Dodaj do ulubionych

Gdzie jedziecie na wakacje???

22.07.06, 10:38
Tak jak w temacie chcialam sie dowiedziec gdzie jedziecie...i czy wogole
jedziecie...bo ja przez ta przypadlosc zostaje w domu...
Obserwuj wątek
    • everyyou Re: Gdzie jedziecie na wakacje??? 22.07.06, 10:39
      Ci ktorzy juz byli te sie oczywiscie moga podzielic z nami tym gdzie byli :)
    • beemka5 Re: Gdzie jedziecie na wakacje??? 22.07.06, 11:32
      witam wszytskich!daawwnnooo nie bylam na forum:))
      a odnosnie pytania o wakacje to jasne ze jade nad morze,nie pozwole zeby nasza
      wstretna dolegliwosc zepula mi wakacje,oj nie! katuje sie tylko depilatorem
      elektrycznym i zadna opcja nie wchodzi w gre,moze czasem krem do depilacji!boli
      jak niewiem,ale juz sie przyzwyczailam do bolu. pozdrawiam, i dziewczyny nie
      dajcie sie
      • nacht_vogel Re: Gdzie jedziecie na wakacje??? 22.07.06, 14:41
        Nie ma sensu zostawać w domu i zamykać sie na 4 spusty! Mozesz np. pojechać w
        góry, nie musisz przecież po nich łazic w bikini! Wakacje nie składają się tylko
        z plaży czy basenu. Jest tyle możliwości. Pozwiedzać mozna itp.
        Ja wyjeżdzam w sierpniu do Czech.
        • everyyou Re: Gdzie jedziecie na wakacje??? 22.07.06, 16:57
          hmm...moze i masz racje, ale czy ja mam tyle mozliwosci to nie wiem, jestem
          niepelnoletnia wiec sa one w pewnym stopniu ograniczone...do tego nikt nie wie
          o moim problemie i chociaz wiem ze powinnam cos z tym zrobic to jakos nie moge
          i powoli godze sie z tym ze tak jest...ale wam zycze milego wyjazdu :)
          • zanilk Re: Gdzie jedziecie na wakacje??? 22.07.06, 17:50
            ja będę okupywać plażę:)
            • crossi Re: Gdzie jedziecie na wakacje??? 25.07.06, 12:00
              zapuscilam wlosy na udach i poszlam do kosmetyczki na dpilacje.... (bolalo
              nieziemsko...) mimo iz zostalo duzo pojedynczych wloskow, a skora w dotyku wcale
              nie byla gladka, to z daleka wygladala dobrze.. przez pare dni, pozniej zaczely
              odrastac (wydaje mi sie ze te urwane) a teraz pod skora mam pelno czarnych
              kropek...robie pilingi codziennie a te wloski nie chca wyjsc na wierzch! nie
              moge sie doczekac az odrosna i znowu pojde na wosk!!!

no ale zeby nie bylo tak calkiem nie na temat to z tymi parodniowymi z wygladu
              fajnymi nogami pojechalam sobie nad wode z chlopakiem.. i bylo cudnie!
    • everyyou Re: Gdzie jedziecie na wakacje??? 25.07.06, 13:35
      :)a jak jedziecie nad morze lub nad jakies jezioro to jaki kostium zakladacie
      jedno czy dwu-czesciowy...?
      • zanilk Re: Gdzie jedziecie na wakacje??? 25.07.06, 15:24
        bikini 8)
        • everyyou Re: Gdzie jedziecie na wakacje??? 25.07.06, 23:03
          heh...marzenie ;)
          • zanilk Re: Gdzie jedziecie na wakacje??? 25.07.06, 23:17
            raczej wmawianie sobie,że to marzenie.skoro ja mogę, to czemu nie ty?
            • everyyou Re: Gdzie jedziecie na wakacje??? 26.07.06, 13:55
              bo to chyba normalne, ze jezeli cos sie nam niepodoba w naszym wygladzie, cos
              jest dla nas nieatrakcyjne to staramy sie to ukryc, jakos zamaskowac a nie
              pokazywac i dlatego wlasnie niemoge sobie na to pozwolic bo wiem ze to nie
              bedzie dobrze wygladalo :)
              • zanilk Re: Gdzie jedziecie na wakacje??? 26.07.06, 14:49
                ja jestem brzydka z natury, ale sorry, parodii odstawiać nie mam zamiaru i nie
                będę siedzieć wyubierana na plaży. poza tym jak to pyta moja matka: a czy ty
                naprawdę sądzisz, że ludzie nie mają nic do roboty tylko się gapić, co i gdzie?
                I jak się okazuje, skutkuje. Na plażę jeżdżę każdego lata, ubieram stroje
                dwuczęściowe. Bynajmniej nie ma dziwnych spojrzeń, ani głupich komentarzy.
                Życia sobie nie będe sprowadzać do siedzenia w domu i kwilenia o własnym
                nieszczęściu, bo dla mnie jest to bez większego sensu, naprawdę. Nawet nie
                zdajesz sobie sprawy, jak się sama ograniczasz i doprowadzasz do szaleństwa.
                • everyyou Re: Gdzie jedziecie na wakacje??? 26.07.06, 15:10
                  No i gratulacje...nie moge sie porownywac z toba bo nie wiem jak wygladasz, w
                  innym temacie pisalas zebym nie usowala wloskow...wiec nie wiem o co ci w tym
                  momencie chodzi , jezeli ty usuwasz to i moze nie masz problemu i wszystko jest
                  super, wiec i moze nie ma glupich spojrzen, pozatym widze ze masz inny
                  charakter, bo nie przejmujesz sie co inni o tobie mysla-i to dobrze, ale zrozum
                  ze sa osoby inne od ciebie a co do tego szalenstwa i ograniczen to bez przesady
                  nie siedze w domu, mam przyjaciol i czesto wychodze...a to ze ma sie czasem
                  jakies dolki to chyba tez normalne
                  • zanilk Re: Gdzie jedziecie na wakacje??? 26.07.06, 18:37
                    wiem, że są osoby inne ode mnie, ale z całym szacunkiem dla każdej jednej
                    osoby, która ma depresje/dołki wywołane hirsutyzmem-żałosne jest siedzenie i
                    wycie na forach, jak wam źle i niedobrze. jeśli tak sama na siebie patrzysz, to
                    czego oczekujesz od innych?
                    • everyyou Re: Gdzie jedziecie na wakacje??? 26.07.06, 20:30
                      Ty jakos wszystko wyolbrzymiasz...a jezeli ktos bedzie mial ochote udielic sie
                      na forum i troche sie pozalic to nie rozumiem co w tym zlego...przeciez nie
                      musisz tego kometowac, oceniac, ani wogole na to patrzec...mimo, ze dla ciebie
                      jest to zalosne...
                      • zanilk Re: Gdzie jedziecie na wakacje??? 26.07.06, 20:35
                        opacznie zrozumiałaś. owszem, jeśli ktoś się pożali uważam, że jest to w
                        porządku, bo to pomaga, ale znajdziesz wiele przypadków, które jedyne, co robią
                        to właśnie żalą się, a gdy ktoś coś powie dadzą jasno do zrozumienia, że to one
                        mają najgorzej na świecie i tyle. taka z nimi dyskusja.
                        bo mimo wszystko dla mnie jest różnica, kiedy żali się dziewczyna, która walczy
                        z hirsutyzmem na każdym kroku i nie poddaje się i żali się raz na sto lat, a
                        tym, że żali się dziewczyna, która nic nie zrobi w kierunku, by było lepiej
                        tylko siedzi i marudzi, bo jej źle, bo jej niedobrze. niestety, uważam że
                        ludzie mają mimo wszystko większe zmartwienia niż hirutyzm, dlatego jojczenie i
                        nicnierobienie uznaję za żałosne, choć jest to czysto subiektywne zdanie.
                        • everyyou Re: Gdzie jedziecie na wakacje??? 26.07.06, 23:02
                          No napewno sa wieksze zmartwienia, dlatego nie mozna dac sie zwariowac...ale
                          ludzie sa rozni i nie nalezy o tym zapominac...jednym wlasnie nawet takie jak
                          ty to ujelas jojczenie moze pomoc, bo moze nie maja komu o tym powiedziec, brak
                          im odwagi a wyrzucenie z siebie tego co lezy na sercu, moze sie okazac dla nich
                          dobre, chociaz moze wydawac sie zalosne pozdrawiam :)
                          • everyyou Re: Gdzie jedziecie na wakacje??? 26.07.06, 23:05
                            *nie zapominac ;)
                            • zanilk Re: Gdzie jedziecie na wakacje??? 26.07.06, 23:39
                              Nie zapominam i dlatego nie krytykuję tego bezpośrednio, a jedynie powiedziałam
                              o tym w tym konkretnym poście.

Cuz this life is too short to deal it just for you
                              But when you feel so powerless what are you gonna do
                              But say what you want
                              • zanilk Re: Gdzie jedziecie na wakacje??? 26.07.06, 23:44
                                choć trzeba też pamiętać, że wylewanie żali na forum nakręca innych.niestety.
                                (nakręca nie do wylewania żali, ale do myślenia o sobie w kategorii
                                biedny,pokrzywdzony człowiek,przez co wpada się w jeszcze większe kompleksy).
                                • everyyou Re: Gdzie jedziecie na wakacje??? 27.07.06, 11:48
                                  rzeczywiscie to moze miec i takie skutki
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka