kasia.p2 17.11.07, 09:43 Czy ktoś mógłby mi polecić gabinet, w którym mozna zrobic profesjonalną elektrolizę w Warszawie, proszę Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
devika Re: elektroliza w warszawie 19.11.07, 10:05 Odradzam. Mnie ejdna pani doktor w gabinecie Dr Ireny ELis odradzila elektroliza, gdyz moga zostac blizny. Polecam laser. Pozdrawiam. Odpowiedz Link
zanilk Re: elektroliza w warszawie 19.11.07, 17:35 Ja bym właściwie odradziła i jedną i drugą metodę. To znaczy i elektrolizę i laser. Po pierwsze-ogromne koszta, po drugie-wszelkiego rodzaju przeciwko wykonywaniu tego typu zabiegów. Jak zostało tu wspomniane po elektrolizie mogą zostać blizny, ale jest to raczej rzadkie tak jak to, że blizny zostają po laserze (a niekiedy zostają)-jest to raczej kwestia doboru odpowiedniego salonu. Najważniejszym przeciwwskazaniem ku tego typom zabiegom jest ich nieskuteczność. Najczęściej bowiem takie zabiegi, jak elektroliza czy laser nie usuwają owłosienia, ale je osłabiają, niekiedy wymagają powtórzeń (zwł. w przypadku osób mających hirsutyzm, wahania hormonalne itp.; konieczna jest normalizacja gospodarki hormonalnej-a to wiąże się z przyjmowaniem tabletek hormonalnyc [antykonceptów] i na ten czas hormony mogą przestać się wahać, potem jeśli zaburzenia występowały to należy się liczyć, że po odstawieniu tabletek mogą i pewnie wrócą). Nie chcę generalnie zniechęcać osób, które są skłonne udać się na taki zabieg, ale podobne efekty (tzn. osłabienie włosów, proszę raczej nie wierzyć w trwałe usunięcie owłosienia; jeszcze nigdy nie przeczytałam, by ktoś taki fakt stwierdził u siebie-nawet osoby zdrowe, co dopiero mówić o osobach z zaburzeniami hormonalnymi czy innymi nieprawidłowościami) można uzyskać za pomocą innych, znacznie tańszych metod. ------- Prawdę zwykło się mówić w gniewie. (Gogol) Dlatego mnie nie prowokuj. Odpowiedz Link
zuzanna_97 Re: elektroliza w warszawie 22.11.14, 16:04 Wiesz co, chodze juz jakis czas i zadnych blizn nie mam, i poznalam osoby ktore rok chodzily juz np nie maja juz wloskow na twarzy i teraz robia sobie na ciele i zadnych blizn nie maja na twarzy Odpowiedz Link
kasia.p2 Re: elektroliza w warszawie 21.11.07, 23:07 problem w tym, że ja już jestem po trzyletniej terapii hormonalnej, ale niestety mój problem z nadmiernym owłosieniem pozostał, jestem w desperacji, mam już dość skrywania twarzy pod grubą warstwą makijażu, dlatego chwytam się każdej metody... Odpowiedz Link
asia872 Re: elektroliza w warszawie 22.11.07, 16:30 ja mam tak samo.. mam juz dość noszenia grubej warsty makijazu zaby zakryć chciaz troszke włoski. Ja niestety nie przyjmuję zadnych tabletek stosuję róznego rodzaju kremy,wosk, depilatory, (chociaz troszke sie do niech zraziłam)2 lata temu robiono mi wyniki.. pierwsze wykazały ze mam podwyzszony poziom hormonu...lekarze dali mi nadzieje... lecz badania trzeba było poprawić drugi wynik badania był juz praktycznie w normie i lekarz powiedział ze do końca zycia pozostało mi leczenie kosmetyczne... nie wyobrazam sobie jakoś tego zbytnio... ani tego jak bede wygladała za jakies 2lata bede miała wtedy 20 lat i kiedy włoski np. na szyki zrobią sie ciemniejsze i grubsze:(( albo na brodzie .Boje sie tedo wszystkiego strasznie. Myślałam nad jakoś elektrolizą albo laserem ale po tym co przeczytalam ze mogą zostać blizny to chyba powaznie bede sie nad tym zastanawiała ehhh tak bardzo bym chciała być ,,NoRmLnA,, Pozdrawiam Odpowiedz Link
zanilk Re: elektroliza w warszawie 22.11.07, 17:33 Dziewczyny, żeby była jasność-nikt tutaj Was do niczego nie zniechęca. Każdy tego zabieg kosmetyczny to jednak pewne ryzyko, jak np. to, że pozostać mogą blizny, ale tak jak mówię-raczej to jest rzadkość. Chodzi tutaj raczej, że naprawdę nie ma sensu sobie obiecywać gruszek na wierzbie po elektrolizie czy laserze, ponieważ nie są to tak skuteczne metody, jak zwykło się mówi i podobne rezultaty można uzyskać innymi, tańszymi metodami. Trzeba tylko znaleźć tę odpowiednią dla siebie. Jakkolwiek, życzę powodzenia:) ------- Prawdę zwykło się mówić w gniewie. (Gogol) Dlatego mnie nie prowokuj. Odpowiedz Link
agata8813 Re: elektroliza w warszawie 09.10.14, 10:49 Jestem od roku pacjentką Pani Eweliny, wykonuje mi zabieg elektrolizy, włosków mam dużo mniej, dzięki Pani Ewelinie odzyskałam pewność siebie!!! Polecam przyjmuje w centrum podaje nr. Telefonu 663909718. Zabieg wymaga dużo cierpliwości ale jest naprawdę skuteczny, póbowałam laser ale to ściema po laserze włosy są owszem słabsze ale nie da się ich usunąć!!!! Polecam elektrolizę, Panią Ewelinę tylko i wyłącznie!!!!!! Odpowiedz Link
marta629 Re: elektroliza w warszawie 09.10.14, 11:57 Ja też jestem pacjentką p. Eweliny chodzę do niej regularnie, naprawdę z każdym zabiegiem mam włosków coraz mniej, mimo że to szósty zabieg widzę różnicę, wykonuje u niej takżeinne zabiegi im.in mezoterapia mikroigłową. Jestem bardzo zadowolona, podaję nr telefonu 663909718. Wspomnę tylko jeszcze że ma bardzo przystępne ceny, nie jest drogo!!! Odpowiedz Link
zuzanna_97 Re: elektroliza w warszawie 10.10.14, 12:05 A gdzie masz te włoski i czy dużo? Bo ja mam bardzo dużo i chyba nigdy się ich nie pozbędę? :(((( Odpowiedz Link
marta629 Re: elektroliza w warszawie 11.10.14, 12:12 Elektrolizę wykonuje sobie na brodzie, miałam zrobionych 6 zabiegów widzę znaczną różnicę po pierwsze włosków mam coraz mniej i są słabsze. Naprawdę warto wykonywać ten zabieg. A włosów mam bardzo dużo po brodzie będę robiła sobie pachy. Polecam!!!!!!! Odpowiedz Link
zuzanna_97 Re: elektroliza w warszawie 11.10.14, 18:58 Ok to ja tez sprobuje, nie moge juz z tymi wlosami :((( ja tez mam na twarzy ale na bokach :( obrzydliwie to wyglada Zapisze sie w poniedzialek Dzieki Odpowiedz Link
marta629 Re: elektroliza w warszawie 13.10.14, 15:17 Naprawdę polecam elektrolizę, ten zabieg jest świetny!!! Macie problem z włosamito tylko elektroliza pomoże!!!!! Odpowiedz Link
zuzanna_97 Re: elektroliza w warszawie 15.10.14, 10:45 Wiesz co bylam w poniedzialek na pierwsyzm zabiegu, dziwne uczucie , jestem bardzo ciekawa jak dalej i po jakim czasie wloski zaczna odrastac. Mam tych wloskow duzo , musze chodzic regularnie ale wykoncze je ;)))) Ja bylam u pani Magdy, nardzo mila osoba Jak cos mam namiary Odpowiedz Link
krysia2232 Re: elektroliza w warszawie 15.10.14, 20:33 Hej, dziewczyny ja byłam dziś na pierwszym zabiegu elektrolizy, mam zaczerwieniona delikatnie twarz nic mnie nie boli. Zabieg wykonała mi przemiła pani Ewelina wytłumaczyła mi wszystko na spokojnie jak ten zabieg wyglada jak działa i ogólenie ze trzeba uzbroić się w cierpliwość a na pewno włoski zostaną usunięte. Jestem bardzo zadowolona trafiłam do niej z waszego forum, ten zabieg to moja ostatnia nadzieja na pozbycie się tych okropnych włosów wykupilam u tej pani pakiet naprawdę się opłaca ten jej pakiet 40 gr za włos. Dziękuje za na miary. Odpowiedz Link
zuzanna_97 Re: elektroliza w warszawie 16.10.14, 14:57 Ja jeszcze nie wykupilam pakietu chociaz wiem ze wtedy wychodzi taniej za włos,zobacze jak bedzie to wygladalo Na razie robie pojedyncze właoki patrze jak odrastaja tzn jeszcze nie odrosly ;))) Odpowiedz Link
zuzanna_97 Re: elektroliza w warszawie 24.10.14, 12:19 Bylam ponownie, juz mam usuniete wszystkie wloski i teraz czekam az zaczna tamte pierwsze odrastac A u Ciebie jak? Odrastaja juz te pierwsze? Ja chyba zaczne sobie robic wloski na brzuchu , rosna mi w taka linie :((( Boli was na brzuchu? Kto robil???? Odpowiedz Link
maelwo Re: elektroliza w warszawie 27.10.14, 09:05 Ja też chodzę do Pani Magdy do Na Bóstwo od jakiś 2 miesięcy, z tymże ja próbuję się pozbyć włosków z okolic bikini, więc potrzeba mi o wiele więcej zabiegów niż Wam np na twarz;) myślę, że w tym tygodniu pozbędę się już absolutnie wszystkich i będę czekała aż zaczną mi odrastać poprzednie. Właściwie, to w niektórych miejscach już widać " odrosty", aczkolwiek już po 1 usunięciu odrosły mi o wiele cieńsze - rewelacja! Wcześniej chodziłam na laser, który nie za bardzo mi pomógł, a tu już po w sumie 1 razie widać spory efekt;) Naprawdę gorąco polecam ten zabieg i wbrew pozorom wcale nie jest bolesny! Odpowiedz Link
misiaczke93 Re: elektroliza w warszawie 27.10.14, 11:12 Zastanawiam się od dłuższego czasu nad ta elektrolizą, mam spore problemy z owłosieniem. Troszkę sie boje, ze będę miala blizny. U Ciebie jak to wyglada, jesli mozna wiedzieć? Odpowiedz Link
maelwo Re: elektroliza w warszawie 28.10.14, 08:40 Wiadomo- na początku są strupki w miejscach "wbijania" igły, a więc tam gdzie były włoski. Jest to spore podrażnienie skóryba, także chyba najlepiej zabrać się za takie rzeczy w okresie zimowo-jesiennym, kiedy to większość części ciała jest raczej zasłonięta;) ale ogólnie patrząc to te strupki szybko znikają, zostają takie lekkie odbarwienia jak zawsze po strupie, ale chwila moment i się pewnie to złuszczy i nic nie będzie widac;) Odpowiedz Link
misiaczke93 Re: elektroliza w warszawie 28.10.14, 21:30 A jak ja mam włsoki miedzy innymi na twarzy to te strupki nie będą przeszkadzały? Jak robiłyście dziewczyny? Sam podkład wystarcza? Trzeba smarować jakaś maścią? Mogłabys mi podać namiary na ten gabinet? Dzięki :) Odpowiedz Link
zuzanna_97 Re: elektroliza w warszawie 29.10.14, 11:53 Ja smarowalam miejsca po usunieciu tribiotykiem, taka masc. I normalnie sie maluje podkladem , nic nie widac Troche pudru i jest ok :)))) Mowie ci zadzwon i sie umow , to dziala ;))) 604600165 to nr do gabinetu Niedlugo ide znowu Odpowiedz Link
maelwo Re: elektroliza w warszawie 01.11.14, 19:52 tak, tak to numer do Pani Magdy. Dzwon i się umów a napewno nie pożałujesz;) na początku może i będą strupki, ale to nic w porównaniu z efektem końcowym - wyzbyciem się na stałe włosków Odpowiedz Link
zuzanna_97 Re: elektroliza w warszawie 03.11.14, 15:15 Ja też chodzę do pani Magdy Daj znak pompierwszej wizycie ;)))) Odpowiedz Link
misiaczke93 Re: elektroliza w warszawie 04.11.14, 20:29 Melduję się. Byłam w tym gabinecie na elektorlizie, ja byłam u pani Magdy ale te panie sa tam we trzy i każda świetnie robi :) Myślę po pierwszej wizycie , ze jestem na dobrej drodzę do pozbycia się mojej zmory Na razie mam niewielkie zaczerwienienie, czekam na te strupki ale pani Magda mnie uspokoiła i już się tak nie boję . Na pewno będe chodziła na kolejne zabiegi. Dziewczyny, jak robicie z igła , ktor kosmetyczka wykonuje zabieg, zostawiacie w gabinecie czy bierzecie ze sobą i przynosicie na każdą wizytę? Odpowiedz Link
maelwo Re: elektroliza w warszawie 05.11.14, 14:21 Ja zostawiam zawsze u Pani Magdy. Mam tam swoje podpisane pudeleczko, do ktorego Pani Magda zawsze Wklada ogle I je zamyka:) tak jest chyba najlepiej Bo nie ma obaw ze sie jej zapomni;) Odpowiedz Link
misiaczke93 Re: elektroliza w warszawie 14.11.14, 19:52 Byłam juz kilka razy, pani Magda zaczęła juz mi robic te włoski na szyi i mnie troszkę boli :(( Mam sobie kupić jakieś lekarstwo , lidokalinę chyba ( mam gdzies zapisane) Używałyscie tego ? Podobno nie będzie mnie boleć Odpowiedz Link
zuzanna_97 Re: elektroliza w warszawie 14.11.14, 20:01 Lidokaina, takie lekarstwo znieczulające miejscowo, mnie na twarzy nie boli ale jak pani Magda robiła mi te wlosy na brzuchu to mi tym popsikała, znieczula od razu i nic nie boli :)) wplacalyscie pakiety? ja sie zastanawiam ale to zdecydowNienwychodzi taniej a wiadomo ze z kasa wszyscy maja kiepsko Odpowiedz Link
misiaczke93 Re: elektroliza w warszawie 21.11.14, 16:39 Ja wpłaciłam pakiet, nie mam za duzo kasy ,żeby płacic za każdy włos 1 zl Wole oszczędzić i wpłacic od razu większa kwotę ale to i tak się opłaca bo wtedy za włos wychodzi o wiele taniej Jak ktoraś ma 20 włosów na brodzie to może robic pojedynczo ale moich jest tysiace :((( i niewyrobiłabym finansowo. I tak wszytskie pieniądze ida na elektrolize ale zaparłam się i pozbędę sie ich. Już teraz widzę znaczną poprawę , na reszcie mogę chodzic z podniesiona głową :)) Odpowiedz Link
awa-ra Re: elektroliza w warszawie 21.11.14, 17:01 Witam serdecznie, Czy możecie mi polecić gabinet gdzie profesjonalnie wykonają mi zabieg elektrolizy? Będę bardzo wdzięczna, mam spory problem, leczę się u endokrynologa , to on polecił mi elektrolizę z góry dziękuję A Odpowiedz Link
zuzanna_97 Re: elektroliza w warszawie 21.11.14, 17:05 Dobrze trafiłaś. Moge z czystym sumieniem polecic pania Magdę . Do której chodzę juz od jakiegoś czasu i namówiłam nawet kilka kolezanek , bo jak sie okazuje to dość powszechny problem tylko troszkę skrywany ;) Profesjonalnie, w pełni sterylnie i w bardzo miłej atmosferze :)) Tele do gabinetu 604 600 165 Jak cos chcesz wiedziec więcej pytaj :D Odpowiedz Link
awa-ra Re: elektroliza w warszawie 21.11.14, 17:09 Nie spodziewałam się tak szybkiej odpowiedzi, Dziękuję Szukam już od dłuższego czasu a tu tak szybciutko uzyskałam odpowiedź. Czy możesz mi powiedzieć jak wygląda sprawa bezpieczeństwa wykonywania zabiegu? PRzyznam się,że jest to dla mnie istotne. Czy kosmetyczka utrzymuje w gabinecie czystość? Co z igłą,którą wykonuje zabieg? Odpowiedz Link
zuzanna_97 Re: elektroliza w warszawie 21.11.14, 17:14 Jak przychodzisz na pierwszy zabieg pania Magda robi wywiad, ogląda dokładnie włoski i dokładnie opowiada jak będzie przebiegalo leczenie, bi nie ma co ukrywac ze to troszke leczenie Dostajesz swoja igłe, która jestvtylko twoja, moze ja zabierac ze soba do domu w specjalnym pojemniku. Lib zostawiac w gabinecie. Jak zostawiam, jest podpisana i mam pewnosc ze nie zgubie ;)) Pani Magda zawsze muje ręce przed zabiegiem ;)) i zakłada jednorazowe rękawiczki. Uzywa sterylizowanej pęsety do wyciągania włosków. Przed zabiegiem i na koniec przemywa mi miejsce po usuwaniu specjalnym plynem dezynfekcji Odpowiedz Link
awa-ra Re: elektroliza w warszawie 21.11.14, 17:16 Dziękuję bardzo za wyczerpującą odpowiedź. Chyba się zdecyduję. Odpowiedz Link
misiaczke93 Re: elektroliza w warszawie 21.11.14, 17:31 Ja tez mogę polecic Panią Magdę. telefon do gabinetu to 604600165. Zuzanna_97 widzę się rozpisała i chyba wszystko napisała ale jakbyś czegoś chciała więcej to pisz śmiało . Powiem Ci , że mi już bardzo pomogło, to nie tylko coraz mniej włosków. Ja zyskałam więcej pewności siebie a o to chyba tu chodzi :))) Zadzwoń i sie umów a jak będzie pomagało a będzie to rozpowszechnian tą metodę bo nie wiedzieć czemu jest mało znana. A jak poczytasz to jedyna skuteczna metoda. Pozdrawiam Dawaj znać jak aie zapiszesz Odpowiedz Link
zuzanna_97 Re: elektroliza w warszawie 22.11.14, 16:02 Oj tam oj tam od razu sie rozpisala ;))) Po prostu sama nie moge uwiezyc ze tyle czasu szukalam sposobu na pozbycie sie tych wloskow ... Dziwne ze to w ogole nie jest rozreklamowane Tylko ten laser, ktory tez jest skuteczny ale nie usuwa na zawsze wlosow. Ostatnio spotkalam sie z kolezanka ktora tez ma ten problem i nigdy nie slyszala o elektorlizie .... To chyba o czyms swiadczy nie? Odpowiedz Link
misiaczke93 Re: elektroliza w warszawie 26.11.14, 08:00 Wiesz, to jest dość skrywany problem Ja też się długo sama z nim borykałam, az zaczęłam wpisywać w necie i wyszło mi to forum :) Nie wiem jak Ty ale ja jestem bardzi zadowolona że trafiłam w końcu na elektrolizę. Teraz namawiam moja mame, ktora ma włoski na brodzie. Jest trochę przesądów na temat elektrolizy ale bierze sie to z tego, ze kiedys ta metoda wyglądała zupełnie inaczej i było wiele przeciwskazań. Teraz jest bezpieczna i nawet kobiety w ciązy chodza Odpowiedz Link
awa-ra Re: elektroliza w warszawie 26.11.14, 21:22 Melduję posłusznie,że byłam dziś na pierwszej wizycie. Faktycznie jest to dość dziwne uczucie ale po pewnym czasie człowiek się przyzwyczaja i nie czuje tego dyskomfortu. Jestem pełna nadziei,że mój problem minie. Ale troszkę mnie zmartwiło,że cały proces może tyle trwać. Jednak zamierzam byc cierpliwa i konsekwentna. Nie mieszkam w Warszawie i jest to dla mnie troszkę kłopotliwe ale czego się nie robi ,żeby być piękną. Dziękuję za namiary A Odpowiedz Link
zuzanna_97 Re: elektroliza w warszawie 04.12.14, 20:38 Dziewczyny, te ktore dluzej chodzicie, co robicie zeby szybciej zagoila wam sie buzia? :((( mi sie slabo goi , musialam odwolac wizyte bo sie nie wygoila i by mnie bardzo bolalo Plisss Odpowiedz Link
maelwo Re: elektroliza w warszawie 06.12.14, 14:11 Mi się na początku dłużej goiło, więc zakupiłam maść Elocom - ona jest na receptę. Przyśpiesza gojenie. Teraz już jej nie używam, ponieważ nie robią mi się tak duże strupki jak wcześniej, tylko mam takie czerwone plamki. Smaruje je tribiotykiem albo alantanem - maściami łagodzącymi. Odpowiedz Link
zuzanna_97 Re: elektroliza w warszawie 08.12.14, 20:51 Dzięk maelwo, Ja uzywalam do tej pory tribiotyk i ew bephanten Ale ostatnio troszkę gorzej mi się goi Odpowiedz Link
zuzanna_97 Re: elektroliza w warszawie 17.12.14, 13:23 Dziewczyny, a czy wasze kosmetyczki polecaja wam i wykonuja jakies zabiegi pomagajace skorze dojsc do uzytku po elektro? ;)) Mi ostatnio troszke gorzej sie goi i mialam darsonval po zabiegu i algi Od razu lepiej, buzia sie wyciszyła Pani Magda mowi ze kwas by mi pomogl ale jeszcze sie nie zdecydowalam, wszytskie pieniadze odkladam na elektro :( Odpowiedz Link
misiaczke93 Re: elektroliza w warszawie 17.12.14, 21:51 Ja mialam ostatnio robiony kwas migdałowy. Taki prezent sobie zafundowalam na święta :) Pięknie odblokował pory i buzia szybciej sie zagoiła. Ale wcześniej regularnie robie mikrodermabrazję, raz na miesiąc , półtora Tez bardzo pomaga Odpowiedz Link
misiaczke93 Re: elektroliza w warszawie 17.12.14, 21:55 Dziewczyny te ktore dluzej chodzicie, po jakim czasie wasze włoski przestały odrastać? Odpowiedz Link
ewelina_000 Re: elektroliza w warszawie 10.12.14, 13:21 Pani Magda, Pani Ewelina?!? - szczerze mówiąc pierwsze słyszę, choć tematem nadmiernego owłosienia interesuje się już od kilku lat. Wiem, gdzie wykonuje się elektrolizę i znam opinie na temat gabinetów. Wystarczy zerknąć na ten wątek na przestrzeni lat i sprawdzić, kto jest najczęściej polecany jako godny zaufania. Ostatnie wpisy to moim zdaniem nic innego tylko lobby jakiegoś podrzędnego gabinetu. Dziwnym trafem same pozytywne opinie i pochwały, cały stos numerów tel... Ja bym raczej sceptycznie podeszła do tematu. A wszystkim życzę wytrwałości - to naprawdę się opłaca! Odpowiedz Link
awa-ra Re: eleektroliza w warszawie 20.12.14, 19:31 To nie jest wątek, kto kogo lobbuje czy nie, tylko wątek do kogo zaufanego można pójść. Nie ma więc co spamować fora, bo ewentualnie i Pani Magda i Pani Ania i Pani Ewelina mają sporo klientów, gdyż coraz więcej osób cierpi na nadmierne owłosienie. Odpowiedz Link
ewelina_000 Re: eleektroliza w warszawie 22.12.14, 10:31 Przepychanie się i dyskusja na ten temat nie była moim zamiarem, raczej chęć wyrażenia opinii. Jestem klientką Pani Ani od 3 lat. Sprawdzony gabinet, świetny specjalista i osoba godna zaufania, i na pewno niezdolna do pisania opinii na własny temat. Rzesza zadowolonych klientek mówi sama za siebie. Wiem jedno, i tak prędzej czy później wszyscy trafiają w wiadome miejsce... Pozdrawiam maelwo i życzę sukcesów w poszukiwaniu nowych klientów :) Odpowiedz Link
zuzanna_97 Re: eleektroliza w warszawie 27.12.14, 18:42 Hej, czy ktos mi odpisze na temat mikrodermobrazji ? Tyle was tu pisze, czy ten zabieg pomaga zeby skóra sie lepiej goiła ??? Odpowiedz Link
maelwo Re: eleektroliza w warszawie 27.12.14, 19:19 z tym to Ci niestety nie pomogę, bo ja robię elektrolizę na bikini, więc nie robiłam mikro;) Odpowiedz Link
zuzanna_97 Re: eleektroliza w warszawie 27.12.14, 19:22 ok dzieki, moze sie odezwa dziewczyny ktore robią na twarz piszcie babeczki :)) Odpowiedz Link
awa-ra Re: eleektroliza w warszawie 29.12.14, 14:31 Robię elektrolizę od niedawna ale robiłam już mikrodermobrazję. Uważam, że takie ścieranie naskórka na pewno pomoże . Widzę zresztą,że po mikro miejsca po elektrolizie są gładsze :) Odpowiedz Link
misiaczke93 Re: eleektroliza w warszawie 30.12.14, 20:31 Pisałam już wcześniej że miałam robiony kwas migdałowy ;) Odpowiedz Link
basi-a1984 Re: eleektroliza w warszawie 02.01.15, 16:23 Ja robię sobie juz od jakiegoś czasu elektrolizę i po zabiegu od razu wykonuje mikro wtedy bardzo mi się ładnie wszystko goi, nic mi się nie dzieje ze skóra. Nawet ostatnio Pani Ewelina namówiła minie na zrobienie mikro połączonej z kwasami jeszcze się łuszcze wiec dam wam znać jaki będzie efekt zabiegu po złuszczanie. Odpowiedz Link
zuzanna_97 Re: eleektroliza w warszawie 03.01.15, 18:48 Dzięki za odpowiedz, mam jeszcze pytanie ile płacicie? Słyszałam ze w różnych punktach sa różne zwyczaje? U pani Magdy można płacic 1zł za jeden włos ale to jak ma się nieduzo tych włosków... Ja mam bardzo dużo i niewyrobiłabym sie z kasą :((( Jak za kazdą wizytą usuwanych jest ok 300 włosków to bym zbankrutowała Ja wykupuje pakiety, wtedy z góry płacę i za włos jest wtedy mniej. To dobre rozwiązanie jak ma się dużo włosków Niby dużo na poczatek wydać kilka stów, muszę uzbierać kasę , ale jak zaplace to ze 2-3 miesiące mam spokój. Wtedy tylko przychodzę i nie martwię sie o pieniądze Odpowiedz Link
misiaczke93 Re: eleektroliza w warszawie 07.01.15, 21:11 Ja kupuję ten pakiet za 700 zł i mam za niego 1000 włoskow robionych . Na razie tyle jestem wstanie uzbierać i zaplacić z góry . Ale zastanawiam się nad tym pakietem za 1000 zł , on się jeszcze lepiej opłaca bo wtedy włosek jest liczony po 0,50 gr i wychodzi aż 2000 włosków cxyli dwa razy więcej no a tylko 300 zł drozej . No ale muszę ten tysiak uzbierać a ciężko idzie ;)) Odpowiedz Link
maelwo Re: eleektroliza w warszawie 27.12.14, 19:04 Sama jestem klientką, więc klientek nie poszukuje. Moja wypowiedź spowodowana była emocjami, poniosło mnie ponieważ ktoś obraził kosmetyczkę i gabinet do którego chodzę. Zdziwiłam się dlatego, że ktoś obraża kogoś kogo w ogóle nie zna i do którego chodzi. Ja od sierpnia i jestem zadowolona. Jeśli ktoś nie chodzi tu a chodzi do kogoś innego to nie ma problemu, ale chyba nie ma potrzeby obrażania kogoś do kogo się nie chodzi i wyciąganie bezpodstawnych wniosków. Odpowiedz Link
zuzanna_97 Re: eleektroliza w warszawie 27.12.14, 19:12 Widzę ze tu jakas dziwna dyskusja o kosmetyczkach wykonujacych elektrolize Ja tez chodze do tej samej pani co maelwo i tez jestem zadowolona . Nie mam juz potrzeby szukania kogos innego, skoro ty ewelino000 chodzisz gdzie indziej i jestes zadowolona to super, chyba na tym to polega ze kazdy chodzi tam gdzie dobrze wykonuja mu zabieg i dobrze sie czuje . Osob wykonujacych elektrolize jest w Warszawie masa i niech kazdy chodzi tam gdzie mu dobrze wykonują ten zabieg Ja nie wyobrazam sobie zebym napisala cos złego, nieprzychylnego o kosmetyczkach do ktorych nie chodzę i nie znam ....To juz chyba sprawa kultury i wychowania i odposzecie mi co z ta mikrodermobrazja ??? :)))) Odpowiedz Link
sawa_wawa Re: elektroliza w warszawie 06.12.08, 17:24 Z pełna odpowiedzialnością polecam panią Anię pracującą w salonie "Nathalie" na ul.Stawki 2 (budynek INTRACO). Jest to przemiła pani, która od 30 lat wykonuje ten zabieg z bardzo dobrym skutkiem. Niezbyt boli, nie pozostawia śladów i włoski po jakimś czasie przestają odrastać. Polecam - dobrze i tanio :) 100 włosków 50 zł Odpowiedz Link
one.emi123 Re: elektroliza w warszawie 12.12.08, 21:32 O elektrolizie dowiedziałam się od mojej przyjaciółki-kosmetyczki,która nie miała żadnego interesu w tym aby polecić mi tą metodę usuwania włosków.Ponieważ postanowiłam pozbyć się włosków na brodzie więc zrobiłam małe rozeznanie.Pracuję z kobietą,która usuwała włosy laserem i nie poleca tej metody.Przed zabiegiem laserem trzeba zgolić wszystkie włosy,także nawet te słabe stają się póżniej mocniejsze. Zaczęłam chodzić na zabiegi elektrolizy 2 miesiące temu i z jej efektów jestem bardzo zadowolona.Kilka lat usuwałam włoski depilatorem,woskiem,pensetką.Pierwszą czynnością po przebudzeniu już nie jest bieg do lusterka ,żeby usunąć włoski,które odrosły. Po elektrolizie włosków jest mniej,są jaśniejsze i słabsze. Zaczynam bez skrępowania "chodzić z podniesioną głową" i tak bardzo się cieszę na myśl,że na przyszłe wakacje nie będę musiała zabierać ze sobą pensetki(przynajmniej nie po to by usuwać włosy z brody),albo depilatora. Na zabiegi chodzę do pani Ani salon"Nathalie"w budynku Intraco przy ulicy Andersa-i szczerze polecam. Skóra po zabiegu jest zaczerwieniona,ale to mija i w zasadzie na drugi ,trzeci dzień pozostaja tylko niewielkie ślady -żadne blizny. Odpowiedz Link
stokrotki.luty Re: elektroliza w warszawie 04.01.09, 00:20 pierwszy raz słyszę o elektrolizie!!! czy możecie napisać jak to wygląda - zabieg, trwałośc zabiegu itp.? będę bardzo wdzięczna! laser JEST skuteczny - nie powoduje, że raz na zawsze pozbędziemy się włochów, ale może spowodować, że będzie potrezba chodzenia na taki zabieg raz albo dwa razy na rok!!! to chyba warto!!! Odpowiedz Link
sawa_wawa Re: elektroliza w warszawie 24.01.09, 18:59 elektroliza to wkłuwanie się cieniutka igiełką w cebulkę włosa i doprowadzenia na moment prądu w celu jej spalenia.Boli niewiele jakby komar ukąsił.Jeśli się uda to włosy nie odrosną.Przy powtarzaniu tego zabiegu włosy słabną i w końcu przestają odrastać. Super sprawa.Trochę wytrwałości i człowiek wyzwolony. Polecam. Odpowiedz Link
monia_asd Re: elektroliza w warszawie 13.02.09, 23:25 BYŁAM! U TEJ PANI ANI NA ELEKTROLIZIE! DZIĘKI ZA POLECENIE JEJ !CHYBA WIERZE ZNOWU ZE ŚWIAT U MYCH STOP! POZDRAWIAM. Odpowiedz Link
monia_asd Re: elektroliza w warszawie 08.05.09, 19:29 Wiadomość dla zainteresowanych: Pani Ania będzie się przenosiła z salonu na ul. Stawki 2 do Studia Urody Sophia na ul. Chmielnej 24 Nawet gdybym miała iść na koniec świata za Panią Anią to pójdę... Zachęcam do wizyty :) Odpowiedz Link
wtorniczka123 Re: elektroliza w warszawie 19.02.09, 22:22 A ja chodze do pani Ani (tej samej, z 'Nathalie' w Intraco) regularnie - zaczelam rok temu, w kilka miesiecy po porodzie, bo wloski na brodzie i na górnej wardze wzmocnily mi sie po zmianach hormonalnych. Po pierwszej serii zabiegów wloski prawie znikly i codzienne usuwanie poszlo w niepamiec! A teraz pojawilo sie kilka nowych (ale jest ich bez porównania mniej niz wczesniej) wiec wrócilam do Ani... Blizn nie ma żadnych (to rzeczywiscie tylko drobne uklucia) ale usuwanie na górnej wardze troche jednak boli... ale to zadna cena za usunięcie takiego klopotliwego mankamentu! Ania jest rewelacyjna, robi tez sporo innych 'dermatologicznych' zabiegów których większość kosmetyczek się nie podejmuje, gorąco polecam! Odpowiedz Link
witch_85 Re: elektroliza w warszawie 28.02.09, 17:58 Ja też chodzę do pani Ani. W ciągu kilku miesięcy pozbawiła mnie problemów z włoskami. Jestem zadowolona. Uratowała mi twarz, dosłownie życie :))) Można liczyć na fachową poradę i spokojnie pogadać na różne tematy w miłej atmosferze. B. dobrze zna się na rzeczy. Ma wielkie doświadczenie, widać, że wie co robi. Lubię te wizyty, wychodzę zrelaksowana, wypoczęta. Tel. do salonu: 0-22-860-66-00. Odpowiedz Link
tatiana8 Re: elektroliza w warszawie 01.07.09, 17:03 Witam, dawno mnie nie było na forum :) Ja również chodzę na elektrolizę, od października zeszłego roku. Miałam kilkadziesiąt czarnych włosków na brodzie i podbródku, teraz mam ponad połowę mniej i są już jasne i słabe. Jestem zadowolona i żałuję bardzo, że nie zdecydowałam się na to wcześniej. Widzę, że bardzo zachęcacie do pani Ani, zastanawiam się czy nie zmienić kosmetyczki. Tam gdzie ja chodze kosztuje 65 zł za 15 min. Początkowo ok, ale teraz włosków jest dużo mniej, a ciągle płacę tyle samo (65 zł ). W dodatku widzę, jak kosmetyczka ciągle zerka na zegar. Wolałabym, żeby cena była zależna od ilości włosków. Mam pytanie, czy usuwacie tylko ciemne włosy? Czy jeśli ktoś ma jasny meszek, ale widoczny i denerwujący, czy jakaś kosmetyczka podjęłaby się usuwania tego? Niestety moja coś kręciła nosem, usunęła 5 na krzyż i powiedziała, że koniec. Odpowiedz Link
monia_asd Re: elektroliza w warszawie 04.08.09, 21:30 U pani Ani to aparat liczy ilość włosów.100 włosków kosztuje 70 zł.Istnieje możliwość wykupienia karnetu i wtedy jest liczone 100 włosów 50 zł.Ma bardzo dużo klientek na elektrolizę i usuwa i ciemne i jasne,tak jak klientka sobie życzy.Fajna babka.Przyjmuje teraz na ul.Chmielnej 24 w studio urody Sophia.Naprawdę polecam. Odpowiedz Link
tatiana8 Re: elektroliza w warszawie 05.08.09, 20:18 Bardzo dziękuję wszystkim za opinie :) Ja jestem zapisana do swojej kosmetyczki na jutro, więc jeszcze pójdę, ale być może to ostatni raz. Mam od ostatniego zabiegu bardzo marny odrost, góra kilkanascie włosków. Jesli kosmetyczka będzie się wlekła, by przedłużyć wizytę i zgarnie 65 zł, więcej tam nie pójdę bo to bez sensu. Później zamierzam zacząć przygodę z panią Anią :) Bo mam też wąsik, którego jak do tej pory bałam się usuwać, z powodu bólu, nie wiem czy wytrzymam, broda to jednak co innego, nie jest tak bardzo unerwiona. Dziewczyny, jak długo trwają Wasze zabiegi? Ile włosków podczas jednej wizyty wyrywacie? Czy podrażnienie macie duże? U mnie zaraz po zabiegu są to takie czerwone wypukłosci w miejscu każdego włosa. W ciągu kilku godzin bledną, ale w następnych dniach robią się strupki, które odpadają po kilku kolejnych dniach. Na początku, kiedy trzeba było wkłuwać igłę włos przy włosie miałam w tych miejscach obrzęk. Odpowiedz Link
sawa_wawa Re: elektroliza w warszawie 02.10.09, 12:13 zazwyczaj p.Ania usuwa 100 włosków około 10-15 min.A jak robi zabieg na górnej wardze to zmniejsza prąd i to nie boli tak bardzo.U mnie zaczerwienie szybko znika. To podobno zależy od karnacji.Ja mam akurat ciemniejsza.Pozdrawiam. Odpowiedz Link
monia_asd Re: elektroliza w warszawie 24.10.09, 17:15 Witam, niestety mam trochę smutną wiadomość: pani Ania ponownie zmieniła swoje lokum. Teraz pracuje w salonie "Laurent" na ul. Szpitalnej 5 Pani Ania jest bardzo dobra w tym co robi więc częsta zmiana miejsca mnie nie zniechęci :) POLECAM W 100% Odpowiedz Link
fulvia16 Re: elektroliza w warszawie 27.10.09, 11:01 Witam, a jak wygląda kwestia "bezpieczeństwa" przy takim zabiegu? Czy kosmetyczka zakłada rękawiczki jednorazowe, czy igła do elektrolizy jest jednorazowa czy sterylizowana, czy z tych miejsc może polecieć krew? zwracacie na takie kwestie uwagę? z góry dzięki za info pozdrawiam Odpowiedz Link
tatiana8 Re: elektroliza w warszawie 12.11.09, 10:49 U mnie kosmetyczka zawsze używa jednorazowych rękawiczek. Igłę dostałam i noszę ją na każdy zabieg, jak zapomnę, czy zgubię dostaje nową. Odpowiedz Link
makow16 Re: elektroliza w warszawie 15.11.09, 22:59 Witam, Byłam w nowym lokum Pani Ani przy ul. Szpitalnej 5 w salonie Laurent, bardzo mi się podobało. Pani Ania wybiera coraz przyjemniejsze lokole. Również polecam usługi Pani Ani. Miła, fachowa obsługa i co najważniesze skuteczna. Niewielkie zaczerwienienia po zabiegu szybko znikają. Nie ma żadnych blizn, przebarwień, a włoski sukcesywnie znikają. Do Pani Ani trafiłam po przeczytaniu tego forum, dzięki za informacje na jej temat. Odpowiedz Link
fama33 Re: elektroliza w warszawie 16.03.10, 14:02 Hej ten Laurent to salon fryzjerski (?) Czy p.Ania nadal tam pracuje? Czy już wszystkie jesteście tak gładkie, że nie ma newsów nowszych niż z zeszłego roku? Odpowiedz Link
blue_annie Re: elektroliza w warszawie 22.03.10, 00:49 Ponawiam pytanie! też szukam pani Ani, ten laurent to rzeczywiście fryzjerski salon i na ich stronie nie ma nic na temat kosmetyki... czy ktoś się może orientuje gdzie pracuje p. Ania ?? pliss... Odpowiedz Link
monia_asd Re: elektroliza w warszawie 10.04.10, 18:58 Na stronie internetowej nie będzie informacji na temat p.Ani ale wiem, że nadal pracuje w salonie LAURENT ul. Szpitalna 5 i tel do salonu to 22/827 43 40. Odpowiedz Link
czarna011080 Re: elektroliza w warszawie 11.04.10, 21:32 witam :) Pani Ania i reszta najlepszej obsady laurenta jest dostepna pod tel 22-827-01-72 :)pozdrwaiam Ania :) Odpowiedz Link
ela_net Re: elektroliza w warszawie 06.05.10, 13:51 Witam ja też polecam panią Anie, wykonuje u niej zabieg elektrolizy na twarzy od października 2009 roku i teraz nie mam ani jednego ciemnego włosa. Dlatego jeśli ktoś chce pozbyć się na stałe zbędnych włosów to zachęcam do zapisania się na zabiegi do pani Ani. Pani Ania jest bardzo sympatyczna i długo już pracuje w swoim zawodzie. Cena zabiegu nie jest kosztowna w porównaniu z długotrwałym i męczącym wyrywaniem włosów za pomocą wosku lub lasera, bo to pomaga na chwile, a po elektrolizie włosy przestają rosnąć lub rosną coraz słabsze aż w końcu ich nie ma. Odpowiedz Link
darry4 Re: elektroliza w warszawie 17.09.10, 01:22 Witam, czy przed zabiegiem elektrolizy trzeba "hodować" włosy, tak jak przed laserem? (w przypadku lasera min. miesiac przed zabiegiem nie wolno wyrywać cebulki) czy p. Ania nadal pracuje w Laurencie? Ile orientacyjnie czekacie na wizytę do niej? Odpowiedz Link
lenkuska Re: elektroliza w warszawie 15.12.10, 10:56 Ja ja wykonuje w Perfect You na Pradze Poludnie-pani Olga ma duze doswiadczenie nie tylko w usuwaniu wloskow (jasnych, ciemnych, grubych, cienkich etc) ale i w zamykaniu naczyn krwionosnych (elektrokoagulacja; moim zdaniem o wiele skuteczniejsza niz laser czy IPL) oraz usuwaniu wlokniakow. Wszystko w gabinecie jest jednorazowe i sterylne. Takze polecam :) Odpowiedz Link
karpiu789 Re: elektroliza w warszawie 26.12.10, 21:13 dzięki temu Forum,trafiłam do p.Ani,o której piszecie.Zajęła się mną z należytą pieczołowitością. Po paru zabiegach zauważyłam,ze włosków jakby ubyło,odrastają znacznie wolniej. Nie zrezygnuję,będę walczyć do końca.Dopinguje mnie w tym p.Ania i powtarza ciągle,że elektroliza to zabieg tylko dla upartych i wytrwałych.I ja taka będę!Czego i wam życzę. Odpowiedz Link
darry4 Re: elektroliza w warszawie 29.12.10, 00:00 Lenkuska, na jakiej ulicy jest ten gabinet? Odpowiedz Link
mucha83 Re: elektroliza w warszawie 19.05.11, 09:33 Witam, Ja również polecam w 100% Panią Anię z salonu LAURENT przy ul. Szpitalnej 5. Trafiłam tam właśnie dzięki temu Forum. Moim głównym problemem była twarz. Dzisiaj, po niecałym roku chodzenia na zabiegi (co 2 lub 3 tygodnie) nareszcie czuję że żyję! A to wszystko dzięki Pani Ani i wytrwałości, która, jak ktoś ma taki problem, przychodzi samoistnie. Więc nie poddawajcie się i walczcie o swoje dobre samopoczucie i szczęście, bo warto! Powodzenia!:) Odpowiedz Link
warszawianka-easy Re: elektroliza w warszawie 02.09.11, 16:58 Hej dziewczyny i nie tylko :) rzeczywiście pani Ania ze Szpitalnej 5 jest bardzo dobra. Od dawna miałam problem z nadmiernym owłosieniem. Nie potrafiłam się zbliżyć do chłopaka, bo myślałam, że on też widzi to samo co ja. Od momentu kiedy zaczęłam chodzić do pani Ani na elektrolizę moje życie się zmieniło. Regularnie przychodzę na zabiegi i na twarzy już nie ma śladu :) Teraz małymi krokami usuwamy na brzuchu, wokół sutków i innych częściach ciała. Odpowiedz Link
juicy-pl Re: elektroliza w warszawie 18.09.11, 17:40 Dziewczyny, a ile czasu w Waszych przypadkach trwała elektroliza? Ja już od ponad roku ją stosuje i o ile na brodzie widzę efekty, to w okolicach szyi, pod broda jest nadal bardzo dużo włosów. Chodzę do Pani Magdy z Izis na Marszałkowskiej. Ktoś z Was może do niej też chodził? tak dużo znalazłam opinii o Pani Ani, że zaczęłam myśleć o zmianie:) Ja płacę 70 zł za 30 minut. jaka jest aktualnie cena u Pani Ani? Odpowiedz Link
4indianka Re: elektroliza w warszawie 30.09.11, 14:59 u Pani Ani usunięcie 100 włosków kosztuje 70 zł. to aparat liczy włoski,byłamw Szwecjii tam niestety 100włosków kosztowalo mnie 50 euro. cieszesie bardzo ze wróciłam juz na stałe do do kraju idzięki temu forum trafiłam do Pani Ani i nie dosc ze jest duzo taniej i dużo lepiej i do tego Pani Ania jest miłą i doswiadczoną kobietą a doświadczenie ma tutaj ogromne znaczenie. polecam wszystkim :) Odpowiedz Link
dorotka897 Re: elektroliza w warszawie 30.09.11, 15:39 O działalnosci Pani Ani dowiedziałam się od koleżnki z pracy która też borykała się z problemem nadmiernego owłosienia twarzy z tym że ona miała włosy na brodzie a ja wąsik.Była dla mnie żywym dowodem na to że można bezpowrotnie pozbyć się nadmiernego owłosienia.chodzę na elektrolizę już pół roku i widzę kolosalne efekty,już nie golę nie wyrywam nawet nie chodzę na wosk.nie bójcie się dziewczyny warto być wytrwałą i cierpliwą i poczekać na efekt takjakja po pół roku widzę róznice. same wiecie że nie odrazu Rzym zbudowano. polecam gorąco!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link
melk-a12 Re: elektroliza w warszawie 01.05.12, 16:30 Bardzo mnie zainteresowały powyższe wpisy odnośnie elektrolizy. Czy macie może infrmacje gdzie obecnie pracuje P.Ania? Będę wdzięczna za odp. Odpowiedz Link
candymandyy Re: elektroliza w warszawie 05.06.12, 07:16 Ja też nie polecam elektrolizy. Koleżanka miała ten zabieg i pojawiły się u niej niewielkie blizny. Ja sama stosuję domowego depilatora laserowego i wydaje mi się że to najlepsze rozwiązanie. Kiedyś stosowałam kremy, ale wiadomo że włoski szybko odrastają. Tutaj elektroliza.pl/ jest ranking takich laserowych urządzeń. powstaje ich coraz więcej i cięzko się zdecydować, który wybrać. No i jeszcze zawsze pozostaje depilacja laserowa w gabinecie, ale to chyba ogromne koszty... Odpowiedz Link
juicy-pl Re: elektroliza w warszawie 05.06.12, 20:30 Witam, ja stosuję elektrolizę od 2 lat i jakieś efekty są, ale niezbyt duże. oczekiwałabym, że jednak trochę szybciej się z tym uporam, zwłaszcza, że chodzę co 2 tygodnie. Candymandyy a Ty jaki masz laser domowy?od jak dawna go używasz? też zastanawiam się nad jego zakupem. ale zastanawiam się na ile on rozwiąże faktycznie problem. Odpowiedz Link
any0 Re: elektroliza w warszawie 03.08.12, 21:48 hey dziewczyny. Chcialam Wam polecic elektrolize z czystym sumieniem u PAni ANI ul Piekna salon Laurent w Warszawie. Sama wykonuje tam zabieg elektrolizy juz rok i jestem bardzo zadowolona z efektow. Pani ANia jest bardzo sympatyczna i profesjonalna kosmetyczka a przede wszystkim ma duze doswiadczenie w elektrolizie. Jak zaczynalam zabieg na brode mialam dos sporo ciemnych wloskow po okolo 6 zabiegach wloskow bylo o polowe mniej oraz byly cienkie i jasne mniej rzucaly sie w oczy teraz po okolo roku nie mam juz prawie wogole tak,ze nie uzywam pęsety wogole. Dla mnie to super metoda.Zabieg nie jest bolesny to tylko lekkie szczypniecie poza tym goi sie szybko i z zabiegu na zabieg naprawde widac efekty. Trzeba byc tylko wytrwalym i systematycznym co powtarza pani Ania i dzieki Niej mam teraz piekna gladka buzke i zamierzam usuwac wloski z innych partii:) Dziewczyny naprawde warto stosowac ta metode. Po wizycie u PAni Ani zawsze wychodze usmeichnieta i z checia tam wracam:) Odpowiedz Link
juicy-pl Re: elektroliza w warszawie 03.08.12, 21:55 a jaki jest koszt jednego zabiegu na brodę u Pani Ani do której chodzisz? ja trochę się zniechęciłam elektrolizą bo po ponad 2 latach, co 2 tyg zabieg nie widzę bardzo efektu. włosów jest mniej, ale nadal sporo:( Odpowiedz Link
any0 Re: elektroliza w warszawie 03.08.12, 22:05 kochana nie wiem czemu tak masz..no u mnie po roku prawie ich nie ma..a to co jest to prawie niewidoczne.. ja tez przyjmuje tabletki niskoskladnikowe anty (yasminelle) wiec moze to tez zasila efekt:) Place za wlosek 70 gr.OD Ciebie zalezy czy chcesz usunac 50 wloskow czy 100 z brody..zalezy ile tam masz. Pani Ania ma tez taka promocje jesli chcesz mozesz wykupic pakiet kilku zabiegow wtedy liczy za wlosek 50 groszy:) pozdrawiam ps a gdzie robisz elektro? Odpowiedz Link
juicy-pl Re: elektroliza w warszawie 03.08.12, 22:28 ja właśnie nie biorę tabletek teraz. Może faktycznie z tego wynika to, że bardziej na Ciebie działa. ja robiłam elektro o Pani Magdy w Izis na Marszałkowskiej. cena za 30 minut zabiegu 70 zł. Podobnie Ci wychodziło? Odpowiedz Link
any0 Re: elektroliza w warszawie 03.08.12, 22:40 A widzisz...bo jak masz zaburzenia hormonalne np to wiadomo ze leczenie z regulacja hormonow wewnatrz i elektroliza przyniosa wtedy lepsze rezultaty. Ciezko mi powiedziec jak by bylo bez tabsow bo bralam od poczatku elektrolizy a nawet duzo wczesniej. Ale kazdy przypadek jest indywidualny;) Teraz zaczelam robic inne czesci ale jak robilam brode to na poczatku sama broda to bylo cos kolo 100 zl w 30 min. Ale wtedy pani ANia usunela mi okolo 150 wloskow. Ale u Pani Ani nie placisz za czas tylko od ilosci usunietych wloskow to chyba lepsze,bo aparat liczy wloski wiec placisz za tyle ile usuniesz a nie za czas w jaki wyrobi sie kosmetyczka:) i co bedziesz kontynuowac? Odpowiedz Link
juicy-pl Re: elektroliza w warszawie 03.08.12, 22:48 No właśnie nie wyszły mi jak twierdzili lekarze jakieś szczególne zaburzenia. a też wiadomo że tabletki mają sporo skutków ubocznych, więc na wszelki wypadek wolałabym ich nie brać. no właśnie przerwałam elektro. chcę wrócić do lasera, bo kiedyś zaczęłam stosować i chyba lepiej działa. Tylko niestety jest sporo droższy. kupiłam laser domowy, ale okazało się, że trzeba do niego mieć okulary ochronne, a te kosztują ok. 200-300 dodatkowych złotych, więc chyba go zwrócę i znajdę jakiś gdzie okulary już są albo ich nie wymaga. ech cięzko jak się ma takie problemy jak my:( Odpowiedz Link
any0 Re: elektroliza w warszawie 03.08.12, 22:54 o kurcze;) no to ladnie..szkoda ze tak drogo te okulary...no wiem,ze tabsy maja skutki uboczne wiem..mysle o tym,ale jednak zdecydowalam sie je brac biore kilka lat ladnych z przerwami. Ale trudno zycie i mlodosc jest jedna nie bede jej marnowac na kompleksy a ich nie brakuje jak slusznie zauwazylas;) No nie chce Cie namawiac ale moze byc sprobowala tam gdzie ja zrobic ta elektro..moze akurat beda lepsze efekty..nie wiem kochana jak dziala laser nie probowalam tej metody. Slyszalam ze elektro jest skuteczniejsza,ale kazy musi na sobie wyprobowac..powodzenia:) Odpowiedz Link
juicy-pl Re: elektroliza w warszawie 03.08.12, 23:04 Dzięki wielkie za rady i otuchę:) chyba na razie spróbuje z tym laserem,bo na elektro wydałam już prawie 4000 zł:( a w razie czego wrócę do elektro i pójdę do tej Pani od Ciebie. powodzenia w Twoich zmaganiach:) Odpowiedz Link
any0 Re: elektroliza w warszawie 03.08.12, 23:15 Nie ma sprawy:) napisz czasem jak Ci idzie:) bedzie dobrze:* No jak Ci nie pyknie z laserem tfu tfu to sprobuj u pani Ani:) ona robi naprawde skutecznie ta elektro:) buziaki Odpowiedz Link
any0 Re: elektroliza w warszawie 03.08.12, 22:00 Zapomniala bym dodac,ze jak trafilam do pani Ani bylam naprawde podlamana trafilam na to forum i mimo ze bylam pelna obaw to nie zaluje. Dzieki pani Ani znowu chodze z podniesiona glowa:) Kiedys jak czytalam dziewczyny ktore pisaly ze 'pani Ania uratowala im twarz" to nie rozumialam tego:) dzis dolaczam do nich bo moja twarz tez uratowala pani ANIA:) ciepla wspaniala kobieta ktora oprocz profesjonalnej elektrolizy ofiaruje duzo duzo pozytywnej energii:) acha z tego co wiem do PAni Ani przyjezdzaja pacjentki nawet z poza Warszawy..to tez swiadczy o tym,ze jej praca przynosi rezultaty. jesli kogos interesuje nr tel Pani Ani: 506 803 400 Odpowiedz Link
karolcia202020 Re: elektroliza w warszawie 07.01.15, 23:58 Witam. Przygodę z elektrolizą rozpoczęłam 1 rok 9 miesięcy temu. Z około 1800 włośow usuwanych regularnie na twarzy obecnie podczas sesji usuwane jest ok 200. Najbardziej oporne są te rosnące na podbródku. Włoski rosnące na bokach, policzkach przestały rosnąć już zupełnie, a pojedyńcze, które odrastają są jasne, cieńkie, widoczne przy mocnym świetle i lusterku powiększającym;-) Ale póki odrastają są oczywiście usuwane. Zaczynajać elektrolizę starałam się na zabieg przychodzić min. 1 w tygodniu, teraz przerwa nawet 4 tygodniowa nie stanowi dla mnie mega dyskomfortu, ponieważ włoski i tak odrastają o niebo wolniej i są mniej widoczne:-) Dodam jedynie, że zarost na twarzy miałam dosłownie "męski", co było wynikiem wyrywania, depilowania i niestety golenia ( przez swoją naiwność dałam się namówić na IPL , laser diodowy i aleksandrytowy, które przyniosły skutek w postaci pustej kieszeni i spotęgowania problemu przez golenie, które zamiast depilacji jest zalecane pomiędzy kolejnymi zabiegami) przez kilka lat:-( Włoski od roku usuwam również na piersiach (czarne, długie kłaki wokół brodawek), dekoldzie i brzuchu. Włosy i tutaj również były przez kilka lat namiętnie i wytrwale usuwane, co sprawiło, że stały się czarne, grube i takie bardziej " męskie". Po roku zabiegów z całości owłosienia pozostało ok 1/4, a te które zostały są oczywiście o niebo słabsze, wolniej rosną, są jaśniejsze. Z mojej prywatnej obserwacji wynika, że w tych miejscach zabieg elektrolizy przynosi efekty szybciej niż w przypadku twarzy ( zabiegi na tych partiach robiłam z mniejszą czestotliwością 1-2 razy w miesiący), co nie znaczy, że mniej skuteczny. W odpowiedzi na post anty_elektroliza14:" Przez te sześć tygodni nabawiłam się depresji i nerwicy, bo dzień zaczynałam od płaczu i patrzenia w lustro i sprawdzania jak się miewają moje dziury. Wiem, że zabieg został wykonany nieprofesjonalnie, w złych warunkach." Oczywiście użytkowniczka ma prawo do własnej oceny jakości usługi jak i jej efektów, jednak większość tutejszych bywalczyń z pewnością stwierdzi, że do depresji i łez doprowadza je widok owłosienia,a nie kilkudniowy efekt ( twarz wygląda faktycznie niekorzystnie) po zabiegu. Kiedy zaczynałam elektrolizę ( jednorazowo usuwane ok 1000 włosów, a nie 8 :-) też byłam przerażona białymi krostkami, opuchliźną i zaczerwienieniem. W miarę jak zabieg powtarzałam skóra przyzwyczajała się do tych, bądź co bądź poparzeń i goiła się coraz szybciej.Po niemal 2 latach zabiegów elektrolizy, pomiędzy którymi robiłam mikrodermabrazję dziur w twarzy nie mam:-) Są pojedyńcze delikatne wgłębienia widoczne w lusterku powiększającym, które z czasem znikną, bo przecież skóra się regeneruje i odnawia;-) Histeria po usunięciu 8 włosów wg. mnie wskazuje, że użytkowniczka po prostu nie wie co to jest nadmierne owłosienie i jakim może być faktycznie dowodem do depresji, wstydu, wyobcowania, a już z pewnością unikania bliskich kontaktów z mężczyznami , bez uprzednio spędzonej godziny w łazience z pensetą w ręku:-) Na chwilę obecną, godzinę po zabiegu nie widać, że był on wogóle przeprowadzany:-). Zarzucanie cyt.:" pseudo-profesjonalizmu bez odpowiedniego przygotowania i sprzętu" dyplomowanej kosmetyczce ( potwierdzenie posiadanych umięjetności w postaci imiennych dyplomów na ściananie) z ponad 30 letnim doświadczeniem, do której na temin nie raz musiałam czekać tydzień ( duża ilość klientów świadczy o dobrym wykonywaniu swojej pracy, czy jej partaczeniu?), jest po prostu śmiesznym bezpodstawnym oskarżeniem:-) Zgodzę się, że gabinet p. Ani nie przypomina exkluzywnego spa ( ceny również nie są ekskluzywne, na szczęśćie;-), jednak to chyba nie o wnętrza tu chodzi. Około pół roku temu pokusiłam się na zabieg elektrolizy u innej o wiele mniej doświadczonej kosmetyczki, która elektrolizą zajmuje się raczej dodatkowo. Skutek? Ślady na udach ( bo tam był wykonywany) utrzymują się do tej pory:-( i nie mam pojęcia kiedy w końcu zejdą. Igła była zbyt głęboko wbijana, zbyt mocny prąd i ból niemiłosierny:-( Do tego zabieg wykonywany w ślimaczym tempie ( o profesjonaliźmie i doświadczeniu wg. mnie to nieświadczy jednak) co dodatkowo potęguje ból, dyskomfort, a w moim przypadku zniecierpliwienie i nerwowość. Przy wyborze kosmetyczki, u której zamierzacie wykonywać elektrolizę kierujcie się jej DOŚWIADCZENIEM, DOŚWIADCZENIEM i jeszcze raz DOŚWIADCZENIEM, bo faktycznie może być później płacz i zdziwienie. Osoby które poświęcą nieco czasu na poszukiwania odpowiedniej osoby do wykonywania elektrolizy z pewnością po prześledzeniu choć kilku postów znajdą ją:-) Przestrzegam przed osobami, które uskuteczniają tu kryptoreklamę, co widać w kilku powyższych postach, a o których nikt nic nie słyszał do tej pory spośród zainteresowanych tematem elektrolizy. Elektroliza to nie regulacja brwi, ani depilacja woskiem, która nawet żle wykonana stanowi jedynie chwilowy problem. Igła i prąd w rękach niedoświadczonych osób może faktycznie przynieść nam więcej szkody niż pożytku, o czym się sama przekonałam. Pozdrawiam serdecznie:-) Odpowiedz Link
agnieszkawesolowska5 Re: elektroliza w warszawie 13.08.12, 11:31 NIE UL. PIĘKNA, ALE UKICA SZPITALNA 5 - JA TEŻ SERDECZNIE POLECAM PANI ANIA! Odpowiedz Link
any0 Re: elektroliza w warszawie 23.08.12, 14:43 jasne ze szpitalna :) sorki:) pani Ania jest piekna a ulica jest szpitalna:) pozdrawiam Odpowiedz Link
ewelina_000 Re: elektroliza w warszawie 01.02.13, 00:19 Do Pani Ani trafiłam po przeczytaniu informacji na tym forum. Na początku sceptycznie nastawiona, z czasem przekonałam się, ze cierpliwość i ręce Pani Ani rzeczywiście działają cuda :) Ciepła, miła a przede wszystkim uczciwa kobieta. Rzeczowo i bez owijania w bawełnę uprzedza, że żeby osiągnąć efekty trzeba będzie swoje odczekać. Już ponad rok chodzę na elektrolizę, najpierw 2x w tygodniu, a teraz średnio 2x w miesiącu. Po niewielkich ukłuciach ślad znika już po upływie kilku godzin, skóra szybko się regeneruje. Ukłucia czasami powodują dyskomfort, jednak z całą odpowiedzialnością pisze, że to nic w porównaniu z komfortem i uczuciem zadowolenia, jakie daje mi świadomość, że pozbyłam się mojego największego utrapienia. Naprawdę odetchnęłam i szczerze polecam. Pani Aniu ściskam mocno i dziękuje :) Odpowiedz Link
madzialenkkaaa Re: elektroliza w warszawie 05.02.13, 17:44 Witajcie. Przeczytałam wiele bardzo pozytywnych opinii Pani Ani , która zajmuje się elektroliza. Jestem umówiona na wizytę w przyszłym tyg, to moja ostatnia deska ratunku.... TRZYMAJCIE KCIUKI!!!!!!!!będę informowała na bieżąco.... Odpowiedz Link
karolcia202020 Re: elektroliza w warszawie 05.03.13, 22:42 Witam, widzę tutaj bardzo dużo pozytywnych opinii o p. Anii, odnośnie elektrolizy (aż myślałam początkowo, że to zmasowana autoreklama:). Stosowałam zabiegi laserem diodowym, aleksandrytowym i IPL. Straciłam majątek, czas i kupę nerwów, a efektów żadnych. Fakt jestem blondynką, jasne włosy, jednak zawsze kosmetyczki/ lekarze zapewniali mnie, że przynajmniej te włosy się osłabią i napewno w części przestaną rosnąć mimo, że są jasne. Oczywiście bzdura. Ja po swoich doświadczeniach naprawdę odradzam wszelkiego rodzaju lasery. W desperacji zaczęłam szukać innych metod walki i tak trafiłam na elektrolizę. Chętnie spróbowałabym tej metody, no bo i co mam do stracenia, jedynie mogę coś zyskać:) Czy ktoś z użytkowników podzieli się aktualnym namiarem do opisywanej tu kosmetyczki, bo jak zauważyłam ta pani zmienia miejsca pracy. Z góry dziękuję i pozdrawiam wszystkich walczących z niechcianym problemem. Odpowiedz Link
madzialenkkaaa Re: elektroliza w warszawie 08.03.13, 13:35 No i byłam u Pani Ani. ból do zniesienia. chociaż miłe to nie było... ale Pani Ania dała mi wiele słów do otuchy i zachęciła do dalszych wizyt. porozmawiałam też z dziewczyną, która od dłuższego już czasu przychodzi na elektrolizę i jest zadowolona z efektów to mnie jeszcze bardziej mobilizuje. ja już nie chce mieć tych obrzydliwych włosów na twarzy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link
2zuzk-a22 Re: elektroliza w warszawie 08.03.13, 14:13 Ja nie trafiłam do p.Ani przez forum...Z koleżanką z pracy,obie,męczyłyśmy się z codziennym wyrywaniem włosów z brody.Ona odnalazła to forum i p.Anię a ja studiowałam lasery w internecie.... Ona zaczęła wizyty u p.Ani a ja płaciłam za kolejne pakiety zabiegów laserowych.Dzisiaj po roku koleżanka nie wyrywa i tylko czasem biegnie do p.Ani jak "coś " tam się pokaże a ja po tym samym roku siedzę i płaczę. Co prawda te ciemniejsze się osłabiły i jest ich mniej ale z jasnego meszku zrobiła się szczecina !!!!! Przed każdym zabiegiem laserowym mnie golono!!!! Myślałam sobie-jak trzeba to trzeba ,byleby pomogło....a tu wyszła sprawa opłakana.Psychika moja siadła mi zupełnie.Zła jestem,że nie dałam się namówić od razu na elektrolizę.I tak się pewnie skończy,że muszę zacząć.... Jedno jest pewne JUZ NIGDY LASER !!!!! Odpowiedz Link
berni1224 Re: elektroliza w warszawie 18.03.13, 16:48 Hej, też się wybieram na elektrolizę powiedzcie mi proszę jak wyglądają włoski po? Czy widać że odrastają drapiące czy wyglądają naturalnie. Nie chcę, żeby to wyglądało gorzej niż teraz. Ja chcę się pozbyć długich raczej jasnych włosków z brody bo mnie denerwują, proszę o informację jak to wygląda? I gdybyście mogły mi jeszcze podać jakiś kontakt do tej p. Ani byłabym wdzięczna Z góry dzięki. Odpowiedz Link
karolcia202020 Re: elektroliza w warszawie 18.03.13, 17:55 506803400 to jest aktualny nr do p. Anii ja do tej pory byłam na dwóch zabiegach, nie ukrywam, że pokładam w nich większą nadzieję niż w Bogu:) zabieg jest bolesny, można to porównać do lasera, po zabiegu skóra jest zaczerwieniona , są strupki, ja miałam nawet małą opuchliznę, na noc twarz smaruję pantenolem, na dzień kładę puder i jakoś można żyć, byle tylko pozbyć się tych cholernych włosów, nie wiem dziewczyny jak Wy, ale ja wręcz uważam, że większość nieszczęść w moim życiu jest właśnie przez nie spowodowana :( mam nadzieję, że efekty będą szybko widoczne:) chyba ta nadzieja trzyma mnie wgl przy życiu:) ja też usuwam jasne włoski, które były oporne na laser, ale które jednocześnie przez golenie przed zabiegami laserem strasznie się wzmocniły, no ja póki co jestem 3 dni po zabiegu więc włosków jeszcze nie widać myślę, że trzeba uzbroić się w cierpliwość, nie od razu Rzym zbudowano:) pozdrawiam i cierpliwości wszystkim walczącym:) Odpowiedz Link
berni1224 Re: elektroliza w warszawie 21.03.13, 18:37 hej. Dzieki za kontakt. Ide jutro ale mam straszne obawy. Daj znac jak to wyglada u ciebie teraz? Odpowiedz Link
berni1224 Re: elektroliza w warszawie 24.03.13, 15:55 hej madzialenkkaaa ! jestem też po jednym zabiegu, ale narazie czekam na efekt, daj znać jak to u Ciebie po takim czasie wygląda, jak często chodzisz? Odpowiedz Link
berni1224 Re: elektroliza w warszawie 27.03.13, 18:48 jest to problem kosmetyczny ale chyba powinnam się przebadać jesteście mi w stanie polecić jakiś kontakt do dobrego endokrynologa w warszawie lub w okolicach? Odpowiedz Link
moja.nadzieja.32 Re: elektroliza w warszawie 28.03.13, 18:34 Witam serdecznie ;) Na samym początku chciałabym gorąco podziękować użytkowniczce o Nicku any0 za podanie numeru telefonu do Pani Ani z Warszawy ;* Nawet nie wie Pani jak bardzo tym Pani mi pomogła ;-) Bardzo ,bardzo dziękuję ;* Dzięki temu forum i wszystkim klientkom od Pani Ani ,które dzieliły się wszystkimi informacjami powoli odzyskuję radość życia ;) To forum śledziłam dość długo i nigdy nie zabierałam głosu tylko płakałam – czytałam – do momentu aż zobaczyłam numer do Pani Ani ;) Bałam się strasznie zaufać po raz kolejny, gdyż podobnie jak wiele dziewczyn zaufałam zabiegom laserowym …W efekcie końcowym mam takie uda i bikini …. że o plaży zapomniałam raz na zawsze . Ale jak zaczęło mi atakować twarz to się załamałam ;-( (oczywiście mam problemy zdrowotne i mam hiperprolaktynemie itd. ale nie o tym chciałam napisać ) Długo byłam w depresji ,bo nikt z mojego otoczenia tego nie miał ani moja mama ,więc byłam sama sobie – zero zrozumienia mojego dzikiego zachowania itd. Wasze niektóre wpisy mnie ogromnie podtrzymywały na duchu ;) Ponad 2 lata unikałam ludzi jak mogłam ,latem nosiłam szaliki ,płakałam non stop ,wszystko dla mnie straciło sens bo nie widziałam wyjścia skoro laser zawiódł ;( Nawet czytając to forum nie wierzyłam ,że jest jakaś szansa dla mnie . Bałam się strasznie ale zebrałam się w sobie i zadzwoniłam do Pani Ani – tym samym dostałam największy prezent jaki mogłam sobie wyobrazić –`` NADZIEJĘ`` . Podczas pierwszej wizyty u Pani Ani rozpłakałam się jak dziecko . A Pani Ania okazała się najwspanialszą osobą : pełną dobra , ciepła , serdeczności ,która zwróciła mi wiarę w lepsze jutro ;) Za co dziękuję całym sercem ;* I dziękować będę . Dziś jestem po 4-tym zabiegu elektrolizy i powoli zaczynam żyć na nowo . Włosków odrosło mniej a już zaczęłam inne partie ciała ;) Trochę boli ,ale nie tak bardzo jak widok włosów na twarzy ;) Trzeba chodzić systematycznie ,być cierpliwym i wytrwałym . Ale naprawdę warto . Pani Ania zmieniła moje życie na lepsze . Powoli odzyskuję radość życia . I to wszystko dzięki cudownej Pani Ani ;) Teraz widzę światełko w tunelu …. Pozdrawiam Was wszystkie bardzo serdecznie i przepraszam za tak długi wpis ;) Całym sercem życzę Wam pozbycia się tego okropnego problemu . Ja jestem na początku tej drogi ,a Wiele z Was się do tego przyczyniło za co raz jeszcze dziękuję i pozdrawiam . Pani Aniu dziękuję za nowe życie ;* Odpowiedz Link
berni1224 Re: elektroliza w warszawie 08.04.13, 18:55 Jestem po wizycie u endokrynologa, który, a właściwie która podejrzewa u mnie hiperprolaktynemie. Muszę porobić wszystkie badania, ale to oczywiście zajmie mi dużo czasu. Albo te włosy to teraz moja obsesja, albo zaczyna mi ich przybywać. Mam pytanie do moja.nadzieja.32 czy długo u Ciebie trwa leczenie? Do Pani Ani oczywiście będę chodzić, szkoda tylko że tych wszystkich włosów nie da się pozbyć od razu;/ możecie mi powiedzieć ile w waszych przypadkach zajmowało usuwanie włosków na twarzy? u mnie co prawda nie ma grubych i czarnych ale jest dużo szarego meszku i mam wrażenie, że strasznie długa droga przede mną. Chodzę 1 raz w tygodniu.. zdecydowałam się również na usunięcie włosków wokół brodawek ponad 2 tygodnie temu i do tej pory nic mi nie odrosło - naprawdę było warto, dobrze, że pani Ania mnie przekonała :) ona jest po prostu fantastyczna :) pozdrawiam Odpowiedz Link
moja.nadzieja.32 Re: elektroliza w warszawie 08.04.13, 21:49 berni1224 napisał(a): > Jestem po wizycie u endokrynologa, który, a właściwie która podejrzewa u mnie h > iperprolaktynemie. Muszę porobić wszystkie badania, ale to oczywiście zajmie mi > dużo czasu. Albo te włosy to teraz moja obsesja, albo zaczyna mi ich przybywać > . Mam pytanie do moja.nadzieja.32 czy długo u Ciebie trwa leczenie? Do Pani Ani > oczywiście będę chodzić, szkoda tylko że tych wszystkich włosów nie da się poz > być od razu;/ możecie mi powiedzieć ile w waszych przypadkach zajmowało usuwani > e włosków na twarzy? u mnie co prawda nie ma grubych i czarnych ale jest dużo s > zarego meszku i mam wrażenie, że strasznie długa droga przede mną. Chodzę 1 raz > w tygodniu.. zdecydowałam się również na usunięcie włosków wokół brodawek pona > d 2 tygodnie temu i do tej pory nic mi nie odrosło - naprawdę było warto, dobrz > e, że pani Ania mnie przekonała :) ona jest po prostu fantastyczna :) pozdrawia > m Witaj berni1224 ;) Właśnie wyjęłam moje pierwsze wyniki badań z dnia 13 kwietnia 2012 roku na podstawie których wyszło ,że mam hiperprolaktynemie . Leki miałam ustawione od maja 2012 i nadal je przyjmuję . Zaczynam 11 -sty miesiąc leczenia a moje wyniki są bliskie normy ,co świadczy o tym że leki działają . Pan doktor uprzedzał mnie na samym początku ,że leczenie może być długie . Jeśli to nie będzie kłopot to napisz proszę jakie będą Twoje wyniki . A czy dała Ci Pani doktor skierowanie na takie badanie prolaktyny nadczo i po tabletce 1 godzinę ? Jeśli chodzi o mnie to ja od grudnia chodzę do Kochanej Pani Ani ;) Miałam ciemnego dziada na brodzie - ale boję się zapeszać ,więc napiszę jak upłynie więcej czasu . Mi się wydaje ,że mam długi mech ale walczymy ;) Ramiona mi porosły i te włosy mi sterczą jak naelektryzowane ... A nie miałam tam włosów . No i zauważyłam dłonie na których mam sterczące włoski . Nic z tym nie robię . Najważniejsza twarz prawda ? Walczymy razem ;) I strasznie się cieszę ,że w końcu mogłam z kimś o tym porozmawiać . Samej to bardzo ciężko jest . Tak to prawda fantastyczna i jedyna taka o złotym serduszku ;)))) Cieszę się razem z Tobą i trzymam kciuki ;))))) Pozdrawiam ciepło ;) Odpowiedz Link
berni1224 Re: elektroliza w warszawie 09.04.13, 09:03 Bych badan narazie mi nie zleciła. Badania wszystkich hormonów chce mi zrobić w przyszłym miesiącu, narazie labolatoryjne i badania narządów rodnych, a ponieważ prolaktyna jest związana ze stresem kazała mi też zrobić echo serca, badanie pola widzenia.. Masakra - ja nie wiem czy ja te włosy miałam wcześniej i się tym nie przejmowałam czy teraz po rozstaniu z chłopakiem bardziej zaczęłam zwracać na to uwagę, jeśli tak to bardzo żałuję, że wcześniej mnie to nie interesowało ;/ a czy Ty dostałaś jakieś tabletki na zmniejszenie owłosienia? jak chcesz to odezwij się do mnie na prv bombka0604@wp.pl - bo tu w sumie temat o elektrolizie. Pozdrawiam Wszystkie walczące i życzę powodzenia :) Odpowiedz Link
moja.nadzieja.32 Re: elektroliza w warszawie 28.03.13, 19:51 berni1224 napisał(a): > jest to problem kosmetyczny ale chyba powinnam się przebadać jesteście mi w sta > nie polecić jakiś kontakt do dobrego endokrynologa w warszawie lub w okolicach? Ja jestem pod opieką endokrynologa P.Kostrzewskiego i jestem zadowolona .Nie jestem z Warszawy ,ale z tego co wiem to również przyjmuje w Warszawie w dwóch miejscach . Na ul.Widok 10 i ul.Waliców 20 . Te informacje o tym ,że Pan doktor przyjmuje w Warszawie znalazłam w internecie . Pozdrawiam . Odpowiedz Link
berni1224 Re: elektroliza w warszawie 28.03.13, 23:50 przepraszam, że tak męczę ale chce wiedzieć czy takie wizyty przynoszą u niego rezultat, tzn. czy widać efekty leczenia i ewentualnie jak ono u niego wygląda? Jestem po wizycie u Pani Ani, rzeczywiście bardzo miła osoba. Jeżeli chodzi o efekty u mnie to po tygodniu jeszcze nic mi nie odrosło. Jutro mam kolejną wizytę i mam nadzieję, że wkrótce pozbędę się zbędnych czarnych włosków z mojej twarzy. W ogóle jestem brunetką i wcześniej nie zwracałam na to uwagi, a takie czarne/szare włoski - meszek mam na całym ciele... Masakra! bedę się tego systematycznie pozbywać... Odpowiedz Link
moja.nadzieja.32 Re: elektroliza w warszawie 29.03.13, 10:20 Witam ;) Mogę tylko napisać o sobie . U mnie efekty są widoczne w postaci lepszych wyników badań . Na samym początku musiałam zrobić badania . Wystarczyło pobrać krew. W zależności co komu dolega Pan doktor zaleca odpowiednie badania . Niestety za większość płaciłam . Potem dostałam leki i po pół roku leczenia moje wyniki są blisko normy . Jeśli chodzi o włosy to same nie zniknęły - tylko za sprawą Kochanej Pani Ani ;) Odpowiedz Link
karolcia202020 Re: elektroliza w warszawie 02.04.13, 13:02 Witam serdecznie:) Mam OGROMNĄ PROŚBĘ:):):) Dziewczyny Kochane czy możecie polecić dobrego (skutecznego i kompetentnego) lekarza ginekologa-endokrynologa w Warszawie??? Bardzo zależy mi na konkretnych opiniach osób którym faktycznie lekarz pomógł tzn z autopsji:) Na forach sporo jest różnych opinii, ale niekoniecznie budzą one moje zaufanie:) Czekam na info i pozdrawiam Odpowiedz Link
berni1224 Re: elektroliza w warszawie 02.04.13, 13:57 ja siie zapisalam do ewy wierzbowskiej, podobno specjalizuje sie w tego typu problemach. Opinie na necie sa rozne. Sama wizyte mam w piatek wiec wypowiedziec sie jeszcze nie moge, jak bedziesz chciala to dam znac. Pozdrawiam. Odpowiedz Link
2zuzk-a22 Re: elektroliza w warszawie 29.03.13, 09:26 jestem po 2 wizytach..... nie mogę powiedzieć ,że nie mam już włosów ale narodziła się NADZIEJA-jak to ładnie napisała jedna z moich poprzedniczek.Ciągle nie wierzę ,że ich nie będzie ale jestem zawzięta i wypowiedziałam wojnę .... dwie batalie stoczone.... cdn.... Odpowiedz Link
placzka0412 Re: elektroliza w warszawie 11.04.13, 20:02 Hej, dziewczyny juz nie wiem co mam robić... zdecydowałam się na elektrolize, ze względu na to że idzie lato, bo laser przy opalaniu odpada ;/ powiedzcie mi na jakie partie ciała Wy robiłyście i jakie są u was efekty i po jakim czasie /?Ja potrzebuję dosłownie wszędzie... płakać mi się chce Odpowiedz Link
moja.nadzieja.32 Re: elektroliza w warszawie 12.04.13, 10:10 placzka0412 napisał(a): > Hej, dziewczyny juz nie wiem co mam robić... zdecydowałam się na elektrolize, z > e względu na to że idzie lato, bo laser przy opalaniu odpada ;/ powiedzcie mi n > a jakie partie ciała Wy robiłyście i jakie są u was efekty i po jakim czasie /? > Ja potrzebuję dosłownie wszędzie... płakać mi się chce Witaj. Ja na razie twarz ,pachy zaczynam no i piersi . U mnie widzę różnicę już po trzecim razie na twarzy, ale trzeba być cierpliwym w tej metodzie i chodzić regularnie . Rozumiem co czujesz . Trzymam mocno kciuki ,abyś już niedługo zobaczyła efekty elektrolizy . Odpowiedz Link
placzka0412 Re: elektroliza w warszawie 15.04.13, 09:06 mam jeszcze pytanie jakie wloski wy usuwacie? Bo ja mam takie cienkie ale dluzsze niz powinny byc normalnie, wymocnione tylko na wasiku, bo tylko tu sie odwazylam sama usuwac...zastanawiam sie ile czasu mi to zajmie, ehh... Odpowiedz Link
moja.nadzieja.32 Re: elektroliza w warszawie 15.04.13, 11:22 placzka0412 napisał(a): > mam jeszcze pytanie jakie wloski wy usuwacie? Bo ja mam takie cienkie ale dluzs > ze niz powinny byc normalnie, wymocnione tylko na wasiku, bo tylko tu sie odwaz > ylam sama usuwac...zastanawiam sie ile czasu mi to zajmie, ehh... Moim zdaniem powinnaś dość szybko zobaczyć efekty elektrolizy ,gdyż są to włosy cieniutkie - nie ruszanie . Wąsik też - także głowa do góry ;) Z przyjemnością poczekam na Twoją wiadomość po 3-ch ,może 4-ch zabiegach ;) Pozdrawiam . Odpowiedz Link
2zuzk-a22 Re: elektroliza w warszawie 19.04.13, 00:09 Nie wiem ile razy już byłam u p.Ani ale przyznam,że biegam tam jak opętana bo zauważyłam,że te cholerne włosy jakby są cieńsze i jak odrastają to już tak nie kłują.Wiara więc moja coraz większa.....Jestem chyba w jakimś amoku bo śni mi się po nocach,że jestem taka piękna i gładka....!!!! Jezus !!! Czy Wy też tak macie ????? Bo może ja już zwariowałam ?? A może to radość,że jednak jest szansa na to lepsze jutro!!!!???? Odpowiedz Link
berni1224 Re: elektroliza w warszawie 20.04.13, 00:30 hej :) też tak mam, bo na twarzy naprawdę widzę efekt zdecydowanie. Ja mam usuwane część włosków, których nigdy sama nie ruszałam więc rezultat jest tym bardziej dobry w tych miejscach, podejrzewam, że gorzej będzie z wąsikiem bo przez ostatnie lata zawzięcie go sama usuwałam.Jestem dobrej myśli :) Latam raz w tygodniu, ale jeszcze długa droga przede mną, chciałabym też inne partie ciała, ale narazie twarz jest najważniejsza :) Pozdrawiam. Odpowiedz Link
madzialenkkaaa Re: elektroliza w warszawie 12.05.13, 15:42 To działa !!!!! Biegam raz na 10 dni i powoli widzę efekty,porobiły mi się takie puste miejsca gdzieniegdzie i włoski nie odrastają !!!!! Dziewczyny warto !!!! A te ,które odrastają są cieńsze,naprawdę cieńsze !!!!Myślałam,że elektroliza to jakaś nowa metoda a to jedna z pierwszych w tej dziedzinie tylko jest nowocześniejsza aparatura.Jak to dobrze,że p.Ania to robi bo nie dość,że dobrze wykonuje elektrolizę(widzę rezultaty) to naprawdę fajna babeczka. Odpowiedz Link
8ana Re: elektroliza w warszawie 23.05.13, 20:54 madzialenka i inne dziewczyny, jaki macie ten zarost na twarzy? normalny meszkowaty usuwacie czy jakis może męski? zastanawiałam sie nad laserem ale nie wiem czy to dobry pomysł a elektroliza... hmm... brzmi ciekawie... ale jak sie sprawdza w praktyce przy zaburzeniach hormonalnych? no własnie Odpowiedz Link
placzka0412 Re: elektroliza w warszawie 01.07.13, 20:31 cześć dziewczyny! chodzę na tą elektrolizę już od jakiegoś czasu, może nie jestem jakimś tragiczym przypadkiem, ale owłosienie ewidentnie jest tu gdzie go być nie powinno. Jakieś tam efekty widzę, ale nie do końca jest tak jakbym chciała... powiedzcie mi nie macie wrażenia, że ten aparat jakoś dużo tych włosków liczy? czasami mam wrażenie, że mam usunięte 50 szt. a z aparatu wychodzi np. 200. Też tak macie? Absolutnie nie powiem, że elektroliza nie pomaga. Bo jest skuteczna. Tylko czasami liczba tych włosków mnie rozwala... ale może to tylko moje odczucia. Powiedzcie jak jest w waszych przypadkach/ Odpowiedz Link
madzialenkkaaa Re: elektroliza w warszawie 13.07.13, 23:34 u mnie też tak bylo,że raz mialam więcej raz mniej.....ale to włoski zaczęły odrastać w nierównych odstępach czasu...te co się dobrze osłabiły odrastały bardzo powoli te mocniejsze szybciej i czasami się zbiegało ,że były wszystkie i wtedy wychodziło ich znowu dużo ale powoli się to zmieniło i nie mam już mocnych i kłujących,są cienkie i jaśniejsze no i to co najważniejsze jest ich o wiele mniej.Nie odrastają też tak szybko więc mogę już chodzić na elektrolizę dużo rzadziej niż na początku.....Powodzenia i wytrwałości bo to działa naprawdę !!!!!!!! Odpowiedz Link
akna6 Re: elektroliza w warszawie 17.10.13, 15:12 Hej! Gdzie p.Ania teraz przyjmuje w Warszawie? Bo tyle dobrego o niej napisałyście... Odpowiedz Link
2zuzk-a22 Re: elektroliza w warszawie 22.10.13, 01:40 P.Ania przyjmuje w Warszawie,w salonie LAURENT ul.Szpitalna 5,tel.506-803-400.Jeśli chcecie się zapisać na elektro i będziecie dzwonić a p.Ania nie będzie odbierać,to napiszcie sms .Wtedy się skontaktuje.Ja tak wydzwaniałam,w końcu napisałam,że chciałabym się spotkać w sprawie elektrolizy i udało się.W trakcie spotkania mi wytłumaczyła,że podczas pracy nie odbiera bo by miała straszne opóżnienia.. i klientki by się denerwowały.Teraz po tylu wizytach już wiem o co chodzi... :) .Zainteresowanym...-jest możliwość wykupienia pakietów.Jeśli się płaci jednorazowo to 100 włosków kosztuje 70 zł.Czyli włos-70 gr. Pakiet 500 zł- włos 50 gr. Pakiet 1000 zł-włos 40 gr Pakiet 1500 zł-włos 30 gr to dobrze ,że jest taka możliwość bo elektroliza w moim przypadku naprawdę się super sprawdza.Trwa to trochę długo ale zaczynałam od 800 włosów a dziś zaledwie 150 i na dodatek są już jasne i cienkie.Po pierwszych wizytach skóra była obolała,trochę spuchnięta,pojawiały się też strupki.Po jakimś czasie chyba przyzwyczaiła się do tych zabiegów i po ok.godzinie nie jest nawet zaczerwieniona.Wykupienie pakietu też nie raz uratowało mi życie bo nie miałam pieniędzy a była potrzeba następnej elektrolizy,więc spokojnie mogłam pójść a nie siedzieć przed lustrem i wyrywać co nie jest wskazane przy tej kuracji. Dziś już wiem,że elektroliza to jedyna skuteczna metoda,która w moim przypadku absolutnie się sprawdza i dlatego mogę ją polecić potrzebującym w 100%. Odpowiedz Link
karolcia202020 Re: elektroliza w warszawie 22.10.13, 15:00 Pani Ania przyjmuje na Szpitalnej 5. Na zabiegi chodzę od pół roku i widzę niesamowitą poprawę. Włosy stały się o wiele cieńsze, duża ich część już nie odrasta:) Niektóre w dotyku są już niewyczuwalne, a widoczne jedynie z bardzo bliska w bardzo jasnym świetle, czyli tak jakby ich już nie było. Jestem bardzo zadowolona, że zdecydowałam się na taki sposób walki z włoskami. Wcześniejsze lasery jedynie nasiliły problem i straciłam sporo pieniędzy, czasu i wiary, że kiedyś pozbędę się tego zupełnie. Jedyne czego żałuję, to że nie wiedziałam o tej metodzie dużo wcześniej. Oczywiście zabiegi są bolesne, ale do przeżycia. Nie ma co też liczyć, że 2- 3 wizyty rozwiążą problem, bo tak się nie da. Potrzeba czasu, ale efekty są naprawdę widoczne. Dziewczyny laser w porównaniu do elektrolizy to naprawdę strata czasu i pieniędzy, tylko sobie pogorszycie!!!Lepiej od razu zainwestować w elektro, bo daje efekty. Polecam wszystkim walczącym z niechcianym owłosieniem. Odpowiedz Link
akna6 Re: elektroliza w warszawie 22.10.13, 16:20 Dzięki za odzew :) Tak myślę, że zanim rozpocznę walkę z niechcianymi włoskami na twarzy, to może lepiej by było najpierw endokrynologa odwiedzić... W każdym razie, możecie mi z czystym sumieniem polecić p.Anię, bo wykonuje te zabiegi jak należy, zna się na tym, tak? A jeszcze jedno...Dziewczyny, a czy Wy walczycie z jakimś ogromnym, ciemnym zarostem? Bo u mnie jest to po prostu gęsty, raczej jasny meszek (broda + wąsik, trochę na policzkach..), a i jeszcze ciemne baczki mnie wkurzają (też ich bym się pozbyć chciała). Jak jest u Was? Odpowiedz Link
2zuzk-a22 Re: elektroliza w warszawie 23.10.13, 00:15 Ja na brodzie i podbródku miałam może nie tyle ciemne co grube obrzydliwe wlosy,które wzmocniły się po zabiegach laserowych bo przed każdym z nich mnie golono.O zgrozo,jak sobie przypomnę,że na to zezwalałam.No ale to już przeszlość.Chodzę do p.Ani już 8-y miesiąc i na pewno będę do ostatniego włoska.Powód? Elektroliza naprawdę jest skuteczna.Pomału,powoli ale tych włosów ubywa,są cieńsze i jaśniejsze. Tak więc-akna6-radzę Ci,zaczynaj przygodę z elektrolizą i p.Anią-nie pożałujesz. :) Odpowiedz Link
akna6 Re: elektroliza w warszawie 24.10.13, 16:30 Jeszcze jedno pytanie. Czy na zabieg stawiacie się bez makijażu, czy na miejscu go usuwacie? A może w ogóle nie trzeba się go pozbywać? Bo nie mam pojęcia, napiszcie, jak to jest? :) Odpowiedz Link
2zuzk-a22 Re: elektroliza w warszawie 25.10.13, 00:21 Ja na miejscu jestem zmywana w miejscach gdzie jest wykonywana elektroliza. Po zabiegu można sobie nałożyć podklad albo P,Ania Ci nałoży.... Powodzenia !!! Odpowiedz Link
madzialenkkaaa Re: elektroliza w warszawie 29.11.13, 11:24 Hey,dziewczyny !!!! Byłam wczoraj na elektro u p.Ani i wręczyła mi nowy cennik obowiązujący od stycznia.Jeśli któraś nie jest zdecydowana to niech nie czeka bo pakiety wpłacone w starym roku będą obowiązywały do ich zakończenia((według starego cennika).Oto nowy cennik: 100 włosów-100zł,czyli włos 1zł. Pakiety: 700 zł- 70gr włos 1000zł-50gr włos 1500zł-40gr włos Myślę,że warto jak najszybciej przybiegać !!!!! Powodzenia !!!! Odpowiedz Link
bubi1985 Re: elektroliza w warszawie 02.12.13, 12:51 Hej, a czy wiecie jak to jest z elektroliza i włoskami wokół brodawek? Mozna je w taki sposób usuwać czy jest to zbyt bolesne? Odpowiedz Link
beata.urr Re: elektroliza w warszawie 04.12.13, 19:48 Cześć, Ja chodzę do Pani Ani od 6 miesięcy około raz w miesiącu (górna warga) i już niemalże nie mam czego usuwać - został biały meszek i kilka mocniejszych dziadów, które kiedyś wyrwałam na próbę, dlatego są mocniejsze od innych. Tak szybko uporałam się z tymi okropnymi włosami prawdopodobnie dlatego, że wcześniej ich nie depilowałam, tylko rozjaśniałam. Jeżeli chodzi o maszynę liczącą włosy to też mi się wydawało, że niekiedy liczy ich jakoś dużo, ale jednego razu nawet liczyłam włosy podczas zabiegu i wynik się zgodził. Jeśli chodzi o włoski na piersiach to Pani Ania też je usuwa, ostatnio nawet sama zaproponowała mi ten zabieg (widać dziewczyny po górnej wardze zazwyczaj zazwyczaj biorą się za brodawki). Nie ma się co zastanawiać. Odpowiedz Link
moja.nadzieja.32 Re: elektroliza w warszawie 31.12.13, 12:10 bubi1985 napisał(a): > Hej, a czy wiecie jak to jest z elektroliza i włoskami wokół brodawek? Mozna je > w taki sposób usuwać czy jest to zbyt bolesne? Witaj ;) Można jak najbardziej ;) Wcale tak nie boli jak się wydaje ;) Jeśli się bardzo boisz to można wziąć coś przeciwbólowego ,ale myślę że jeśli jest ich mało to nie warto . Pozdrawiam ;) Odpowiedz