Dodaj do ulubionych

Jaki prezent na 40 urodziny koleżance ze szkoły

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.10.13, 20:21
Za miesiąc przyjaciółka z lat szkolnych obchodzi swoje 40 urodziny
W kilka osób chcemy jej kupić jakiś zbiorowy ale wyjątkowy prezent ale brak nam pomysłów
Myśleliśmy o SPA , biletach do opery , ale chcemy też dać jej coś co będzie jej o nas przypominać ….
Rzucicie jakimiś pomysłami?
Obserwuj wątek
    • maciusiowka Re: Jaki prezent na 40 urodziny koleżance ze szko 24.10.13, 21:43
      Może wymyślcie jakiś śmieszny obraz które sami jej zrobicie:) a do tego powiedzmy np. oryginalne słuchawki ( zawsze się przydadzą). Polecam zerknąć na Kruger&Matz słuchawki:) Wydaje mi się że będzie to lepszy pomysł niż wyjazd do SPA:)
    • safika Re: Jaki prezent na 40 urodziny koleżance ze szko 26.10.13, 20:34
      A wszyscy co się składają są z jednej klasy/ szkoły?

Bo jak tak to zerknijcie na to www.empik.com/wyjatkowy-rocznik-1973-opracowanie-zbiorowe,p1080597464,ksiazka-p

To taki ciekawy album wspomnień z lat młodości rocznika 1973
      Wczoraj to kupiłam dla koleżanki właśnie :)
      Jest tam nawet strona na wpisy przyjaciół czy znajomych z dawnych lat , moglibyście tam wkleić swoje zdjęcia , napisać coś od siebie…
      To z pewnością będzie wyjątkowe…
      No i dobre motto „ Urodzeni w 1973 to szczęśliwi ludzie…”
      Na prezent od przyjaciół chyba idealne, a na pewno oryginalne
    • Gość: Ania Re: Jaki prezent na 40 urodziny koleżance ze szko IP: *.warszawa.vectranet.pl 28.10.13, 22:12
      Ja jestem zachwycoona nowym zapachem Oriflame - My Red.
      Reklamuje go sama Demi Moore, jak dla mnie idealny na prezent!

• zofianka25 Re: Jaki prezent na 40 urodziny koleżance ze szko 08.11.13, 19:32
      chętnie podrzucam, zobaczcie same tutaj są super prezenty, koleżanka na pewno poczuje się doceniona, w sklepie nawet mogą zapakować i wysłać pod wskazany adres,. super opcja.
    • Gość: magda Re: Jaki prezent na 40 urodziny koleżance ze szko IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.11.13, 16:28
      Ja zawsze inspiracji na prezent szukam po sklepach internetowych, i później albo u nich kupuję gotowy produkt, albo sama coś wykonuję. Dobrym miejscem do owego poszukiwania inspiracji jest sklep: idealneupominki.pl Sporo ciekawych rzeczy już u nich znalazłam.
    • Gość: AnielaK Re: Jaki prezent na 40 urodziny koleżance ze szko IP: *.soplicowo.net 16.12.13, 09:40
      Ja zawsze miałam problem ale w tym roku wpadła mi w oko cukiernia artystyczna, która zrobiła dla mojej przyjaciółki tort w kształcie torebki LV - super prezent dla kobiety. Jeśli chodzi o Gdańsk to polecam www.rogwojskiego.pl
    • Gość: Kamila Re: Jaki prezent na 40 urodziny koleżance ze szko IP: *.dynamic.chello.pl 20.12.13, 09:01
      Ja kupiłam ostatnio na 40 taki zegar. czasprezentow.pl/prezenty/zegar-na-40-urodziny/. Do tego można dokupić jakieś wino. Jednak najlepsze prezenty to takie, które się zrobi samemu. Jeśli potrafisz coś wydziergać itp to to będzie najlepszy prezent.
    • mimikot Re: Jaki prezent na 40 urodziny koleżance ze szko 21.12.13, 22:03
      może jakiś fajny obraz do powieszenia na ścianie
      • Gość: ania Re: Jaki prezent na 40 urodziny koleżance ze szko IP: *.stargard.mm.pl 23.12.13, 19:56
        Może coś z literatury, na portalu ksiazkowe-bestsellery.pl możesz sprawdzić co tam owego wyszło z książek.
    • Gość: Olka Re: Jaki prezent na 40 urodziny koleżance ze szko IP: 37.59.199.* 23.12.13, 21:53
      Jako uniwersalny prezent polecam dobry alkohol np. czerwone, wytrawne wina bądź luksusowe whiskey. Ciekawą ofertę mają na sklep-wina. pl. Już kilka razy robiłam tam zakupy i jestem zadowolona z jakości towaru i obsługi. Pozdrawiam.
    • Gość: gość Re: Jaki prezent na 40 urodziny koleżance ze szko IP: *.centertel.pl 02.02.14, 20:00
      Wiersz na zamówienie! Można zamówić na www.wierszemmalowane.pl
    • wiola32565 Re: Jaki prezent na 40 urodziny koleżance ze szko 23.02.14, 10:41
      Witam!

Mam do sprzedania ręcznie robione kolczyki. Są nowe, wykonane z różnego rodzaju tworzyw. Posiadają antyalergiczne bigle (część wkładana do dziurki w uchu) oraz silikonowe zatyczki uniemożliwiające wypadnięcie kolczyka z ucha. Każda para jest wyjątkowa, nie ma dwóch identycznych par kolczyków.

Kolczyki świetnie nadają się na prezent, jak również dla własnego codziennego użytku.

Cena wysyłki zgodnie z cennikiem pocztowym, bez dodatkowych kosztów!

Zapraszam do oglądania i kupna!
      Serdecznie zapraszam do obejrzenia i zakupu mojej ręcznie robionej kolekcji kolczyków

tablica.pl/oferta/recznie-robione-kolczyki-CID87-ID54dkz. html
      tablica.pl/oferta/wiszace-kolczyki-CID87-ID54j39.html

Proszę o opinie, czy się podoba :)
    • Gość: marcyna42 Re: Jaki prezent na 40 urodziny koleżance ze szko IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.02.14, 09:26
      może jakaś niedroga ale piękna biżuteria z kamieni półszlachetnych i szlachetnych? w sklepie www.jubilea.pl/ widziałam piękne kolczyki za 54zł w formie gwiazdeczek z kryształkami Swarovskiego :) myślę, ze nadawałyby się idealnie :)
    • Gość: Niuta Santis Re: Jaki prezent na 40 urodziny koleżance ze szko IP: *.dynamic.chello.pl 04.03.14, 15:43
      Witam serdecznie - mam kilka pomysłów - szklane Anielskie witrażyki

1- allegro.pl/prezent-na-urodziny-imieniny-aniolek-witrazyk-i4023831742.html

2- allegro.pl/prezent-na-urodziny-imieniny-aniolek-witrazyk-i4023864181.html

3- allegro.pl/prezent-na-urodziny-imieniny-aniolek-witrazyk-i4023866746.html

4- allegro.pl/prezent-na-urodziny-imieniny-aniolek-witrazyk-i4023871150.html

5- allegro.pl/prezent-na-urodziny-imieniny-aniolek-witrazyk-i4023894662.html

6- allegro.pl/prezent-na-urodziny-imieniny-aniolek-witrazyk-i4023897598.html

7- allegro.pl/prezent-na-urodziny-imieniny-aniolek-witrazyk-i4023901732.html

8- allegro.pl/prezent-na-urodziny-imieniny-aniolek-witrazyk-i4023936144.html

Serdecznie zapraszam

niutasantis.blogspot.com/
    • almaarte Re: Jaki prezent na 40 urodziny koleżance ze szko 06.03.14, 17:57
      A może coś oryginalnego, unikalnego, wyjątkowego... Mozaikowa, hiszpanska misa czy patera w stylu Gaudiego?
      www.almaarte.com/pl/p/Misa-mozaikowa-morska-36-cm/153
    • chabry_i_maki Re: Jaki prezent na 40 urodziny koleżance ze szko 15.03.14, 21:09
      a może gustowny wisiorek bursztynowy?

www.ambertic.pl/pl/p/Wisiorek-Roza-z-koniakowym-bursztynem/782

lub

kolczyki! www.ambertic.pl/pl/p/Bursztynowe-Kolczyki-w-trzech-kolorach/1461
    • kolzy5 Re: Jaki prezent na 40 urodziny koleżance ze szko 03.04.14, 11:36
      może fotoksiążka? to byłby świetny, sentymentalny album wspomnień;) w sam raz na taką okoliczność! ja zamawiam już kilkakrotnie czy to na ślub czy urodziny dla bliskich na dimlab.pl
    • Gość: pomocny Jaki prezent na 40 urodziny - Sprawdź na OTAKIE.PL IP: *.ip.netia.com.pl 04.04.14, 08:50
      Po wspaniałe pomysły na prezent zapraszamy na www.otakie.pl :)
    • Gość: krugerka Re: Jaki prezent na 40 urodziny koleżance ze szko IP: *.centertel.pl 08.04.14, 20:18
      A ja myślę, że ekskluzywny zabieg SPA jest niezłym prezentem na 40 urodziny koleżanki ze szkoły. A może jeszcze lepiej będzie, gdy podarujesz jej fotoksiążkę z Waszymi wspólnymi zdjęciami. Ja taką zamówiłam dla mojego chłopaka na 3 rocznicę naszego związku ze stronki www.superprezenty.pl
      • Gość: wiolkaaa Re: Jaki prezent na 40 urodziny koleżance ze szko IP: 46.255.40.* 11.07.14, 15:32
        Witam !
        Wszystko zależy od charakteru Twojej koleżanki i sposobu bycia. Jeśli jest już dosyć „poważna” warto zainwestować w elegancki prezent, np. długopis z grawerem. Jeśli natomiast jest jeszcze dosyć „szalona” polecam wybrać koszulkę i jakiś śmieszny nadruk na niej wykonać.
        Te oraz inne ciekawe pomysły na prezent znajdziecie w sklepie Starnaś - sklep-starnas.pl/
    • Gość: ania Re: Jaki prezent na 40 urodziny koleżance ze szko IP: *.szczecin.mm.pl 19.04.14, 22:35
      Jak masz wspólne zdjęcia z koleżanką to na stronie pixbook.pl/schoolbook możesz zamówić szkolny album z wspólnymi zdjęciami.
    • sweetkathy19 Re: Jaki prezent na 40 urodziny koleżance ze szko 20.04.14, 11:19
      W takim razie doskonałym pomysłem będzie zrobienie ramki ze zdjęciami z Waszych wspólnych chwil :) Można ją powiesić gdziekolwiek w mieszkaniu i cieszyć się wspomnieniami.

www.instadruk.pl/produkty-instagram-fotoramka.html?utm_source=for&utm_medium=cpc&utm_campaign=womm

Tutaj znajdziecie tego typu ramkę - ja dostałam ją od koleżanki i nie narzekam ;)
    • chabry_i_maki Re: Jaki prezent na 40 urodziny koleżance ze szko 27.04.14, 23:44
      może coś z bizuterii? lubi bursztyn? www.ambertic.pl/pl/p/Wisiorek-Sloneczko-z-koniakowym-bursztynem/520

www.ambertic.pl/pl/p/Wisiorek-z-koniakowym-bursztynem-i-cyrkoniami/861 :)
    • awerti Re: Jaki prezent na 40 urodziny koleżance ze szko 02.05.14, 20:10
      Polecam sklep internetowy z biżuterią jest wieczna mają również bieliznę.
      Biżuteria srebrna
    • vkmaxx Re: Jaki prezent na 40 urodziny koleżance ze szko 02.05.14, 22:24
      Chyba nie ma co jej przypominać wieku na prezencie ("na 40 urodziny...").
      Może zestaw kobiety sukcesu: www.rudefood.pl/smieszne-gadzety/606-zestaw-kobiety-sukcesu.html
    • pp.40 Re: Jaki prezent na 40 urodziny koleżance ze szko 04.05.14, 21:42
      Nie jako prezent główny, ale jako coś dla ducha proponuję książkę Polka Potrafi /po czterdziestce/. Tutaj o niej - www.ksiazkapolkapotrafi.pl

Nie pamiętasz hasła

lub ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka