little-body 04.02.13, 14:43 Może ktoś polecić jakieś fajne miejsce gdzie nauczę się jeździć konno? od razu wspomnę, że nigdy nie jeździłam i jestem totalnym laikiem jeśli chodzi o sprzęt, opiekę itd będę wdzięczna za pomoc:) Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
olkaprill Re: Szukam nauki jazdy konnej w Warszawie lub oko 22.02.13, 13:41 Witam, Prowadzę naukę jazdy na własnym koniu. Posiadam uprawnienia instruktorskie oraz duże doświadczenie. Koń jest spokojny, dobrze ujeżdżony, chodzi głównie tylko pode mną. W przeciwieństwie do koni, które pracują w typowych szkółkach po kilka godzin dziennie, mój bardzo dobrze reaguje na działanie łydek, ręki - można się na nim nauczyć JEŹDZIĆ konno, a nie tylko siedzieć na koniu;). Stajnia w okolicach Konstancina-Jeziornej - mogę z Konstancina podwozić autem, jeśli byłaby potrzeba, posiadamy krytą halę do jazdy więc pogoda nie powinna odstraszać. Jeśli jest Pani zainteresowana proszę o kontakt mailowy: olkaprill@wp.pl Odpowiedz Link
kk.skazka Re: Szukam nauki jazdy konnej w Warszawie lub oko 03.05.13, 13:46 Polecam stajnie Dworek w Okuniewie i trenera Bogdana. Mój mąż tam nauczył się jeździć od zera. Konie są tam dobrze trzymane a Bogdan jest naprawdę fajnym i cierpliwym trenerem. Odpowiedz Link
agnes878 Re: Szukam nauki jazdy konnej w Warszawie lub oko 02.08.13, 13:32 little-body napisał(a): > Może ktoś polecić jakieś fajne miejsce gdzie nauczę się jeździć konno? od razu > wspomnę, że nigdy nie jeździłam i jestem totalnym laikiem jeśli chodzi o sprzęt > , opiekę itd będę wdzięczna za pomoc:) ja mogę polecić stajnię, w której sama jeździłam i muszę powiedzieć, że nauczyłam się sporo:) stajnia niedaleko Mińska Maz. w Krukach. www.facebook.com/StajniaKruki?ref=hl powodzenia! Odpowiedz Link
humanistka_recydywistka Re: Szukam nauki jazdy konnej w Warszawie lub oko 22.08.13, 12:11 Ja jeżdżą w Stajni Pociecha na Wybrzeżu Puckim i jestem bardzo zadowolona. W dużym skrócie dlaczego: - bardzo przystępne ceny, szczególnie w karnecie - świetna lokalizacja - piękne okolice i to blisko centrum warszawy (jest to bardzo wygodne, a nie ma wielu takich stajni) - fajne konie, małe grupy, więc rzeczywiście czegoś się uczę (wcześniej chodziłam pół roku gdzie indziej i trochę "stałam w miejscu"), na początek jest super, bo ogólnie uczą dużo dzieci, więc mają dobre podejście ;P - jest to też fundacja, więc kasa z jazd idzie na bezpłatną hipoterapię dla dzieciaków, więc wspieram fajny cel. Odpowiedz Link
gosiakorycka Re: Szukam nauki jazdy konnej w Warszawie lub oko 28.11.13, 18:17 Witam Oferuje jazdę konną niedaleko Warszawy w Siedliskach koło Piaseczna, na moim własnym koniu, jazda indywidualna nie w zastępie, koń jest ujeżdzony na poziomie klasy C,, nie polecam go do nauki anglezowania tylko dla kogoś bardziej doświadczonego. Jest możliwość startów w zawodach. więcej informacji jaserek1@wp.pl Odpowiedz Link
okruszek100 Re: Szukam nauki jazdy konnej w Warszawie lub oko 16.12.13, 07:07 jesli ktos chce się nauczyc jexdzic w innej cześci warszawy i okolic polecam Puszczę Kampinoską.Mamy tu wokol kilka super szole, do jednej szczególnie zapraszam wszystkich moich milych gości a także chodza tam ( jezdzą?:) moje dzieci.Można zanocowac prawie po sasiedzku, wypoczac, polaczyć nauke z jakimś większym relaksem, okolice Secymina Polskiego. Osoby zainteresowane prosze o kontakt: 502389851 lub dolinaslonca@vp.pl Odpowiedz Link
oswiecenie7 Re: Szukam nauki jazdy konnej w Warszawie lub oko 30.12.13, 20:10 A ja polecam tu; bunczuk.pl.tl/Stajnia-Bu%26%23324%3Bczuk.htm Super obsługa i ceny też Odpowiedz Link
marcelino86 Re: Szukam nauki jazdy konnej w Warszawie lub oko 03.03.14, 08:37 Kolega tam się uczył, przez to wciągnął mnie. Dopiero zaczynam :D Odpowiedz Link