Dodaj do ulubionych

Prezent dla koniarza ;)

29.03.16, 15:13
Witajcie macie jakieś sprawdzone prezenty (nie sprzęt) dla wielkiej miłośniczki koni? Wiek 6 lat ;)
Obserwuj wątek
    • aleksandramaciag Re: Prezent dla koniarza ;) 30.03.16, 10:46
      Znalazłam coś podobnego w sieci, może ktoś z Was robi takie maskotki? www.podaruj-prezent.pl/prezent/konie/
    • rubith Re: Prezent dla koniarza ;) 02.04.16, 22:09
      Bardzo fajne koszulki, kubki, poduszki i inne rzeczy.
      perfecthorse-shop.com/pomysl-na-prezent-c-27.html
    • mariagazzwro Re: Prezent dla koniarza ;) 25.05.16, 01:46
      Nie wiem jaki masz budżet ale najlepiej coś praktycznego! Rozumiem, że stawia swoje pierwsze kroki w jeździectwie? Może rękawiczki? Albo kask? Moja ulubiona marka to Roeckl, bardzo dobra jakość. Można ją znaleźć np. tu www.sprzetjezdziecki.com/roeckl-m-1.html
    • aleksandramaciag Re: Prezent dla koniarza ;) 17.06.16, 11:27
      Zdecydowaliśmy się w koń-cu na takiego konika www.podaruj-prezent.pl/prezent/konie/ wykonanie perfekcyjne, bardzo przyjemny w dotyku moja córcia nie opuszcza go na krok :) Bardzo dziękujemy za podpowiedzi :)
    • minerwaa Re: Prezent dla koniarza ;) 05.05.17, 16:50
      dla dziecka fajnmym prezentem może byc tez jakaś książka z dużą ilością zdjęc. Na rynku sporo jest takich "poradników jeździeckich" dla dzieci
    • equestrian24 Re: Prezent dla koniarza ;) 07.06.17, 00:09
      Myślę, że w takim wieku to sprawdzą się duże plakaty koni w jakiejs fajnej antyramie, np z podpisem jakiegoś znanego zawodnika, zawodniczki :) ... albo zabierz ją na sesje zdjęciową do stadniny... może tutaj coś znajdziesz wsród ogłoszeń equestrian24.pl
    • kasztanka22 Re: Prezent dla koniarza ;) 07.06.17, 15:10
      hmmm dla malej ksiezniczki moze jakies puzzle
      zobacz co jest na stronie www.equestrian24.pl
      sa tam rozne nowe i uzywane rzeczy
    • jorienka Re: Prezent dla koniarza ;) 09.07.17, 16:13
      na www.horsebiju.pl mają całą masę "pierdółek" - głównie biżuterię, ale też fajne gadżety, które super nadają się na prezent dla dziewczynki, ktora kocha konie - jakieś długopisy, słuchawki, power banki z jednorożcem itp... mam od nich kilka rzeczy i naprawdę warto!
    • alyssa18 Re: Prezent dla koniarza ;) 28.07.17, 08:25
      Dla sześciolatki powinno się znaleźć coś na equiberry.pl - nowej marce z prezentami dla koniarzy :)
    • kasiakowa06 Re: Prezent dla koniarza ;) 17.06.19, 10:35
      Jeśli miłośniczka jazdy konnej na pewno znajdziesz coś dla niej w sklepie www.truerider.eu/. Pozdrawiam

Nie pamiętasz hasła

lub ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka