crossi 24.05.05, 14:34 jestem z warszawy?? moze ktos jest tutaj z podobnym problemem i ma ochote zawrzec nowa znajomosc by moc wspolnie sie opzamartwiac i poodkrywac nowe specyfiki.... Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kimmay Re: a moze jakies znajomosci w realu? 24.05.05, 15:25 pomysl niezly..ale do warszawy daleko :> ja-Poznan Odpowiedz Link
grinje Re: a moze jakies znajomosci w realu? 24.05.05, 20:28 ja też mogłabym się z kimś na żywo spotkać, tyle że z Katowic i okolic:) Odpowiedz Link
crossi Re: a moze jakies znajomosci w realu? 25.05.05, 00:37 no to mamy: 1. warszawa 2. poznan 3. katowice kto da wiecej??:)))))))) Odpowiedz Link
mamatymcia Re: a moze jakies znajomosci w realu? 25.05.05, 10:10 Ja też Warszawa...prawie...ale niestety chwilowo uziemniona na urlopie macierzynskim. :) do 3 lipca. Pozdrawiam Ania Odpowiedz Link
crossi Re: a moze jakies znajomosci w realu? 31.05.05, 17:50 no kto jeszcze?:)))) moze zrobilimy jakis zlot hirsutyczek:)) Odpowiedz Link
morando spis powszechny juz byl 31.05.05, 20:54 crossi w poscie SPIS POWSZECHNY masz kto skad jest... Odpowiedz Link
kroplla Re: a moze jakies znajomosci w realu? 25.06.05, 18:47 teee.. w sumie to kajś w okolicach Katowic mogłabym się na piwo wybrać;) Odpowiedz Link
crossi Re: a moze jakies znajomosci w realu? 26.06.05, 22:19 w piatek bylam w katowicach na meczu ligi swiatowej:) jak ogladalyscie w telewizji i widzialyscie na trybunach babe z wasami to bylam ja.... Odpowiedz Link
kruszynka86 Re: a moze jakies znajomosci w realu? 11.08.05, 00:59 jestem za zlotem hirsutyczek!!!!!!!!!bielsko-biała górą:) Odpowiedz Link
la_meuse Re: a moze jakies znajomosci w realu? 23.08.05, 23:41 ja jestem z wwy :) Jakby co podaje swoje gg: 5026759 Odpowiedz Link
roska18 Katowice 06.11.05, 12:49 Jestem z Katowic;)Może tu też zrobimy zlot;)?pozdrawiam Odpowiedz Link
czarownica88 Ja tez jestem z wawy 28.10.05, 14:04 i chcialabym sie spotkać! Moze lzej by mi było jakbym znała kogos kto cierpi na to co ja...... Odpowiedz Link
crossi Re: Ja tez jestem z wawy 01.11.05, 22:08 czarownica88 ja jestem z saskiej kepy mam 22 lata. a ty?? bzzzk i czarownica moze sie spotkamy? Odpowiedz Link
czarownica88 Re: Ja tez jestem z wawy 02.11.05, 21:04 ja mam 17 lat. Tez sie chetnie spotkam z Toba tylko mam nadzieje ze sie mnie nie przestraszysz =D hehe. Fajnie by było sie spotkac szczegolnie ze mam duzo pytan.... dopioero mam zamiarzaczac leczenie i jest mi ciezko...=/ ehhh Ale ja jestem za spotkaniem!! =P Odpowiedz Link
bzzzk Re: Ja tez jestem z wawy 04.11.05, 17:38 ja mam 20 lat, jestem z Mokotowa. chętnie się spotkam:) poza owłosieniem, androgeny spaskudziły mi jeszcze mocno cerę, więc mnie to się dopiero można przestraszyć;) pozdrawiam Odpowiedz Link
crossi Re: Ja tez jestem z wawy 04.11.05, 22:24 dziewczyny ja milam okrtny tradzik ale mi zszedl.... owlosienie z tego co tu sie dowiedzialam nie jest w stanie najgorszym. jednak dla mnie jest! do tej pory nie widzialam nikogo kto ma gorzej. dopiero na tym forum przekonalam sie ze tacy ludzie sa i jest ich nie malo i przerazilo mnie to!!!!! ale nie chodzi o to kto ma gorzej a kto lepiej.. wazne zeby sobie pomoc nawzajem. razem wiedzac co kazda czuje bedziemy sie lepiej rozumiec. bedziemy mogly sobie powiedziec wszystko o czym wstydzimy si emowic innym.... to kiedy dziewczynki macie czas?? jutro???:) Odpowiedz Link
czarownica88 Re: Ja tez jestem z wawy 05.11.05, 16:36 Nom ja zabardzo jutro nie moge =/ A moze 11 w Świeto Niepodległości??? :D Nio nie wiem wy sie jakos umówcie ja sie sprobuje dostosowac (jestem najmłodsza wiec mam najmniej do gadania =P) Odpowiedz Link
bzzzk Re: Ja tez jestem z wawy 05.11.05, 17:14 ależ pewnie, że nie ma się co licytować kto ma gorzej:) jeśli jakoś tak odebrałaś to, co napisałam, to przepraszam, nie miałam tego na myśli:) co do terminu, to na razie trochę przeziębiona jeszcze jestem i siedzę w domu, ale od poniedziałku wracam na uczelnię, więc mogę się spotykać:) generalnie, to u mnie jeste tak: od poniedziałku do środy pasują mi przedpołudnia tzn. tak do 13-15. a potem dopiero od ok. 19 ale jestem tak umęczona, że wolałabym za dnia:) za to w czwartki jestem całkiem wolna od 14 i w piątki od 10.30. więc z mojego punktu widzenia te 2 dni byłby najlepsze:) a, no i oczywiście sobota i niedziela. a jak jest u Was z czasem? pzdr. Odpowiedz Link
crossi Re: Ja tez jestem z wawy 05.11.05, 20:12 u mnie tak: poniedzialek do 15 i od 17 :) (oprocz tego co bedzie) wtorek caly czas z wyjatkiem 12-14 sroda wogole czwartek wogole piatek od 11 (ale w ten rowniz nie moge:() Odpowiedz Link
bzzzk Re: Ja tez jestem z wawy 05.11.05, 22:09 hmmm. no to może albo następny poniedziałek albo następny piątek? a, Czarownica, Ty do szkoły pewnie chodzisz, więc wnioskuję, że przed południem Ci nie będzie pasowało, prawda? od której byś mogła? pzdr. Odpowiedz Link
czarownica88 Re: Ja tez jestem z wawy 05.11.05, 22:22 z tych waszych rozkładów dnia to chyba piatek mi tylko pasuje bo koncze lekcje o 12 i mam cale popołudnie wolne. Wiec chyba nastepny piatek...? Odpowiedz Link
crossi Re: Ja tez jestem z wawy 06.11.05, 08:01 ok. to umowione. zdaje sie bedzie 18 w piatek nastepny. ale to jeszcze zobaczymy..i dogramy.pozdr Odpowiedz Link
czarownica88 Re: Ja tez jestem z wawy 06.11.05, 12:04 Nom to wstepnie dzien juz mamy... jeszcze tylko miejsce i godzina i bedziemy umówione =P a moze przeniesiemy to umawianie sie na gadu? 6208462 to jest moj nr ale to nie jest takie moje prawdziwe gadu. Jak bedzie wam sie chcialo to odezwijcie sie tam a ja sie odezwe z prawdziwego gadu. Ok? =) Mieszam ale tomoja specjalnosc =D pozdrawiam =) Odpowiedz Link
bzzzk Re: Ja tez jestem z wawy 06.11.05, 12:07 ja Wam na priv wyślę nr kom. bo z gadu to u mnie kiepsko, chwilowo nie mam;) ale jak będę miała to się odezwę, a jakże:) pzdr. Odpowiedz Link
czarownica88 Re: Ja tez jestem z wawy 11.11.05, 23:49 bzzzk twoj nr mam juz w komie zreszta dostalas esa ode mnie =) Mam nadzieje ze w ten piatek co teraz bedzie to juz sie spotkamy.... =) Odpowiedz Link