Dodaj do ulubionych

prezent imieninowy dla mamy

IP: *.rev.netart.pl 08.07.13, 13:37
moja mama ma niedługo imieniny. Dawno jej nie widziałam ( mieszkamy w drugim końcu Polski) i myślę, jaki prezent najlepiej się sprawdzi. Ne lubi biżuterii , a kwiaty wydają się oklepane. Może dobry alkohol ( wino, likier )lub coś z wyposażenia wnętrz? Co dajecie na imieniny swoim mamom? Ma 55 lat.

--------------------------------------------------------------
www.domwina.pl
Obserwuj wątek
    • Gość: gosc Re: prezent imieninowy dla mamy IP: *.dynamic.chello.pl 08.07.13, 14:32
      z forum KUCHNIA cię admini wykopali za żałosny spam więc się poniżasz gdzie indziej,co za desperacja...
    • oloina Re: prezent imieninowy dla mamy 10.07.13, 22:35
      a może wspólny wyjazd z mamą do spa? polecam ten hotel :) www.antycznydwor.pl/
    • Gość: Draq Re: prezent imieninowy dla mamy IP: *.adsl.inetia.pl 14.07.13, 20:13
      a może coś mniej konwencjonalnego, ale za to ciekawego :) ja znalazłem coś takiego allegro.pl/show_item.php?item=3392505002
    • fionek9 Re: prezent imieninowy dla mamy 15.07.13, 11:39
      tutaj można coś znaleźć - www.pomyslnaprezent.info/
      • 1zuza88 Re: prezent imieninowy dla mamy 19.07.13, 14:48
        ja ostatnio kupowałam mamie koszulkę z nadrukiem super mama www.rockmaniak.pl/pol_m_KOSZULKI-SMIESZNE-151.html , do tego dorzuciłam płytę jej ulubionego zespołu
        • Gość: waleriana Re: prezent imieninowy dla mamy IP: *.tktelekom.pl 20.07.13, 19:28
          ja ostatnio kupiłam dokładnie tą samą koszulke i bardzo się spodobała! trafione w 10-tke!!
          • Gość: karola22 Re: prezent imieninowy dla mamy IP: *.igloonet.pl 21.07.13, 21:21
            Ja kiedyś oprócz praktycznego prezentu kupiłam kiedyś mamie kubek imieninowy z śmiesznym nadrukiem do dzisiaj pije w nim kawę:):) ale koszulka tez spoko pomyśle nad tym przy następnej okazji :)
          • Gość: gościu Re: prezent imieninowy dla mamy IP: *.181.113.206.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 22.07.13, 15:07
            na stronie rockmaniac.pl jest masa gadżetów na różne okazje ;)
            tam na pewno coś znajdziesz;)
            sama tam kupowałam niedawno rozbierany kubek;D
    • caterina071 Re: prezent imieninowy dla mamy 18.07.13, 23:51
      Jeśli nie biżuteria ani kosmetyki to z pewnością Twoją Mamę zadowoli coś do wyposażenia wnętrz. Może jakiś ładny zegar, ramka na zdjęcie, wazon na kwiaty albo chlebak?
    • Gość: eMka Re: prezent imieninowy dla mamy IP: *.dynamic.chello.pl 22.07.13, 16:27
      Jeśli mama gustuje w winie to polecam kupić aerator (np. taki, jest przy tym bardzo elegancki aerator) i podarować wraz z butelką dobrego, czerownego wina :) Powinna być zadowolona.
    • Gość: fara Re: prezent imieninowy dla mamy IP: *.free.aero2.net.pl 27.07.13, 15:37
      a narzuta na łóżko? mi się wydaję, że taki prezent na pewno spodoba się mamie
    • jan7787 Re: prezent imieninowy dla mamy 12.08.13, 11:02
      Zbliżają się urodziny,imieniny,rocznica,czy po prostu chcesz sprawić miły prezent bliskiej Ci osobie,a nie masz pomysłu? Zgłoś się do nas! Oferujemy wysokiej jakości obrazy drukowane na płótnie, obrazy malowane na płótnie metodą olejną, fototapety naścienne, plakaty naklejki. Wystarczy,że prześlesz zdjęcie lub wybierzesz z galerii, dobierzesz rozmiar i zamówisz. My zajmiemy się resztą. Zapraszamy!

www.fotonaplotnie.pl
    • chabry_i_maki Re: prezent imieninowy dla mamy 06.09.13, 23:29
      www.ambertic.pl/pl/p/Wisior-Krolewski-z-koniakowym-bursztynem/943
    • Gość: marcia Re: prezent imieninowy dla mamy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.09.13, 13:44
      Jeśli lubi wino to może oprócz butelki tego trunku np. korkociąg w komplecie? na przykład taki różowy www.damnilikethat.com/bar-accessories/pink-twist-wine-opener-and-jewelry-portfolio/ albo w formie postaci www.interiore.pl/korkociag-alessi-anna-g-3642
    • brygidasz_21 Re: prezent imieninowy dla mamy 09.09.13, 16:08
      A może kupisz jej apaszkę lub dobry krem do twarzy?
    • Gość: Magia Re: prezent imieninowy dla mamy IP: *.161.246.94.ip4.artcom.pl 25.09.13, 10:00
      Polecam zajrzeć do dodateria.com.pl
      Idealnym prezentem będzie nowa, modna torebka, zegarek czy piękny szal.
    • julieblack95 Re: prezent imieninowy dla mamy 03.10.13, 11:04
      Wnętrze ubarwi z pewnością piękny przedmiot z dalekiej Japonii. Teraz fajne promocje tutaj
    • Gość: atomówka Re: prezent imieninowy dla mamy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.10.13, 01:02
      Mojej mamie zrobiłam prezent w postaci wypadu do spa. Myślę, że to taki prezent który spodoba się każdej kobiecie. Jeśli znasz gust swojej mamy możesz też kupić jej jakiegoś ciucha.
    • Gość: Jolka Parasolka Re: prezent imieninowy dla mamy IP: *.tktelekom.pl 16.10.13, 13:46
      Ja ostatnio kupiłam zestaw bratowej w sklepie honeyworld24.com Skrzynkę z miodami i świecami z wosku przczelego. Prezent trafiony w 100% Myślę że Twoja mama też by była zadowolona z takiego prezentu.
    • Gość: meg Re: prezent imieninowy dla mamy IP: *.adsl.inetia.pl 05.11.13, 22:20
      Moja mama ostatnio gustuje we wszystkim co EKO, i znalazłam taką stronę www.naturaldesign.com.pl/sklep/pomysl-na-prezent z gotowym prezentem, herbaty skrzyni elegancko zapakowane, myślę że powinno jej się spodobać. Wydaje mi się że jest to w miarę oryginalne.

• nldsgn Re: prezent imieninowy dla mamy 12.11.13, 01:43
      a może herbaty, elegancko zapakowane, w pudełku drewnianym, allegro.pl/pomysl-na-prezent-zestaw-herbat-w-skrzyni-w-24-h-i3680243241.html, na imieniny idelane
    • pdygdon Re: prezent imieninowy dla mamy 12.11.13, 06:26
      Myślę że kompozycja z różnych herbat była by na miejscu, no chyba że nie lubi herbaty.

• alicja.maz12 Re: prezent imieninowy dla mamy 12.11.13, 10:38
      Proponowałabym słuchawki Valkee. Poczytaj o nich w internecie i sama oceń, ale ja myślę że warto by było zainwestować
    • meg_kowal Re: prezent imieninowy dla mamy 12.11.13, 11:17
      Dla mamy musi być coś wyjątkowego, ładnie zapakowanego, coś co się przyda i spodoba:) może herbatki w skrzyni, elegancko zapakowane allegro.pl/pomysl-na-prezent-zestaw-herbat-w-skrzyni-w-24-h-i3680230986.html.
    • Gość: neo Re: prezent imieninowy dla mamy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.11.13, 12:11
      może coś takiego:
      herbaciarka z życzeniami
      • Gość: Basia Re: prezent imieninowy dla mamy IP: *.230.89.146.rzeszow.mm.pl 12.11.13, 23:43
        Fajny pomysł z tą herbaciarką! A do herbatki, koniecznie personalizowany kubek z nadrukiem Polecam :)
    • great_librarian Re: prezent imieninowy dla mamy 13.11.13, 09:24
      ja z reguły daję książkę - jakąś kobiecą, z fajną dedykacją w środku. Chociaż ostatnio przygotowaliśmy dla znajomego dość nietypowy, ale ciekawy prezent - kalendarz na przyszły rok, a pod różnymi datami wpisaliśmy najfajniejsze wspólnie przeżyte sytuacje oraz najważniejsze wydarzenia w jego życiu (np. urodziny pierworodnego).
    • omah88 Re: prezent imieninowy dla mamy 18.11.13, 14:48
      Proponuję poduszkę ortopedyczną do spania
    • Gość: ajronka Re: prezent imieninowy dla mamy IP: *.centertel.pl 18.11.13, 23:00
      Ja swojej mamie ostatnio na imieniny kupiłam zestaw kosmetyków Precious Skin w komplecie z perłowymi kolczykami i perłowym naszyjnikiem. Mama była zachwycona. Podsyłam linka do strony www: www.fleurdesante.com.pl/
Inne wątki na temat:

Nie pamiętasz hasła

lub ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka