aburida 13.10.04, 16:28 Czy zdarza się Wam podczas jazdy obetrzeć swoje miesjca intymne do krwi? Bo mnie często i nie wiem jak sobie z tym radzić. Macie jakieś swoje sposoby? Do facetów - Tylko bez kąśliwych uwag proszę. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
nioma Re: pytanie intymne do kobiet 13.10.04, 22:57 zdarzalo sie, moja rada: majtki bawelniane bez koronki, i nie stringi, jesli masz trudne dni to bez podpasek bo wtedy dodatkowo ocieraja, wybieraj OB. przy anglezowaniu nie jezdzic po przednim łęku, a jesli juz sie stalo i boli to kup w aptece masc nagietkowa - taniocha a bardzo lagodzi taki bol. pozdrawiam Odpowiedz Link
aburida Re: pytanie intymne do kobiet 14.10.04, 09:26 Majtki mam kurcze zawsze bawełniane bez koronek. I zawsze ubieram jeszcze dodatkowa parę, tzw bokserek damskich, co by sie nie zwijały (fakt, że pod nimi zdarza mi się mieć stringi). Nie pomaga. Czy bryczesy z pełnymi lejami coś zmieniają (w stosunku do tych z lejami na kolanach)? Odpowiedz Link
olga55 Re: pytanie intymne do kobiet 14.10.04, 12:40 Znaczy się jeżdzisz nieco za bardzo "dowcipnie". Troche zmień dosiad-na bardziej odchylony do tylu. Co nie oznacza,że też sie czasem nie trafi przy jeździe "mocno ujeżdzeniowej"-dużo klusa ćwiczebnego i anglezowanego bez strzemion.Może tez zależeć od siodła-wypróbuj może inne modele. Spodnie z pwełnymi lejami sa niezłe, zawsze lepiej chronią, ale z kolei sa sztywniejsze. Odpowiedz Link
i.brzeska Re: pytanie intymne do kobiet 18.10.04, 10:45 zgadzam się co do dowcipności twojego dosiadu, ale ostrzegam, że obtarcia bardziej pośladkowe też się zdarzają:) czy kroś próbowal jezdzić w spodenkach kolarskich z silikonowymi wkladkami (pod bryczesy oczywiście)? Odpowiedz Link
eboniet Re: pytanie intymne do kobiet 01.11.04, 16:31 tak, moj maz... i bardzo sobie chwalil:-))) Ja mam problemy wlasnie z tymi "posladkowymi", zwlaszcza po dluzszych jazdach (do 7 godzin w siodle). Albo przy jezdzie na oklep (anglezowanie, galop). Czy na to istnieje jakas metoda zapobiegawcza? E. Odpowiedz Link