Dodaj do ulubionych

Jaki prezent dla Mamy?

IP: *.centertel.pl 09.04.14, 06:31
Jaki prezent dla Mamy? Były już perfumy, kwiatki, czekoladki, książki, ramki elektroniczne ze zdjęciami. Z kolei nie chciałabym kupować jej czegoś "praktycznego" - jak garnki, rękawice, ponieważ wychodzę z założenia, że ma to być prezent dla Mamy, a nie kolejna rzecz do domu. Proszę, pomóżcie.
Obserwuj wątek
    • ketlinlive Re: Jaki prezent dla Mamy? 09.04.14, 06:55
      A skąd jesteś? Jeżeli z Warszawy, możesz podjechać do Galerii Mokotów albo do Centrum Handlowego Janki, i kupić Mamie kartę podarunkową albo voucher na prezent - przeżycie. Ewentualnie wejdź sobie na stronę www.superprezenty.pl
      • Gość: humoreska Re: Jaki prezent dla Mamy? IP: *.centertel.pl 09.04.14, 06:57
        Dzięki, nawet nie wiedziałam, że jest coś takiego jak prezenty - przeżycia. Tylko, czy to się mojej mamie spodoba?
        • ketlinlive Re: Jaki prezent dla Mamy? 09.04.14, 06:59
          A dlaczego nie? Jest taki wybór prezentów - przeżyć, że na pewno każdy coś znajdzie dla siebie. Mama nie musi od razu być amatorką skoków na bungee albo lotów na paralotni.:)
          • Gość: humoreska Re: Jaki prezent dla Mamy? IP: *.centertel.pl 09.04.14, 07:00
            Dziękuję, bardzo prawdopodobne, że skorzystam z tej opcji prezentów - przeżyć.
      • dominique1402 Re: Jaki prezent dla Mamy? 22.03.15, 16:32
        Możesz zrobić coś samodzielnie- jeśli masz zdolności manualne. Uniwersalnym i niezobowiązującym prezentem są też kubki lub w wersji eleganckiej, filiżanki- można je kupić na każdą okazję. Niekiedy z bardzo zabawnymi lub wzruszającymi dedykacjami. Dla wielbicieli kultury możesz kupić książkę, bilet do kina, teatru lub filharmonii korzystając np. z portali oferujących bilety on-line np. tiketto.pl Zakup jest szybki i wygodny, a prezent też dość oryginalny. Nie wiem jak Twoja Mama, ale moja by się ucieszyła, bo dość rzadko wychodzi z domu na takie wydarzenia. Poza tym nie znam osoby, która nie lubi chodzić do kina. A jeśli zupełnie nie masz pomysłu możesz kupić bon prezentowy lub kupon podarunkowy. Tutaj także możliwości jest mnóstwo - od kosmetyczki po sklepy z odzieżą.
    • Gość: ElaK Re: jaki prezent dla Mamy? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.04.14, 07:42
      Przepięknym, oryginalnym prezentem jest drewniany album na zdjęcia. Na całym rynku światowym lepszego nie sposób znaleźć !!! allegro.pl/show_item.php?item=4140123785
      albumydrewniane.eu/?page_id=8
    • supergosia161181 Re: Jaki prezent dla Mamy? 11.04.14, 13:22
      polecam pościel - będzie na pewno zadowolona, ja podarowałam swojej samie pod choinkę pościel satynową i jest bardzo zadowolona. Ostatnio chciała drugą na zmianę, bo fajnie jej się śpi. Polecam sklep internetowy www.homeessence.pl
      • anna6442 Re: Jaki prezent dla Mamy? 16.04.14, 10:21
        Przecież napisała, że chce kupić coś tylko dla mamy a nie kolejną rzecz do domu.. ;|
    • kinx Re: Jaki prezent dla Mamy? 14.04.14, 09:11
      Ja się zastanawiam nad bukietem z cukierków allegro.pl/slodki-bukiet-z-cukierkow-czerwony-dzien-matki zawsze to coś innego niż dostawała do tej pory, a moja mama jest bardzo sentymentalna więc pewnie szybko by nie zjadła takiego bukietu :D
    • sweetkathy19 Re: Jaki prezent dla Mamy? 14.04.14, 13:43
      Ja mojej mamie już zamówiłam Fotoramkę z naszymi wspólnymi zdjęciami oraz ze zdjęciami z jej podróży. Nie wiem jeszcze jak zareaguje, ale raczej nie spodziewam się niczego innego jak wielkiego WOW :)

Tutaj możesz zamówić taką - www.instadruk.pl/produkty-instagram-fotoramka.html?utm_source=for&utm_medium=cpc&utm_campaign=womm

Pozdrawiam i mam nadzieję, że pomogłam! Kasia.
    • anna6442 Re: Jaki prezent dla Mamy? 16.04.14, 10:19
      Jeżeli lubi nosić biżuterię, to może kup jej bransoletkę z jakąś przywieszką z grawerem? Jak dla mnie jest to fajna pamiątka :)
    • Gość: ElkaW Re: Jaki prezent dla Mamy? IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 16.04.14, 15:22
      Proponuje coś z filcu - są do wyboru takie ładne torebki, portfele czy etui na telefony, a filc modny teraz :)
      • zakrecona_artystka Re: Jaki prezent dla Mamy? 20.05.14, 10:38
        Filc jest modny, ale raczej kojarzy się z jesienią. teraz lepiej sprawdzą się korale czy ręcznie robione kolczyki, przynajmniej jeśli chodzi o biżuterię. Ja się zakochałam w pracowni rzeczy różnych - to miejsce, w którym naprawdę powstają piękne rzeczy, a wykonują je osoby z autyzmem. Dla mnie to dwa w jednym - przyjemność i pomaganie.
        www.pracowniasynapsis.pl
    • sweetkathy19 Re: Jaki prezent dla Mamy? 20.04.14, 12:10
      Wielki bukiet kwiatów i Wasze wspólne fotki wydrukowane jak Polaroidy? :)

Miałam polecać ramkę, ale przeczytałam, że ta już była więc nie ma co powielać :)
      Zerknij na te fotki, może przypadną Ci do gustu :)

www.instadruk.pl/produkty-instagram-kwadraty.html?utm_source=forum&utm_medium=cpc&utm_campaign=wom
    • Gość: Mirasińska Re: Jaki prezent dla Mamy? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.04.14, 17:23
      A co lubi Twoja mama? Czym się interesuje? U mnie właśnie te praktyczne rzeczy są najlepsze bo moja mama uwielbia gotować i ilekroć kupuję jej coś do kuchni jest zachwycona. Nie chodzi nawet o jakieś roboty kuchenne ( ostatnio kupiłam jej taki blender www.electro.pl/Blender_BRAUN_MQ_545_Aperitive-s780442.html ) bo cieszy się też z wazonow, kwiatów, pojemników ozdobnych na przyprawy itd.
    • chabry_i_maki Re: Jaki prezent dla Mamy? 27.04.14, 23:33
      To może jakaś delikatna biżuteria?
      www.ambertic.pl/pl/p/Wisiorek-Motyl-z-koniakowym-bursztynem/1104 lub

www.ambertic.pl/pl/p/Wisiorek-z-bursztynem-w-dwoch-kolorach/218
      www.ambertic.pl/pl/p/Wisiorek-z-koniakowym-bursztynem/541
    • bernarka17 Re: Jaki prezent dla Mamy? 30.04.14, 13:32
      poszukaj czegoś na aukcjach internetowych. ja np. na odkryjcene.pl licytowałam aparat nikona i poszedł za 150zł. także tam można fajne prezenty ugrać za małą kasę
    • pp.40 Re: Jaki prezent dla Mamy? 04.05.14, 21:44
      Gdyby ktoś chciał coś dla ducha i zmiany nastawienia do życia swojej Mamy /kobiety/- polecam książkę o tym, jak można zmienić swój sposób myślenia i postępowania na przykładzie kilkunastu Polek po czterdziestce.
      Dla młodszych jest część pierwsza:-)

www.ksiazkapolkapotrafi.pl
    • Gość: MałaMiii Re: Jaki prezent dla Mamy? IP: *.icpnet.pl 06.05.14, 10:54
      Moja mama uwielbia biżuterię. W tym roku zastanawiam się nad takim kompletem: allegro.pl/hit-lata-2014-marynarski-naszyjnik-z-bransoletka-i4213317233.html
      Wydaje się być elegancki i wygodny. I chyba będzie pasował do wielu ubrań ;)
    • sosssna Re: Jaki prezent dla Mamy? 09.05.14, 14:33
      Ja swojej mamie ostatnio kupiłam bransoletkę i naszyjnik- była bardzo zadowolona:) Wprawdzie nie kupiłam go u jubilera ale może tam warto poszukać :) Osobiście polecam Pracownie Jubilerską Ziętek, mają na prawdę duży wybór i przystępne ceny. Kliknij sobie na ich stronę i popatrz www.jubiler-zietek.pl/. Albo możesz też jej kupić jakieś fajne naturalne kosmetyki- teraz tego tyle wszędzie, mydła z wtopionymi owocami, kremy i inne cuda :)
    • ania-292 Re: Jaki prezent dla Mamy? 13.05.14, 14:59
      ja polecam coś, czego na pewno twoja mama jeszcze nie zaznała. Kup jej karnet o groty solnej Solana na seanse relaksacyjne połączone z inhalacjami. Super relaks.Ta firma ma sieć grot w Polsce i za granicą.Zajrzyj na solana.pl lub coś jej kup w tej grocie-świecznik,lampę solną, sól i inne.Mają produkty z całego świata.
    • Gość: Alina41 Re: Jaki prezent dla Mamy? IP: *.dynamic.chello.pl 13.05.14, 22:10
      Ja ostatnio kupiłam swojej Mamie na urodziny obraz wyszywany na kanwie. Coś podobnego do tego: olx.pl/oferta/obrazek-4-kotkow-wyszywanych-na-kanwie-idealny-na-prezent-CID628-ID4WlOF.html Moja mama była niesamowicie szczęśliwa, aż popłynęła jej łezka z oka i powiedziała, że nigdy nie dostała takiego prezentu
    • Gość: Mimi Re: Jaki prezent dla Mamy? IP: *.xdsl.centertel.pl 15.05.14, 16:47
      Mam takie same zdanie jak Ty, że to ma być prezent dla mamy a nie dla domu! Udało mi się znaleźć coś extra zupełnie przypadkiem w jednym salonie gdzie mierzyłam sukienkę na wesele koleżanki! W gablocie ujrzałam prześliczną bransoletkę złotą ze srebrnymi kamieniami ale uwierz takie cacuszko! Pomysł może biżuteria też Ci się wyda fajnym pomysłem - podrzucam stronkę evita.com.pl/kategorie,69.html a jak nie to może jakąś torebkę ?? Też mają takie piękne, że sama chętnie bym sobie kupiła !
    • Gość: Martyna Re: Jaki prezent dla Mamy? IP: *.icpnet.pl 16.05.14, 11:32
      Hej,

ja kupiłam bombonierke herbacianą w sklepie internetowym. Moja mama lubi różnego rodzaju herbaty i na prawdę to coś fajnego. Czekam za dostawą :D
      • Gość: Mar Re: Jaki prezent dla Mamy? IP: *.icpnet.pl 16.05.14, 11:33

zapodaje linka, bo zapomniałam ;p www.krainaherbaty.pl/product-pol-803-Kwitnaca-bombonierka.html
    • mrlmrl Re: Jaki prezent dla Mamy? 16.05.14, 13:46
      Polecam portfele dla mamy :) Fajne są te babcine markowagalanteria.pl/portfele-damskie/192-fuerdanni-portfel-damski-skorzany-babcia-krokodyl-e-2004-czerwony-nr-201.html
    • robert0t Re: Jaki prezent dla Mamy? 16.05.14, 15:26
      Witajcie,
      bardzo podobają mi się Wasze opcje. Ja jestem jednak zainteresowana pamiątkowym prezentem, stricte materialne mnie nie interesują. Powyżej ktoś oferował album ze zdjęć i fotogazetę. Nie powiem, że zaintrygowały mnie Wasze pomysły dziewczyny. Zaczęłam nawet szperać w wirtualnym świecie, znalazłam jedną firmę, która oferuje takie pamiątki.
      www.gazetomania.pl/prezent-na-dzien-ma tki.action#opening
      Nigdy wcześniej nie korzystałam z usług tej firmy, zatem czy jest ktoś na forum, kto wie może coś więcej o tym sklepie? Jaka jest jakość tych gazet, czas oczekiwania i jak to się ma w rzeczywistości ;) Rzadko jestem testerem, wolę się upewnić. Prezent dla mamy musi być bez skazy.
      Byłabym wdzięczna za odpowiedź od Ciebie ;)
    • Gość: Irma Re: Jaki prezent dla Mamy? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.05.14, 13:47
      A był już bukiet z cukierków? Takie dwa w jednym to byłby uroczyPrezent :)
      • Gość: ewela Re: Jaki prezent dla Mamy? IP: *.dynamic.chello.pl 17.05.14, 21:08
        polecam bukieciki z cukierków na [url=http://sklep.artletta.pl/]Tekst linka[/url]
      • Gość: kasiunia Re: Jaki prezent dla Mamy? IP: 5.172.252.* 17.05.14, 21:19
        Ją już kupiłam bukiet z Raffaello na uroczyprezent.pl w ubiegłym roku, mama była zachwycona !
    • dominax Re: Jaki prezent dla Mamy? 18.05.14, 20:55
      Myślę że fajnym prezentem dla Mamy będzie oryginalny portfel z włoskiej skóry, np. jak ten Roncato: www.esklep-roncato.pl/37-portfele
      • crystalcity Re: Jaki prezent dla Mamy? 19.05.14, 16:10
        Ja polecam : Goździki 3D
    • Gość: littlebit Re: Jaki prezent dla Mamy? IP: *.bielskpodlaski.mm.pl 19.05.14, 21:53
      może coś związanego z zainteresowaniami Twojej Mamy? Co lubi robić w wolnym czasie? Coraz więcej sklepów ma opcje kupna karty podarunkowej na określoną kwotę :) Warto też sprawdzać różne promocje z okazji tego dnia - taką widziałam np. na fb firmy Clochee z kosmetykami naturalnymi, bo razem z moją Mamą przechodzimy fascynację kosmetykami eko ;) Z innych okazji kupowałam Mamie najczęściej biżuterię, słodycze albo wspólne ciuchowe zakupy
      • Gość: winea Re: Jaki prezent dla Mamy? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.06.14, 14:23
        skorzystałam z tej promocji Clochee, kupiłam balsam, moja Mama jest zachwycona. Może i ja coś sobie sprawie z okazji dnia dziecka ;))
        • Gość: mlutka Re: Jaki prezent dla Mamy? IP: *.kalisz.mm.pl 09.08.14, 20:34
          fajne kosmetyki sa z tego Clochee, nie sadzilam ze to polska marka. przeczytalam troche opinii i sprawilam sobie peeling, cudowny jest!
    • franiaz Re: Jaki prezent dla Mamy? 20.05.14, 15:08
      wygoogluj "gabinet detoksykacji" i pomysł na prezent niebanalny - test obciążeń toksynami
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka