Gość: Waldek IP: 79.141.160.* 10.06.14, 16:21 Jak w temacie szukam prezentu dla wybrednej kobiety Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: tadeusz Re: SZukam prezentu dla wybrednej kobiety IP: 82.221.102.* 10.06.14, 16:34 Dla takiej kobiety zawsze biżuteria - droga :) Oczywiście ma na taka wyglądać. Polecam allegro allegro.pl/listing/user/listing.php?us_id=13169095 tanio i przejrzyście, Odpowiedz Link Zgłoś
vkmaxx Re: SZukam prezentu dla wybrednej kobiety 11.06.14, 02:10 Bez biżuterii chyba się nie obędzie :P Odpowiedz Link Zgłoś
kminkiewicz Re: SZukam prezentu dla wybrednej kobiety 11.06.14, 11:06 weekend w spa ;) Odpowiedz Link Zgłoś
ala.999 Re: SZukam prezentu dla wybrednej kobiety 11.06.14, 11:33 Może jakiś romantyczny wypad? Albo zabierz ją na zakupy ;) na jaką okazję tak w ogóle? Odpowiedz Link Zgłoś
anna6442 Re: SZukam prezentu dla wybrednej kobiety 13.06.14, 10:52 biżuterie kochają wszystkie kobiety :D może zobacz na taxor.com.pl, moźe bransoletka? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olciaa Re: SZukam prezentu dla wybrednej kobiety IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.07.14, 15:31 może piękne kwiaty, piękne i długowieczne? :) jest takie coś na kwiaty stabilizowane ;) i kwiaty jak żywe potrafią nawet 2 lata wyglądać świetnie ;) firma rosebelle takie coś w swojej ofercie ma ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania Re: SZukam prezentu dla wybrednej kobiety IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 29.07.14, 08:27 polecam japońskie prezenty Odpowiedz Link Zgłoś
mikikiki90 Re: SZukam prezentu dla wybrednej kobiety 17.08.14, 15:19 Poszukaj inspiracji na aliexpress.e-import.pl/ , może jakaś cos takiego aliexpress.e-import.pl/index.php?q=show&sku=917094477 Odpowiedz Link Zgłoś
annn004 Re: SZukam prezentu dla wybrednej kobiety 28.08.14, 16:19 Wybrednej kobiecie trudno trafic w jej gust. Najlepiej więc zamów prezent-niespodziankę na sorpreso.pl/ Sorpreso w ciągu dwóch dni dostarczy kurierem coś oryginalnego . Może być to gadżet, o którego istnieniu nie miałeś pojęcia, albo sadzonka bonsai, czy zestaw do fondue… Odpowiedz Link Zgłoś
boobka Re: SZukam prezentu dla wybrednej kobiety 16.09.14, 22:32 szkatułka na biżuterię;) z bransoletką w środku. Szkatułki znajdziesz tutaj: www.facebook.com/stareajaknowe Odpowiedz Link Zgłoś
re-en Re: SZukam prezentu dla wybrednej kobiety 07.11.14, 16:03 proponuje zegarek :) praktyczny i jednoczesnie piekny prezent :) a jak kobieta jest wybredna to koniecznie musi byc markowy :P na ewatch.com.pl sa ladne zegarki znanych producentow w dobrych cenach :) Odpowiedz Link Zgłoś
brawurka-81 Re: SZukam prezentu dla wybrednej kobiety 27.11.14, 14:40 jak wybredna, to trzeba iść w oryginalność. Może jakieś rękodzieło? Ręcznie wykonana torba skórzana? Albo na przykład torebka do roweru? Taka, żeby ją zapinać na bagażnik, ale ładna, cos w stylu www.bikebelle.pl/towar/9110/teczka_na_rower_bb_cracovie_granatowa.html Albo coś z biżuterii? To zawsze dobry prezent. Teraz w modzie jest różowe złoto, mi się np, bardzo podoba. A jak już jest bardzo wybredna to może bon prezentowy do dobrego sklepu? Odpowiedz Link Zgłoś
malinka1390 Re: SZukam prezentu dla wybrednej kobiety 27.11.14, 19:09 Myślę, że każda kobieta kocha torebki ;) może znajdzie Pan coś tutaj bardzo duży wybór niebanalnych wzorów i kolorów. Polowałam jakiś czas temu na kopertówkę online i chyba przeczesałam połowę internetu w tym celu ;P Najładniejsze modele mieli na mój gust w tym sklepie www.shopperka.pl/. Torebki, które się po prostu wyróżniały pod względem stylu na tle innych. Odpowiedz Link Zgłoś
martinekk Re: SZukam prezentu dla wybrednej kobiety 30.11.14, 21:29 Kilka ciekawych pomysłów prezentowych znajdziesz na IdealPrezent Odpowiedz Link Zgłoś
merry_ville Re: SZukam prezentu dla wybrednej kobiety 08.12.14, 12:30 Nawet najwybredniejsze kobiety lubią SPA i masaże :) Żadna się nie obrazi :) Jakbyś szukał biżuterii - warto pomyśleć o perłach. Są bardzo luksusowe, dobrze się kojarzą i są piękne :) Zobacz np. ten pierścionek, jest otwarty, więc rozmiaru nie musisz znać: selfiestore.pl/pierscionek-double-rearl.html Odpowiedz Link Zgłoś
lok.o Re: SZukam prezentu dla wybrednej kobiety 11.12.14, 09:57 może metamorfozę wnętrza? www.facebook.com/163425933685825/photos/pcb.955652594463151/955652344463176/?type=1&theater :) Odpowiedz Link Zgłoś
ann.27wola Re: SZukam prezentu dla wybrednej kobiety 29.01.15, 19:06 Jeśli ma klasę a Ty kasę (haha) to powinno to być coś niepospolitego, ja wybrałabym torebki włoskie a jeśli ją kochasz to nie źałuj kup jej Prada Saffiano Odpowiedz Link Zgłoś
barbarawitecka Re: SZukam prezentu dla wybrednej kobiety 30.01.15, 20:19 biżuteria, kwiaty, kolacja w dobrej restauracji. Ja bym była zadowolona z namalowanej mojej karykatury albo portretu. Ciekawym pomysłem jest obraz na płótnie ze zdjęcia klik. Może jakiś wspólna wycieczka w nietypowe miejsce? Odpowiedz Link Zgłoś
wanda-2015 Re: SZukam prezentu dla wybrednej kobiety 27.10.15, 10:28 a nie chcesz zainwestować w zdrowie? ja dosatałam karte prepaid do POLMEDU i jestem zachwycona:) teraz wykupuje sobie co jakiś czas pakiet badań :) a w Warszawie mają nawet pakiety z siłownią czy jakoś tak. Odpowiedz Link Zgłoś
tt125 Re: SZukam prezentu dla wybrednej kobiety 28.10.15, 21:12 Jest już tutaj dużo pomysłów, dodam jeden od siebie, a mianowicie POŚCIEL :) Dobrą jakość mają pościele od nich: www.elway.biz/33-posciel-3d Zamawiałam już nie raz :) Pościel przyda się każdemu, nawet wybrednej kobiecie, haha :) Odpowiedz Link Zgłoś
jacrum Re: SZukam prezentu dla wybrednej kobiety 31.10.15, 13:26 Po prezenty dla wybrednych kobiet zapraszam do mojej galerii srebra. Dużo prawdziwej, oryginalnej, polskiej biżuterii srebrnej tworzonej ręcznie. Znakomita jakość wykonania, bardzo wygodny sklep. Wszystkie najlepsze metody płatności i tylko najpewniejsze firmy kurierskie. Gwarancja zadowolenia. Nie uwierzysz jak nie zobaczysz. www.alejasrebra.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
karot-art Re: SZukam prezentu dla wybrednej kobiety 31.10.15, 14:25 A może nietuzinkowy drewniany zegarek? Zapraszam do sklepu: karotart.pl Odpowiedz Link Zgłoś
nefree Re: SZukam prezentu dla wybrednej kobiety 06.11.15, 13:25 ja jestem wybredna. bizuterie bym przyjela ale nie kazda tylko taka jaka mi sie akurat podoba, kazdy inny prezent owszem ale musi mi sie podobac.... jesli mam to nosic i uzytkowac to pierwsza rzecz musi byc to to co mi sie podoba albo spodoba.. wiec najpierw trzeba sie zastanowic co uszczesliwi taka kobiete.. w jakim stylu ma byc to cos.. a pozniej dopiero szukaj :) Odpowiedz Link Zgłoś
atomik12 Re: SZukam prezentu dla wybrednej kobiety 23.03.16, 08:55 Jeżeli wybredna to nie utrafisz w biżuterię, portfel, torebkę czy perfumy. Może coś na wesoło...? sklepzupominkami.com.pl/prezent-dziewczyny-kobiety/1653-konserwa-niezbednik-100-kobiety-zestaw-dziewczyny.html jeżeli za odważnie to delikatniej sklepzupominkami.com.pl/koszulki-z-nadrukiem/94-koszulki-z-napisem-dziewczyny-codziennie-budze-sie-piekniejsza.html Odpowiedz Link Zgłoś
rudadagusia Re: SZukam prezentu dla wybrednej kobiety 24.03.16, 09:54 Zgadzam się z przedmówcami. Najlepszym pomysłem będzie biżuteria, perfumy damskie - www.perfumeria.pl/Ona/Perfumy, bon do ulubionego sklepu, a może jakaś zagraniczna wycieczka? Wszystko zależy od tego, jaki masz budżet ;) Odpowiedz Link Zgłoś
bogu1960 Re: SZukam prezentu dla wybrednej kobiety 30.03.16, 20:17 Jeśli wiesz czym się interesuje najbezpieczniej będzie kupić książkę. Znam to z własnego doświadczenia. Wejdź na inbook pl i poszukaj, mają tam naprawdę wielki wybór Odpowiedz Link Zgłoś