Dodaj do ulubionych

CHETNIE POZNAM DZIEWCZYNE ZMAGAJACA SIE Z HIRSUTYZ

02.01.07, 12:59
mAM 30 LAT JESTEM Z WIELKOPOLSKI1POZDRAWIAM PA!
Obserwuj wątek
    • devika82 Re: CHETNIE POZNAM DZIEWCZYNE ZMAGAJACA SIE Z HIR 02.01.07, 13:15
      Witaj :)
      Jezeli one będą tu na Ciebie krzyczaly to się tym nie przejmuj!
      Dobrze ze napisales ten post!
      Pozdrawiam Cie serdecznie i zycze powodzenia!
      P.S.
      Nie jestem z Wielkopolski.
      • bili1977 Re: CHETNIE POZNAM DZIEWCZYNE ZMAGAJACA SIE Z HIR 02.01.07, 14:24
        czesc!devika 82!napisz prosze cos wiecej o sobie skad jestes i wogole czy maz
        chlopaka i co porabiasz na codzien?czekam na odpis pa!
        • devika82 Re: CHETNIE POZNAM DZIEWCZYNE ZMAGAJACA SIE Z HIR 03.01.07, 10:23
          Witaj Bili :)
          sluchaj... to jest forum, nie będę się tu wynaturzac :) Poza tym pisalam ze NIE
          jestem z WLKP. Zyczę Ci powodzenia i żeby te dziewczyny wreszcie coś napisaly...
          Pozdrawiam
        • devika82 Re: CHETNIE POZNAM DZIEWCZYNE ZMAGAJACA SIE Z HIR 03.01.07, 10:27
          Zapomnialam zareklamować swój pokoj :)
          wejdz na czat na polchat kategoria towarzyskie pokoj Hirsutyzm! Moze akurat
          będę, tam zaglądają czasem dziewczyny, a jak nie, to z jakimś panem wymienicie
          sobie poglądy.
          zapraszam,
          • bili1977 Re: CHETNIE POZNAM DZIEWCZYNE ZMAGAJACA SIE Z HIR 03.01.07, 11:28
            czesc!bylem tam juz nie raz ale za kazdym razem sam tam ciagle nikogo nie ma i
            sam nie wiem dlaczego!!!
            • devika82 Re: CHETNIE POZNAM DZIEWCZYNE ZMAGAJACA SIE Z HIR 03.01.07, 12:29
              :) A myslisz ze dlaczego napisalam post o tym pokoju? Zeby one zaczęly tam
              bywać! Ale co ja zrobię, że one wolą się wynaturzać tu na forum niż tam? Ja ich
              nie zmienię, mogą to zrobić jedynie mężczyźni. Przykro mi Billi, one nie chcą
              mówić o swoich wloskach i swoich problemach, bo się wstydzą. Bardzo też boją
              się śmieszności i drwiny wlaśnie ze strony mężczyzn.
              A może po prostu nie mają czasu na czat albo żyją w szczęśliwych związkach?
              Skąd mam wiedzieć.
              Ale powiem Ci, ze NIC tak mi nie pomoglo w zmaganiu się z hirsutyzmem jak
              wlaśnie czat i ludzie, których tam poznalam.
              Pozdrawiam i szukaj dalej!!!!
              www.hirsutyzm.fora.pl tam tez napisz post...
              • she14 Re: CHETNIE POZNAM DZIEWCZYNE ZMAGAJACA SIE Z HIR 03.01.07, 14:07
                A ja mam pytanko do biliego- Dlaczego chcesz poznać dziewczynęz hirsutyzmem?????
                • bili1977 Re: CHETNIE POZNAM DZIEWCZYNE ZMAGAJACA SIE Z HIR 03.01.07, 17:20
                  do she14!Dlatego ze wiem co one musza przezywac poniewaz bylem z taka dziewczyna
                  ktora sie z ta choraba zmagala.Niestety juz nie jestesmy razem bo ona wyjechala
                  za granice i z tego powodu postanowilismy przerwac nasz zwiazek!Ona powiedziala
                  mi o tym odrazu ia ja ją zaakceptowalem taka jaka byla i nie przeszkadzalo mi
                  to wogole poniewaz urody i zdrowia sobe nikt nie wybiera!Nie ukrywam ze bardzo
                  mi sie to u niej podobalo te jej wloski uwazam ze to wcale nie wyglada zle
                  oczywiscie to jest tylko moje zdanie (nie chcial bym nikogo urazic tym)i wlasnie
                  dlatego szukam takiej dziewczyny i mam nadzieje ze ja znajde!!! pozdrawiam pa!!!
                  • littleee Re: CHETNIE POZNAM DZIEWCZYNE ZMAGAJACA SIE Z HIR 03.01.07, 20:11
                    kurde..gdybym byla odwazna i powiedziala o tym swojemu chlopakowi i
                    zareagowalby tak jak ty billi.. to bylo by cudownie ;)) milosc miedzy nami
                    jest i to wielka,on twierdzi z eakceptuje mnie cala(tyle ze nie zna mojego
                    problemu).. ehh.. najlepiej jakbyś przelal swoje odczucia i mysli an ten temat
                    telepatycznie mojemu chlopakowi :P ihih..pozdrawiam :)
              • zanilk Re: CHETNIE POZNAM DZIEWCZYNE ZMAGAJACA SIE Z HIR 03.01.07, 15:05
                devika82 napisała:

> :) A myslisz ze dlaczego napisalam post o tym pokoju? Zeby one zaczęly tam
                > bywać! Ale co ja zrobię, że one wolą się wynaturzać tu na forum niż tam? Ja ich
                >
                > nie zmienię, mogą to zrobić jedynie mężczyźni. Przykro mi Billi, one nie chcą
                > mówić o swoich wloskach i swoich problemach, bo się wstydzą. Bardzo też boją
                > się śmieszności i drwiny wlaśnie ze strony mężczyzn.
                > A może po prostu nie mają czasu na czat albo żyją w szczęśliwych związkach?
                > Skąd mam wiedzieć.
                > Ale powiem Ci, ze NIC tak mi nie pomoglo w zmaganiu się z hirsutyzmem jak
                > wlaśnie czat i ludzie, których tam poznalam.
                > Pozdrawiam i szukaj dalej!!!!
                > www.hirsutyzm.fora.pl tam tez napisz post...

Póki nie ustalisz pewnych godzin, w których można uznać czat za czynny, to
                wątpię, by coś z tego wyszło-nieustannie jest pusto. Nie powiedziałabym, że
                dlatego że "wolimy się wynaturzać na forum". Bo niby w jaki sposób się
                "wynaturzamy" (wynaturzać się ma niewiele wspólnego z mówieniem, oznacza raczej
                nieprzychylny komentarz, chyba że o taki ci chodziło). Osobiście nie uważam, by
                wejście na czat po to, by mówić jedynie o jakichkolwiek problemach zdrowotnych
                czy słuchanie żali innych osób było ciekawym pomysłem czy miało mi pomóc. Czaty
                raczej kojarzę z rozrywką, ale nie w postaci flirtu z mężczyznami czy
                chłopakami, którzy "reklamują się" hasłem typu: szukam kobiety z zarostem. Skoro
                jesteśmy na tym forum to mimo wszystko w jakiś sposób mówimy o naszym problemie.
                Dlatego wolę opcję numer dwa.
                Co zaś się tyczy pisania postu na hirsutyzm.fora.pl-niech pisze, ale niech zrobi
                to w nieco grzeczniejszy i inteligentny sposób, niż pokazano to tutaj wiele
                razy; inaczej go administratorka pewnie zbanuje.
                • devika82 Re: CHETNIE POZNAM DZIEWCZYNE ZMAGAJACA SIE Z HIR 04.01.07, 11:58
                  czesc zanilk,
                  przeciez pisalam ze bywam tam zazwyczaj od 10-17.00, skoro nie mam Netu w domu
                  to chyba logiczne, ze nei bywam tam zawsze i codziennie, prawda?
                  Mam wrazenie, ze wiele osob wlasnie wynaturza sie na forum, zwlaszcza malolaty,
                  coz taki wybraly sposob na radzenie sobie z tym problemem.
                  Zanilk, ja Ci nie każe wchodzic ani na forum ani na czat!!!
                  to jest TYLKO propozycja moja, moze Tobie nie odpowiada i OK, rozumiem,
                  przeciez napsialam, ze nie wszyscy z czata korzystaja, bo nei wszyscy chcą lub
                  moga. Ale byc moze komus ten pokoj by pomogl. Pisalm, ze nie tylko o
                  hirsutyzmie tam piszemy. To ma byc NASZ pokoj i mozemy tam wylewac zale,
                  flirtowac albo prowadzic dysputy o filozofii kanta i szydelkowaniu!!! O
                  wszystkim!
                  Nie czytasz mnie uwaznie Zanilk i bardzo mi przykro, bo swietna z Ciebie
                  forumowiczka i bardzo Cie lubie, mimo iz Cie nie znam.
                  2 lata temu zalozylam pokoj i czytalam to forum, reakcje na pomysl o czacie
                  byly gorsze niz Twoje, a cytat o wynaturzaniu sie to slowa jednej z hirsutek.
                  Akapitu o forum kompletnie nie rozumiem, do kogo go kierujesz? Uwazam, ze Billi
                  jest calkiem grzeczny, dlaczego uwazasz ze tam będzie chamski?...zreszta
                  niewazne.

Pozdrawiam serdecznie, rozniez Billiego :)))

• bili1977 Re: CHETNIE POZNAM DZIEWCZYNE ZMAGAJACA SIE Z HIR 04.01.07, 12:16
                    devika82!serdeczne dzieki za pozdrowienia,wszystkiego najlepszego dla ciebie,
                    spelnienia marzen ci zycze!
                  • zanilk Re: CHETNIE POZNAM DZIEWCZYNE ZMAGAJACA SIE Z HIR 04.01.07, 14:45
                    devika82 napisała:

> czesc zanilk,
                    > przeciez pisalam ze bywam tam zazwyczaj od 10-17.00, skoro nie mam Netu w domu
                    > to chyba logiczne, ze nei bywam tam zawsze i codziennie, prawda?
                    > Mam wrazenie, ze wiele osob wlasnie wynaturza sie na forum, zwlaszcza malolaty,
                    >
                    > coz taki wybraly sposob na radzenie sobie z tym problemem.
                    > Zanilk, ja Ci nie każe wchodzic ani na forum ani na czat!!!
                    > to jest TYLKO propozycja moja, moze Tobie nie odpowiada i OK, rozumiem,
                    > przeciez napsialam, ze nie wszyscy z czata korzystaja, bo nei wszyscy chcą lub
                    > moga. Ale byc moze komus ten pokoj by pomogl. Pisalm, ze nie tylko o
                    > hirsutyzmie tam piszemy. To ma byc NASZ pokoj i mozemy tam wylewac zale,
                    > flirtowac albo prowadzic dysputy o filozofii kanta i szydelkowaniu!!! O
                    > wszystkim!
                    > Nie czytasz mnie uwaznie Zanilk i bardzo mi przykro, bo swietna z Ciebie
                    > forumowiczka i bardzo Cie lubie, mimo iz Cie nie znam.
                    > 2 lata temu zalozylam pokoj i czytalam to forum, reakcje na pomysl o czacie
                    > byly gorsze niz Twoje, a cytat o wynaturzaniu sie to slowa jednej z hirsutek.
                    > Akapitu o forum kompletnie nie rozumiem, do kogo go kierujesz? Uwazam, ze Billi
                    >
                    > jest calkiem grzeczny, dlaczego uwazasz ze tam będzie chamski?...zreszta
                    > niewazne.
                    >
                    > Pozdrawiam serdecznie, rozniez Billiego :)))
                    >

1 rzecz: gdzie napisałam, że masz być tam codziennie? Stwierdzam jedynie
                    fakt-póki kogoś tam nie ma, nie sądzę, by ktokolwiek tam siedział i czekał, bo
                    na co? Wynaturzają się? A dokładnie co masz na myśli? Ich degenerowanie się czy
                    zwyradnianie? Wynaturzanie się to właśnie oznacza, dlatego pytam. Bardziej z
                    czystej ciekawości niż, by jakoś w to wnikać.
                    Druga rzecz: gdzie piszę, iż ktokolwiek każe mi robić cokolwiek, jak choćby
                    wchodzić na czat czy forum? Jedynie wyraziłam swoją opinię, po to również jest
                    forum i jeśli tego nie zrozumiałaś-trudno. Po to też podkreśliłam opcję drugą,
                    na co najwyraźniej już nie zerknęłaś.
                    Trzecia rzecz: gdybym nie czytała uważnie nie pytałabym choćby o wynaturzenie
                    celem zrozumienia do końca twojej wypowiedzi.
                    Czwarta rzecz: akapit o forum był odpowiedzią na twoją zachętę do pisania na
                    tamtym forum. Tak się dziwnym zbiegiem okoliczności składa, że mam tam moderkę,
                    więc wniosek prosty-siedzę tam od dawna i wiem, że na akcje w stylu: szukam
                    kobiety o bujnym zaroście raczej tam nie będą przychylne. Oczywiście, nie
                    wypowiadam się za nikogo, ale po prostu kierują drobną sugestię, by nie było
                    potem problemów.
                    Resztę pominę.
                    • devika82 Re: CHETNIE POZNAM DZIEWCZYNE ZMAGAJACA SIE Z HIR 05.01.07, 11:31
                      Zanilk...
                      nie mam zamiaru dluzej z Tobą dyskutować na temat idei powstania pokoju
                      Hirsutyzm na polchacie. Jesli chcesz kontynuowac ten temat to zapraszam na
                      watek, ktory zalozylam o tym pokoju.
                      Obecny wątek to wątek Billiego i nie mam zamiaru mu przeszkadzac w szukaniu
                      dziewczyny i tworzyc kolejne offtopici, ktore moderatorka powinna wyrzucic.

• zanilk Re: CHETNIE POZNAM DZIEWCZYNE ZMAGAJACA SIE Z HIR 05.01.07, 14:20
                        Pierwsza rzecz: powiedzenie pewnej opinii nie jest równoznaczne z dyskusją (byś
                        pojęła aluzję-ja z tobą nie mam zamiaru dyskutować o pokoju polchatu, gdyż ten
                        temat mnie interesuje mniej niż zeszłoroczny śnieg).
                        Sądzę, że moderka tego forum sama wie najlepiej co powinna zrobić. "Do
                        następnego razu".
    • littleee Re: CHETNIE POZNAM DZIEWCZYNE ZMAGAJACA SIE Z HIR 03.01.07, 20:14
      i jeszcze jedno..moze ty billi masz jakas rade dla mnie jak mu to delikatnie
      powiedziec zeby go to do mnie nie zrazilo? i zeby nie pomyslal ze ma dziewczyne
      babo-chlopa ;/
      • bili1977 Re: CHETNIE POZNAM DZIEWCZYNE ZMAGAJACA SIE Z HIR 03.01.07, 21:03
        czesc!powiedz mi skarbie ile ty ,masz latek i jak dlugo z nim jestes?
        no i oczywiscie ile on ma lat?Wiesz facet moze byc jeszcze niedojrzaly do takich
        rzeczy (oczywiscie nieobrazajac go)ale to nie znaczy ze moze cie nie
        kochac.Zawsze trudno jest udzielac rad w takiej sprawie bo nigdy nie wiadomo jak
        zareaguje twoj chlopak ale jezeli jest tak jak mowisz to powinno byc
        dobrze!!odpisz mi a pozniej pogadmy ok?!pa!!!
        • littleee Re: CHETNIE POZNAM DZIEWCZYNE ZMAGAJACA SIE Z HIR 03.01.07, 21:23
          Ja Mam 17 lat..no za 2 miesiące 18 ;) moj chlopak 19 ;) a jestesmy razem prawie
          7 miesiecy ;))
          • bili1977 Re: CHETNIE POZNAM DZIEWCZYNE ZMAGAJACA SIE Z HIR 04.01.07, 12:25
            littleee napisała:

> Ja Mam 17 lat..no za 2 miesiące 18 ;) moj chlopak 19 ;) a jestesmy razem prawie
            >
            > 7 miesiecy ;))
            czesc!wiesz mysle ze powinnas z nim usiasc tak na spokojnie i poprostu z nim
            porozmawiac powiedziec mu to w jakis delikatny sposob nie uzalac sie nad soba
            tylko powiedziec o co chodzi z czym sie zmagasz i tak dalej,jezeli naprawde cie
            kocha to zrozumie z cala pewnoscia!Choc nie moge ci obiecac ze tak bedzie ale
            jezeli nie zrozumie to moze tylko oznaczac ze nie dorosl jeszcze do takich zeczy
            i poprostu tego nie rozumie i nie jest ciebie wart.Jestes jeszcze mloda takze
            nie zalamoj sie zabardzo bo masz przed soba cale zycie i napewno spotkasz na
            swojej sciezce nie jednego chlopaka ktory zaakceptuje ciebie taka jaka jestes a
            jestes napewno super dziewczyna:):)pozdrawiam cie serdecznie pa!!!
            • littleee Re: CHETNIE POZNAM DZIEWCZYNE ZMAGAJACA SIE Z HIR 04.01.07, 17:28
              dziekuje za wsparcie i za mala rade ;) mam nadzieje ze ktoregos dnia bede na
              tyle odwazna aby z nim o tym porozmawiać.a innego juz nie chce spotkać.. bo
              jestem bardzo zakochana..pozdrawiam :))
              • baja89 faceci.. 04.01.07, 17:41
                Wiesz co Ci powiem bili..
                Mam doroslego naprawde doroslego faceta a pi*** mi taki text ze do tej pory nie
                moge sobie darowac ze nie uderzylam Go w twarz. Zwalilo sie miedzy Nami ale nie
                przez moj mankament choc kocham pelna para Go to mam pewne wyrzuty do Niego i z
                bolem stwierdzam ze balabym sie stanac w odleglosci 20 cm przed Nim... Co za szlag!
                • bili1977 Re: faceci.. 04.01.07, 18:15
                  Coz ci moge na to poradzic nie jestem zabardzo w temacie:(
                  • crossi Re: faceci.. 05.01.07, 10:15
                    baja, co on Ci powiedzial? bo ja wogole nie zrozumialam o co chodzilo
                    pozd.
                • bili1977 Re: faceci.. 05.01.07, 14:05
                  Cesc!Baja89-jesli mozesz rozpisz sie cos wiecej na ten temat bo ni4e bardzo
                  wiem o co Tobie chodzi ok?!pozdro pa!
                • zuzka_wuwua Re: faceci.. 05.01.07, 18:52
                  hm...baja89...a ile lat ma ten Twój dorosły? bo jeśli jest sporo starszy, to
                  chyba jednak nie jest dojrzały, jeśli jest z dużo młodszą dziewczyną. takie moje
                  zdanie. no offence:]
                  zresztą nie wiek się liczy a dojrzałość i zaufanie. ja uważam, że w wieku 17, 18
                  lat nie ma co mówić chłopakowi o takiej chorobie. to zrazi i tyle. a jeśli to
                  jest ta "prawdziwa miłość", to jest jeszcze całe życie na powiedzenie prawdy.
                  • baja89 Re: faceci.. 25.01.07, 16:30
                    Text brzmi tak : "To ja sie ogolilem na nasze spotkanie a ty nie. Skad te wasy"
                    A do tego BEZCZELNE OCZY WBITE na jeden bolacy mnie punkt. Noo zamurowalo
                    mnie... Brak taktu czy co?! Probowalam sie ukryc i wciaz pozniej obracalam
                    glowe. Wczesniej wciaz sportykalismy sie niemal odrazu po zabiegach laserem i
                    nic nie bylo wiadac.. Tylko jak wriatka unikalam slonca co Go smieszylo. O Jezu!
                    Nie wiem jak sie spytac czy mu to przeszkadza? przez mysl mi to konkretnie nie
                    przechodzi a co juz mowiac o gardle.. Nie wiem co mam zrobic a zrezygnowalam z
                    lasera na jaks czas. Widzimy sie rzadko bo taki los..
                    Hmmmmmmmmmm
                  • on661 ...:-) mężczyzna 20.05.07, 08:56

Dołączam sie jako nastepny mężczyzna do wypowiedzi moich przedmówców....wielu
                    facetów uwielbia takie jak Wy kobiety...ale nie dajecie nam szans...:-(...
                    Mężczyzna z Zachodnio-pomorskiego :-)
    • awia22 Re: CHETNIE POZNAM DZIEWCZYNE ZMAGAJACA SIE Z HIR 17.01.07, 11:53
      a ja właśnie mam 31 lat - i jestem z Poznania, no i jestem posiadaczką bujnego
      owłosienia; mam już faceta, który na szczeście to akceptuje, i nawet mam
      wrażenie, że mu się to podoba :-); mi już mniej - więc ostatnio zdecydowałam
      się na laser...ale na wszystkie partię ciała to się chyba nie da (szczególnie
      finansowo), no i chyba zawsze będę miała "owłosiony" charakter;
      • bili1977 Re: CHETNIE POZNAM DZIEWCZYNE ZMAGAJACA SIE Z HIR 17.01.07, 12:32
        do awia22:) witam cieszy mnie to ze zajrzalas tu i napisalas ale i zarazem smuci
        mnie to co napisalas ze masz juz chlopaka.Caly czas szukam i nie moge znalezc
        takiej dziewczyny mysle ze one sie boja,obawiaja sie reakcji facetow itd...ale
        nie kazdy facet jest taki ze niezrozumie co to jest i znaczy dla dziewczyny ta
        chorob.Mysle ze kiedys na taka trafie albo ktoras samotna zdecyduje sie do mnie
        napisac i sie poznamy!!!

pozdro pa!!!!
        • awia22 Re: CHETNIE POZNAM DZIEWCZYNE ZMAGAJACA SIE Z HIR 31.01.07, 10:00
          ciekawi mnie ten twój "fetysz"; naprawdę jest bardzo dużo takich dziewczyn; z
          drugiej strony nie powinno to być kryterium wyboru partnerki...jak bardzo Ci
          zależy - pokręć się przed miejscami - gdzie robią depilacja laserową; w
          poczekalniach endokrynologów; albo poobserwuj na plaży :-); nigdy kobieta nie
          będzie się chwalić czymś takim, i nawet będąc z Tobą będzie robiła wszystko aby
          sie tego pozbyć; ja faktycznie zawsze sobie tłumaczyłam - że może przy okazji
          tej przypadłości mam większy temperament :-)powodzenia
          • devika82 Re: CHETNIE POZNAM DZIEWCZYNE ZMAGAJACA SIE Z HIR 05.02.07, 13:14
            awio :)
            to rzeczywiscie dobry pomysl, zeby wyslac Billiego do poczekalni
            endokrynologicznej albo i zwyklej gienkologicznej. Najwiecej wlasnie w
            przychodniach widzialam hirsutek. :)
            No, ja wiem ze to brzmi troche smiesznie, a moze i idiotycznie, zeby Billiego
            wysylac na takie polowanie, ale... tam najlatwiej spotkać hirsutkę.
            Billi... pomysl o tym, awia niezle kombinuje :)
        • prawda82 Re: CHETNIE POZNAM DZIEWCZYNE ZMAGAJACA SIE Z HIR 27.02.07, 18:42
          cześć Bili:)Dziewczyny zmagające się z tym problemem są wyjątkowo odważne, to
          chyba ten wasz hormon:):)nam daje takiego zapału.W jednym masz racje, trochę sie
          boimy rozmawiać o naszym problemie, przyznasz ,że mamy podstawy.To w końcu nie
          ból zęba,że weźmiesz tabletkę przeciwbólowa i jest w porządku. Niejednej z nas
          pewnie w znacznym stopniu ogranicza "normalne" życie.Ja osobiście jestem w
          stanie spełniać się w swoim życiu " zawodowym ", ale jeśli chodzi o uczuciowe to
          poważnie zastanawiam się nad świadomym wyborem samotności. Przyznaje,że twoja
          opinia znacznie oddaliła na chwilę tę drastyczną myśl:):). Może powinieneś być
          naszym terapeutą duchowym:):).Pozdrawiam Cię serdecznie i mam nadzieje,że nie
          jesteś wyjątkiem od reguły:):).
          • xmi Re: CHETNIE POZNAM DZIEWCZYNE ZMAGAJACA SIE Z HIR 27.02.07, 20:27
            On nie jest jedynym wyjątkiem od reguły :)
            • devika82 Re: CHETNIE POZNAM DZIEWCZYNE ZMAGAJACA SIE Z HIR 28.02.07, 09:43
              xmi
              :) witaj
              takich glowow jak Twoj brakuje nam najbardziej :))) Dzieki za post :)
            • william7 Re: CHETNIE POZNAM DZIEWCZYNE ZMAGAJACA SIE Z HIR 29.04.07, 10:15
              W sumie sam bym chętnie poznał taka dziewczynę, sam mam bujne owłosienie ale nastawianie się na związek z hirsutka to bezsensowne tylko dla tego, że samemu ma się lub miało z tym związek.
          • bili1977 Re: CHETNIE POZNAM DZIEWCZYNE ZMAGAJACA SIE Z HIR 28.02.07, 19:36
            witaj *prawda82*ja mysle ze nigdy nie powinnas rezygnowac z uczuc jakich mogla
            bys byc obdarowana albo obdarowac kogos wiem ze uczucie nie jest najwazniejsze w
            zwiazku z wasza przypadloscia ale uwierz mi ze napewno jest latwiej miec kogos
            blisko siebie z kim mozna poroamawiac itd...jezeli chodzi o terapeute duchowego
            to nie mam nic przeciwko choc moze ty bys mogla o tym ze mna rozmawiac ale duzo
            jest takich dziewczyn ktore nie potrafia sie przelamac !Napisz prosze skad jestes?

pozdrawiam cie serdecznie pa!!!
            • awia22 Re: CHETNIE POZNAM DZIEWCZYNE ZMAGAJACA SIE Z HIR 01.03.07, 08:54
              bill, mam pytanie - co Cię właściwie interesuje w dziewczynach z tą
              przypadłością?; naprawdę podobają Ci się te włosy? a może uważasz, że mamy
              lepszy temperament? a może masz taki sentyment, bo już coś Cię wiązało z osobą,
              która na to chorowała?
              • devika82 Re: CHETNIE POZNAM DZIEWCZYNE ZMAGAJACA SIE Z HIR 01.03.07, 12:15
                Awio,
                czy to tak trudno zrozumiec, ze Billi lubi wlowki? Sa dla niego atrakcyjne
                seksualnie. Dla niektorych mezczyn to jest sexy, gdy dziewczyna ma wąsik albo
                wloski na brzuchu, spotkalam takich ludzi w realu. Nie traktujcie Billiego tak
                jak nieraz traktuja nas: jak dziwoląga!

P.S. Billi i jak poszukiwania? Jest jakis odzew? :) Jak zwykle 3mam kciuki za
                Ciebie :)
                • bili1977 Re: CHETNIE POZNAM DZIEWCZYNE ZMAGAJACA SIE Z HIR 02.03.07, 13:29
                  do dwvika82 *witaj powiem szczerze ze kilka dziewczyn sie odezwalo z nie ktorymi
                  utrzymuje kontakt caly czas:)

pozdrawiam pa!!!!
              • bili1977 Re: CHETNIE POZNAM DZIEWCZYNE ZMAGAJACA SIE Z HIR 02.03.07, 13:26
                do awia22*dokladnie bylem z taka dziewczyna ktora zmagala sie z tym H i co
                temperamentu to musze ci powiedziec ze sie zgadzam z tym co piszesz a co mnie
                interesuje hmm bylem z nia dlugo bo az 5 lat i uwierz mi podobala mi sie taka
                jaka byle nie zwracalem jakiejs wiekszej uwagi na te wloski poprostu podobaly mi
                sie i tyle mysle ze to nic zlego ?!a ty jak uwazasz?!a z drugiej strony to chyba
                dobrze ze sa tacy mezczyzni jak ja co ty na to?

pozdrawiam pa!!!
                • awia22 Re: CHETNIE POZNAM DZIEWCZYNE ZMAGAJACA SIE Z HIR 02.03.07, 13:46
                  ależ bardzo się tu wszystkie cieszymy, że jest taki rodzynek - jak Ty :)));
                  mi w sumie włoski też same w sobie tak nie przeszkadzają, gorzej jak się
                  stwierdzi, że inni tak nie mają;
                  tak mi się wydaję, że wmamwia się nam, że atrakcyjne są tylko kobiety z okładek
                  czasopism itd..a naprawdę każdemu może się podobać na co ma tylko ochotę :)

nie zmienia to faktu, że jednak jest to objaw jakiś tam problemów, i nie jest
                  to kwestia taka jak np. za duży nos, więc my będziemy z tym walczyć...
                  też pozdrawiam....

a jak chcesz nam pomóc to znajdź gdzie można kupić tą głupią miętę zieloną (nie
                  pieprzową)

• bili1977 Re: CHETNIE POZNAM DZIEWCZYNE ZMAGAJACA SIE Z HIR 02.03.07, 14:32
                    do awia22*co do miety to mysle ze w dobrych sklepach zielarskich jak nie bedzie
                    na miejscu to mozna sobie zamowic oni maja tam katalogi z cennikami i produktami
                    roznych firm zajmujacych sie wlasnie tym:)

pozro pa!!!
                    • bili1977 Re: CHETNIE POZNAM DZIEWCZYNE ZMAGAJACA SIE Z HIR 20.04.07, 09:02
                      Zastanawia mnie jedna rzecz tyle dziewczyn pisze ze sa samotne i przez ta
                      przypadlosc sa same jest im zle i czuja sie nie kochane a chcialy by to
                      zmienic,wstydza sie tego ukrywaja to przed wszystkimi czy to nie jest
                      meczace?!Nie wiem dlaczego nie spruboja poznac kogos kto naprawde to akceptuje
                      kto je pokocha i zrozumie!Polacy ponoc sa odwaznym narodem?!....zaczynam w to
                      watpic...Ciekawe czy jest ktos na tym forum kto naprawde sie z tego wyleczyl ale
                      tak do konca nie tylko zmniejszyl objawy hirsutyzmu?!
                      • benka-ka Re: CHETNIE POZNAM DZIEWCZYNE ZMAGAJACA SIE Z HIR 24.04.07, 16:47
                        Ja uważam się za bardzo owlosioną. Mój mąż nie robił z tego problemu od
                        początku naszej znajomości, ale nie przeszkadzał i nie przeszkadza do dziś
                        jeśli usuwam włosy. Na początku podkradałam mu nożyki, używałam kremów. Obecnie
                        używam depilatora obrotowego do nóg, jeśli coś mi wyrosnie na szyi lub brodzie
                        to wyrywam pęsetą.
                        Kilku ginekologów, których prosiłam o radę, lekceważyło mój problem.
                        Najbardziej nie lubię chodzic na plażę i na basen, bo wymaga to zbyt wielu
                        pracochłonnych zabiegów.
                      • devika82 Re: CHETNIE POZNAM DZIEWCZYNE ZMAGAJACA SIE Z HIR 27.04.07, 15:58
                        Billy :)
                        przeciez z hirsutyzmu nie mozna sie wyleczyc. A raczej: nie mozna wyleczyc tego
                        co h. powoduje, no chyba ze h jest spowodowany przejsciowymi problemami
                        hormonanlnymi, ale wiekszosc z nas ma h. idiopatyczny czyli nieuleczalny lub
                        spowodowany PCO czyli tez tylko zaleczalny :)
                        Billy to niby jak mamy znalezc facetow ktorzy lubia wloski?
                        Skoro jestes taki madry...daj nam rady, tak jak my dawalysmy Tobie :)))
                        Bedziemy zobowiązane :)
                        • william7 Re: CHETNIE POZNAM DZIEWCZYNE ZMAGAJACA SIE Z HIR 29.04.07, 10:16
                          W sumie sam bym chętnie poznał taka dziewczynę, sam mam bujne owłosienie ale nastawianie się na związek z hirsutka to bezsensowne
                          tylko dla tego, że samemu ma się lub miało z tym związek.
                          • devika82 Re: CHETNIE POZNAM DZIEWCZYNE ZMAGAJACA SIE Z HIR 30.04.07, 11:54
                            William,
                            zeby taka dziewczyne celowo poznawac to trzeba wlosk u kobiet lubic...
                            ale tak samo mocno mozna pokochac dzeiwczyne z wloskami jak i bez :)
                        • bili1977 Re: CHETNIE POZNAM DZIEWCZYNE ZMAGAJACA SIE Z HIR 07.05.07, 20:11
                          czesc!porostu badzcie bardziej otwarte a reszta sama sie znajdzie.Duzo dziewczyn
                          chce znalezc swoja droga polowke ale jak widze nawet na forum boja sie czegos
                          !czego ?! nie wiem !!!prosty przyklad ile dziewczyn napisalo do mnie:)

pozdrawiam pa!
                          • devika82 Re: CHETNIE POZNAM DZIEWCZYNE ZMAGAJACA SIE Z HIR 09.05.07, 11:55
                            Bili a ile napisalo? :)))
                            Moze wiekszosc czytelniczek jest z Mazowsza :)))
                            Ciesze sie, ze masz odew, sama bym do Ciebie bym napisala gdyby nie
                            odleglosc ;))))
                            Powodzenia!!!! :)
                          • basiula1984 Re: CHETNIE POZNAM DZIEWCZYNE ZMAGAJACA SIE Z HIR 09.05.07, 15:21
                            A nie masz Ty chłopcze kolegi podobnego do Ciebie ale gdzieś w Pomorskim? :D
                            • bili1977 Re: CHETNIE POZNAM DZIEWCZYNE ZMAGAJACA SIE Z HIR 11.05.07, 14:18
                              czesc!Nie mam takiego kolegi ale zdradz moze z jakiej miejscowosci jestes ok?!

pozdrawiam pa!!!
                              • devika82 Re: CHETNIE POZNAM DZIEWCZYNE ZMAGAJACA SIE Z HIR 18.05.07, 11:46
                                A moze masz kolege na Mazowszu? :D
                                • bili1977 Re: CHETNIE POZNAM DZIEWCZYNE ZMAGAJACA SIE Z HIR 23.05.07, 17:03
                                  czesc!przykro mi ale nie mam kolegi na mazowszu a skad dokladnie jestes?!

pozdrawiam pa!!!
                                  • devika82 Re: CHETNIE POZNAM DZIEWCZYNE ZMAGAJACA SIE Z HIR 05.06.07, 15:19
                                    Ja jestem z Wawy, ale ja to sie chyba nie nadaje do powaznych związkow ;)
                                    • bili1977 Re: CHETNIE POZNAM DZIEWCZYNE ZMAGAJACA SIE Z HIR 10.07.07, 10:48
                                      Nie wiem co jest grane czy dziewczyny naprawde boja sie poznac nowych
                                      ludzi?Naprawde nie mam pojecia ale na to wychodzi wola byc same i uzalac sie nad
                                      soba chyba:(Czy nie lepiej bylo by powiedziec sobie koniec z tym jestem mlody
                                      trzeba zyc dalej jestem jaki jestem i nic tego nie zmieni:)Zycie jest zbyt
                                      krotkie zeby sie chowac trzeba uzywac zycia uwierzcie mi!!!:)

pozdrawiam wszystkie forumowiczki
                                      • gonia45 Re: CHETNIE POZNAM DZIEWCZYNE ZMAGAJACA SIE Z HIR 10.07.07, 12:25
                                        Bili, może to nie strach przed poznaniem nowych ludzi, a raczej przed formą za
                                        pośrednictwem, której ta znajomość ma być zawarta.
                                        • bili1977 Re: CHETNIE POZNAM DZIEWCZYNE ZMAGAJACA SIE Z HIR 11.07.07, 17:02
                                          Czesc!:)Skad jestes gonia45?prosze jak masz to podaj swoje gg?!

dzieki pa
                                          • nusia_p Re: CHETNIE POZNAM DZIEWCZYNE ZMAGAJACA SIE Z HIR 14.07.07, 23:43
                                            Czesc Wszystkim :) jestem kolejną, nową forumowiczką i chcialam pozdrowic
                                            wszystkich! Też zmagam się z problemem włosków i choć jestem otwarta i łatwo
                                            nawiązuję kontakty, to potwierdzam, ze swiadomosc obecnosci 'niechcianych
                                            wloskow' towarzyszy nam we wszystkich sytuacjach interpersonalnych. Będę tu
                                            zaglądać- to forum pozwala nabrać dystansu do sprawy!
                                            Pozdrawiam
                                            ania z krakowa
                                          • gonia45 Re: CHETNIE POZNAM DZIEWCZYNE ZMAGAJACA SIE Z HIR 17.07.07, 10:35
                                            Bili, jestem z Dl. Śląska. Jedyną formą kontaktu ze mną jest skrzynka poczt.
                                            pozdr.
                                          • pusiaczka81 Re: CHETNIE POZNAM DZIEWCZYNE ZMAGAJACA SIE Z HIR 23.07.07, 20:42
                                            a ja tam bym chętnie poznała kogoś takiego-na stałe, nie na chwile ;). Żeby
                                            nareszcie sie tymi włochami nie przejmować i zostawić je jak są, o! :-)
                                            • bili1977 Re: CHETNIE POZNAM DZIEWCZYNE ZMAGAJACA SIE Z HIR 25.07.07, 16:16
                                              czesc pusiaczka81!Jesli chciala bys mnie poznac to napisz skad jestes daj jakies
                                              swoje namiary ja podam swoje gg 3860539

pozdrawiam pa
                                              • pusiaczka81 Re: CHETNIE POZNAM DZIEWCZYNE ZMAGAJACA SIE Z HIR 25.07.07, 21:24
                                                czesc bili:)
                                                niestety jestem z Mazowsza. Na gg sie odezwałam:)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka