meg.33 05.07.13, 12:43 Witam, Co myślicie o zabraniu konia na urlop (2 tygodnie)? Jakie macie w tym doświadczenie? Poproszę wszystko za i przeciw takiej wycieczce... Magda Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
v-q Re: Wyjazd z koniem na urlop 04.12.13, 20:21 W Tamarynowej Osadzie goszczą konie na wakacjach. Piękne pagórkowate tereny do jazdy wśród licznych jezior. Więcej dzikiej zwierzyny niż ludzi. Liczne punkty widokowe. Z jednego z nich widać 3 jeziora Jednocześnie. tamarynowaosada.pl/pl Odpowiedz Link
szostakowski Re: Wyjazd z koniem na urlop 05.10.14, 14:29 swietny pomysl dla konia i dla ciebie, jesli masz odpowiedni transport dla konia.... ja kiedys chcialem to zrobiv ale okazalo sie, ze bedzie po prostu za drogo Odpowiedz Link
baarteek399 Re: Wyjazd z koniem na urlop 29.01.15, 15:29 To dobry pomysł jeśli to miejsce będzie dostosowane do pobytu konia. W którym zwierze będzie mogło nocować. Odpowiedz Link
koniec_roku_szkolnego Re: Wyjazd z koniem na urlop 11.02.15, 13:13 chcieć a móc to dwie różne rzeczy. Też chciałam zabrać swojego konia na urlop, ale jest zbyt wiele przeciw. Transport, szczególnie daleki, dla nie przyzwyczajonego do przyczepki konia będzie bardzo stresujący. A stres skutkuje bardzo często kolką. Poza tym w transporcie konie często się podbijają. I wtedy i tak ok tygodnia nie można jeździć. Odpowiedz Link
meg.33 Re: Wyjazd z koniem na urlop 11.02.15, 14:48 To ja powiem tak, w ubiegłe wakacje zabrałam konia na 10 dni na mazury... Było idealnie, nie żałuje tej decyzji.... Spotkałam tam też ludzi którzy byli ze swoimi końmi i także byli zadowolenie. Wybrałam fachowy przewoź, dodatkowo niezbyt długą trasę Odpowiedz Link
pirat151 Re: Wyjazd z koniem na urlop 04.05.15, 10:22 Przeczytałem ostatni wpis;w związku z tym mam propozycję:poszukuję towarzystwa w rajdach ,wycieczkach po pojezierzu Gostynińskim.Zapewniam bezpłatnie stajnię orz miejsce na namiot lub przyczepę,niezbędny spokojny koń z jeżdżcem który go potrafi opanować w terenie.Kontakt 604281125.Pozdrawiam pirat151. Odpowiedz Link