Dodaj do ulubionych

Pomysł na prezent dla męża - zegarek?

16.03.15, 10:57
W związku z tym, że nieuchronnie zbliżamy się do 5 rocznicy naszego ślubu zastanawiam się nad prezentem dla męża. Pomyślałam o jakimś eleganckim zegarku. Sporo czytałam o Tissot. Czy to rzeczywiście jest taka dobra marka? Czy taki zegarek jak ten www.zegarmistrz.com/TISSOT_T0554101605700_PRC_200_T0554101605700_PRC200-4318.html klasyczny, czarny to będzie dobry pomysł? Pytanie głównie do Panów.
Obserwuj wątek
    • nntg Re: Pomysł na prezent dla męża - zegarek? 17.03.15, 12:15
      To jak będzie, ktoś się wypowie na ten temat? Doradzi :) ?
    • monkk_rr Re: Pomysł na prezent dla męża - zegarek? 17.03.15, 16:10
      Wow. Drogie sobie prezenty robicie. Z drugiej strony jest to 5 rocznica i widze,ze chcesz ja uczcić w specjalny sposób. Zegarek bardzo mi się podoba.Jest klasyczny, czarna, skórzana bransoletka. Bez zbędnych ozdobników. Tissot świetna marka. Mój mąż również posiada ale na bransolecie i sobie chwali. Może warto byłoby pokazać podobne mężowi? Niech sam zobaczy i oceni czy mu się podoba?
      • adamsong Re: Pomysł na prezent dla męża - zegarek? 28.03.15, 10:22
        Ja mam zegarek Junkers Buhaus i polecam. Stylowy, solidny, nie psuje się, z datownikiem.
        • frenchie1 Re: Pomysł na prezent dla męża - zegarek? 28.03.15, 18:29
          a gdzie dostałeś w dobrej cenie?
          • karolinaa1985 Re: Pomysł na prezent dla męża - zegarek? 31.03.15, 20:58
            skąd wiesz że w dobrej cenie?
            • kreatywne_slowa Re: Pomysł na prezent dla męża - zegarek? 11.04.15, 19:33
              Ja chętnie napiszę dla Ciebie tekst pamiątkowej rymowanki, np. jako dodatek do zegarka :-) Tekst jedyny i niepowtarzalny, specjalnie o Nim, o Was, wg Twojego zamówienia. Przykłady i więcej na temat mojej propozycji www.facebook.com/RymowanieNaZadanie Zapraszam, chętnie się przydam :-)
            • adamsong Re: Pomysł na prezent dla męża - zegarek? 23.04.15, 22:43
              Jakby nie był, to bym nie kupił haha. Dobry zegarek, to nie jest wydatek 100zł niestety, ale jestem z niego zadowolony.
          • kalinta Re: Pomysł na prezent dla męża - zegarek? 02.04.15, 21:29
            W militaria są takie zegarki :)
            • frenchie1 Re: Pomysł na prezent dla męża - zegarek? 07.04.15, 19:06
              bo przepłacanie mnie nie interesuje ;]
          • kalinta Re: Pomysł na prezent dla męża - zegarek? 14.04.15, 16:55
            zobacz na militaria :)
          • adamsong Re: Pomysł na prezent dla męża - zegarek? 23.04.15, 22:42
            Ja mam swój zegarek z militariach. Był w najlepiszej cenie jak kupowałem.
        • kalinta Re: Pomysł na prezent dla męża - zegarek? 02.04.15, 21:29
          Muszę Cię poprawić, czy chodziło Ci o Zegarek Junkers Bauhaus?
          • frenchie1 Re: Pomysł na prezent dla męża - zegarek? 07.04.15, 19:07
            pewnie literówka...
    • 0wlosiak Re: Pomysł na prezent dla męża - zegarek? 25.05.15, 09:10
      Zegarek ładny, chociaż ja preferuję takie na bransolecie i właśnie taki kupiłam mojemu ukochanemu, był bardzo zadowolony, każdy mężczyzna powinien mieć przynajmniej jeden dobry zegarek;)
    • lalazuuuzia Re: Pomysł na prezent dla męża - zegarek? 16.06.15, 15:30
      Zegarek to zawsze dobra rzecz na prezent dla mężczyzny;) o marce słyszałam wiele dobrego, więc powinien się nadać;)
      • vader20021 Re: Pomysł na prezent dla męża - zegarek? 24.09.15, 15:28
        Witam

Polecam tą firmę OUTLETWATCH, mają super promocje/wyprzedaże, nawet o 70%.
        Bardzo miła obsługa i porady, bardzo duży wybór zegarków.

outletwatch.pl
        Od lat u nich kupuję i nigdy się nie zawiodłem.
        POLECAM !
    • jolaniebieska Re: Pomysł na prezent dla męża - zegarek? 28.08.15, 11:43
      Jakby jednak padło na zegarek, to warto obejrzeć te zegarki Nautica - bardzo modne i gustowne.
    • nikab115 Re: Pomysł na prezent dla męża - zegarek? 31.08.15, 18:26
      ja kupiłam coś takiego:
      superwald.pl
      mąż zachwycony, wszystkim się chwali !!! :)
Inne wątki na temat:

Nie pamiętasz hasła

lub ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka