Dodaj do ulubionych

czy mozna w jakis sposob zmiekczyc wyrwany wlos???

01.11.05, 21:44
Czy mozna w jakis sposób zmiękczyć wyrwany włos, chodzi mi głównie o włosy
wokół sutków, wiem ze moze jak sobie rozjaśnie to mniej bedzie widac ale co z
dotykiem czy da sie w jakis sposób te cholerne wlosy zmiekczyc aby byly
przyjemniejsze w dotyku przez to czuje obrzydzenie do siebie :( pomozcie
Obserwuj wątek
    • she14 Re: czy mozna w jakis sposob zmiekczyc wyrwany wl 28.11.05, 09:05
      CZEMU NIKT NIE CHE ODPOWIEDZIEC MI NA TO PYTANIE? CZY NIKT NIE ZNA
      ODPOWIEDZI....?
      • tatiana8 Re: czy mozna w jakis sposob zmiekczyc wyrwany wl 28.11.05, 11:14
        Ja nie wiem, jak zmiękczyć, dlatego jak tylko odrastają, od razu je wyrywam.
        Moze jak będziesz systematycznie rozjaśniać, to może się osłabią i bedą miększe.

Pozdrawiam
    • beemka5 Re: czy mozna w jakis sposob zmiekczyc wyrwany wl 28.11.05, 17:21
      mysle ze nie ma szans je zmiekczyc.Ja rowniez wyrywam pensetą bo chyba nie ma
      innego wyjscia.pozdr.
    • she14 Re: czy mozna w jakis sposob zmiekczyc wyrwany wl 29.11.05, 14:45
      a nie robia wam sie po wyrwaniu jak wlos zaczyna wyrastac rany? mi wlosy
      wrastaja w skore co nastepnie objawia sie potwornymi zgrubieniami cos w rodzaju
      pryszczy i pozniej musze to dlubac aby dostac sie do wrosnietego wlosa co
      powoduje bolesne rany? mam juz tego dosyc wiec postanowilam nie wyrywac ich i
      rozjasnic a wy? jak sobie z tym radzicie?
      pozdrowionka
    • beemka5 Re: czy mozna w jakis sposob zmiekczyc wyrwany wl 29.11.05, 17:31
      mam dokładnie ten sam problem co ty,też mi wrastają i robią się rany!Ja ich nie
      rozjaśnie bo są długie i bardzo czarne.Nie wiem,jak narazie wyrywam bo chyba
      nie ma innego wyjścia.pozdr.
      • she14 Re: czy mozna w jakis sposob zmiekczyc wyrwany wl 30.11.05, 11:51
        ja tez mam czarne i dlugie,ale mam po prostu dosyc i juz nie bede wyrywac bo
        nie chce juz tych ran i widoku jaki po nich jest.Sprobuje rozjasnic ale przed
        tym skonsultuje sie z lekarzem jak nic nie ustali a rozjasnianie nie pomoze to
        moze znowu zaczne wyrywac, ale wątpię. A nie myslalyscie o usunięciu wlosów
        wokół sutków laserem? czy któraś z was probowala i jakie sa tego rezultaty?
        pozdrowionka
    • tatiana8 Re: czy mozna w jakis sposob zmiekczyc wyrwany wl 30.11.05, 10:04
      Takie zgrubienia robią mi się, na piersiach na szczęście nie, ale w okolicach
      bikini i na wewnętrznej stronie ud. Ja to po prostu wyciskam (tak jak
      pryszcza), myślę, że to lepszy sposób niż dłubanie, bo nie mam blizn. Trzeba
      wycisnąć, aż wyjdzie włosek, czasem nawet go wyrywać nie trzeba, bo sam
      wychodzi, zresztą... same wiecie. Na koniec dezynfekuje pryszcza spirytusem.

Dla mnie najgorsze jest to, że w okolicach bikinii wrastają mi czasem włosy
      głęboko, włos jest widoczny bo prześwituje przez skórę, ale nie wiadomo, jak go
      wydobyć.
      • roska18 Re: czy mozna w jakis sposob zmiekczyc wyrwany wl 30.11.05, 15:43
        Witam Was;)!!! Ja na takie problemy stosuje peeling(raz na tydzień)albo masuje
        specjalna rekawica,by włoski mogły się same przebic przez skórę...nie wiem czy
        dla Was będzie to dobry sposób...ale u mnie działa i przynajmniej nie mam
        ran:)pozdrówka;)!
    • beemka5 Re: czy mozna w jakis sposob zmiekczyc wyrwany wl 30.11.05, 17:57
      mysle ze laser to chyba bedzie jedyny sposob na pozbycie sie tych paskudnych
      wloskow.Ja w połowie grudnia ide na drugi zabieg laserem
      (uda,bikini,pośladki),nie wiem czy to ma sens ale probuje.Jak to sie uda to
      pojde zrobić sobie włosy wokół sutków...jak wczesniej nie zbankrutuje,bo drogo
      ta "przyjemność" wychodzi a boli jak diabli..pozdr:)
      • she14 Re: czy mozna w jakis sposob zmiekczyc wyrwany wl 01.12.05, 22:29
        Słuchajcie!? a jak to powiedzieć facetowi bo mam ciagle opory przed tym ze
        gdybym miala faceta na pewno nie chcialby byc z kims kto ma wlosy na piersiach.
        caly czas jak ktos chcialby ze mna byc to sie wycofuje bo boje sie ze mnie
        wysmieje i rozgada innym o tym co ja mam a nie znioslabym tego. Na pewno
        wolalby miec dziewczyne z gladkimi piersiami a nie jakas tarke i to jeszcze
        oszpecona. moje zycie chyba bedzie tylko i na zawsze w samotnosci a tak bardzo
        chcialabym kogos miec... dlaczego to przytrafilo soe wlasnie mnie? ;(
        • kaczryka Re: czy mozna w jakis sposob zmiekczyc wyrwany wl 02.12.05, 11:30
          ano opory ma sie zawsze.i sama mialam niezle.mowilam jedynie,ze problem mam.na
          pytanie jaki nie odpowiadalam,bo nie ma jak.w koncu naszedl nas czas klotni,tak
          zesmy sie prawie rozeszli.'bo masz problemy,mowic nie chcesz',to
          powiedzialam,wprost po prostu-mam,koniec.i... no i jestesmy sobie dalej
          razem.ot,po prostu.
    • kaczryka Re: czy mozna w jakis sposob zmiekczyc wyrwany wl 02.12.05, 11:48
      zmiękczyć się chyba nie da,ale po wyrwaniu zawsze na dekolt robie sobie
      tzw.parowke. nie ma sladow po wyrwaniu,piersi robia sie jedrne i mile w dotyku:)
    • mika9924 Re: czy mozna w jakis sposob zmiekczyc wyrwany wl 02.12.05, 14:00
      Ja rozjasniam woda uleniona 12% a te ciemniejsze wyrywam peseta.Pozdr
    • beemka5 Re: czy mozna w jakis sposob zmiekczyc wyrwany wl 03.12.05, 13:05
      a co to za parówka??? a jesli chodzi o facetow to ja tez mialam ogromny problem
      zeby to powiedziec.Z moim pierwszym chlopakiem rozstalam sie po 5latach bycia
      razem i nie wyobrazalam sobie jak moglabym to komus innemu powiedziec.Ale stalo
      sie,powiedzialam...nie jestesmy razem,ale to nie z powodu wloskow.Ale chyba
      powiedzialam mu to dlatego ze zajmowal sie zawodowo medycyna i taki przypadek
      jak moj nie robil na nim wrazenia.Nie wiem czy kiedykolwiek jeszcze sie
      przelamie..czas pokaze.ale nie zaluje niczego!ciesze sie z jednego:ze moge
      wejsc na to forum i pogadac z osobami ktore mnie rozumieja,poprostu nie jestem
      sama z tym paskudztwem!pozdr
      • kaczryka Re: czy mozna w jakis sposob zmiekczyc wyrwany wl 04.12.05, 00:33
        parówka,to wrzątek nalany do miski.nachylasz się i okrywasz ręcznikiem tak by
        para leciała na dekolt.ale radze ostroznosc,bo nie moze byc zupełny wrzatek jak
        w przypadku twarzy. stosuje od niedawna,chyba ze dwa,trzy razy,a efekty mam
        niemal natychmiastowe.co do chlopaka-moj nie lekarz a rozumie:)lepiej byc
        szczerym,przynajmniej gdy mnie dotyka wiem,ze nie bedzie pytan o to, tylko
        normalne swiadome zblizenie:)
    • beemka5 Re: czy mozna w jakis sposob zmiekczyc wyrwany wl 04.12.05, 17:23
      kaczryka,masz calkowita racje odnosnie chlopaka.Mam nadzieje ze kiedys tez
      spotkam kogos takiego! A co do parowki,to sprobuje,wielkie dzieki.pozdr
      • kaczryka Re: czy mozna w jakis sposob zmiekczyc wyrwany wl 04.12.05, 22:34
        ja wiem,ze spotkasz na pewno:)i zyczę Ci tego:)
        mam nadzieje,ze pomoze Ci jak mi.
        • she14 Re: czy mozna w jakis sposob zmiekczyc wyrwany wl 07.12.05, 10:48
          hej! dlugo tu nie zagladalam ale chcialam wszystkim dziewczynom podziekowac za
          odpowiedzi bardzo mi pomogly troszke sobie popisze co sadze o tym paskudztwie,
          wiem ze to trudne powiedzec o tyms komus bo niestety jest taka moda na
          pozbywanie sie owlosienia a wystepowanie go w nietypowych miejscah jest dla
          niektorych dziwne i obrzydliwe, uwazam ze o tej chorobie jest zbyt malo mowione
          i malo osob o niej wie. Czytalam gdzies ze ta chroba wystepuje do 10% kobiet a
          lekarze najczesciej ja ignoruja, moze kiedys to sie zmieni bo zyciejest po to
          aby je wykorzystac a nie dolowac sie z powodu tego chlerstwa, stwierdzilam ze
          jak bedzie komus naprawde na mnie zalezalo to pokocha mnie taka jaka jestem-
          choc trudno mi sie pozbyc tego ze przez to kalecze sie gdyz wrastajace wlosy
          tworza mi rany ktore musze pzniej rozdlubywac co stwarza straszny bol, ale
          probuje przestac choc to trudne, moze ta druga osoba mnie o tym zmotywuje i
          bede potrafila powiedziec o tym swoim najblizszym.... no ale zobaczymy, zycze
          wszystkim dziewczynom aby byly dzielne i sie nie poddawaly ale przede wszystkim
          aby znalazly swoje szczescie w zyciu buzka dla wszystkich ;*
          • kaczryka Re: czy mozna w jakis sposob zmiekczyc wyrwany wl 08.12.05, 18:01
            i tobie również:)
            trzymaj się:)
    • kaczryka Re: czy mozna w jakis sposob zmiekczyc wyrwany wl 18.12.05, 20:06
      przepraszam,nie zrozumiałam.
      czyżby coś ci we mnie nie pasowało???
    • kaczryka Re: czy mozna w jakis sposob zmiekczyc wyrwany wl 18.12.05, 20:33
      masz racje.nic mi nie pomoże.
      jak może ktoś/coś pomóc osobie której to niepotrzebne?
      nie może:)
      o czym więc piszesz,nie rozumiem.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka