pdygdon 12.11.13, 06:23 Witam Proszę podsuńcie jakieś propozycje na prezent dla rodziców Gwiazdkowy Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
zofianka25 Re: Pomysł na prezent świateczy - Gwiazdkowy 12.11.13, 09:53 Mój Mikołaj w tym sezonie promuje jedwab, piękne szale, bandamki dla mena krawat. Bardzo dobrym prezentem może być mały jasieczek na którym się super śpi a ponadto działa relaksująco. Polecam Odpowiedz Link Zgłoś
alicja.maz12 Re: Pomysł na prezent świateczy - Gwiazdkowy 12.11.13, 10:37 Hej :) Warto zastanowić się nad słuchawkami do światłoterapii - trochę kosztują ale myślę że warto je kupić. Zwłaszcza, że mają wymienne nakładki więc jedna para powinna wystarczyć obojgu rodzicom :) A rodzice jak zaczną używać, to naprawdę będą wdzięczni Odpowiedz Link Zgłoś
ann-a87 Re: Pomysł na prezent świateczy - Gwiazdkowy 13.11.13, 11:39 Świetnym prezentem dla rodziców mogą się okazać np. ciekawe akcesoria kuchenne. Na świąteczny prezent dla moich bliskich planuje zakup zestawu do herbaty marki PO: z serii Ring. www.homebutik.pl/zestaw-do-herbaty,k003,a1267.html Odpowiedz Link Zgłoś
magdanova Re: Pomysł na prezent świateczy - Gwiazdkowy 13.11.13, 21:37 Uwielbiam takie pytania. A co lubią twoi rodzice? Jakie mają hobby? Czym się interesują? Jak powiesz coś więcej na ich temat to trafniej ci na forum doradzą. Odpowiedz Link Zgłoś
pdygdon Re: Pomysł na prezent świateczy - Gwiazdkowy 14.11.13, 22:39 Jak by mieli zainteresowania to nie było by pytania. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: maja Re: Pomysł na prezent świateczy - Gwiazdkowy IP: *.play-internet.pl 13.11.13, 21:51 ja dla taty wybrałam zegarek taki: e-blyskkotki.pl/pl/zegarek-winner.html A dla mamy jeszcze się zastanawiam, myślę o szalu, ewentualnie książce kucharskiej. Odpowiedz Link Zgłoś
just4fashion Re: Pomysł na prezent świateczy - Gwiazdkowy 14.11.13, 22:03 Myślę, że płyta ulubionego zespołu to świetny prezent pod choinke justlovely.pl/muzyka-koi-zmysly/ Odpowiedz Link Zgłoś
pdygdon Re: Pomysł na prezent świateczy - Gwiazdkowy 18.11.13, 05:49 Witam Bardzo podoba Mi się pomysł z fotoksiążką - pomysle nad tym bardzo poważnie :) z góry dziękuję Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
omah88 Re: Pomysł na prezent świateczy - Gwiazdkowy 18.11.13, 14:51 Poduszkę ortopedyczną do spania Wieczne ale tym razem skarpety medyczne Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Agata Re: Pomysł na prezent świateczy - Gwiazdkowy IP: *.230.89.146.rzeszow.mm.pl 19.11.13, 12:14 A może zaprojektusz dla nich kubek z nadrukiem? Pomysłowo, praktycznie i od serca! :) Odpowiedz Link Zgłoś
pdygdon Re: Pomysł na prezent świateczy - Gwiazdkowy 20.11.13, 06:27 Kubeczek z nadrukiem całej rodziny otrzymali od Nas w Marcu. Odpowiedz Link Zgłoś
omah88 Re: Pomysł na prezent świateczy - Gwiazdkowy 25.11.13, 16:00 może wkładki ortopedyczne Odpowiedz Link Zgłoś
nldsgn Re: Pomysł na prezent świateczy - Gwiazdkowy 20.11.13, 12:45 Na prezent dla rodziców polecam herbaty liściaste, w drewnianej skrzyni, ładnie zapakowane. Może zestaw zimowy www.naturaldesign.com.pl/sklep/pomysl-na-prezent/zestaw-herbat-w-skrzyni-zimowy-rozgrzewajacy-detail Z pewnością popijanie herbatki uprzyjemni im wspólne spędzanie długich zimowych wieczorów. Odpowiedz Link Zgłoś
pianka5 Re: Pomysł na prezent świateczy - Gwiazdkowy 20.11.13, 15:49 Ja lubię dostawać nowe ciuchy, dlatego też sama polecam. Może coś zainspiruje: justlovely.pl/kurza-stopka-czyli-pepitka-w-roli-glownej/ Odpowiedz Link Zgłoś
zakupoweszalenstwo.pl Re: Pomysł na prezent świateczy - Gwiazdkowy 21.11.13, 14:24 Dzień dobry, prowadzimy sklep internetowy www.zakupoweszalenstwo.pl. Być może zainteresuje coś Państwa z naszej oferty. Jeżeli chodzi o prezent dla mamy to może coś z zakupoweszalenstwo.pl/pl/c/Prezenty-dla-Mamy/72. Dla taty zakupoweszalenstwo.pl/pl/c/Prezenty-dla-Taty/75. Zapraszamy serdecznie! Odpowiedz Link Zgłoś
omah88 Re: Pomysł na prezent świateczy - Gwiazdkowy 25.11.13, 16:02 to może jakiś prezent dla Zdrowia Odpowiedz Link Zgłoś
zajetyromek Re: Pomysł na prezent świateczy - Gwiazdkowy 26.11.13, 14:16 Może zestaw poduszek ortopedycznych to dobry pomysł? Takie poduszki są bardzo korzystne dla kręgoslupa, wykonane z materiału z pamięcia kształtu, fajna rzecz dla rodziców. www.ortopedyczny24.pl/ortopedyczne/poduszki/zestaw-duet-profilowany-poduszka-ortopedyczna-profilowana-armedical-x-2 Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Karolina Re: Pomysł na prezent świateczy - Gwiazdkowy IP: *.230.89.146.rzeszow.mm.pl 26.11.13, 20:52 Może zaprojektujesz dla nich kubek z nadrukiem ? Kawe, herbate, mleko, kakao będą popijać w swoich kubeczkach myśląc o Tobie. Praktyczny, wyjątkowy i sentymentalny prezent. Odpowiedz Link Zgłoś
andipandi Re: Pomysł na prezent świateczy - Gwiazdkowy 26.11.13, 20:58 Zbliżają się Święta Bożego Narodzenia, jak co roku zastanawiamy się co specjalnego możemy podarować naszym bliskim z tej okazji. Na wystawach sklepowych mienią się błyszczące bransoletki, kuszą oko świąteczne paczki kosmetyków, migają kolorowe, świąteczne iluminacje, a przebrane za Śnieżynki młode dziewczyny częstują świątecznymi pierniczkami. W tym roku proponujemy Państwu podarowanie bliskim projektora multimedialnego do kina domowego Projektor InFocus In8606HD. Dzięki takiemu podarunkowi możecie spędzić miłe chwile w domowym zaciszu wspólnie z rodziną. Nie zostaniecie zmuszeni do obejrzenia 30minutowego bloku reklamowego przed filmem, nie będzie Wam przeszkadzał wcinający popcorn sąsiad kinoman, to będzie relaks i specjalny, świąteczny miły czas, dacie się porwać fabule filmu i stworzycie sobie własne, prywatne mini kino. Cena, za którą otrzymasz doskonały, nowoczesny sprzęt mogący przepracować nawet 6 tysięcy godzin, też Cię mile zaskoczy. Taki prezent na pewno będzie bardzo miłym zaskoczeniem dla obdarowanych. Odpowiedz Link Zgłoś