GoĹÄ: Add IP: *.ip.netia.com.pl 13.12.13, 11:28 Niebanalny oryginalny prezent dla kobiety 40+ :) tablica.pl/oferta/zegarek-radziecki-damski-rakieta-ID4jkPJ.html Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
wiola32565 Re: Niebanalny prezent dla kobiety 40+ 23.02.14, 10:56 Witam! Mam do sprzedania ręcznie robione kolczyki. Są nowe, wykonane z różnego rodzaju tworzyw. Posiadają antyalergiczne bigle (część wkładana do dziurki w uchu) oraz silikonowe zatyczki uniemożliwiające wypadnięcie kolczyka z ucha. Każda para jest wyjątkowa, nie ma dwóch identycznych par kolczyków. Kolczyki świetnie nadają się na prezent, jak również dla własnego codziennego użytku. Cena wysyłki zgodnie z cennikiem pocztowym, bez dodatkowych kosztów! Zapraszam do oglądania i kupna! Serdecznie zapraszam do obejrzenia i zakupu mojej ręcznie robionej kolekcji kolczyków tablica.pl/oferta/recznie-robione-kolczyki-CID87-ID54dkz. html tablica.pl/oferta/wiszace-kolczyki-CID87-ID54j39.html Proszę o opinie, czy się podoba :) Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: _Na_ Re: Niebanalny prezent dla kobiety 40+ IP: *.centertel.pl 23.02.14, 14:42 No nie wiem :) Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: jolka43a Re: Niebanalny prezent dla kobiety 40+ IP: *.internetia.net.pl 24.02.14, 22:01 Niebanalny prezent dla kobiety: prezentokracja.pl/Badz_Piekna_-_Metamorfoza/produkt.html Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: martulina Re: Niebanalny prezent dla kobiety 40+ IP: *.centertel.pl 25.02.14, 01:14 Fajny pomysł. A ja np. swojej Ciotce, która ma 48 lat, zafundowałam Miesięczną Opiekę Dietetyka: www.superprezenty.pl/pl/zyj_zdrowo_-_miesieczna_opieka_dietetyka_dietetyk_ewa.aspx?CtgID=1 . ponieważ od pewnego czasu ona próbowała schudnąć i nie szło jej to tak dobrze, jakby chciała. Dzięki temu prezentowi ode mnie chyba zrozumiała, że nie chodzi o to, by się odchudzać, zrzucić kilka kilogramów, a później wrócić do dawnego trybu życia, tylko o to, by na trwałe zmienić swoje nawyki żywieniowe na zdrowsze. W każdym razie Ciotka była bardzo zadowolona z tego prezentu. Odpowiedz Link Zgłoś
anna6442 Re: Niebanalny prezent dla kobiety 40+ 26.02.14, 13:20 Albo jakieś zabiegi w SPA? masaż albo kąpiele relaksacyjne? Przyjemne ;) Odpowiedz Link Zgłoś
waldek477 Może coś ze szkła kryształowego? 01.03.14, 22:19 A może coś ze szkła kryształowego? edomex.pl/kategoria/szklo-krysztalowe-bohemia/quadro Odpowiedz Link Zgłoś
dserq93 Re: Może coś ze szkła kryształowego? 03.03.14, 20:49 a co sądzicie o dawaniu kremów w prezencie? Moja teściowa ma niedługo urodziny, jest po 60tce. Zastanawiam się czy nie kupić jej jakiegoś dobrego kremu... ale czy to nie będzie źle odebrane? Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Lotka Re: Może coś ze szkła kryształowego? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.05.14, 00:20 Ale to musi być bardzo dobry krem, a nie jakies byle co z drogerii np. stąd urodaemodia.pl/pl/kosmetyki-larens Dobre kremy do twarzy. Sama mam od nich krem pod oczy i mnie pasuje. Odpowiedz Link Zgłoś
kamalka17 Re: Może coś ze szkła kryształowego? 15.09.14, 14:42 A może zestaw kryształowy do likieru www.vivaglas.pl/produkty/kategorie-produktow/zestawy-krysztalowe/do-likieru , lub do drinków www.vivaglas.pl/produkty/kategorie-produktow/zestawy-krysztalowe/do-drinkow. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Niuta Santis Re: Niebanalny prezent dla kobiety 40+ IP: *.dynamic.chello.pl 04.03.14, 15:42 Witam serdecznie - mam kilka pomysłów - szklane Anielskie witrażyki 1- allegro.pl/prezent-na-urodziny-imieniny-aniolek-witrazyk-i4023831742.html 2- allegro.pl/prezent-na-urodziny-imieniny-aniolek-witrazyk-i4023864181.html 3- allegro.pl/prezent-na-urodziny-imieniny-aniolek-witrazyk-i4023866746.html 4- allegro.pl/prezent-na-urodziny-imieniny-aniolek-witrazyk-i4023871150.html 5- allegro.pl/prezent-na-urodziny-imieniny-aniolek-witrazyk-i4023894662.html 6- allegro.pl/prezent-na-urodziny-imieniny-aniolek-witrazyk-i4023897598.html 7- allegro.pl/prezent-na-urodziny-imieniny-aniolek-witrazyk-i4023901732.html 8- allegro.pl/prezent-na-urodziny-imieniny-aniolek-witrazyk-i4023936144.html Serdecznie zapraszam niutasantis.blogspot.com/ Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: kaja Re: Niebanalny prezent dla kobiety 40+ IP: 91.150.183.* 31.03.14, 08:52 Moim zdaniem kobiety również interesują się technologią i może jakiś tablet, telefon? Ciekawe oferty z telefonami można znaleźć na stronie telekrowa.pl ;) Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: kaja Re: Niebanalny prezent dla kobiety 40+ IP: 91.150.183.* 31.03.14, 08:53 Moim zdaniem kobiety również interesują się technologią i może jakiś tablet, telefon? Ciekawe oferty z telefonami można znaleźć na stronie telekrowa.pl Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: wanda Re: Niebanalny prezent dla kobiety 40+ IP: 79.141.160.* 06.06.14, 12:14 No może nie każda z nas by chciała takei coś dostać, j namawiam swojego do takiego zkaupu dla mnie allegro.pl/swarovski-oryginalny-kolczyki-jeniffer-lopez-hit-i4265830204.html Odpowiedz Link Zgłoś
boobka Re: Niebanalny prezent dla kobiety 40+ 16.09.14, 23:04 Tutaj znajdziecie ciekawe pomysły na prezent. Gwarantuję ich świetne wykonanie :) www.facebook.com/stareajaknowe Odpowiedz Link Zgłoś
kier52 Re: Niebanalny prezent dla kobiety 40+ 29.10.14, 14:00 Moja żona powiedziałaby, że jak niebanalny prezent to na pewno wyjazd razem w jakieś urokliwe miejsce. We wrześniu obchodziliśmy rocznicę ślubu i zabrałem ją do Świeradowa Zdroju i do położonego na uboczu pensjonat-malwa.pl/. Spędziliśmy miłe wieczory przy kominku popijając serwowane tam malinowe piwo czy też spacerując po górach. Odpowiedz Link Zgłoś
ania_1922 Re: Niebanalny prezent dla kobiety 40+ 24.11.14, 15:01 Na prezent dla kobiety polecam zestaw aromatycznych herbat liściastych - allegro.pl/na-prezent-zestaw-herbat-w-skrzyni-rozgrzewajacy-i4824236610.html. Odpowiedz Link Zgłoś
malwinanowak Re: Niebanalny prezent dla kobiety 40+ 04.05.15, 19:18 ja polecam wykupienie wejścia na floating. :) W Krakowie jest nowo otwarte super miejsce z własnie taką atrakcją. Zabieg trwa 50 minut, polega ona na dryfowaniu w małym basenie wypełnionym solanką z Zabłocia co daje efekt kąpieli w Morzu Martwym, dzięki bardzo dużemu zasoleniu. Jest to niesamowity relaks, oderwanie się od codzienności, można się poczuć jak w innym wymiarze. Sama korzystałam więc piszę to co czułam. Cudownie odpręża i relaksuje, skóra pio wyjściu jest niesamowicie gładka, odżywiona, a ja czułam się jak nowo narodzona, miałam jakiś przypływ sił ;) polecam, mozna także skorzystać w parze ;) jak kogos to zainteresowało można więcej dowiedzieć się na stronce www.tarita.pl. :) Odpowiedz Link Zgłoś
wiolkawiola Re: Niebanalny prezent dla kobiety 40+ 07.06.16, 10:30 Myślę, że super prezentem będzie fajny zabieg kosmetyczny. Jest teraz w WellDermie promocja na "Boski dekolt". Mają specjalne zabiegi łączone (Zaffiro i kwas hialuronowy), w ciągu dwóch wizyt dekolt wypięknieje i można ruszać na plażę lub zakładać wycięte sukienki! Odpowiedz Link Zgłoś
anula991a Re: Niebanalny prezent dla kobiety 40+ 07.06.16, 15:20 Polecam kubek z jakimś fajnym/śmiesznym nadrukiem - allegro.pl/smieszny-kubek-z-nadrukiem-memy-kibica-cytaty-i6233321538.html Odpowiedz Link Zgłoś
milenalee Re: Niebanalny prezent dla kobiety 40+ 23.06.16, 12:37 Polecam ten zabieg: estivance.pl/zabiegi/dermatologia/thermolifting-zaffiro/. Genialna sprawa! Przede wszystkim zabieg jest nieinwazyjny, a skuteczny. Ja musiałam sama odkładać, gdybym dostała w prezencie - byłabym zachwycona!! Odpowiedz Link Zgłoś
kasiapierzyna Re: Niebanalny prezent dla kobiety 40+ 22.01.20, 20:40 Zobacz może jakieś kosmetyki! Pat and Rub robi świetne kosmetyki naturalne do kobiet 40+ i myślę, że może coś Ci wpadnie w oko. Ich kremy naprawdę robią robote!!! Odpowiedz Link Zgłoś