Dodaj do ulubionych

Wyjazd z koniem na urlop

05.07.13, 12:43
Witam,

Co myślicie o zabraniu konia na urlop (2 tygodnie)?
Jakie macie w tym doświadczenie?
Poproszę wszystko za i przeciw takiej wycieczce...

Magda
Obserwuj wątek
    • v-q Re: Wyjazd z koniem na urlop 04.12.13, 20:21
      W Tamarynowej Osadzie goszczą konie na wakacjach. Piękne pagórkowate tereny do jazdy wśród licznych jezior. Więcej dzikiej zwierzyny niż ludzi. Liczne punkty widokowe. Z jednego z nich widać 3 jeziora Jednocześnie.
      tamarynowaosada.pl/pl
      • marcelino86 Re: Wyjazd z koniem na urlop 03.03.14, 08:46
        Byłem, widziałem, polecam ;]
    • szostakowski Re: Wyjazd z koniem na urlop 05.10.14, 14:29
      swietny pomysl dla konia i dla ciebie, jesli masz odpowiedni transport dla konia....
      ja kiedys chcialem to zrobiv ale okazalo sie, ze bedzie po prostu za drogo
    • baarteek399 Re: Wyjazd z koniem na urlop 29.01.15, 15:29
      To dobry pomysł jeśli to miejsce będzie dostosowane do pobytu konia. W którym zwierze będzie mogło nocować.
    • koniec_roku_szkolnego Re: Wyjazd z koniem na urlop 11.02.15, 13:13
      chcieć a móc to dwie różne rzeczy.
      Też chciałam zabrać swojego konia na urlop, ale jest zbyt wiele przeciw. Transport, szczególnie daleki, dla nie przyzwyczajonego do przyczepki konia będzie bardzo stresujący. A stres skutkuje bardzo często kolką. Poza tym w transporcie konie często się podbijają. I wtedy i tak ok tygodnia nie można jeździć.
      • meg.33 Re: Wyjazd z koniem na urlop 11.02.15, 14:48
        To ja powiem tak, w ubiegłe wakacje zabrałam konia na 10 dni na mazury...
        Było idealnie, nie żałuje tej decyzji....
        Spotkałam tam też ludzi którzy byli ze swoimi końmi i także byli zadowolenie. Wybrałam fachowy przewoź, dodatkowo niezbyt długą trasę
        • pirat151 Re: Wyjazd z koniem na urlop 04.05.15, 10:22
          Przeczytałem ostatni wpis;w związku z tym mam propozycję:poszukuję towarzystwa w rajdach ,wycieczkach po pojezierzu Gostynińskim.Zapewniam bezpłatnie stajnię orz miejsce na namiot lub przyczepę,niezbędny spokojny koń z jeżdżcem
          który go potrafi opanować w terenie.Kontakt 604281125.Pozdrawiam pirat151.
Inne wątki na temat:

Nie pamiętasz hasła

lub ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka