Dodaj do ulubionych

Ulubione internetowe sklepy jeździeckie

06.09.14, 18:55
Posiadacie swoje ulubione, upatrzone i już pewne oraz zaufane sklepy, o których wiecie, że na pewno was nie zawiodą? Czasem łatwiej zamówić coś przez internet, nie zawsze ma się możliwość udania do jakiegoś sklepu, zwłaszcza gdy jest daleko, a tylko w nim jest potrzebna rzecz. Warto wtedy mieć takiego pewniaka.

Osobiście polecam sklep jeździecki Horsepol: horsepol.pl. Jestem pod wrażeniem niskich cen, dobrej obsługi, jak i trwałych i dobrych jakościowo rzeczy (siodło Pinto i kurtkę olejowe Lavenir).

PS. Mam nadziję, że mogłam wyrazić tu swoją opinię...
Obserwuj wątek
    • szostakowski Re: Ulubione internetowe sklepy jeździeckie 10.09.14, 15:11
      ja lubię koniotekę, bo poznałam pana, ktory prowadzi ten sklep internetowy (ma tez sklep stacjonarny w warszawie) i wiem, ze zna sie na rzeczy i zajmuje sie tylko tym, więc zawsze wszystko jest na czas i z zaangażowaniem: konioteka.eu
    • krajesit Re: Ulubione internetowe sklepy jeździeckie 16.09.15, 15:38
      konik.com.pl/addicted-to najlepszy jest konik, posiada największy asortyment i niskie ceny ; )
    • ale-x89 Re: Ulubione internetowe sklepy jeździeckie 11.12.15, 12:38
      Ja polecam www.ksantos.pl, zamówienia zawsze dochodzą szybko, transakcje przebiegają sprawnie, i to co cenię sobie najbardziej czyli rewelacyjny kontakt :-)
    • carla1980 Re: Ulubione internetowe sklepy jeździeckie 22.03.16, 17:47
      Ja zamawiam paszę dla moich koni w masterspolska.pl/sklep/ Moje dziewczyny zajadają się musli,nic dziwnego ładnie pachnie Emotikon ;) Powoli kończy nam się zapas i będziemy znowu zamawiać. na szczęście można samemu odebrać jak się jest z Warszawy i okolic.
    • mariagazzwro Re: Ulubione internetowe sklepy jeździeckie 25.05.16, 01:15
      Bardzo miły kontakt i bezproblemowe zakupy za każdym razem robię w sklepie Mustang w Warszawie (stacjonarnie) lub przez internet na ich platformie www.sprzetjezdziecki.com Mają u siebie sprawdzone marki takie jak Roeckl, Pavo, Eskadron, Cavallo. Nie mam do nich żadnych zastrzeżeń, mogę polecić
    • aska766 Re: Ulubione internetowe sklepy jeździeckie 31.07.16, 15:22
      Polecam Sklep Jeździecki TORNADO
      tornadosklep.pl tel. 737 48 09 48
      facebook.com/tornadosklep/
      Posiadają również stacjonarny sklep jeździecki w Bydgoszczy
    • justa290989 Re: Ulubione internetowe sklepy jeździeckie 05.11.16, 13:47
      Ja mam swój ulubiony sklep jezdzieckieakcesoria.pl/. Fajnie że mają swoja siedzibe i punkt stacjonarny na Jasnej 7.
    • minerwaa Re: Ulubione internetowe sklepy jeździeckie 05.05.17, 16:45
      fajnym sklep z dużą ilością promocji to dobry kon z Wrocławia
      dobry-kon.pl/promocje-jezdzieckie.html
    • equestrian24 Re: Ulubione internetowe sklepy jeździeckie 07.06.17, 00:16
      Czasem można znacznie taniej kupić coś z drugiej ręki i w dodatku bardzo zadbane... Jestem w szoku, że jeszcze tak mało osób korzysta z portali ogłoszeniowych - > www.equestrian24.pl
    • kasztanka22 Re: Ulubione internetowe sklepy jeździeckie 07.06.17, 14:55
      ja polecam www.equestrian24.pl
      to nie jest typowy sklep jezdziecki, to bezplatny portal ogloszeniowy
      czasami mozna kupic cos fajnego w dobrej cenie
    • koniarz666 Re: Ulubione internetowe sklepy jeździeckie 22.07.20, 18:55
      ja lubię kupować w bajlo.pl najlepszy sklep jeździecki !! <3
    • monika.emilia Re: Ulubione internetowe sklepy jeździeckie 07.04.21, 12:11
      Moim ulubionym sklepem jest stipl.pl – mają tam wszystko, co niezbędne po dobrych cenach: jakościowe akcesoria dla konia i jeźdźca, pasze, suplementy. A ostatnio upatrzyłam przepiękne strzemiona Winderen
    • koniarz666 Re: Ulubione internetowe sklepy jeździeckie 26.04.21, 12:55
      Polecam internetowy sklep Bajlo www.bajlo.pl
      Szybka wysyłka, często mają promocję. Jestem bardzo zadowolona ;)
    • adrianna766 Re: Ulubione internetowe sklepy jeździeckie 06.05.21, 08:00
      Mam parę sklepów w których kupuje polując na promki ale najczęściej to www.equishop.com/pl/
    • krzysztof.jarzyna1987 Re: Ulubione internetowe sklepy jeździeckie 18.05.21, 20:03
      Dzisiaj zamówiłem dla córki czaprak Eskadron, koszulkę na zawody Fair Play w sklepie www.horsetack.pl Muszę przyznać, że tak dobrej ceny się nie spodziewałem za tą koszulkę jeździecką. Poza tym duży wybór produktów i przyjemna obsługa.
    • horsemedicalshop Re: Ulubione internetowe sklepy jeździeckie 17.07.23, 19:19
      Horse Medications to keep Equine Diseases
      Kindly visit our website www.horsemedicalshop.com

We are an international supplier of all your veterinary products to maintain the health of your horse and maximize the performance of the equine athlete.

Our products are also used extensively with other performance animals such as dogs, greyhounds, camels, alpacas, and racing pigeons.

Do not hesitate to contact us for more information

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka