everyyou 22.07.06, 10:38 Tak jak w temacie chcialam sie dowiedziec gdzie jedziecie...i czy wogole jedziecie...bo ja przez ta przypadlosc zostaje w domu... Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
everyyou Re: Gdzie jedziecie na wakacje??? 22.07.06, 10:39 Ci ktorzy juz byli te sie oczywiscie moga podzielic z nami tym gdzie byli :) Odpowiedz Link
beemka5 Re: Gdzie jedziecie na wakacje??? 22.07.06, 11:32 witam wszytskich!daawwnnooo nie bylam na forum:)) a odnosnie pytania o wakacje to jasne ze jade nad morze,nie pozwole zeby nasza wstretna dolegliwosc zepula mi wakacje,oj nie! katuje sie tylko depilatorem elektrycznym i zadna opcja nie wchodzi w gre,moze czasem krem do depilacji!boli jak niewiem,ale juz sie przyzwyczailam do bolu. pozdrawiam, i dziewczyny nie dajcie sie Odpowiedz Link
nacht_vogel Re: Gdzie jedziecie na wakacje??? 22.07.06, 14:41 Nie ma sensu zostawać w domu i zamykać sie na 4 spusty! Mozesz np. pojechać w góry, nie musisz przecież po nich łazic w bikini! Wakacje nie składają się tylko z plaży czy basenu. Jest tyle możliwości. Pozwiedzać mozna itp. Ja wyjeżdzam w sierpniu do Czech. Odpowiedz Link
everyyou Re: Gdzie jedziecie na wakacje??? 22.07.06, 16:57 hmm...moze i masz racje, ale czy ja mam tyle mozliwosci to nie wiem, jestem niepelnoletnia wiec sa one w pewnym stopniu ograniczone...do tego nikt nie wie o moim problemie i chociaz wiem ze powinnam cos z tym zrobic to jakos nie moge i powoli godze sie z tym ze tak jest...ale wam zycze milego wyjazdu :) Odpowiedz Link
crossi Re: Gdzie jedziecie na wakacje??? 25.07.06, 12:00 zapuscilam wlosy na udach i poszlam do kosmetyczki na dpilacje.... (bolalo nieziemsko...) mimo iz zostalo duzo pojedynczych wloskow, a skora w dotyku wcale nie byla gladka, to z daleka wygladala dobrze.. przez pare dni, pozniej zaczely odrastac (wydaje mi sie ze te urwane) a teraz pod skora mam pelno czarnych kropek...robie pilingi codziennie a te wloski nie chca wyjsc na wierzch! nie moge sie doczekac az odrosna i znowu pojde na wosk!!! no ale zeby nie bylo tak calkiem nie na temat to z tymi parodniowymi z wygladu fajnymi nogami pojechalam sobie nad wode z chlopakiem.. i bylo cudnie! Odpowiedz Link
everyyou Re: Gdzie jedziecie na wakacje??? 25.07.06, 13:35 :)a jak jedziecie nad morze lub nad jakies jezioro to jaki kostium zakladacie jedno czy dwu-czesciowy...? Odpowiedz Link
zanilk Re: Gdzie jedziecie na wakacje??? 25.07.06, 23:17 raczej wmawianie sobie,że to marzenie.skoro ja mogę, to czemu nie ty? Odpowiedz Link
everyyou Re: Gdzie jedziecie na wakacje??? 26.07.06, 13:55 bo to chyba normalne, ze jezeli cos sie nam niepodoba w naszym wygladzie, cos jest dla nas nieatrakcyjne to staramy sie to ukryc, jakos zamaskowac a nie pokazywac i dlatego wlasnie niemoge sobie na to pozwolic bo wiem ze to nie bedzie dobrze wygladalo :) Odpowiedz Link
zanilk Re: Gdzie jedziecie na wakacje??? 26.07.06, 14:49 ja jestem brzydka z natury, ale sorry, parodii odstawiać nie mam zamiaru i nie będę siedzieć wyubierana na plaży. poza tym jak to pyta moja matka: a czy ty naprawdę sądzisz, że ludzie nie mają nic do roboty tylko się gapić, co i gdzie? I jak się okazuje, skutkuje. Na plażę jeżdżę każdego lata, ubieram stroje dwuczęściowe. Bynajmniej nie ma dziwnych spojrzeń, ani głupich komentarzy. Życia sobie nie będe sprowadzać do siedzenia w domu i kwilenia o własnym nieszczęściu, bo dla mnie jest to bez większego sensu, naprawdę. Nawet nie zdajesz sobie sprawy, jak się sama ograniczasz i doprowadzasz do szaleństwa. Odpowiedz Link
everyyou Re: Gdzie jedziecie na wakacje??? 26.07.06, 15:10 No i gratulacje...nie moge sie porownywac z toba bo nie wiem jak wygladasz, w innym temacie pisalas zebym nie usowala wloskow...wiec nie wiem o co ci w tym momencie chodzi , jezeli ty usuwasz to i moze nie masz problemu i wszystko jest super, wiec i moze nie ma glupich spojrzen, pozatym widze ze masz inny charakter, bo nie przejmujesz sie co inni o tobie mysla-i to dobrze, ale zrozum ze sa osoby inne od ciebie a co do tego szalenstwa i ograniczen to bez przesady nie siedze w domu, mam przyjaciol i czesto wychodze...a to ze ma sie czasem jakies dolki to chyba tez normalne Odpowiedz Link
zanilk Re: Gdzie jedziecie na wakacje??? 26.07.06, 18:37 wiem, że są osoby inne ode mnie, ale z całym szacunkiem dla każdej jednej osoby, która ma depresje/dołki wywołane hirsutyzmem-żałosne jest siedzenie i wycie na forach, jak wam źle i niedobrze. jeśli tak sama na siebie patrzysz, to czego oczekujesz od innych? Odpowiedz Link
everyyou Re: Gdzie jedziecie na wakacje??? 26.07.06, 20:30 Ty jakos wszystko wyolbrzymiasz...a jezeli ktos bedzie mial ochote udielic sie na forum i troche sie pozalic to nie rozumiem co w tym zlego...przeciez nie musisz tego kometowac, oceniac, ani wogole na to patrzec...mimo, ze dla ciebie jest to zalosne... Odpowiedz Link
zanilk Re: Gdzie jedziecie na wakacje??? 26.07.06, 20:35 opacznie zrozumiałaś. owszem, jeśli ktoś się pożali uważam, że jest to w porządku, bo to pomaga, ale znajdziesz wiele przypadków, które jedyne, co robią to właśnie żalą się, a gdy ktoś coś powie dadzą jasno do zrozumienia, że to one mają najgorzej na świecie i tyle. taka z nimi dyskusja. bo mimo wszystko dla mnie jest różnica, kiedy żali się dziewczyna, która walczy z hirsutyzmem na każdym kroku i nie poddaje się i żali się raz na sto lat, a tym, że żali się dziewczyna, która nic nie zrobi w kierunku, by było lepiej tylko siedzi i marudzi, bo jej źle, bo jej niedobrze. niestety, uważam że ludzie mają mimo wszystko większe zmartwienia niż hirutyzm, dlatego jojczenie i nicnierobienie uznaję za żałosne, choć jest to czysto subiektywne zdanie. Odpowiedz Link
everyyou Re: Gdzie jedziecie na wakacje??? 26.07.06, 23:02 No napewno sa wieksze zmartwienia, dlatego nie mozna dac sie zwariowac...ale ludzie sa rozni i nie nalezy o tym zapominac...jednym wlasnie nawet takie jak ty to ujelas jojczenie moze pomoc, bo moze nie maja komu o tym powiedziec, brak im odwagi a wyrzucenie z siebie tego co lezy na sercu, moze sie okazac dla nich dobre, chociaz moze wydawac sie zalosne pozdrawiam :) Odpowiedz Link
zanilk Re: Gdzie jedziecie na wakacje??? 26.07.06, 23:39 Nie zapominam i dlatego nie krytykuję tego bezpośrednio, a jedynie powiedziałam o tym w tym konkretnym poście. Cuz this life is too short to deal it just for you But when you feel so powerless what are you gonna do But say what you want Odpowiedz Link
zanilk Re: Gdzie jedziecie na wakacje??? 26.07.06, 23:44 choć trzeba też pamiętać, że wylewanie żali na forum nakręca innych.niestety. (nakręca nie do wylewania żali, ale do myślenia o sobie w kategorii biedny,pokrzywdzony człowiek,przez co wpada się w jeszcze większe kompleksy). Odpowiedz Link
everyyou Re: Gdzie jedziecie na wakacje??? 27.07.06, 11:48 rzeczywiscie to moze miec i takie skutki Odpowiedz Link