GoĹÄ: waldi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.04.14, 09:39 Szukam prezentu na 20 urodziny koleżanki, nie mam czasu chodzić po sklepach, a wypada coś kupić? Gdzie warto zajrzeć ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
GoĹÄ: agagatek Re: Prezent , gdzie kupić w internecie? IP: *.systemia.pl 14.04.14, 11:18 yvesrocher.pl - tutaj super pachnące kosmetyki libroteka.pl - tutaj masz książki w niskich cenach (też nowości i bestsellery) toys4boys.pl - ciekawe gadżety nie tylko dla chłopców ;) pakamera.pl i antypodymody.pl - biżuteria, dodatki, wszystko ręczna robota Odpowiedz Link Zgłoś
gutszit Re: Prezent , gdzie kupić w internecie? 01.07.14, 13:29 gutszit.pl - oryginalne koszulki na każdą okazję, strona jest w budowie ale jest link do strony FB a tam odnośnik do licytacji allegro ;) Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: KasiaPoznan Re: Prezent , gdzie kupić w internecie? IP: *.ip.netia.com.pl 14.04.14, 16:31 Tutaj masz bardzo ciekawą stronkę wydrukami twoich zdjęć, jeśli macie jakieś wspólne zdjęcia to myślę że to całkiem niezły pomysł, na przykład taką ramkę www.instadruk.pl/produkty-instagram-fotoramka.html Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Agatka Re: Prezent , gdzie kupić w internecie? IP: *.chelmnet.pl 18.04.14, 11:11 Ja wyczaiłam ostatnio w necie taki sklep z portfelami, torebkami. Sama kupiłam portfel i ekspresowo była przesyłka. Jak koleżanka podąża za trendami to polecam. Łap linka. www.cambelli.pl/product-pol-394-Duzy-portfel-Damski-Franco-Bellucci-D-44-g.html Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: ania Re: Prezent , gdzie kupić w internecie? IP: *.stargard.mm.pl 18.04.14, 19:56 Jak szukasz jakiś niedrogich prezentów, to na stronie cotofoto możesz kupić kubki z nadrukiem, foto obrazy, foto książki itd. Odpowiedz Link Zgłoś
sweetkathy19 Re: Prezent , gdzie kupić w internecie? 20.04.14, 11:30 A może coś fotograficznego? ;) www.instadruk.pl/produkty.html?utm_source=fbwo&utm_medium=fb&utm_campaign=szpt Odpowiedz Link Zgłoś
richie_rich Re: Prezent , gdzie kupić w internecie? 04.05.14, 19:00 Zależy co lubi koleżanka, możesz zajrzeć tutaj. Może w tym sklepie coś znajdziesz, bo czasem da sie znaleść w nim coś ciekawego. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: J22 Re: Prezent , gdzie kupić w internecie? IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 06.05.14, 15:37 Ze sklepów internetowych najlepiej wspominam wizytę na www.miyako.pl Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: kayyali Re: Prezent , gdzie kupić w internecie? IP: *.centertel.pl 08.05.14, 23:34 Jeśli szukasz prezentu w internecie, zajrzyj sobie na stronkę www.superprezenty.pl Jest tam duży wybór prezentów - przeżyć, na pewno znajdziesz tam prezent, który spodoba się Twojej koleżance.:) Powodzenia. Odpowiedz Link Zgłoś
ania-292 Re: Prezent , gdzie kupić w internecie? 13.05.14, 14:54 polecam solnysklep.pl-mają mnóstwo pięknych, praktycznych, oryginalnych produktów z całego świata. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: marble Re: Prezent , gdzie kupić w internecie? IP: *.238.76.98-net.imsmultimedia.eu 14.05.14, 18:52 Zależy co koleżanka lubi. Może tutaj -> www.przedwiekami.pl Odpowiedz Link Zgłoś
richie_rich Re: Prezent , gdzie kupić w internecie? 15.05.14, 00:25 W sklepie internetowym najlepiej lub na allegro. Dużo taniej niż w sklepach stacjonarnych typu smyk czy empik. Sklep z zabawkami super zaopatrzony w dobry towar i dobre ceny, który na mogę polecić to www.emaluj.pl. Zrobiłem już u nich chyba 2 czy 3 zamówienia i każde z nich było zrealizowane tak jak trzeba. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Mati Re: Prezent , gdzie kupić w internecie? IP: *.dynamic.vectranet.pl 15.05.14, 17:35 Jest sporo fajnych rzeczy na prezent w www.zakupejros.pl Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Ala Re: Prezent , gdzie kupić w internecie? IP: 95.141.31.* 22.06.14, 09:28 Oczywiście allegro Najtaniej i najszybsza dostawa, do tego jak jeszcze weźmiesz od sprawdzonego dostawcy to może jakis prezent ci sie kapnie jak szukasz biżuterii to moge ci polecić allegro.pl/listing/user/listing.php?us_id=13169095 Odpowiedz Link Zgłoś
vkmaxx Re: Prezent , gdzie kupić w internecie? 22.06.14, 12:42 Ja pracuję w Niegrzecznych prezentach i polecam. To co na stronie jest w magazynie, wysyłka lub odbiór od ręki. Nie mamy zewnętrznych magazynów. Przesyłki są ubezpieczone. Odpowiedz Link Zgłoś
kwiatek1717 Re: Prezent , gdzie kupić w internecie? 24.06.14, 15:48 może na tej stronie coś znajdziesz: www.silver.ag/pl/ :-) Odpowiedz Link Zgłoś
anna6442 Re: Prezent , gdzie kupić w internecie? 25.06.14, 12:53 polecam www.taxor.com.pl , duży wybór bransoletek w nietuzinkowych wzorach :) Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: katarzyna Re: Prezent , gdzie kupić w internecie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.06.14, 15:51 Ja kiedyś kupowałem swojemu facetowi stolik retro - specjalnie ta firma zrobiła dla niego z tego co wiem robią różne fajne gadżety również dla kobiet ( moja koleżanka kupiła u nich drewnianą półkę na przyprawy) mają niepowtarzalne rzeczy i sami projektują. ceny przystepne tu stronka jak któraś chce www.wehikulczasu24.pl Odpowiedz Link Zgłoś
gutszit Re: Prezent , gdzie kupić w internecie? 01.07.14, 13:28 Możę koszulka albo coś w tym rodzaju? ;) Zawsze uniwersaly prezent. Odpowiedz Link Zgłoś
edik82 Re: Prezent , gdzie kupić w internecie? 01.07.14, 15:31 Widziałam fajny zestaw smooth the body - coś z kosmetyki naturalnej, już zapakowany na prezent z kokardką, w sklepie internetowym biokram.pl Odpowiedz Link Zgłoś
jandzak Re: Prezent , gdzie kupić w internecie? 07.07.14, 13:32 Zależy czego szukasz, W internecie jest przecież wszystko, trzeba tylko wiedzieć z jakiej branży ma być owy prezent Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Rinka Re: Prezent , gdzie kupić w internecie? IP: 107.161.30.* 16.07.14, 14:47 A może jakieś dobre perfumy? Firmowe możesz kupić nawet do 50% taniej na vip-republic.pl. Jakiegoś zapachu konkretnego Ci nie polecę bo nie wiem jakie zapachy lubi twoja koleżanka, ale zerknij tam ;) Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: anulka Re: Prezent , gdzie kupić w internecie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.07.14, 15:20 poszukaj na www.storepedia.pl/ :) Odpowiedz Link Zgłoś
boobka Re: Prezent , gdzie kupić w internecie? 16.09.14, 22:33 NAJLEPIEJ tutaj: www.facebook.com/stareajaknowe Odpowiedz Link Zgłoś
magdamadziusia Re: Prezent , gdzie kupić w internecie? 11.02.16, 15:39 www.panprezent.pl/ -> świetne gadżety, www.trendton.pl/index.php -> odzież, fatuszki, torby i kubki. PS: Całej rodzince kupiłam koszulki i sukienki na święta. Wszyscy są mega zadowoleni z prezentów. Szybka dostawa i miła obsługa :) Serdecznie polecam! Odpowiedz Link Zgłoś
warsztatceramiki Re: Prezent , gdzie kupić w internecie? 18.02.16, 15:30 Sklep online www.warsztatceramiki.pl z ceramiką handmade: aniołki ze szkłem, serca, serduszka z imieniem, zwierzaki - idealny i niepowtarzalny prezent na każdą okazję! Odpowiedz Link Zgłoś
iza.237 Re: Prezent , gdzie kupić w internecie? 02.08.17, 11:34 Jeśli potrzebujesz czegoś oryginalnego, co zostanie zapamiętane na długo, mogę polecić Ci pokazy-iluzji.pl/ Zorganizowanie takiego pokazu nie obciąży zbyt mocno Twojego portfela, a przy tym wypadnie zdecydowanie lepiej od kolejnego upominku, który tylko zajmowałby miejsce na półce. Co Ty na to? Odpowiedz Link Zgłoś