Dodaj do ulubionych

Prezent na Dzień Kobiet porada

25.02.16, 20:18
Cześć, rozglądam się za prezentem dla mojej dziewczyny. Ma mnóstwo kosmetyków, więc nie chcę nic takiego więcej kupować tym bardziej, że się kompletnie na tym nie znam :) Ale dzisiaj przeglądałem allegro i wpadły mi w oko takie jakby kuferki na kosmetyki i inne drobiazgi. Używacie czegoś takiego? Spodoba się? Obczajcie np. takie:

KLIK KLIK :)

Z góry dzięki za pomoc dziewczyny :)
Obserwuj wątek
    • kala91_16 Re: Prezent na Dzień Kobiet porada 29.02.16, 16:32
      Mogłoby być dobre jeśli ma dużo kosmetyków.
      A ile ma lat Twoja dziewczyna?
      Ale myślę sobie, że jeśli ma dużo kosmetyków i dba o wygląd to może jakieś witaminy? Ostatnio wszystkie (ja też) szaleją za zdrowiem, ładnymi włosami i paznokciami (takie czasy).
      Tu jest np. zestaw całkiem fajny
      www.drogeria.zyj-zdrowo.com/2938,zestaw-merz-spezial-dragees-60-draz-magnella-28-tabl-.html
    • haaalinap Re: Prezent na Dzień Kobiet porada 14.03.16, 19:04
      Polecam kupić jej fajny kubek, sama taki dostałam i jestem bardzo zadowolona. Ilekroć piję kawę czy herbatę przypominam sobie o swoim ukochanym. Sprawdź tutaj : vitaminum.pl/
    • czwanylis Re: Prezent na Dzień Kobiet porada 27.02.17, 14:27
      Moja w tym roku dostanie zegarek, ładnie zapakowany, klasyczny.. Zastanawiam sie jeszcze tylko nad kolorem..

allegro.pl/zegarek-damski-2017-prezent-dzien-kobiet-eko-5kol-i6732209864.html
    • janekfris Re: Prezent na Dzień Kobiet porada 07.03.17, 15:19
      jak lubi kosmetyki dba o urode itd, to moze jakies zabiegi kosmetyczne, naturalne zabiegi ma lubinowe wzgorze, sprawdz sobie ich oferte na lubinowe.pl moze cos wybierzesz. polecam ich bo naprawde warto moja dziewczyna nie chciala stamtąd wracać :)
    • martuskaa966 Re: Prezent na Dzień Kobiet porada 06.03.18, 19:47
      Kosmetyki to trochę oklepane jednak.. może pomyśl o jakimś wspólnym wyjeździe. W tamtym roku mój facet zabrał mnie do spa do Hotelu Lubbicz w Ustce: hotel-lubicz.pl i tam spędziliśmy bardzo przyjemny i romantyczny tydzień. Mają świetną ofertę zabiegów, więc korzystaliśmy do woli :) Każda kobieta na pewno ucieszy się z takiego prezentu i będzie mile zaskoczona :)
    • superwomen9007 Re: Prezent na Dzień Kobiet porada 13.03.21, 12:16
      Ja polecam PLEXI SZKŁO AKRYLOWE Z Z WASZYM ZDJĘCIEM ORAZ ZAKODOWANĄ PIOSENKA W KODZIE QR. Tekst linku
    • ogi676 Re: Prezent na Dzień Kobiet porada 16.02.22, 07:58
      Kosmetyki jeśli wiesz jakie to na pewno trafiony prezent na Dzień Kobiet, ale na pewno Twoja dziewczyna zna się na nich lepiej niż Ty i pewnie też ma masę kuferków i pudełek na nie.
      Może lepiej postawić na coś czego jeszcze nie ma typu przeżycie jak lot szybowcem, czy skok na bungee jeśli lubi adrenalinę. Na pewno też trafionym prezentem na 8 marca będzie coś personalizowanego jak notes czy grawerowany kieliszek. Takie pomysły na podarunki znajdziesz m. in. tutaj suprizo.pl/prezent-na-dzien-kobiet-c132
      Oczywiście nie zapomnij o minimum jednym kwiatku tego dnia ! ;)
    • prezentoweporadykai Re: Prezent na Dzień Kobiet porada 16.02.22, 09:57
      Ja bym nie ryzykowała ze szkatułką, tam są 3 kuferki, więc to trochę dużo. nie wiesz czy twoja dziewczyna będzie miała miejsce by je gdzieś postawić... Jeśli dziewczyna lubi dbać o siebie może lepiej postaw na jakąś oryginalną i ładną kosmetyczkę luba voucher do kosmetyczki. A jeśli chciałbyś zobaczyć też inne pomysły na prezenty na Dzień Kobiet to zaglądnij na bloga prezentoweporady.blog
    • anietka Re: Prezent na Dzień Kobiet porada 07.03.22, 18:08
      Ja uważam, że kosmetyków nigdy dość :) Bo to po prostu schodzi. Teraz w sklepie internetowym Eveline z okazji Dnia Kobiet jest mega promocja do -70%. I to na pielęgnację i na kolorowe kosmetyki. Można zrobić fajną paczuczkę na prezent ;)

Nie pamiętasz hasła

lub ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka