Dodaj do ulubionych

Prezent na wieczór panieński

17.05.13, 11:06
Cześć. No i mam dylemat :) Koleżanka niedługo wychodzi za mąż, wcześniej jeszcze wieczór panieński i przydałoby się kupić jej jakiś upominek. Najchętniej kupiłabym coś zabawnego, nie musi to być rzecz używana na co dzień. Macie jakieś pomysły? A może wiecie, gdzie dobrze byłoby poszukać?
Obserwuj wątek
    • ka_gro Re: Prezent na wieczór panieński 18.05.13, 09:12
      Zgadzam się z przedmówczynią śmieszne gadżety są fajne ale potem lądują w dolnej szufladzie szafy. A fajna, seksowna bielizna zawsze się przyda. Super kolekcję ma intimissimi, nie udało mi się jednak znaleźć żadnego ich sklepu online.
      • julka4u Re: Prezent na wieczór panieński 29.04.14, 07:40
        Ja też uważam, że gustowna bielizna erotyczna to świetny pomysł na prezent. My z koleżankami przeważnie kupowałyśmy jakąś ładną haleczkę czy koszulkę (coś satynowego, z koronką itd), ale można też kupić ładny gorsecik z majteczkami czy cały komplet bielizny. Młoda para na pewno wykorzysta ten prezent!
    • orlack Re: Prezent na wieczór panieński 24.05.13, 16:09
      Zabawna rzecz wskazana! W końcu od tego jest wieczór panieński :) Sprawdź tutaj, fajny zestaw do przyjemniejszej zabawy z procentami: tiny.pl/h83rf Ogólnie, to sporo jest tam ciekawych rzeczy.
    • Gość: zmoralove Re: Prezent na wieczór panieński IP: 195.20.110.* 06.08.13, 14:36
      Byłam w sklepie Bossy w centrum Poznania, na ratajczaka, tam jest teraz taki nowy sekshop. Kupiłyśmy parę gadżetów: świeczki o zapachu Wedding Day, świeczki co zamieniają się w olejek do masażu, grę z kieliszkami dla par, czarny pejczyk z sercem na końcu, śmieszne prezerwatywy np. King Size co by Pan Młody był zadowolony.
      My sobie zrobiłysmy garden party w domku nad jeziorem, były świece lampiony, miałyśmy około 40 pytań testu zgodności Pary Młodej i za parę dobrych odpowiedzi Panna Młoda mogła wylosować jeden prezent. Generalnie fajna zabawa, było dużo śmiechu ;)
      Byłam na ich stronie internetowej www.bossy.com.pl - ale w sklepie w Poznaniu mają o wiele więcej rzeczy :)
    • abihsba To co się przyda:) 07.08.13, 12:29
      Ja byłam na panieńskim u koleżanki i złożyłyśmy się jej na torbę prezentów: koszulka z napisem wieczór panieński (koszulka kupiona w jednym z sieciówek i napis same zrobiłyśmy w drukarni) do tego bielizna (koronkowy biustonosz, zestaw stringów) komplet soli do kąpieli - więc to co się przyda

Na innym panieńskim dziewczyna dostała bieliznę, taką o 3 rozmiary za dużą, żeby było śmiesznie (pewnie wylądowała w koszu), akcesoria do łóżka żel i taki "krążek", białe stringi.

Powiem szczerze, pierwszy prezent ja kupiłam (dziewczyny się składały) i wydaje mi się, że będzie miała z tego większy pożytek niż z za dużej bielizny i białych stringów no i co jeszcze
      na pierwszy prezent składałyśmy się po 12zł a na drugi po 50....
    • Gość: ladymargot Re: Prezent na wieczór panieński IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.08.13, 13:19
      Prezent na wieczór panieński nie musi być poważny i użyteczny. Ważne, żeby się dobrze kojarzył. Pamiętam jak szukałam prezentu dla przyjaciółki. Szalona kobieta, więc i prezent też musi być szalony. Prezenty na wieczór panieński znalazłam na iprezenty. Kupiłam foto stand z Beckhamem i kilka drobiazgów.
    • gadzetarnia Re: Prezent na wieczór panieński 08.04.14, 10:30
      Witam.
      Może skorzysta Pani z naszej oferty. Oferujemy gry miłosne i erotyczne, różne gadżety imprezowe, a także seksowną bieliznę marki Obsessive. Dodatkowo aktualnie mamy promocję na wszystkie gry erotyczne -15%. Zapraszam do zapoznania się z naszą ofertą:gadzetarnia.pl/pl/c/Wieczor-panienski- i-kawalerski/26

Mam nadzieję, że pomogłem:)
      • gadzetarnia Re: Prezent na wieczór panieński 08.04.14, 10:34
        Link poprawiony: gadzetarnia.pl/pl/c/Wieczor-panienski-i-kawalerski/26
    • henrryy Re: Prezent na wieczór panieński 28.04.14, 17:15
      A wypada dać prezent zbiorowy? Bo myślimy o zebraniu drobnych kwot od wszystkich i kupieniu czegoś dużego. Na allegro jest taki zestaw za ponad 200 zł z różnymi gadżetami na noc poślubną. Czy może lepiej by każdy kupił jakiś drobiazg? Myśleliśmy też o kupnie zestawu i podzieleniu składowych na część osób, ale już teraz sprzeczamy się kto co da. No to tak, wypada dać coś od wszystkich, czy nie?
      • Gość: Jasienka Re: Prezent na wieczór panieński IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 06.05.14, 22:13
        dla Mnie prezentem zbiorowym był występ czipendejlsów :) powiem Wam, że to może mało oryginalne, ale bardzo miło to wspominam. Dużo się słyszy o występach erotycznych, że są niesmaczne, ze przereklamowane – a ja jestem za tradycją i muszę śmiało powiedzieć, że jak będzie okazja i sama będę organizować, to też skorzystam z pomocy tych panów www.guardian-angels.pl/
    • boobka Re: Prezent na wieczór panieński 16.09.14, 22:53
      Tutaj znajdziecie ciekawe pomysły na prezent. Gwarantuję ich świetne wykonanie :) www.facebook.com/stareajaknowe
    • rezk Re: Prezent na wieczór panieński 28.09.15, 18:46
      Polecam z czystym sumieniem

www.facebook.com/myjumyjumydlarnia?fref=ts

Ręcznie robione mydełka, kremy, peelingi.

Lub dla milusińskich balony :

www.facebook.com/Balonowy-sza%C5%82-472886656205346/timeline/
    • tadeuus Re: Prezent na wieczór panieński 05.10.15, 19:16
      Trafiłem w necie na taką ofertę jak "Przygoda na linach dal dwojga" :) :)
      www.wyjatkowyprezent.pl/prezent/przygoda-na-linach-park-linowy-2osoby
      Co o tym myślicice? może być ciekawie :)
    • danka9191 Re: Prezent na wieczór panieński 29.03.16, 21:28
      Prezent na wieczór panieński według mnie powinien być zabawny. Nie koniecznie musi być to coś z czego będzie później korzystała. Ja bym pomyślała na pewno o jakieś bieliźnie erotycznej - www.sexishop.pl/bielizna-c-113.html , albo jakiś gadżet.
    • atomik12 Re: Prezent na wieczór panieński 30.03.16, 00:03
      Coś na pewno wybierzesz tutaj sklepzupominkami.com.pl/9-wieczor-panienski?id_category=9&n=91 są śmieszne koszulki, sprośne słodycze, gry erotyczne,gadżety do dekoracji, drobiazgi typu słomki, welony,pejcze,szarfy i ceny są też OK
    • zainteresowana1988 Re: Prezent na wieczór panieński 16.04.16, 20:39
      moja koleżanka dostała zestaw książek o Greyu. Teraz jest fantastyczna powieść co a'la Grey tylko polskiej pisarki tylkorelaks.pl/32-nigdy-cie-nie-zapomnialam-nigdy-nie-pozwole-ci-odejsc-9788379005208.html Myślę, że taka lektura jak najbardziej pasuje do wieczoru panieńskiego
    • ani-ani2 Re: Prezent na wieczór panieński 20.04.16, 13:40
      polecam przebrania dość sexy :) popatrz sobie na :
      www.sklep-biustonosze.pl/Seksowne-fantazje,c,222
    • atomik12 Re: Prezent na wieczór panieński 22.04.16, 22:29
      Najpierw trzeba ubrać Przyszłą Pannę Młodą Na głowę welon z peniskam isklepzupominkami.com.pl/wieczor-panienski/32-welon-wieczor-panienski-smieszny-prezent.html albo świecące rogi, koszulka ze śmiesznym napisem np "Nie dotykać jestem już zajęta" albo" Lepiej całuję niż gotuję" no i fartuszek różowy atłasowy sklepzupominkami.com.pl/wieczor-panienski/2305-smieszny-fartuszek-gadzet-na-wieczor-panienski.html No i prezent a jaki prezent można dać Młodej Mężatce ? Zestaw "Jak wytresować Faceta w 7 dni" ewentualnie grę erotyczną Sex Mania a może coś innego większy wybór na sklepzupominkami.com.pl/
    • jankaa85 Re: Prezent na wieczór panieński 03.08.16, 09:30
      Pokupujcie jakies pierdoly zróbcie cos dobrego do jedzenia fajne drinki i bedzie udana impreza a do drinkow: www.dilmarket.pl/pl/p/Slomki-peniski-10-sztuk-wieczor-panienski/2320
    • oklamoradora1 Re: Prezent na wieczór panieński 04.08.16, 08:53
      Jeśli szukasz czegoś zabawnego, to może szalona jazda koparką? :) U nas na panieńskim się świetnie sprawdziło. Przerzucanie wielkiej hałdy ziemi, kopanie dołów - mamy ekstra sesję zdjęciową.

Taki szalony prezent na wieczór panieński znajdziesz np. tu:
      prezentokracja.pl/

Jazda Subaru na torze wyścigowym, operator koparki, lot w tunelu aerodynamicznym, lot balonem, paralotnią, szybowcem, escape room....
    • kasia_989 Re: Prezent na wieczór panieński 02.08.17, 11:25
      Jeśli szukasz sposobu na dobrą zabawę, myślę, że świetnym rozwiązaniem dla Ciebie będzie pokazy-iluzji.pl/ Odrobina śmiechu i "magicznych" wrażeń z pewnością wam nie zaszkodzi, a przy tym sprawi, że ten wieczór przejdzie do historii ;)
    • aleksandrakow Re: Prezent na wieczór panieński 14.12.18, 23:13
      polecam foto ramkę społecznościowa a la facebook albo instagram. Zdjęcia wychodzą fenomenanie, uśmiechnięte buzie a sam rekwizyt rozluźnia atmosferę i sprawia że zdjęcia wychodzą naturalnie. Dodatkowo to świetna promocja profilu społecznościowego. Ramkę można zamówić i dowolnie bezpłatnie zmodyfikować na stronie www.fotoramki.eu
      • aleksandrakow Re: Prezent na wieczór panieński 14.12.18, 23:14
        fotoramki.eu/
    • malinka108 Re: Prezent na wieczór panieński 16.10.19, 10:42
      sklep ze śmiesznymi prezentami Łódź - niezłe jaja tam mają uśmiałam się do łez dladzentelmena.com/smieszneprezentylodz.html
    • zwinka055 Re: Prezent na wieczór panieński 15.11.19, 13:21
      Słyszałam o prezentach w formie wałka na męża, zabawnych gier planszowych i do tego kartka ze śmiesznymi życzeniami :)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka