Dodaj do ulubionych

Z zupełnie innej beczki..

16.06.05, 14:22
Pomyślałam sobie, zeby dla odmiany stworzyć temat, w którym nie bedziemy
narzekać na h, opisywać metod depilacji itp.
W tym temacie powiedzmy coś o sobie, jak lubicie spędzać czas, jakiej muzyki
słuchacie, jakie macie hobby, czym się zajmujecie.. Piszcie o wszystkim co
lubicie :)
Obserwuj wątek
    • nacht_vogel Re: Z zupełnie innej beczki.. 16.06.05, 14:28
      Mam 18 lat, słucham zasadniczo metalu i gotyku (Iron Maiden, Black Sabbath,
      Rammstein, Alice Cooper, Closterkeller, Artrosis itd). Lubie spotykać się ze
      znajomymi, chodzić na koncerty, łazić po knajpach. Chciałabym studiować
      germanistykę. Od kilku tygodni mam chłopaka. Nie mam hobby w sumie:)
      • roska18 Re: Z zupełnie innej beczki.. 16.06.05, 16:36
        Za 2 miesiące skończę 18 lat...Słucham muzyki np.Myslovitz,Tori Amos,U2 czy
        ColdPlay, czy starych kawałków,lubię muzykę filmową;)Mam 3 przyjaciół z którymi
        głównie spędzam czas-chodząc po knajpach,oglądając filmy w kinie i w domu-nasze
        wieczory filmowe;),leżąc do góry brzuszkiem:P i rozmawiając,itd.itp.Ale mam też
        margines samotności=> co jakiś czas po prostu muszę pobyć sama...Chciałabym
        studiować turystykę,albo rehabilitację albo socjologię...Ciężki wybór;) Tak poza
        tym nie mam chłopaka-nie wiem czy to kwestia tego,że mam h.-nie sądzę,bo nie
        narzekam na brak zainteresowanie,ale to niestety nie idzie w duecie:|Ale
        największy dla mnie problem to przy takim układzie,kiedy miałbym chłopaka nie
        lubię mieć ram czasowych,w których muszę się mieścić-tyle czasu dla niego,tyle
        dla kumpel,tyle dla rodziny...itd.To troszkę klatak i duszę si ę w takim
        układzie wcześniej czy póżniej-niestety:(Hobby...Hmmm czytanie książęk,zbieranie
        starych poniemieckich pamiątek z czasów II wojny światowej...Tyle chyba
        pozdrawiam gorąco;)
        • nacht_vogel Re: Z zupełnie innej beczki.. 18.06.05, 12:52
          Nikt więcej nic o sobie nie napisze?
          • crossi Re: Z zupełnie innej beczki.. 18.06.05, 13:08
            ja!:)
            mam 21 lat. studiuje psychologie! jestem spod znaku wagi:) lubie duzo roznych
            rzeczy robic! wszystkiego z zyciu chcialabym sprubowac. lubie sporty
            ekstremalne, interesuje sie biernie motorami od jakiegos czasu, a ostatnio nawet
            czynnie troszeczke... moim marzeniem jest kupic sobie scigacza (narazie jezdze
            na crossie brata i na czoperku tatusia)
            pozdrawiam
            • anullka1990 Re: Z zupełnie innej beczki.. 23.06.05, 13:22
              hej!!
              mam 15 lat.słucham rocka i punk rocka(m.in.placebo,sex pistols,system of a
              down,the crash)lubie też bardzo deep purple,jimmi hendrixa,Queen..itp. Z hip
              hopu lubie tylko ascetoholix. Interesuje sie tatuażami(chce w przyszłości
              założyć swoje studio;);uwielbiam mustangi(samochody...:)chciałabym mieć
              mustanga shelby- zajebisty jest! mój stary ma mustanga cobrę 1995 r., też fajny
              wozik! :)) hm...interesuje sie także seryjnymi mordercami...:) dużo o nich
              czytam...to naprawde frascynujące!polecam stronke www.zbrodnia.of.pl!!! czasami
              też pisze wiersze, ale tylko wtedy gdy mam natchnienie (czyli baaardzo rzadko).
              chciałabym grać na gitarze elektrycznej ale nie mam słuchu i talentu
              muzycznego.... czasami brzdękam na mojej basówce, ale wtedy przylatuje
              moja "ukochana" sąsiadeczka i drze swoją "śliczną" mordkę :D
              to chyba na tyle... no i jeszcze spotykam sie ze znajomkami ale najczęściej z
              moja przyjaciółka!
              pozdrawiam!!
    • agatka555555 Re: Z zupełnie innej beczki.. 17.01.06, 14:40
      Ja mam 23 lata. W sumie to nie mam sprecyzowanego konkretnego hobby. Lubię
      słuchać przeróżnej muzyki, oprócz metalu. W wolnych chwilach lubię surfować w
      necie, obejrzeć jakis ciekawy film (najlepiej horro:P), wyjśc gdzieś do baru z
      chłopakiem lub koleżanką.
      Ale często miewam też stany depresyjne, więc wtedy zupełnie nic mnie nie cieszy:-//
      Pozdrawiam!!
      • paul_inka1 Re: Z zupełnie innej beczki.. 17.01.06, 15:23
        16 :) Hobby?? Czy ja wiem... Lubie czytać dobre książeczki, co nieco się
        komputerami interesuję :)
        Moja największa wada (może to zabrzmi dziwnie..): jestem przesadnie ostrożna ;)
        Wszystkiego się boję ;) Dziś poszłyśmy z dziewczynami na łyżwy. Zanim weszłam
        na lodowisko, minęło pół godziny (no, musiałam się przekonać...). Potem troszkę
        pojeździłam, zaliczyłam glebę (chyba lód...:D) parę razy ;) Wszystko mnie
        boli...:(
        Ale mam tez zaletę: jestem uparta i wytrwała ;) We czwartek wracam z qmpelą na
        lodowisko i muszę, po prostu MUSZĘ, nauczyć się jeździć na łyżwach :) C'mon,
        musi mi się udać ;) E tam, musi... Nauczę się :)

Pzdr :)
        • kaczryka Re: Z zupełnie innej beczki.. 17.01.06, 17:45
          Lat 18.Chłopaka-uznajmy,że brak.Hobby-muzyka,stary pop,dobry pop (wbrew pozorom
          istnieje_,metal(iron maiden,anathema,slipknot etc.można mnożyć),książki,książki
          i znowu książki.Czasem filmy,ale to rzadziej.Malowanie i fotografia,tworzenie
          stron www.itd:)
          • nacht_vogel Re: Z zupełnie innej beczki.. 20.01.06, 16:43
            Oglada ktoś "Losta"?:P
            • kaczryka Re: Z zupełnie innej beczki.. 22.01.06, 12:50
              ja chyba nawet nie wiem co to jest:x
              • zinga1 Re: Z zupełnie innej beczki.. 22.01.06, 13:28
                taki serial.amerykanski hit.leci w czwartek na 1.ogladałam jeden odcinek.
                • kaczryka Re: Z zupełnie innej beczki.. 24.01.06, 11:25
                  o,to nie:)odpada,chociaż może zerknę na jakiś odcinek z ciekawości babskiej:P
    • packa123 Re: Z zupełnie innej beczki.. 22.01.06, 15:18
      Ja też nie wiem co to. Jeszcze 2 m-ce i 18tka. Moje hobby, a raczej część życia
      to siatkówka...piękny sport;) Lubie książki (oprócz lektur) a tak poza tym to
      dobry film z chłopakiem. Plany na przyszłość?? AWF w Krakowie- marzenie od
      dziecka... mam nadzieję, że się spełni. Aha muzyka: przede wszystkim rock,
      blues, reagge. polskie i zagraniczne (Hey, Dżem, Happysad, Bob Marley itp) ale
      także jak coś wpadnie w ucho. Pozdrawiam
      • nacht_vogel Re: Z zupełnie innej beczki.. 23.01.06, 19:22
        Zajefajny serial:P Zaskakujący bardzo. Po raz pierwszy sie tak wkręciłam.
        • totylkomina Re: Z zupełnie innej beczki.. 23.01.06, 23:05
          wiecie co dzieczta..to ja myslalam,ze wy starsze jestescie:))mam 22 lata,lubie jezyki obce,wyjezdzac z kraju, interesuje sie przede wszystkim muzyka i mam na ten temat naprawde spora wiedze,dalej to moda, moj chlop, ksiazki,net, net i net,slowniki polskie i rozne tam takie,znajomi wiadomo, ale ostatnio nie, bo mi sie nie chce wychodzic z domu..za zimno..no i musze skonczyc studia:))i jeszcze tak sobie dodam,wiem,ze nie powinnam tu skoro ma byc o czyms innym,ale..lecze sie juz jakies 3 lata i wlasciwie to caly czas probuje zbic prolaktyne na co juz starcilam nadzieje..a wlosy..dalej sa..dzizys i chyba zawsze beda..tragedia,ale jakos sobie z tym radze..moj chlopak juz sie przyzywyczail do nieogolonych nog i bikini..jak sie ogole to razcej sie cieszy,ze niedziela jakas czy swieto..heh..pozdrawiam wszystki:)
    • beemka5 Re: Z zupełnie innej beczki.. 25.01.06, 15:52
      Mam 23lata.Studiuje zaocznie i pracuje od 2 lat w super firmie z super
      osobami.Uwielbiam samochody,mam fioła na ich punkcie razem z bratem:))Mam za
      soba nieudany 5letni zwiazek,ktory skonczyl sie zdrada tej drugiej osoby..ale
      dalej wierze w milosc i bede wierzyc:))
      Bede sie bronic w tym roku wiec trzymajcie kciuki:))miejmy nadzieje ze wszystko
      sie uda!!pozdrwaiam cieplutko:))
      • kaczryka Re: Z zupełnie innej beczki.. 25.01.06, 20:54
        to trzymam te kciuki i nie puszczam:)
    • portret.doriana.graya Re: Z zupełnie innej beczki.. 30.01.06, 11:27
      30 lat. Z natury nietowarzyska. Czas najbardziej lubię spędzać sama ze sobą lub
      w towarzystwie książek. Muzyki słucham różnej, czasy kiedy się na tym znałam i
      wiedziałam co dokładnie lubię a czego nie dawno już minęły. No, ale kiedyś to z
      radia można się było dużo dowiedzieć i muzyka nieco bardziej różnorodna bywała,
      a teraz to taka sieczka, że najlepiej się chyba słucha ciszy. Zwłaszcza w lesie
      na spacerze.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka