Dodaj do ulubionych

Bilety do Twórczej Strefy Relaksu

07.06.22, 17:32
Szukasz idealnego miejsca na relaks i odpoczynek❓ Odwiedź naszą Twórczą Strefę Relaksu❗

Wszyscy codziennie dostajemy dawkę nerwów/frustracji🤬 czy to przez prace, czy obowiązki domowe, a znalezienie skutecznego sposobu na relaks nie jest wcale takie łatwe...

Pewnie nie raz zadajesz sobie pytanie „Co mogę zrobić, żeby w końcu porządnie odpocząć❓🤔”.
Na szczęście mamy dla ciebie satysfakcjonującą odpowiedź😄
„Przyjdź do Twórczej Strefy Relaksu”🥰😍

Co właściwie czeka na Ciebie w Twórczej Strefie relaksu❓
👉 3 godziny kreatywnego odpoczynku w naszej sali warsztatowej☺️
👉Przygotowanie wyjątkowego rękodzieła 🤩, Na każdym spotkaniu zajmujemy się innymi projektami i wykorzystujemy różne techniki🖌 (najbliższe warsztaty 25.06 poświęcone są zdobieniu bawełnianych toreb techniką decoupage)
👉Aromatyczna kawa i słodki poczęstunek🍰

Jeżeli myślisz, że „rękodzieło to dla mnie czarna magia, nie mam w tym żadnego doświadczenia, ja sobie z czymś takim nie poradzę!😰”, to spotkaj się z nami i przekonaj, że nie masz się czego obawiać❗️
Nasze instruktorki rękodzieła przeprowadzą Cię po kolei przez każdy etap tworzenia rękodzieła, wytłumaczą krok po kroku co trzeba zrobić😊

Twórcza Strefa Relaksu jest idealnym punktem startowym dla każdego, kto dopiero zaczyna swoją przygodę z rękodziełem, a także dla osób które pierwsze kroki rękodzielnicze mają już za sobą😉

Kliknij link, aby przejść do naszej strony internetowej, gdzie kupisz bilet na najbliższe spotkanie 25 czerwca👇
torunskieinspiracje.pl/pl/c/warsztaty-DIY/44

Uwaga❗️ Liczba miejsc ograniczona❗️
Obserwuj wątek

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka