Dodaj do ulubionych

Sprzęt jeździecki dla koniarzy

20.01.17, 23:10
Hejka, czy wiecie gdzie mozna kupic , sprzedac sprzet jezdziecki i wszystko co zwiazane z konmi ?
Mam dla was rozwiązanie: www.equestrian24.pl

Portal umożliwia wszystkim miłośnikom koni wystawianie aukcji oraz ogłoszeń dotyczących jeździectwa i wszystkiego co z nim związane. Dzięki naszej stronie sprzedasz lub kupisz konia, sprzęt jeździecki, wyposażysz stajnię, poszukasz transportu dla swoich koni, znajdziesz ciekawą pracę oraz nawiążesz kontakt z ludźmi, którzy podzielają Twoją pasję! Zamiast wystawiać ogłoszenia/aukcje na allegro czy olx , możesz wystawić bezpłatnie tutaj. Na pewno znajdziesz więcej zainteresowanych. Strona ciekawa, ladnie zrobiona. Polecam i zapraszam. Do zobaczenia na zawodach jeździeckich :)

pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • kasiakowa06 Re: Sprzęt jeździecki dla koniarzy 17.06.19, 10:37
      Na pewno tutaj możesz kupić odzież jeździecką, akcesoria dla konia itp: www.truerider.eu/. Polecam
    • justa_96.2 Re: Sprzęt jeździecki dla koniarzy 01.10.19, 15:49
      To ja w takim razie polecę nowo powstały sklep jeździecki horseman.com.pl/
      Dopiero startuje na polskim rynku ze sprzedażą takich produktów jak siodła, maty na myjkę, siatki na siano dla koni czy solaria dla koni. Dzięki temu jednak przy składaniu zamówień można próbować negocjować trochę ceny (chociażby za transport ogrodzenia dla koni).

Polecam wszystkim.
      • powerrubber Re: Sprzęt jeździecki dla koniarzy 02.10.19, 09:03
        Zdecydowanie warto kupić maty dla koni w POWER Rubber: powerrubber.com/kat/maty-hodowlane/
    • monika.emilia Re: Sprzęt jeździecki dla koniarzy 07.04.21, 12:15
      Ja z kolei zdecydowanie polecam stipl.pl –to mój pewniak. Mają sprawdzone produkty dobrych marek. Wygodna, dobrze zrobiona strona. Poza tym widać, że stronę tworzą jeźdźcy
    • koniarz666 Re: Sprzęt jeździecki dla koniarzy 26.04.21, 12:57
      Ja kupowałam w sklepie Bajlo www. bajlo.pl
      Polecam super sprzęt, promocje i szybka wysyłka ;)
    • adrianna766 Re: Sprzęt jeździecki dla koniarzy 06.05.21, 07:58
      Equishop wprowadził fajne starter paki www.equishop.com/pl/blog/starter-packi-w-sklepie-jezdzieckim-equishop-n262

Nie pamiętasz hasła

lub ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka