arniberni 19.11.13, 15:35 Poszukuję pomysłu na ciekawy prezent choinkowy, pomysły skończyły mi się już w zeszłym roku kiedy to najbliższym zakupiłam poduszki ortopedyczne, teraz chciałabym coś mniej praktycznego i bardziej szalonego. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
galanteria-pl Re: Fajny i szałowy prezent 07.12.13, 16:16 Galanteria.pl to #sklep internetowy oferujący naprawdę wyjątkową galanterię skórzaną. W naszej ofercie znajdziesz #torebki, #portfele, #torby męskie oraz #paski w większości wykonane z wysokiej jakości skóry naturalnej. Stylowe wzory, nieskazitelny wygląd, perfekcyjne wykonanie, rewelacyjne fasony. Sklep dla ludzi, którzy cenią nieprzeciętność, doskonałość oraz wysoką jakość. Gorąco zapraszamy! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: julia Re: Fajny i szałowy prezent IP: *.rev.netart.pl 07.12.13, 17:23 Jeżeli poszukujecie oryginalnego i sprawdzonego prezentu na Boże Narodzenie dla Waszych Najbliższych pasjonujących się winiarstwem to polecam zestaw win www.sklep-wina. pl/3097,u-stlp-nnieznej-g-ry.html. Klasyczny i elegancki podarunek przypadnie do gustu każdej osobie. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
marzenkaa1988 Re: Fajny i szałowy prezent 07.12.13, 21:10 Jeśli chcesz coś zwariowanego to polecam Ci Ministerstwo gadżetów, kupuje u nich prezenty już od 6 lat. Oto link: www.ministerstwogadzetow.com/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: Fajny i szałowy prezent IP: *.dynamic.chello.pl 26.12.13, 21:44 Fajny prezent nie trzeba kupować - można go wygrać. polecam np. ten konkurs - ci....pl/juub Jedynym minusem jest to, że jak wygrasz, to drugi raz brać udziału w konkursie nie możesz - chyba, że nie nie swoje dane. Odpowiedz Link Zgłoś
wiola32565 Re: Fajny i szałowy prezent 23.02.14, 10:54 Witam! Mam do sprzedania ręcznie robione kolczyki. Są nowe, wykonane z różnego rodzaju tworzyw. Posiadają antyalergiczne bigle (część wkładana do dziurki w uchu) oraz silikonowe zatyczki uniemożliwiające wypadnięcie kolczyka z ucha. Każda para jest wyjątkowa, nie ma dwóch identycznych par kolczyków. Kolczyki świetnie nadają się na prezent, jak również dla własnego codziennego użytku. Cena wysyłki zgodnie z cennikiem pocztowym, bez dodatkowych kosztów! Zapraszam do oglądania i kupna! Serdecznie zapraszam do obejrzenia i zakupu mojej ręcznie robionej kolekcji kolczyków tablica.pl/oferta/recznie-robione-kolczyki-CID87-ID54dkz. html tablica.pl/oferta/wiszace-kolczyki-CID87-ID54j39.html Proszę o opinie, czy się podoba :) Odpowiedz Link Zgłoś
kastusk Re: Fajny i szałowy prezent 27.02.14, 18:06 Fajnym i szałowym prezentem są oryginalne drewniane słuchawki Kruger&Matz, świetnie się prezentują, fajnie graja i zdecydowanie to prezent dla każdego! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jola Re: Fajny i szałowy prezent IP: *.play-internet.pl 03.03.14, 12:11 Kwestia czy prezenty dla kobiet czy męzczyzn jak dla kobiety to szłowy naszyjniczek moze byc dobrym rozwiazaniem ostatnio takie coś znalazłam allegro.pl/piekny-naszyjnik-srebrny-elf-z-cyrkoniami-i4023426821.html Odpowiedz Link Zgłoś
anna6442 Re: Fajny i szałowy prezent 05.03.14, 13:33 Ja już gdzieś wspominałam, że jestem wielką fanką charmsów i mogę je dostawać na każdą okazję <3 www.taxor.com.pl/sklep/kategoria/pandora-1 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KasTusk Re: Fajny i szałowy prezent IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.03.14, 17:54 Fajny i szałowy mam pomysł;P Słuchawki Kruger&Matz - drewnane oryginalne, spoko graja jako prezent idealne Odpowiedz Link Zgłoś
dlugaaga Re: Fajny i szałowy prezent 09.05.14, 17:52 Gość portalu: KasTusk napisał(a): > Fajny i szałowy mam pomysł;P Słuchawki Kruger&Matz - drewnane oryginalne, spoko > graja jako prezent idealne Sama mam ich słuchawki, są świetne. Odpowiedz Link Zgłoś
boobka Re: Fajny i szałowy prezent 16.09.14, 22:51 Tutaj znajdziecie ciekawe pomysły na prezent. Gwarantuję ich świetne wykonanie :) www.facebook.com/stareajaknowe Odpowiedz Link Zgłoś
matiwia Re: Fajny i szałowy prezent 03.03.15, 17:08 wg mnie fajnym pomysłem jest oryginalny kalendarz z własnymi zdjęciami :) zamówiłam taki na foto-kalendarz. pl :) Odpowiedz Link Zgłoś
jadzia123456 Re: Fajny i szałowy prezent 02.04.19, 12:43 Szalonym i oryginalnym prezentem będzie voucher na przejazd sportowym autem w Devil-Cars. Można taki prezent podarować każdemu w każdym wieku. Duży wybór aut np Lamborghini, Ferrari, Subaru Impreza WRX, bolidy wyścigowe np. Ariel Atom czy KTM X-BOW :) Wystarczy wejść na ich stronę i dokonać zakupu. Wszystko łatwo i szybko. Emocje i adrenalina towarzyszące przejazdowi gwarantowane w 100% :) Odpowiedz Link Zgłoś
sparkly11 Re: Fajny i szałowy prezent 22.06.22, 16:15 Jeśli to prezent dla kobiety to biżuteria! Może nie szalona, ale na pewno efektowna. Może broszka? To taki nieszablonowy prezent, raczej nikt na to nie wpadnie. A broszki są mega modne! :D Odpowiedz Link Zgłoś