sklep/potrzebujesz-tego-pas-piwny i od tamtej pory wszędzie go ze sobą zabiera i na działkę jak jedziemy zrobić grilla i na mecz. Myślę, że faceci lubią też takie zabawki jak zdalnie sterowane auta czy helikoptery. Pewnie większość ucieszyłaby się z takiej zabawki potworek.com/sklep/zabawki-zdalnie-sterowane :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: e-martynka Re: Prezent na Dzień Ojca? IP: 80.50.136.* 21.05.14, 15:59 Ja mojemu ojcu kupiłam wypasiony komplet z e-papierosem. Cigger proponuje zgrabne pakiety gdzie nic już nie trzeba dokupować :) Odpowiedz Link Zgłoś
anna6442 Re: Prezent na Dzień Ojca? 26.05.14, 13:34 też mam problem. z tym, że mój tata najbardziej cieszy się z piwa także nie mam kompletnie pomysłu Odpowiedz Link Zgłoś
vovonka Re: Prezent na Dzień Ojca - inna gazeta+alkohol:) 30.05.14, 09:48 Witam, pisałam też już w innym wątku o prezencie dla taty na Dzień Ojca. W tym roku zdecydowała się kupić specjalną gazetę, gdzie zamieszczę zdjęcie taty na pierwszej stronie:) i alkohol:) gazeta - www.gazetomania.pl/prezent-na-dzien-ojca.action whisky - www.sklep-domwhisky.pl/kraje-pochodzenia-stany-zjednoczone-tennessee-jack-daniels-no-40-07l-p-1636.html) lub miód pitny - apis.pl/index.php/pl/pit/oferta/articlepit/dwojniak-kurpiowski-303 Odpowiedz Link Zgłoś
adriana_wst Re: Prezent na Dzień Ojca? 30.05.14, 13:46 Bardzo polecam zestawy prezentowe w Krakowskim Kredensie w galerii Felicity. Kupowałam ostatnio na rocznice ślubu rodziców. Zapłaciłam ok 350 zł, składał się m.in z dobrej jakości wódki, domowych grzybków, różnych pięknych czekoladek, była tam też taka kiełbasa w ozdobnej tubie. Tak naprawdę każdy może wybrać sobie swoje produkty. Obsługa bardzo pomocna, także polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Klarcia Re: Prezent na Dzień Ojca? IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 03.06.14, 12:30 Ja swojemu zamierzam kupić taki zestaw evita.com.pl/p,104,,,,,,,,2409,pasek-ze-spinkami.html#.U4huXnY0_XQ , wydaje mi się on bardzo praktyczny jak dla mężczyzny. Zwłaszcza,ze mój tata na codzien musi chodzic w garniturze ,wiec taki pasek na pewno mu się przyda :) Odpowiedz Link Zgłoś
crawly89 Re: Prezent na Dzień Ojca? 06.06.14, 12:48 A może jakiś dobry alkohol? Np. Whysky Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: misiaczeq Re: Prezent na Dzień Ojca? IP: 212.180.184.* 09.06.14, 17:04 A widziałyście te propozycje? Co o nich sądzicie? :) www.glamki.pl/relaks/gadzety/zbliza-sie-dzien-ojca-szukamy-pomyslow-na-prezenty,31_14342.html Odpowiedz Link Zgłoś
vkmaxx Re: Prezent na Dzień Ojca? 13.06.14, 10:02 Jeśli lubi piwo to może jako dodatek otwieracz do butelek z licznikiem :) www.rudefood.pl/do-piwa/42-otwieracz-gadajaco-liczacy.html Odpowiedz Link Zgłoś
szars Re: Prezent na Dzień Ojca? 22.06.15, 00:53 U nas robimy sobie raczej skromne prezenty, ale dane od serca. Wiem, że mój tata uwielbia słodycze, z tego względu nie mam wielkiego problemu z prezentem ;) Kupiłam już nowość od Wedla, która zwróciła moją uwagę w sklepie. Letnią wersję Ptasiego Mleczka, o smaku Frappe, a białej czekoladzie. Idealnie nadaje się do zmrożenia :) Odpowiedz Link Zgłoś
agzul Re: Prezent na Dzień Ojca? 24.05.16, 17:30 A czemu akurat coś praktycznego? Ja rozumiem, że takie praktyczne prezenty dłużej służą, ale może lepiej zainwestować w coś oryginalnego? W coś, co dostarczy ojcu jakiś mocniejszych wrażeń, emocji? Może odrobina szaleństwa, która rozjaśni szarą , codzienną rzeczywistość? Ostatnio bardzo popularne są vouchery przeżyć. Lista przeżyć, że można znaleźć coś naprawdę fajnego dla każdego ojca. Odpowiedz Link Zgłoś
klaudiuszmarek Re: Prezent na Dzień Ojca? 03.06.16, 07:34 Też uważam, że koszulka na dzień taty to dobry wybór, oczywiście z indywidualnym nadrukiem. Zawsze to milej, dostać coś niepowtarzalnego od swoich dzieci, nawet tych dorosłych. Może być to składowa prezentu, a do tego wspólny wypad do kina. Mało kto nie docenia podarowanego czasu i odrobiny uwagi. Odpowiedz Link Zgłoś
lenajurczenko Re: Prezent na Dzień Ojca? 12.06.16, 17:45 Świetny pomysł na prezent na Dzień Ojca ;) allegro.pl/skarpety-garniturowe-more-5-par-prezent-rozm-43-46-i6198104782.html Odpowiedz Link Zgłoś
olininka Re: Prezent na Dzień Ojca? 16.06.16, 22:07 Z własnego doświadczenia wiem, że vouchery na przeżycia to ciekawe rozwiązanie. Nie tak dawno, bo z okazji Dnia Kobiet dostałam taki prezent od przyjaciół (pobyt w SPA) i bardzo miło wspominam niespodziankę. Z ciekawości przeglądałam różne vouchery i naprawdę jest w czym wybierać... Odpowiedz Link Zgłoś