Dodaj do ulubionych

Szukam nauki jazdy konnej w Warszawie lub okolicac

04.02.13, 14:43
Może ktoś polecić jakieś fajne miejsce gdzie nauczę się jeździć konno? od razu wspomnę, że nigdy nie jeździłam i jestem totalnym laikiem jeśli chodzi o sprzęt, opiekę itd będę wdzięczna za pomoc:)
Obserwuj wątek
    • olkaprill Re: Szukam nauki jazdy konnej w Warszawie lub oko 22.02.13, 13:41
      Witam,

Prowadzę naukę jazdy na własnym koniu. Posiadam uprawnienia instruktorskie oraz duże doświadczenie. Koń jest spokojny, dobrze ujeżdżony, chodzi głównie tylko pode mną. W przeciwieństwie do koni, które pracują w typowych szkółkach po kilka godzin dziennie, mój bardzo dobrze reaguje na działanie łydek, ręki - można się na nim nauczyć JEŹDZIĆ konno, a nie tylko siedzieć na koniu;).
      Stajnia w okolicach Konstancina-Jeziornej - mogę z Konstancina podwozić autem, jeśli byłaby potrzeba, posiadamy krytą halę do jazdy więc pogoda nie powinna odstraszać.
      Jeśli jest Pani zainteresowana proszę o kontakt mailowy: olkaprill@wp.pl
    • kk.skazka Re: Szukam nauki jazdy konnej w Warszawie lub oko 03.05.13, 13:46
      Polecam stajnie Dworek w Okuniewie i trenera Bogdana. Mój mąż tam nauczył się jeździć od zera. Konie są tam dobrze trzymane a Bogdan jest naprawdę fajnym i cierpliwym trenerem.
    • agnes878 Re: Szukam nauki jazdy konnej w Warszawie lub oko 02.08.13, 13:32
      little-body napisał(a):

> Może ktoś polecić jakieś fajne miejsce gdzie nauczę się jeździć konno? od razu
      > wspomnę, że nigdy nie jeździłam i jestem totalnym laikiem jeśli chodzi o sprzęt
      > , opiekę itd będę wdzięczna za pomoc:)

ja mogę polecić stajnię, w której sama jeździłam i muszę powiedzieć, że nauczyłam się sporo:) stajnia niedaleko Mińska Maz. w Krukach. www.facebook.com/StajniaKruki?ref=hl

powodzenia!
    • humanistka_recydywistka Re: Szukam nauki jazdy konnej w Warszawie lub oko 22.08.13, 12:11
      Ja jeżdżą w Stajni Pociecha na Wybrzeżu Puckim i jestem bardzo zadowolona.
      W dużym skrócie dlaczego:
      - bardzo przystępne ceny, szczególnie w karnecie
      - świetna lokalizacja - piękne okolice i to blisko centrum warszawy (jest to bardzo wygodne, a nie ma wielu takich stajni)
      - fajne konie, małe grupy, więc rzeczywiście czegoś się uczę (wcześniej chodziłam pół roku gdzie indziej i trochę "stałam w miejscu"), na początek jest super, bo ogólnie uczą dużo dzieci, więc mają dobre podejście ;P
      - jest to też fundacja, więc kasa z jazd idzie na bezpłatną hipoterapię dla dzieciaków, więc wspieram fajny cel.
      • gosiakorycka Re: Szukam nauki jazdy konnej w Warszawie lub oko 28.11.13, 18:17
        Witam
        Oferuje jazdę konną niedaleko Warszawy w Siedliskach koło Piaseczna, na moim własnym koniu, jazda indywidualna nie w zastępie, koń jest ujeżdzony na poziomie klasy C,, nie polecam go do nauki anglezowania tylko dla kogoś bardziej doświadczonego. Jest możliwość startów w zawodach. więcej informacji jaserek1@wp.pl
        • okruszek100 Re: Szukam nauki jazdy konnej w Warszawie lub oko 16.12.13, 07:07
          jesli ktos chce się nauczyc jexdzic w innej cześci warszawy i okolic polecam Puszczę Kampinoską.Mamy tu wokol kilka super szole, do jednej szczególnie zapraszam wszystkich moich milych gości a także chodza tam ( jezdzą?:) moje dzieci.Można zanocowac prawie po sasiedzku, wypoczac, polaczyć nauke z jakimś większym relaksem, okolice Secymina Polskiego.
          Osoby zainteresowane prosze o kontakt: 502389851 lub dolinaslonca@vp.pl
    • oswiecenie7 Re: Szukam nauki jazdy konnej w Warszawie lub oko 30.12.13, 20:10
      A ja polecam tu; bunczuk.pl.tl/Stajnia-Bu%26%23324%3Bczuk.htm
      Super obsługa i ceny też
      • marcelino86 Re: Szukam nauki jazdy konnej w Warszawie lub oko 03.03.14, 08:37
        Kolega tam się uczył, przez to wciągnął mnie. Dopiero zaczynam :D

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka