Dodaj do ulubionych

elektroliza w krakowie

27.03.06, 14:09
witam wszystkich!tak jak pewnie niektore z was mam problem z włoskami
rosnacymi na brodzie,szyji i nad górną wargą.Zdecydowałam się na elektorlizę w
salonie przy ul. Toruńskiej 14 u pani Bess w krakowie oczywiście.Nie byłam
jeszcze na żadnym zabiegu ale mam pytanie do was czy znacie może ten salon i
czy nie wiecie czy jest ona dobrą kosmetyczką w elektrolizie?bo naprawde dużo
zależy od dobrej kosmetyczki wtedy nie powstają żadne blizny.Lub czy znacie
może jakiś inny dobry salon i kosmetyczkę do elekrolizy w krakowie??bardzo
proszę o radę.Mam już dość wyrywania włosków pęsetą.podrawiam serdecznie!
Obserwuj wątek
    • gosia256 Re: elektroliza w krakowie 28.03.06, 00:42
      hej madziu:)

tez zdecydowalam sie na elektrolize tylko nie wiem gdzie ;) napisz prosze czy
      bylas na torunskiej i jaki efekt:)

trzymaj sie cieplutko:*:*
      • pluszaczka Re: elektroliza w krakowie 29.03.06, 11:30
        hehe, no ja sie wybieram juz kilka miesiecy juz kilka razy prosilam o jakies
        namiary i nic... chyba zadna z krakusek jeszcze elektrolizy nie robila...
        trudno, ktoras z nas musi byc pierwsza:]
        jaik juz bylyscie dziewczyny to napiszcie, jak nie to ja napisze jak bede...
        • gosia256 Re: elektroliza w krakowie 29.03.06, 13:04
          pluszaczka to moze razem pojdziemy, we dwie zawsze razniej;) kurde te wlochy
          zaczynaja mi przyslaniac caly swiat:/ ale nie pozwole na to!!! poki co biore sie
          za pisanie pracy magisterskiej;p a w piatek ide na wizyte do juniora;)trzymajcie
          sie dziewczyny:):):)
    • madziaa27 Re: elektroliza w krakowie 29.03.06, 13:31
      hehe wiec chyba bede pierwsza:)jestem juz pewna tego ze pójdę zawsze to coś
      nowego i chcę spróbować napiszę potem jak było:)wybieram się za jakiś tydzień
      więc trzymajcie kciuki!mam nadzieję ze nie zostana mi po tym żadne blizny które
      bedą znikać w nieskończoność...do usłyszenia!mam nadzieję że będzie dobrze:)
      • igielka82 Re: elektroliza w krakowie 29.03.06, 23:06
        Ja się dołanczam i czekam na relacje..

A jaki jest koszt?
    • gosia256 Re: elektroliza w krakowie 01.04.06, 22:34
      hej hej i ktora z was sie odwazyla???????? pozdrawiam cieplo:)
      • madziaa27 Re: elektroliza w krakowie 10.04.06, 11:25
        hej dziewczyny!więc odważylam się tak jak pisałam i byłam na tej
        elektrolizie.nie było tak źle ból naprawde jest prawie że znikomy jak małe
        ukłucie igiełką i da sie przeżyć!zaczerwienie znika po około godzinie a potem
        zostają tylko małe czerwone punkciki które do okolo kilku dni również sie
        goją.ale to można przeżyć w końcu od czego jest puder:)póki co jestem zadowolona
        i najważniejsze jest to ze te włoski w tych miejscach już nigdy mi nie
        urosną!!:)ide jeszcze raz po świetach a potem to juz tylko raz na miesiąc no i
        po problemie:)wiec nie żąłuję że poszłam i radzę wam to samo!pozdrawiam:)
        • gosia256 Re: elektroliza w krakowie 10.04.06, 21:08
          madziu a jaki koszt??? masz moze numer telefonu?? adres?? pozdrawiam cieplo:*:*
          • madziaa27 Re: elektroliza w krakowie 10.04.06, 21:30
            hej:) adres to:ul.Toruńska 14 na miasteczku przed akademikami zaraz a tel
            to:636-12-28 i 501-589-641. Koszt jest 30zł za 15 min ja zaplacilam 45min
            dlatego bo troszke to trwa jednak:)pozdrawiam:)
            • madziaa27 Re: elektroliza w krakowie 10.04.06, 21:31
              tzn 45zł zapłaciłam:)
        • gosia256 Re: elektroliza w krakowie 10.04.06, 22:47
          to ja po swietach tam sie zjawie:):) poki co zaliczylam pobyt w szpitalu i
          czekam na wyniki:) ehhh hormony szaleja ;)dzieki magdus:*:*
          • madziaa27 Re: elektroliza w krakowie 11.04.06, 08:34
            nie ma za co:)to mam nadzieję że wszystko oki u Ciebie.ja hormony mam niby w
            normie a lekarz mi powiedział że po prostu to przez fotoreceptory skórne no i
            może troche genetycznie uwarunkowane.ale tą elektrolizę naprawdę polecam żadnych
            blizn na pewno nie bedzie i wszystko się ładnie goi:)pozdrawiam!
            • beata214 Re: elektroliza w krakowie 11.04.06, 10:15
              Jak się przygotować? Czy włoski trzeba np. tylko golic przed elektroliza czy
              mozna depilowac?
              • madziaa27 Re: elektroliza w krakowie 11.04.06, 12:58
                włosków nie można depilować woskiem ani wyrywać pęsetą,jedynie zwykłą maszynką
                lub przycinać troszke.pozdrawiam.
                • totylkomina Re: elektroliza w krakowie 11.04.06, 13:55
                  powiedzcie mi dziewczeta czy elektrolize moge zastosowac na brzuch?? i to faktycznie nie odrasta potem?czyli,ze dziala jak laser?
                  pozdrawiam wszsytkie:)
                  • madziaa27 Re: elektroliza w krakowie 11.04.06, 20:16
                    kosmetyczka mi powiedziała że te włoski na pewno na 300% już mi nie odrosną
                    wierzę jej i mam taką nadzieję że tak będzie:)do tej pry nic mi nie odrosło a
                    normlanie to już bym miała ich troszkę:)wydaje mi się że włoski na brzuchu też
                    można usunąć elektrolizą bo okolice bikini wiem że można i ta kosmetyczka też to
                    robi.pozdrawiam:)
    • gosia256 Re: elektroliza w krakowie 26.04.06, 15:16
      bylam dzisiaj u pani bess:) kobieta jest naprawde super:)na razie wywoskowala mi
      rączki i paszki:) w przyszlym tygodniu nóżki będą no i elektroliza włosków na
      buźce bo na razie musze zapuscic :/ i szkoda ze to wszystko takie drogie:(:( ehh
      lekarz, leki, depilacja równa się w tym miesiącu bankrut jestem:(
      • zoey77 Re: elektroliza w krakowie 26.04.06, 17:30
        witam wszystkich
        nie jestem z krakowa ale chciałabym odwiedzić gabinet pani bess,czy moglibyście
        mi powiedzieć ile mniej więcej takich zabiegów jest potrzebne żeby te (mnóstwo
        epitetów)włosy z brody usunąć?
        pytanie do gosia256 -czy woskowanie pach jest do zniesienia w skali 1-10 jaki
        jest ból?I jak długie muszą być włosy na brodzie(bo pisałaś że msuisz zapuścić?
        dzięki za info
        fajne jest ,że człowiek z tym problemem nie jest sam na swiecie
        i że inni z nim walczą !!
        • gosia256 Re: elektroliza w krakowie 26.04.06, 21:39
          hej:) z tym woskowaniem to jest taka sprawa ze spodziewalam sie ogromnego bólu;)
          a był bardzo znikomy:) da sie przezyc:):):) na buzce mam miec taki 4 dniowy
          zarost.. ehh w ogole z tym zapuszcaniem to mi sie nie podoba;) bo tu dlugi
          weekend i ani mordki nie mozna pokazac ani nozek:(:( ale cos za cos:) ehh super
          fajne uczucie miec gladziutkie raczki chocby na te kilka chwil;)
          • misiaczkaaa Re: elektroliza w krakowie 05.05.06, 15:05
            Ja chyba sie tez wybiore do pani bess, mam nadzieje ze babka sie zna na tym bo
            slyszalam o roznych przypadkach o poparzeniach, bliznach i o nieumiejetnym
            usuwaniu.Jak ktoras z was kochane forumniczki pojdzie do pani bess niech sie
            pochwali jak bylo???pozdrawiam, a wlasnie czy mozna usunac tez jasniejsze
            wloski????
            • rozaza Re: elektroliza w krakowie 07.05.06, 12:52
              a czy elektrolizą można usunąć włosy z rąk ( dłoni i przedramion) i czy muszą
              to być grube włosy? i czy stan hormonów musi być uregulowany?
    • ulka42 Re: elektroliza w krakowie 11.05.06, 15:58
      Czy przy wykonywaniu elektrolizy, lekarka usuwała was włos, czy go zostawiała.
      Byłam na zabiegu elektrolizy,który wykonywała lekarz dermatolog,lecz jedynie
      nakłuwała miejsce wyrastania włosa igłą, lecz nie usuwała włosów. Powiedziała,
      że po kilku dniach same wypadną. Nie wiem co o tym sądzić? Sam zabieg nie był
      bardzo bolesny, lecz są czerwone krostki niestety...
      • igielka82 Re: elektroliza w krakowie 26.05.06, 20:46
        madzia i jak te wloski?nie odrastają Ci nadal.?bo ja coraz poważniej mysle o
        tej elektrolizie.A jesli rzeczywicie pomaga - to nie bede przeplacac za laser.
        Ja chce zrobic brode i szyje. Moze jeszcze wąsik:D

Powiedz mi jeszcze czy za pierwsza wizyte sie placi? i czy na pierwszej wizycie
        juz mialas ten zabieg.?

Pozdrawiam
        • madziaa27 Re: elektroliza w krakowie 27.05.06, 13:14
          hej:)tak elektroliza rzeczywiście pomaga!ja jestem zadowolona póki co:)wymaga to
          troche czasu aby pozbyć sie wszystkich włosków (około pół roku) ale warto.ja
          widzę sama po sobie że w niektórych miejscach nie rosną mi już włoski.no i
          kosztuje to o wiele mniej niż laser a z tym laserem to różnie bywa i sama
          kosmetyczka mi go odradzała.I na 1 wizycie też miałam już ją robioną i też
          zapłaciłam.im szybciej tym lepiej wiadomo:)ja naprawdę polecam elektrolizę:)
          • igielka82 Re: elektroliza w krakowie 20.06.06, 12:29
            Madzia proszę Cię napisz czy byłas kolejny raz - i czy naprawde to skutkuje
            nadal. Ja sie dalej zastanawiam, a mam juz dosć tych włosów na szyi i brodzie-
            najlepiej by było w golfie chodzić, a depilować już nie mam sił.
            Powiedz czy ty sie przygotowywalas jakos do tego zabiegu? Bo mam troche obawy
            dot. golenia żyletka szyi i brody, bo jak ta elektroliza nie pomoże to wtedy
            chyba sie zamkne w jakies komorce. Gdyby nie ta szyja i broda to bym siedziala
            cicho, a tak to mam dosc juz tego-wyrywania.
            • madziaa27 Re: elektroliza w krakowie 22.06.06, 00:26
              hej!byłam właśnie dwa dni temu na którymś już z kolei zabiegu.to naprawdę
              skutkuje tylko trzeba trochę czasu no i cierpliwości:)ale lepsze to niż nic
              nierobienie z nimi...naprawdę polecam taką depilację i nie żałuję,że chodzę na
              te zabiegi.Jeśli masz jakieś obawy i wątpliwości pani kosmetyczka z pewnością Ci
              wszystko wyjaśni.Nie trzeba się przygotowywać do zabiegu tylko poczekać na
              kilkudniowy zarost...wystarczą naprawdę bardzo krótkie włoski aby można było je
              uchwycić.Powodzenia:)
              • dyzurna Re: elektroliza w krakowie 22.06.06, 10:21
                czy karmienie piersia jest przeciwskazaniem do elektrolizy? nie wiecie moze?
                • a.kwiatkowski44 Re: elektroliza w krakowie 31.01.17, 18:10
                  dużo w tej dyskusji różnych dziwnych informacji - całkowicie nieprawdziwych - na temat elektrolizy. jeżeli macie problemy to polecam www.kosmetyka-krakow.pl/dzial-15,3,,-.html tam znajdziecie odpowiedzi na wszystkie pytania i otrzymacie szansę na pozbycie się problemu. Ja już problemu z włosami nie mam. Pzdr Barbara
    • annsci90 Re: elektroliza w krakowie 21.02.17, 17:44
      Witam :)
      Mam pytanie odnośnie sposobu usuwania włosków za pomocą elektrolizy, a lasera np. lightsheer duet, która z tych metod jest bardziej skuteczna. Niestety poruszany problem mnie także dotyczy. Jestem z Karkowa i chciałabym w końcu pozbyć się tego cholerstwa raz na zawsze. Nie wiem czy jest możliwe a jeśli jest to jaki sposób jest najskuteczniejszy? Może któraś z Was mi coś doradzi?
      Pozdrawiam :)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka